Sari la conținut

Fete care ați dori sa revină...

Postări Recomandate

Postat

Salutari! Am observat cazuri recente și m am gândit ca ar fi bun un astfel de subiect. Mai ales ca aceste fete dacă ar reveni ar aduce un mare PLUS. EU încep, as prefera o revenire pt. danadana123 și Giulia Răsăritului.                 Una din aceste doua fete sapt.aceasta a întrat pe cont. 

Toate cele bune!

Postat

Ce mai știți de Claudia,, incepatoare la tine,, 0784691818, ultima oara pe Coposu?         Grav dacă s a lasat...

Sănătate!

• Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat
9 minutes ago, eu.discret said:

Ce mai știți de Claudia,, incepatoare la tine,, 0784691818, ultima oara pe Coposu?         Grav dacă s a lasat...

Sănătate!

Acum cateva luni stiu ca era activa, parca au fost si niste clienti care au scris de ea pe aici si am vazut actualizari pe la status pe whatsapp. Recent la modul o luna sau mai putin, eu nu am informatii despre ea. Poti sa ii scrii pe whatsapp si vezi ce se intampla.

In ce ma priveste as vrea sa mai apara @renata225 @Cristina2269 Simina de aici https://nimfomane.com/forum/topic/221135-indisponibilă/page/2/ si @giulia.dix . Avand in vedere activitatea si situatia conturilor sansele cred ca tind spre 0. Poate si @Rebecca05 dar si ea vad ca e disparuta de 1 an.

----------

• Oras:Bucuresti
Postat

Fratilor Milena...era forța...a dispărut asa deodată.....?

Ar fii super sa revină...

Postat

If wishes were horses, beggars would ride...

Ah Cezara... 

Postat

Și, sa fac haz de necaz,                                    ,,fete care ați dori sa revina,, la serviciile declarate si la GREUTATEA (in kg.!) cu care.     s au lansat.                                                        Am luat o teapa celebra la o fata lăudată rau.

• Haha 1
Postat

Ce spuneți despre ,,papusica cu ochii verzi,,? Pentru cine este mai vechi.                           Oare cine mai are parte de oralul ei celebru!?

Postat
Acum 15 ore, eu.discret a spus:

Ce spuneți despre ,,papusica cu ochii verzi,,? Pentru cine este mai vechi.                           Oare cine mai are parte de oralul ei celebru!?

Oaaaauuuu!!!! O si uitasem... Facea o muie de zile mari!

Postat
15 hours ago, Cardosso said:

Stela de la Dristor. Offff!!!

Și, Aida sector 2 Colentina.                         (serioasa, profi in meserie)

Postat

Alina 122

...ma gândeam acum la început de an despre cunoscuta alina 122, micuța. Era responsabila pe  oral cu finalizare. Făcea și câte 2 fin.din astea. Gurita mica plina cu...(știe ea cu ce). Poate, poate...

• Like 1

Postat

Mirela Gorjului. Daca ar reveni, mi-as face abonament la ea.

Acum 8 ore, eu.discret a spus:

Daniela 122, scuze!

Aprob. E una din putinele pe care le-am vizitat de doua ori. Buna in draci...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.