Sari la conținut

Cea mai tare pacaleala de 1 aprilie

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Care a fost cea mai tare pacaleala de 1 aprilie pe care ati tras-o ? Eu am incercat una azi dar s-a opus destinul. :laugh2

Din pacate am incercat azi sa fac una si am creat un topic numit instiintare politia romana prin care va anuntam ca toti utilizatorii sunt chemati de catre serviciul investigatii din cadrul politiei romane la circa la care sunt arondati si culmea in maxim 15 minute a disparut topicul de pe DG. :laugh2 S-a evaporat.Finalul era un : "magarilor" tocmai in ideea de a va prinde.  

Ps: daca reapare topicul cumva printr-o minune,stergeti-l pe asta.

Postat

esti mai prost decat pari :(

si care ar fi motivul pentru care spui asta ?

Postat

citeste-ti primul post lol

Din moment ce eu l-am scris crede-ma ca nu este nevoie sa-l citesc/recitesc,dar am rugamintea sa spui exact ce vrei sa spui cu cuvintele tale.

• Oras:Acolo
Postat

cum pula mea sa deschizi un topic ma in care ne spui ca suntem chemati la circa ? =)) esti retard???

cam cat de prosti ne crezi? astora ca tine ar trebui sa li se interzica accesul la internet lol

pe ce zi ce trece te prostesti :( 

sa ma ierti de la jumate

Postat

cum pula mea sa deschizi un topic ma in care ne spui ca suntem chemati la circa ? =)) esti retard???

cam cat de prosti ne crezi? astora ca tine ar trebui sa li se interzica accesul la internet lol

pe ce zi ce trece te prostesti :(

sa ma ierti de la jumate

Si explicatia disparitiei topicului in acceptiunea dumneavoastra domnule care este ? Eu nu te/va desconsider nu am facut decat sa incerc o gluma reusita sau nu nu stiu.Apropo fara ca sa va suparati pe mine eu pe domnia dumneavostra nu v-as chema la circa ci la scoala.Nu de alta dar posedati un spirit analitic care merita predat si studiat cu atentie.

Postat

pai probabil pisic e de aceeasi parere cu mine ca esti putin intarziat mintal =)) si de asta a sters topic-ul

ps : posed si o mare pula, poate vrei sa te joci putin cu ea, inainte sa ma inviti la scoala?

Postat

@1234567, nu ai imaginatie deloc? E normal ca cineva nu vrea sa se panicheze lumea pe aici....App, uite o gluma de kkt... http://observator.tv/social/ucisi-de-virusul-politia-romana-121372.html

Ok zici ca se panicheaza lumea,eu nu am scris ca ne cheama politia sa ne aresteze,apoi finalul frazei se termina cu un magariilor si cu un ras.Acum tu crezi ca orice om normal nu realiza ca e poanta?De cand politia oricare ar fii ea sta sa posteze pe forum si sa dea comunicate. :laugh2 Si apropo daca cineva ar fi vrut sa cheme pe cineva nu era nevoie de forum si oricum cu totii suntem in baza de date si apropo poate multi nu stiu dar din cate stiu eu in noul cod penal prostitutia nu mai este incriminata cu atat mai mult cei care sunt doar clienti.

Postat

pai probabil pisic e de aceeasi parere cu mine ca esti putin intarziat mintal =)) si de asta a sters topic-ul

ps : posed si o mare pula, poate vrei sa te joci putin cu ea, inainte sa ma inviti la scoala?

La sters pentru ca te-ai prins tu si ai stricat poanta.Ce rost are sau ar mai avea orice topic din moment ce tu ti-ai spus cuvantul?Apropo observ ca de obicei oamenii se lauda cu ceea ce le lipseste.Eu nu am cum sa ma joc cu ceva ce tu nu ai si iti doresti.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu ti-am vazut threadul la care faci referire. Tocmai ti-am dat link sa vezi ca un om normal si-a luat viata lui si a unui copil in urma unei glume de genul asta. Bine, acolo era o teapa, dar uite ca omul ala nu si-a dat seama...

Cu putina imaginatie cred ca poti sa faci o gluma buna pe care sa o 'haleasca' tot forumul. :)

Postat

Nu ti-am vazut threadul la care faci referire. Tocmai ti-am dat link sa vezi ca un om normal si-a luat viata lui si a unui copil in urma unei glume de genul asta. Bine, acolo era o teapa, dar uite ca omul ala nu si-a dat seama...

