Sari la conținut

AM REVENIT...

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Am văzut "cat te duce mintea"! Besi in pula mea de bulangiu dator si nemernic. Se iau o grămadă de tine, iti este la indemana sa dai vina pe mine si sa îmi lingi coaiele! Muie, chiar ma pis pe tine si chiar nu am timp te tine erminat cirotic si ratat! Hai, fierbe-ti carnatii RATATUL!

Asa iti sugi singur pula datorule?

post-104506-0-84954500-1450814477_thumb.jpgpost-104506-0-41417000-1450814508_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bă nicio oră nu poci ca să lipsesc că aț scris omie dă pagini....

• Like 3
  • Oras:new england
Postat

Fără mame, că-i trag la muie și lu' nevastă-ta și lu fii-ta...băga-mi-aș pula-n toţi morţii tăi aia proaspeţi :(

Când m-oi lua eu, personal, de mă-ta, nevastă-ta sau fii-ta, atunci fă-o și tu...băga-mi-aș toată pula-n rasa ta de limitat :(

Da-te-n pula mea de javra!
  • Minus 1
Postat

Fără mame, că-i trag la muie și lu' nevastă-ta și lu fii-ta...băga-mi-aș pula-n toţi morţii tăi aia proaspeţi :(

Când m-oi lua eu, personal, de mă-ta, nevastă-ta sau fii-ta, atunci fă-o și tu...băga-mi-aș toată pula-n rasa ta de limitat :(

Nu ai tu atata pula datorule! Nici tupeul sa ori fut mia face ti face. Pula bleaga, te sparg oricând si oricum! Te-n gura de boraciine!
  • Minus 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Bă, să mor, recentă...luna trecută pe data de 2, am dat la un militian 2000ron cu imprumut, a zis ca mi-i dă pe 14 cand îi intră banii pe card...pe data de 15 mi-a dat suma de 200ron cu rugămintea să-l păsuiesc pâna pe data de 14 luna asta pt ca are nește probleme(chiar are :( ) ...suntem în 22 și niciun semn...ce plm să fac, să-l reclam la militie? =))

sa-ti dea un AN-u de banii aia da-l in foc =))

• Like 1
Postat

Nu ai tu atata pula datorule! Nici tupeul sa ori fut mia face ti face. Pula bleaga, te sparg oricând si oricum! Te-n gura de boraciine!

Iar ai mâncat tastatura dă nervi? =))

post-104506-0-85352000-1450815237_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Cu 5 centimetri nu imi umple nici măcar paharul :)))

https://s3-us-west-1.amazonaws.com/femdomtraining/wp-content/uploads/2015/07/01072403/tumblr_nps6iwHuLW1tx2xl9o1_1280.jpg

=))

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păcat ca nu este scuzabil oricând!

Așa o fi, vei fi știind tu mai bine!

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Raffa, ce mai sugi bre, in afara de faptul ca esti labagiu? Marsh in cotet!

Cu Raffa ce-ai, mă, distrusule? Alegi-s-ar hândelu' dă tine :(

A polemizat vreodată cu tine? Îţi spun eu că nu, e prea DOMN, nici în visele lui cele mai urâte nu s-ar coborî la subnivelul tău de zdreamţă care ești tu zdreamţă infectă...bătu-te-ar căcatu' să te bată de smardoi virtual :(

• Like 1
Postat

pai cand eu v-am spus ca retardat unii poate nu m-ati crezut. asta e dovada: omu` ala nu-i zise nimic si el s-a repezit cu gura la boasele lui ca gusteru.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...