Sari la conținut

AM REVENIT...

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

ce s-a intamplat pana la urma, vrem ca totul sa fie facut public  :laugh2

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Cand are loc Pastele Cailor?

Pastele Cailor este sarbatorit in ziua de Inaltarea la Cer a Mantuitorului, adica in joia din saptamana a sasea de dupa Pasti. Spre deosebire de alte sarbatori, Pastele Cailor nu are o data fixa, aceasta fiind influentata de data serbarii Pastilor. Probabil ca si din aceasta cauza a luat fiinta vorba "la Pastele Cailor", insemnand o data nestiuta inca, fara o zi exacta in calendar.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deci peste cam o luna.  Acuma, unde au trecut 8 luni, mai merge una ... lucru bun, la 9 luni!

Postat

hau, hau  :laugh2

• Oras:Grecia
Postat

Auci pe unde o fi Sofisticatu?nu mai dati minus ,vreau plusuri

• Like 1
  • Oras:in your left mirror
  • Oras:in your left mirror
Postat

Unde este prietenul meu Sofi spune-ti adevarul

Pomelnic adormiţi

Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.

Pomeneşte, Doamne, pe cei ce întru nădejdea învierii şi a vieţii celei ce va să fie au adormit, parinţi şi fraţi ai noştri şi pe toţi cei care întru dreapta credinţă s-au săvârşit, şi iartă-le lor toate greşalele pe care cu cuvântul, sau cu lucrul, sau cu gândul le-au săvârşit şi-i aşază pe ei, Doamne, în locuri luminoase, în locuri cu verdeaţă, în locuri de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea şi unde cercetarea feţei Tale veseleşte pe toţi sfinţii Tăi cei din veac. Dăruieşte-le lor şi nouă împărăţia Ta şi împărtăşirea bunătăţilor Tale celor negrăite şi veşnice, şi desfătarea vieţii Tale celei nesfârşite şi fericite. Că Tu eşti învierea şi odihna adormiţilor robilor Tăi (N), Hristoase, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, împreună şi Celui fără de început al Tău Părinte şi Preasfântului şi Bunului şi de viaţă făcătorului Tău Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin. Cu Sfinţii odihneşte, Hristoase, sufletele adormiţilor robilor Tăi, unde nu este durere nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit.

Postat

mai culca-te omule

Auuci da dice esti iritat aradeanule?spune cine esti ca si ioo mis din Arad...si ne-om fwte de esti barbat...aaaa ce zici?
  • Minus 1
Postat

Normal! Se joaca barbut ... merge Braila!

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

6-5

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: VREAU PUNCTE SI STELUTZE
  • Oras:in nori
Postat

ce liniste s-a facut

ce liniste s-a facut

post-130104-0-18225100-1408391806_thumb.jpg

Postat

nu inteleg ce legatura are?

are legatura dupa ce am fost banata /Babico eri ai spus ca e liniste..amu nu vei mai avea liniste ca am revenit din nou sa-ti tulbur linistea..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...