Cu putina imaginatie cred ca poti sa faci o gluma buna pe care sa o 'haleasca' tot forumul. :)

Sa ma ierte Dumnezeu dar ala nu era sigur normal.Si gandeste-te bine ca nici un on normal nu se sinucide ca primeste pe mail o insitintare ca are de plata suma x si ca face puscarie si isi mai si omoara copilul.Un dement.Si apoi eu nu am folosit nici un format anume sau antet sau orice altceva ci pur si simplu am scris cum scriu aici acum.In fine poate era mai funny sa posteze pacaleala de 1 aprilie ca raspuns,dar oricum este o alta discutie.Si totusi e un pic deplasata comparatia ca eu nu am afirmat ca aveti de plata nimic si nici ca faceti puscarie ca frecventati forumul.

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Mai bine fiti sinceri de 1 aprilie. Mergeti, marcati ceva .. si cand veniti acasa la nevasta/prietena, le spuneti adevarul.

Azi am fost la unaaaaaaaaa si i-am dat 2 numereeeeeeeeeee, vaiiiii ce bine a fostttttttt  :laugh2

Oricum nu o sa va creada :laugh2  Dar e bine. Pe viitor aveti scuza ca ati fost sinceri. :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

123... etc.  Gluma nu a reusit, poanta a fost "subtire" . Nu te supara nici tu pe colegii care te iau la misto. La anu' , o sa vezi, vei reusi.

• Oras:Bucuresti
Postat

Am facut si eu o gluma cam naspa unui prieten in urma cu ceva ani, cred ca aveam undeva in jur de 21-22ani...eh, nebuna de mica, sau dementa cum ma alinta "baby" =))

Aveam un iubit cam nebun la vremea respectiva, in sensul de foarte glumet. Aveam un alt prieten comun, care avea la randul lui o matusa plecata in SUA. Se chinuia de cativa ani sa emigreze, sa obtina viza (nici acum nu a plecat =)) )...tocmai ce spusese ca juca la loteria vizelor. Pff, atat ne-a trebuit :D

Am facut o scrisoare "oficiala" in limba engleza, am pus antet, am facut o stampila folosindu-ne de un ou fiert...ce sa mai, ai fi zis ca plicul este de acolo, de la ambasada.  :laugh2

Au fost putin cam trase de par unele faze,de exemplu nu a banuit nimic ciudat cand prietenul meu i-a adus plicul din cutia lui de scrisori spunandu-i ca postasul nu l-a bagat bine in cutia postala...cred ca din cauza emotiilor, nu s-a mai gandit la nimic.

In clipa in care a cazut in genunchi, se inchina cu lacrimi in ochi si multumea Domnului ca a castigat viza , am avut ceva remuscari insa nu am spus nimic.. :pope

S-a dus tipul acasa, la parinti le-a dat vestea, si-a sunat matusa in State ca a castigat viza...toata familia era in petreceri. :))

Seara noi urma sa mergem la disco...acolo erau muuuulti alti prieteni care stiau toti de aceasta farsa. Toata lumea il felicita pe castigator. Nu am sa uit niciodata cum statea el, la bar, se uita la noi intr-un fel superior si fredona odata cu melodia din boxe: "welcome to miami, bien vienito a miami " =)) =))

In clipa am cazut dupa scaun de ras, la propriu!!!! :laugh2

Cand ii vedeam moaca, cum ne privea el de sus, muream toti de ras si evident ca pana la urma cineva i-a spus ca totul a fost doar o ....farsa.

Si iar a plans, de data asta de suparare...atunci mi-a parut rau ca am facut gluma asta si nici ca am mai facut cuiva vreodata vreo asemenea gluma nici macar de 1 aprilie!  :no2

• Like 1
Postat

123... etc.  Gluma nu a reusit, poanta a fost "subtire" . Nu te supara nici tu pe colegii care te iau la misto. La anu' , o sa vezi, vei reusi.

Ideea este ca un topic a fost sters,ca a fost subtire poanta sau nu,chiar este irelevant acest aspect si nu ma supara mistourile "colegiilor tai" dupa cum ai observat i-i tratez in continuare cu respectul cuvenit si cu toata atentia.

Postat

Am facut si eu o gluma cam naspa unui prieten in urma cu ceva ani, cred ca aveam undeva in jur de 21-22ani...eh, nebuna de mica, sau dementa cum ma alinta "baby" =))

Aveam un iubit cam nebun la vremea respectiva, in sensul de foarte glumet. Aveam un alt prieten comun, care avea la randul lui o matusa plecata in SUA. Se chinuia de cativa ani sa emigreze, sa obtina viza (nici acum nu a plecat =)) )...tocmai ce spusese ca juca la loteria vizelor. Pff, atat ne-a trebuit :D

Am facut o scrisoare "oficiala" in limba engleza, am pus antet, am facut o stampila folosindu-ne de un ou fiert...ce sa mai, ai fi zis ca plicul este de acolo, de la ambasada.  :laugh2

Au fost putin cam trase de par unele faze,de exemplu nu a banuit nimic ciudat cand prietenul meu i-a adus plicul din cutia lui de scrisori spunandu-i ca postasul nu l-a bagat bine in cutia postala...cred ca din cauza emotiilor, nu s-a mai gandit la nimic.

In clipa in care a cazut in genunchi, se inchina cu lacrimi in ochi si multumea Domnului ca a castigat viza , am avut ceva remuscari insa nu am spus nimic.. :pope

S-a dus tipul acasa, la parinti le-a dat vestea, si-a sunat matusa in State ca a castigat viza...toata familia era in petreceri. :))

Seara noi urma sa mergem la disco...acolo erau muuuulti alti prieteni care stiau toti de aceasta farsa. Toata lumea il felicita pe castigator. Nu am sa uit niciodata cum statea el, la bar, se uita la noi intr-un fel superior si fredona odata cu melodia din boxe: "welcome to miami, bien vienito a miami " =)) =))

In clipa am cazut dupa scaun de ras, la propriu!!!! :laugh2

Cand ii vedeam moaca, cum ne privea el de sus, muream toti de ras si evident ca pana la urma cineva i-a spus ca totul a fost doar o ....farsa.

Si iar a plans, de data asta de suparare...atunci mi-a parut rau ca am facut gluma asta si nici ca am mai facut cuiva vreodata vreo asemenea gluma nici macar de 1 aprilie!  :no2

Eu zic ca este o gluma buna depinde de simtul umorului,pentru cei fara orice fel de gluma ar deranja.

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

Eu am simtul umorului foarte bine dezvoltat,dar daca mie mi-ar face cineva o gluma de genul,cred ca l-as bate!Gluma-i gluma,dar voi v-ati batut joc de visul omului si ati si intrecut orice masura  :no2 Nu mi se pare amuzant,deloc deloc.

123..Farsele de 1 aprilie ar trebui sa fie lucruri marunte,dar credibile. ;)

• Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

In general daca fac o gluma/farsa vreunui prieten, o fac in asa fel incat la sfarsit sa rad cu el sau de el ca s-a ofticat ca am facut misto de el. Nu fiindca se tavaleste pe jos de durere, nici ca i-am aratat paradisul prin vitrina. Glumele de genul ai castigat la lotto, dar defapt n-ai castigat sunt cam aiurea - mai ales la romani, unde toata lumea da din coate sa iasa din rahat. Mi se pareau de rahat si cand le faceau (s-au le mai fac) si tipii de la radio, chiar daca le faceau amuzante si credibile. Una este cand ii zici unui occidental ca a acastigat un Logan, cand el are Mercedes, si alta este cand ii zici unui roman ca a castigat un Bmw cand el are 1310 pe butuci.

Postat

@Crazy Lara, Marius

Am inteles asta de atunci...mi-a parut rau cand am vazut ca plangea de bucurie, pfff, greu moment, aveti perfecta dreptate. Insa acum, de cate ori ne intalnim, radem de ne prapadim de treaba asta, cine crezi ca rade cel mai rau?!?! Evident el. Ne-a iertat  :bow  suntem prieteni si acum. 

Am spus ca a fost ultima gluma de acest fel facuta de mine. Si eu tin la gluma, dar nu stiu daca m-as fi suparat.....mai rau decat s-a suparat prietenul nostru :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...