Sari la conținut

Cine vrea ca Sorina4U sa vina la Constanta ?

Postări Recomandate

Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
Postat

Draga Sorina, in momentul in care vei citi acest mesaj vei stii ca ai belit pusilica cu mine, te-am asteptat si te-am tot asteptat, din aceasta cauza eu...sorinu...iti promit, cand ne vom intalni cu mana pe inima iti spun ca o sa iti fac pusilica sa arate ca ->    post-67610-0-94422200-1399056830_thumb.jpg

Zi buna !                                                                                           

• Like 2
Reputație: 3230
Postat

Bueeeyyyy EU sunt intotdeauna freshhhhhhhh, orice muza de pe forumu asta iti poate confirma lucru asta daca nu ma crezi listen->

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai ai rabdare inca un pic. Crezi ca rabda ea sa stea prea mult departe de acest forum ? :D

Cata dreptate ai  :laugh2  nici nu m-am trezit bine, si ia uite-ma...expre m-am trezit acum, cand dorm prietenii mei, sa nu ma prinda pe forum =))

Pfff, ma arde rau, ma declar addicted

Sorina...ai fost cumva astazi in jur de 18;30-19 in Irish Pub?  ;)

Nope, nu am fost. Doar la Mission am fost. Si la Kudos. :D

News:

Am gasit locatie, un apartament dragut cu doua camere, situat pe Aleea Umbrei, vizavi de un hotel, nu retin numele acum, este scris cu verde asta imi amintesc :P, exact la intrarea in Mamaia, la aproximativ 5min de City Mall. Ma voi muta maine, azi sunt inca in Mamaia. In celalat capat..cam trist p-aici, liniste totala in aceasta zona; astept sa plece prietenii mei si deschid si telefonul. Este deschis si acum, dar este pe silent..

In principiu, diseara putem comunica :D

Va sarut  :hug1

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Mai ai rabdare inca un pic. Crezi ca rabda ea sa stea prea mult departe de acest forum ? :D

Cata dreptate ai  :laugh2  nici nu m-am trezit bine, si ia uite-ma...expre m-am trezit acum, cand dorm prietenii mei, sa nu ma prinda pe forum =))

Pfff, ma arde rau, ma declar addicted

Sorina...ai fost cumva astazi in jur de 18;30-19 in Irish Pub?  ;)

Nope, nu am fost. Doar la Mission am fost. Si la Kudos. :D

News:

Am gasit locatie, un apartament dragut cu doua camere, situat pe Aleea Umbrei, vizavi de un hotel, nu retin numele acum, este scris cu verde asta imi amintesc :P, exact la intrarea in Mamaia, la aproximativ 5min de City Mall. Ma voi muta maine, azi sunt inca in Mamaia. In celalat capat..cam trist p-aici, liniste totala in aceasta zona; astept sa plece prietenii mei si deschid si telefonul. Este deschis si acum, dar este pe silent..

In principiu, diseara putem comunica :D

Va sarut  :hug1

Langa Zodiac?

Reputație: -550
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Baieti, maine se baga marfa :)))))))))))))   coada pe doua randuri, va rog :P)))))

• Like 1
Postat

Cum adica marfa?!? Adica o sa am 3 tate? Chestii d-astea gen Total Recall? =))

Reputație: -550
Postat

Baieti, maine se baga marfa :)))))))))))))   coada pe doua randuri, va rog :P)))))

Important, era sa uit :  PASTRATI DISTANTA INTE VOI :) 

Cum adica marfa?!? Adica o sa am 3 tate? Chestii d-astea gen Total Recall? =))

Daca aveai trei tzatze divortam si te luam de nevasta imediat :))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...