71laciport Reputație: 4467 Postat Mai 4 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Mai 4 bine ai venit si nu uita sa postezi poze
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4 Postat Mai 4 Acum 5 minute, 71laciport a spus: bine ai venit si nu uita sa postezi poze Mulțumesc frumos 😘
trumtram Reputație: 613 Postat Mai 4 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Mai 4 Listă de servicii slabă, poze slabe, prețuri peste medie, nou-venit pe o piață extrem de competitivă, văd mult succes aici... Mult succes 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4 Postat Mai 4 Acum 5 minute, trumtram a spus: Listă de servicii slabă, poze slabe, prețuri peste medie, nou-venit pe o piață extrem de competitivă, văd mult succes aici... Mult succes Mulțumesc frumos ✌️Fiecare cu norocul ei..concurenta este în orice domeniu☺️ O zi frumoasă îți doresc 🤝
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4 Postat Mai 4 La 04.05.2025 la 9:27, Myky12 a spus: Bună dragii mei !🤗 De azi începând cu ora 13:30 voi fi disponibilă pentru prima dată în orașul vostru pentru câteva zile. 😘 Despre mine vă pot spune că sunt o fată cu forme frumoase, 45 de kg și 1.61 înălțime. 😁 Sunt o fată veselă și foarte comunicativă. 🤗 Bunul simț și igiena mă definesc. 🤗 Am rugamintea sa fiu tratata cu acelasi respect de care dau dovada ❤️Servicii :❤️ ❤️ 🫧300 de lei sclavie sexuală lovituri,scuipat și prostata masaj👌 🫧500 ora prostata masaj,umilință,sclavie, vorbe urate, masaj erotic, penetrare,uro, scatto, sclavie sexuală ,maltratare😉 ✌️ Dacă am omis ceva ma puteți întreba✌️ ️ 🤝Pentru a evita situatiile jenante de ambele parti as prefera , cadoul sa fie lasat discret la începutul intalnirii🤝 🙏Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp.🙏
momoney Reputație: 32 Postat Mai 4 Oras:Paris Oras:Paris Postat Mai 4 2 hours ago, Myky12 said: Bună dragii mei !🤗 De azi începând cu ora 13:30 voi fi disponibilă pentru prima dată în orașul vostru pentru câteva zile. 😘 Despre mine vă pot spune că sunt o fată cu forme frumoase, 45 de kg și 1.61 înălțime. 😁 Sunt o fată veselă și foarte comunicativă. 🤗 Bunul simț și igiena mă definesc. 🤗 Am rugamintea sa fiu tratata cu acelasi respect de care dau dovada ❤️Servicii :❤️ ❤️SEX NORMAL PROTEJAT (niciodată neprotejat) ❤️SEX ORAL ❤️MASAJ DE RELAXARE / EROTIC( doar la ora) ❤️DUȘ ASISTAT ❤️MÂNGÂIERI / SĂRUTARI PE CORP ❤️ HANDJOB ❤️TENTE DE DEEP SOFT ( nu accept impinsde cap , tras de par) ❤️CUNNILINGUS / ANNILINGUS (pasiv) ❤️DIFERITE POZIȚII precum „69” 💵Tarifele mele sunt: 💵 O finalizare - 200 de lei 💸 O oră -450 lei💸 ✌️Servicii extra✌️ 🫦Footfetish -extra 50 lei 🫦Dus impreuna- extra 50 lei 🫧300 de lei sclavie sexuală lovituri,scuipat și prostata masaj👌 🫧500 ora prostata masaj,umilință,sclavie, vorbe urate, masaj erotic, penetrare,uro, scatto, sclavie sexuală ,maltratare😉 ✌️ Dacă am omis ceva ma puteți întreba✌️ ❌ NU ACCEPT MARIMI MARI , BILE, CANAMICINA SAU ALTE ACCESORII⛔️❌ ‼️❌Nu accept degete in vagin/anus⛔️❌ ‼️❌Nu accept **spam editat**⛔️❌ ‼️❌NU FAC ANAL,FINALIZARE FACIALA SAU ORALĂ ⛔️❌ ‼️❌NU ACCEPT CUPLURI⛔️❌ ‼️❌Nu raspund la număr privat ⛔️❌ ‼️❌Nu practic hard❌⛔️ ‼️❌Nu accept persoane care au consumat alcool sau alte substante❌⛔️ 🤝Pentru a evita situatiile jenante de ambele parti as prefera , cadoul sa fie lasat discret la începutul intalnirii🤝 🙏Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp.🙏 Hello and welcome ON included? You did not specify in SEX ORAL 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4 Postat Mai 4 La 04.05.2025 la 11:50, Myky12 a spus: Loc liber 15:20🤝
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4 Postat Mai 4 La 04.05.2025 la 11:54, momoney a spus: Hello and welcome ON included? You did not specify in SEX ORAL 😒🤕
momoney Reputație: 32 Postat Mai 4 Oras:Paris Oras:Paris Postat Mai 4 5 minutes ago, Myky12 said: Yes Nice!
enriqe68 Reputație: 235 Postat Mai 4 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 4 Acum 34 minute, Myky12 a spus: Yes Locatia?
daggerdick11 Reputație: 12 Postat Mai 4 Oras:București Oras:București Postat Mai 4 Poti sa pui niste poze mai clare? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4 Postat Mai 4 Locuri libere 🤝 vă aștept cu drag în locația mea Blv Corneliu Copos 📲
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5 Postat Mai 5 Bună dimineața ☕️ Astazi activitatea mea va începe la ora: 🤝10:00🤝 Va pup și vă aștept cu drag ✌️
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5 Postat Mai 5 La 04.05.2025 la 9:58, Myky12 a spus: Loc liber 12:30 ✌️
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5 Postat Mai 5 Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp Multumesc ❤️
OrangeTrump Reputație: 131 Postat Mai 5 Postat Mai 5 Cu pozele astea nu e nimeni curios, myky. Trebuie sa ne atragi cumva.. cu servicii, poze, ceva interesant din poze pare ca sunt 3 fete diferite 1
lottt Reputație: 370 Postat Mai 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5 Nu ai Whatsapp? Contact doar prin apel sau sms? Nvm, acum mi-a aparut, i-a luat ceva sa se sincronizeze.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum