trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Nu-i iau partea lui Sofi, doar stii bine ca-s multe ipostaze in care i-as pune laxativ in bere si l-as forta apoi sa manance pepene ... nu m-am referit strict la tine, am zis la general, pentru ca asta e din pacate intriga filmului, banii.....Hai sictir...dă laxativ zic
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Asta am zis și eu: ( eu cotizasem deja o dată, la fel și Afriq și Oly parcă - nouă ne-a spus ce necaz are și am percutat repede, după care ne-am hotărât să le spunem și altora pentru ca ajutorul să fie suficient). Stimă!!!
picon Reputație: 1045 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 22, 2015 Nu-i iau partea lui Sofi, doar stii bine ca-s multe ipostaze in care i-as pune laxativ in bere si l-as forta apoi sa manance pepene ... nu m-am referit strict la tine, am zis la general, pentru ca asta e din pacate intriga filmului, banii.....Și unde vezi tu că s-a plâns cineva? Trolle a deschis topicul ăsta acum un an și jumătate, iar rld ăsta a redeschis subiectul azi, nu știu din ce motive.Sfat: nu mai bea horincă pe burta goală! 4 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 22, 2015 Hai sictir...dă laxativ zic Desi esti matale aspru la limbaritza, pe cuvant daca nu esti cel mai pitoresc forumist de p'acilea 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 22, 2015 Și unde vezi tu că s-a plâns cineva? Trolle a deschis topicul ăsta acum un an și jumătate, iar rld ăsta a redeschis subiectul azi, nu știu din ce motive.Sfat: nu mai bea horincă pe burta goală! Horinca inca n-am baut, numa' vin de tara, ce l-am adus ieri, din via proprie, ce sa fac daca l-am baut cu mancare de post Stiu ca Trolle a deschis acum 1 an, desi pe vremea aia nu prea stiam eu ce miscari sunt pe aici, de ce l-a deschis rld, pai sa ne spuna ... de ce mai continati insa ? .... l-a deschis, ignorati-l, dar parca va place ca suciti cutitu' in rana, cre'ca cineva pe aici e invidios pe caltabosu' lui Trolle 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Desi esti matale aspru la limbaritza, pe cuvant daca nu esti cel mai pitoresc forumist de p'acilea La anu' mă fac modelator...ai belit poola
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 22, 2015 La anu' mă fac modelator...ai belit poola Da' ce-ai bre cu mine ? Eo-s membru cuminte
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Horinca inca n-am baut, numa' vin de tara, ce l-am adus ieri, din via proprie, ce sa fac daca l-am baut cu mancare de post Stiu ca Trolle a deschis acum 1 an, desi pe vremea aia nu prea stiam eu ce miscari sunt pe aici, de ce l-a deschis rld, pai sa ne spuna ... de ce mai continati insa ? .... l-a deschis, ignorati-l, dar parca va place ca suciti cutitu' in rana, cre'ca cineva pe aici e invidios pe caltabosu' lui Trolle Doar pă caltaboș?Pă tot talentu' meu dă master șăf...în poola mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Unia au inceput petrecerea de Craciun/Revelion PREA devreme (de beutura zic)... =)) (Aia care face caltabos Chapeau ! La cat de bine arata, mai mai ca ma faci si pe mine sa gust o bucatica ) 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Da' ce-ai bre cu mine ? Eo-s membru cuminte Stai la un loc dacă nu vrei s-o penetrez pă Ancuţa 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Unia au inceput petrecerea de Craciun/Revelion PREA devreme (de beutura zic)... =)) (Aia care face caltabos Chapeau ! La cat de bine arata, mai mai ca ma faci si pe mine sa gust o bucatica )Ca la noi, la nimeni 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Unia au inceput petrecerea de Craciun/Revelion PREA devreme (de beutura zic)... =)) (Aia care face caltabos Chapeau ! La cat de bine arata, mai mai ca ma faci si pe mine sa gust o bucatica )Peseu: e cratiţa plină
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 22, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 22, 2015 Stai la un loc dacă nu vrei s-o penetrez pă Ancuţa Dupa caltabos din ala cam greu, mai degraba stau la doua locuri
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2015 Dupa caltabos din ala cam greu, mai degraba stau la doua locuri Nici măcar n-am gustat, n-am pus limba, jur ...așa că, sfatul meu, stai în gardă( nu inversă)
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 22, 2015 Pelicanul, excelent zburător și bun înotator, are un corp îndesat, un cioc lung, cu o pungă galben-portocalie sub el, ce se poate dilata. Pelicanii nu se pot scufunda, dar pescuiesc împreună, încercuind peștii sau broaștele și aruncându-și simultan capetele în apă cu ciocurile larg deschise, la adâncime mică. Se folosesc atunci de pungile lor ca de o plasă. Se hrănesc mai ales cu pești bolnavi sau izolați în bălți pe cale de desecare, fiind considerați ca adevărați „sanitari piscicoli”. În caz de penurie de pește, li se poate întâmpla să atace cuiburile altor păsări sau mai adesea depozitele de gunoaie omenești. Fiind păsări migratoare, sosesc în România între martie și mai, apoi pleacă în septembrie-octombrie, spre Delta Nilului, regiunea Golfului Persic sau coastele Asiei. Pelecanus_conspicillatus.jpgDoar o muie! Si aia pe rând!
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 22, 2015 Iar o dai, mă, în mame? Băga-și-ar tot forumul pula-n rasa ta de oligofren frustat, rupt în cur și desculţ IMG_20151220_215131.JPGne-am pă sporu' tău de alcoolist notoriu IMG_20151222_113824.JPGIMG_20151222_101243.JPGSa-ti bagi pula in tine idiotule! Ma-ta nu are nici o vina ca esti avorton! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 22, 2015 Asta am zis și eu: ( eu cotizasem deja o dată, la fel și Afriq și Oly parcă - nouă ne-a spus ce necaz are și am percutat repede, după care ne-am hotărât să le spunem și altora pentru ca ajutorul să fie suficient). [/size] Asta am zis și eu: ( eu cotizasem deja o dată, la fel și Afriq și Oly parcă - nouă ne-a spus ce necaz are și am percutat repede, după care ne-am hotărât să le spunem și altora pentru ca ajutorul să fie suficient). [/size]La vârsta ta, a. pretentii! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 22, 2015 O bem, o bem . Tot acolo...?Raffa, ce mai sugi bre, in afara de faptul ca esti labagiu? Marsh in cotet! 3
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 apropo de caltabos... am primit o invitatie ciudata pentru maine, daca ajung o sa pun tablita cu numele. E nebunie curata )) . Amu' vreo 2 zile fusei la pomana porcului. Strada Paraul Hoțului )) 2
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 22, 2015 Esti atat de prost ca emani duhoare chiar si de la 20.000 km Gresit muistule! Esti atât de kakacios încât pute de la 10.ooo Km. La tone riscul este mult mai mare la cat de bulangiu, golan si NIMENI ESTI! 2
lisandru shaish9 Reputație: 18 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 La vârsta ta, a. pretentii!la varsta lui isi permite orice 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Raffa, ce mai sugi bre, in afara de faptul ca esti labagiu? Marsh in cotet!Henț! Raffa nu e labagiu si nici bulangiu. E domn. 3
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 22, 2015 apropo de caltabos...am primit o invitatie ciudata pentru maine, daca ajung o sa pun tablita cu numele. E nebunie curata )) . Amu' vreo 2 zile fusei la pomana porcului. Strada Paraul Hoțului ))Si începea cu sarlatanul, teposul sau trollebasinabombardata!? 2
advanced Reputație: -2693 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 22, 2015 la varsta lui isi permite orice Dildo in partile esentiale! 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 'moară mama dă n-a ieșit caltaboșu' dă belea ) N-ai rabdare pan' la Craciun. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum