g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 26, 2014 Tot are cum...trebuie doar sa vrea Btw, stiu ca va suna dur insa NU vreau sa am de-a face cu propuneri de la fel de fel de nu ma intereseaza niciun fel de combinatie sau afacere, nu ma intereseaza sa am clienti persoane de etnie, nu ma intereseaza sa ofer alte servicii decat cele deja expuse nici contra-cost.deci fara propuneri de genul "neprotejat"....as aprecia daca NU ar ramane NU Aaaa, si vin si cu BGS-ul.... Daca imi mai aduc aminte, voi completa pe parcurs Acum trecand in registru serios. Daca ai primit deja astfel de propuneri rusinoase ( si nu ma refer la cele legate de sex ) eu te rog sa le faci publice aici. Si ma refer la cele in care aura lui Nemo pluteste de zor. Pentru negociatori nu cred ca e cazul sa ne doara capul si de ei.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2014 Acum trecand in registru serios. Daca ai primit deja astfel de propuneri rusinoase ( si nu ma refer la cele legate de sex ) eu te rog sa le faci publice aici. Si ma refer la cele in care aura lui Nemo pluteste de zor. Pentru negociatori nu cred ca e cazul sa ne doara capul si de ei. Nu. Deocamdata nu am primit nicio propunere de acest fel. Insa nici nu vreau sa primesc..am auzit ca exista destui periculosi, nemernici...si nu vreau nici macar sa-i intalnesc...eu vin sa ma simt bine nu sa-mi fac nervi... Chiar vreau sa ma simt bine...si vreau ca si voi sa va simtiti bine, am fel de fel de jocuri si de surprize, in cap...toate pentru voi...barbati cu bun simt...barbati decenti, cu caracter Daca voi primi, cu siguranta voi spune....nu tac nici de-a draq
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 26, 2014 Care e treaba cu baieti gasitiva servici? :laugh2
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 26, 2014 Care e treaba cu baieti gasitiva servici? :laugh2 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2014 Buna seara dragii mei de la malul marii, vesti bune..tocmai am vorbit cu prietenii mei si s-a hotarat in unanimitate: se merge la bubuiala de 1mai. Asadar, minunatul meu fund isi va face aparitia pe litoral joi, exact de 1mai...evident direct la dance...dance...dance Ei pleaca dar eu raman...cu voi . Pe 3 se termina petrecerea asadar voi ma voi aseza intr-o locatie, pe care sper sa o si gasesc (intre doua "scene" ) dupa care revin cu noi informatii. La "birou", voi semna condica, incepand cu data de 5 mai 2014 Serviciile, preturile, detalii despre locatie am sa va dau pe topicul dedicat recenziilor, pe care-l voi deschide cand voi sti unde ma voi caza.... Va puuuuuup....cam pe unde ati dori?!? 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 28, 2014 Eu vreau pe chelie....pardon chelios
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Se rezolva... Fii atent ca daca-i asa chelios asa cum afirmi s-ar putea sa ramai fara "dumnealui" (mor de placere cand e chelios )
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 29, 2014 Eu vreau pe chelie....pardon chelios Bai perversilor care sunteti voi perversi )
ghostcurvar Reputație: 1874 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 29, 2014 Bai perversilor care sunteti voi perversi )Daca nici noi nu mai suntem perversi cine sa fie?
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 29, 2014 Pai cam acolo bateam si eu ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 29, 2014 Se rezolva... Fii atent ca daca-i asa chelios asa cum afirmi s-ar putea sa ramai fara "dumnealui" (mor de placere cand e chelios ) Eu am tot fost prin Vama Veche, dar primeau si d-aia fara par
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Aprilie 29, 2014 Daca nici noi nu mai suntem perversi cine sa fie?ghost, daca tu crezi ca esti pervers, asteapta sa o cunosti pe sorina. apoi mai vorbim.
ghostcurvar Reputație: 1874 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 30, 2014 ghost, daca tu crezi ca esti pervers, asteapta sa o cunosti pe sorina. apoi mai vorbim.sub nici o forma nu te contrazic chiar astept cu interes . Imi plac jucatori de nivelul meu .
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 30, 2014 Teoretic nu ar mai fi decat 5 zile. Din cate am inteles eu, Sorina a ochit deja o locatie ce i-a placut. Deci nu ramane decat sa ne confirmea ea mai multe.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2014 Da, am gasit doua locatii. Va trebui sa le vad si apoi sa aleg (maine sper ). Cum am date concrete va anunt. Oricum, maine sunt acolo, nu ma simtiti deja...venind?!?
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 30, 2014 Earthquake in Constanta !
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 30, 2014 Oricum, maine sunt acolo, nu ma simtiti deja...venind?!? Cu ploaia dupa tine paguba esti
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 30, 2014 Cica e de bine de maine
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2014 Da, m-am trezit si vad ca este soare...deci vin cu soarele dupa mine Of topic: Gabriel,felicitari
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 1, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 1, 2014 Da, m-am trezit si vad ca este soare...deci vin cu soarele dupa mine N-ai ajuns inca? doua saptamani respir usurat,am scapat de tine Spor la bani!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 1, 2014 N-ai ajuns inca? doua saptamani respir usurat,am scapat de tine sa stii ca si noi avem net la constanta! norocul tau e ca soarele si-a facut aparitia, ca daca ploua nu respirai deloc!!!
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 1, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 1, 2014 Haide domne eu tot astept locatia aia info info
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 1, 2014 Mai ai rabdare inca un pic. Crezi ca rabda ea sa stea prea mult departe de acest forum ?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Mai 2, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 2, 2014 Sorina...ai fost cumva astazi in jur de 18;30-19 in Irish Pub?
brigadierul Reputație: 260 Postat Mai 2, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2014 Sorina...ai fost cumva astazi in jur de 18;30-19 in Irish Pub? Era cu mine :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum