sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 2, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 2, 2014 Draga Sorina, in momentul in care vei citi acest mesaj vei stii ca ai belit pusilica cu mine, te-am asteptat si te-am tot asteptat, din aceasta cauza eu...sorinu...iti promit, cand ne vom intalni cu mana pe inima iti spun ca o sa iti fac pusilica sa arate ca -> Zi buna ! 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 2, 2014 Ai grija numai sa fi tuns la floace.... ca daca nu.... te rupe ea pe tine
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 2, 2014 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 2, 2014 Bueeeyyyy EU sunt intotdeauna freshhhhhhhh, orice muza de pe forumu asta iti poate confirma lucru asta daca nu ma crezi listen->
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 2, 2014 Da` n-am zis nimic in sensul ala, mai asta micu` si zburdalnicu`
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2014 Mai ai rabdare inca un pic. Crezi ca rabda ea sa stea prea mult departe de acest forum ? Cata dreptate ai nici nu m-am trezit bine, si ia uite-ma...expre m-am trezit acum, cand dorm prietenii mei, sa nu ma prinda pe forum Pfff, ma arde rau, ma declar addicted Sorina...ai fost cumva astazi in jur de 18;30-19 in Irish Pub? Nope, nu am fost. Doar la Mission am fost. Si la Kudos. News: Am gasit locatie, un apartament dragut cu doua camere, situat pe Aleea Umbrei, vizavi de un hotel, nu retin numele acum, este scris cu verde asta imi amintesc , exact la intrarea in Mamaia, la aproximativ 5min de City Mall. Ma voi muta maine, azi sunt inca in Mamaia. In celalat capat..cam trist p-aici, liniste totala in aceasta zona; astept sa plece prietenii mei si deschid si telefonul. Este deschis si acum, dar este pe silent.. In principiu, diseara putem comunica Va sarut
brigadierul Reputație: 260 Postat Mai 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 3, 2014 Mai ai rabdare inca un pic. Crezi ca rabda ea sa stea prea mult departe de acest forum ? Cata dreptate ai nici nu m-am trezit bine, si ia uite-ma...expre m-am trezit acum, cand dorm prietenii mei, sa nu ma prinda pe forum Pfff, ma arde rau, ma declar addicted Sorina...ai fost cumva astazi in jur de 18;30-19 in Irish Pub? Nope, nu am fost. Doar la Mission am fost. Si la Kudos. News: Am gasit locatie, un apartament dragut cu doua camere, situat pe Aleea Umbrei, vizavi de un hotel, nu retin numele acum, este scris cu verde asta imi amintesc , exact la intrarea in Mamaia, la aproximativ 5min de City Mall. Ma voi muta maine, azi sunt inca in Mamaia. In celalat capat..cam trist p-aici, liniste totala in aceasta zona; astept sa plece prietenii mei si deschid si telefonul. Este deschis si acum, dar este pe silent.. In principiu, diseara putem comunica Va sarut Langa Zodiac?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 3, 2014 Nu bre! Langa liceu !
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 3, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 3, 2014 decebal, fostul 5
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 3, 2014 Obi, eu spusesem la misto, ca ala micu numai carciumi are in cap. Liceul nu prea i-a placut. . Habar nu am daca locatia e mai aproape de Zodiac sau de liceul Decebal.
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2014 Da. Zodiac.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 3, 2014 Ai pm
brigadierul Reputație: 260 Postat Mai 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 3, 2014 Da. Zodiac. :rax2 Na Gabitule ca am nimerito
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 3, 2014 A nimerit Senya Istambulul, d-apoi Brigadierul zodiacul.... 1
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 4, 2014 Baieti, maine se baga marfa )))))))))))) coada pe doua randuri, va rog ))))) 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Cum adica marfa?!? Adica o sa am 3 tate? Chestii d-astea gen Total Recall?
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Mai 4, 2014 Baieti, maine se baga marfa )))))))))))) coada pe doua randuri, va rog ))))) Important, era sa uit : PASTRATI DISTANTA INTE VOI Cum adica marfa?!? Adica o sa am 3 tate? Chestii d-astea gen Total Recall? Daca aveai trei tzatze divortam si te luam de nevasta imediat )))))
action Reputație: 165 Postat Mai 10, 2014 Oras:București Oras:București Postat Mai 10, 2014 Venit, vazut, placut.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum