Sari la conținut

AM REVENIT...

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Nu-i iau partea lui Sofi, doar stii bine ca-s multe ipostaze in care i-as pune laxativ in bere si l-as forta apoi sa manance pepene :laugh2 ... nu m-am referit strict la tine, am zis la general, pentru ca asta e din pacate intriga filmului, banii.....

Hai sictir...dă laxativ zic =))

Postat

Asta am zis și eu: ( eu cotizasem deja o dată, la fel și Afriq și Oly parcă - nouă ne-a spus ce necaz are și am percutat repede, după care ne-am hotărât să le spunem și altora pentru ca ajutorul să fie suficient).

Stimă!!! ;)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu-i iau partea lui Sofi, doar stii bine ca-s multe ipostaze in care i-as pune laxativ in bere si l-as forta apoi sa manance pepene  :laugh2  ... nu m-am referit strict la tine, am zis la general, pentru ca asta e din pacate intriga filmului, banii.....

Și unde vezi tu că s-a plâns cineva? Trolle a deschis topicul ăsta acum un an și jumătate, iar rld ăsta a redeschis subiectul azi, nu știu din ce motive.

Sfat: nu mai bea horincă pe burta goală!

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Și unde vezi tu că s-a plâns cineva? Trolle a deschis topicul ăsta acum un an și jumătate, iar rld ăsta a redeschis subiectul azi, nu știu din ce motive.

Sfat: nu mai bea horincă pe burta goală!

Horinca inca n-am baut, numa' vin de tara, ce l-am adus ieri, din via proprie, ce sa fac daca l-am baut cu mancare de post  :laugh2

Stiu ca Trolle a deschis acum 1 an, desi pe vremea aia nu prea stiam eu ce miscari sunt pe aici, de ce l-a deschis rld, pai sa ne spuna ... de ce mai continati insa ? .... l-a deschis, ignorati-l, dar parca va place ca suciti cutitu' in rana, cre'ca cineva pe aici e invidios pe caltabosu' lui Trolle  :laugh2

• Like 1
Postat

Horinca inca n-am baut, numa' vin de tara, ce l-am adus ieri, din via proprie, ce sa fac daca l-am baut cu mancare de post :laugh2

Stiu ca Trolle a deschis acum 1 an, desi pe vremea aia nu prea stiam eu ce miscari sunt pe aici, de ce l-a deschis rld, pai sa ne spuna ... de ce mai continati insa ? .... l-a deschis, ignorati-l, dar parca va place ca suciti cutitu' in rana, cre'ca cineva pe aici e invidios pe caltabosu' lui Trolle :laugh2

Doar pă caltaboș?

Pă tot talentu' meu dă master șăf...în poola mea =))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Unia au inceput petrecerea de Craciun/Revelion PREA devreme (de beutura zic)... =)) =)) :slap2

(Aia care face caltabos Chapeau ! :hihat La cat de bine arata, mai mai ca ma faci si pe mine sa gust o bucatica :laugh2 :blushing2 :hihat)

• Like 3
Postat

Unia au inceput petrecerea de Craciun/Revelion PREA devreme (de beutura zic)... =)) =)) :slap2

(Aia care face caltabos Chapeau ! :hihat La cat de bine arata, mai mai ca ma faci si pe mine sa gust o bucatica :laugh2 :blushing2 :hihat)

Ca la noi, la nimeni =))

post-104506-0-40339900-1450810187_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Peseu: e cratiţa plină :)

post-104506-0-94784000-1450810381_thumb.jpg

Postat

Dupa caltabos din ala cam greu, mai degraba stau la doua locuri :laugh2

Nici măcar n-am gustat, n-am pus limba, jur =)) ...așa că, sfatul meu, stai în gardă( nu inversă) :)

• Oras:B
Postat

Pelicanul, excelent zburător și bun înotator, are un corp îndesat, un cioc lung, cu o pungă galben-portocalie sub el, ce se poate dilata. Pelicanii nu se pot scufunda, dar pescuiesc împreună, încercuind peștii sau broaștele și aruncându-și simultan capetele în apă cu ciocurile larg deschise, la adâncime mică. Se folosesc atunci de pungile lor ca de o plasă. Se hrănesc mai ales cu pești bolnavi sau izolați în bălți pe cale de desecare, fiind considerați ca adevărați „sanitari piscicoli”. În caz de penurie de pește, li se poate întâmpla să atace cuiburile altor păsări sau mai adesea depozitele de gunoaie omenești. Fiind păsări migratoare, sosesc în România între martie și mai, apoi pleacă în septembrie-octombrie, spre Delta Nilului, regiunea Golfului Persic sau coastele Asiei.

attachicon.gifPelecanus_conspicillatus.jpg

Doar o muie! Si aia pe rând!
Postat

Asta am zis și eu: ( eu cotizasem deja o dată, la fel și Afriq și Oly parcă - nouă ne-a spus ce necaz are și am percutat repede, după care ne-am hotărât să le spunem și altora pentru ca ajutorul să fie suficient). [/size]

Asta am zis și eu: ( eu cotizasem deja o dată, la fel și Afriq și Oly parcă - nouă ne-a spus ce necaz are și am percutat repede, după care ne-am hotărât să le spunem și altora pentru ca ajutorul să fie suficient). [/size]

La vârsta ta, a. pretentii!

• Minus 3
Postat

O bem, o bem :) . Tot acolo...?

Raffa, ce mai sugi bre, in afara de faptul ca esti labagiu? Marsh in cotet!
  • Minus 3
Vizitator stau de sase
Postat

apropo de caltabos...

am primit o invitatie ciudata pentru maine, daca ajung o sa pun tablita cu numele. E nebunie curata :))) . Amu' vreo 2 zile fusei la pomana porcului. Strada Paraul Hoțului :)))

• Like 2
Postat

Esti atat de prost ca emani duhoare chiar si de la 20.000 km =))

Gresit muistule! Esti atât de kakacios încât pute de la 10.ooo Km. La tone riscul este mult mai mare la cat de bulangiu, golan si NIMENI ESTI!

• Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

Raffa, ce mai sugi bre, in afara de faptul ca esti labagiu? Marsh in cotet!

Henț! Raffa nu e labagiu si nici bulangiu. E domn.

• Like 3
Postat

apropo de caltabos...

am primit o invitatie ciudata pentru maine, daca ajung o sa pun tablita cu numele. E nebunie curata :))) . Amu' vreo 2 zile fusei la pomana porcului. Strada Paraul Hoțului :)))

Si începea cu sarlatanul, teposul sau trollebasinabombardata!?
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...