cristian37 Reputație: 121 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Facem ce facem si nu putem fara ea. Poate voi puteti, eu sunt inca ofticat ca nu am reusit sa o prind chiar daca am incercat sa ajung la ea ca un disperat de copil in fata unei vitrine cu dulciuri. Vazandu-o pe Randunica online mi-a atras atentia. Si cu un click pe statusul de Ym ajungi la un text BOMBA : Nu mai sunt disponibila ca maseuza!Nu mai lucrez in domeniu! Dar imi caut un amant potent financiar!! Imi voi continua "scrierile" pe blogul meu personal http://irinaruxandra24.blogspot.com doar pentru "musafirii" mei de suflet. Accesul se obtine trimitand sms cu adresa de G-mail. Nu permit accesul personelor care nu m-au vizitat sau pe care nu le am in agenda telefonica.Adresa mea de e-mail pentru cei care au intrebari sau care doresc sa pastram legatura este [email protected]. O fi tot caterinca? Sau mare vrajeala? Cum de nu am vazut pana acum?De asta o vad eu uneori pe web, ca si acum.Deja incep sa o urasc! Sigur vrea o caruta de bani de la potentul ala financiar
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 Sa-mi bag pula.Eu cred ca daca randunica ar scoate vreo 2.000 de perne cu userul ei....s-ar epuiza online in doua ore )))))Chiar randunico...le trimiti prin fan curier, poate asa se potolesc baietii buni.
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 2.000 sunt putine , cred ca la Dinamo - steaua ar putea sa vanda cel putin 35.000 (tinand cont ca nu toti suporterii stiu cine e Randunica)
Sexything Reputație: 11039 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Aprilie 1, 2014 Nu perne,Oly, Insigne,asa ca prin 90'.http://www.eatdrinkchic.com/assets/content/stationery/teaandceremony.jpg
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 Ba nu..perne...sa doarma cu ea sub capusor, poate le trece de dorul ei ))) 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Mie nu-mi trece, eu vreau varianta live ...cum pana mea sa-ti mai treaca dupa ce-i vezi ochii aia mari si frumosi?!?!? Iubita, amanta nu cauti?!?! Potenta sunt. Si financiar
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 1, 2014 Initial am crezut ca e o gluma, dar pot sa confirm ca am intrat pe pagina si e adevarat. Sincer, e o miscare logica...si un pas inainte as zice. Desigur, intrebarea este: despre ce nivel de "potent financiar" discutam?
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 Mie nu-mi trece, eu vreau varianta live ...cum pana mea sa-ti mai treaca dupa ce-i vezi ochii aia mari si frumosi?!?!? Iubita, amanta nu cauti?!?! Potenta sunt. Si financiar Penibil!!!!
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 Lomeo...fa un pret pentru randunica. Repede )))
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 I-am facut mai demult Intr-o postare mai veche: "La felul cum arata (nu e vreo frumusete, e banala, e cam de nota 6,50) i-as da 120, hai maxim 150 pe ora. Si aici bineinteles sa fie all inclusive, cim, gfe, etc "
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Aprilie 1, 2014 150...? Nu cam scumpa ??? Daca tu dai 150 inseamna ca este "de lux"...
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Aprilie 1, 2014 I-am facut mai demult Intr-o postare mai veche: "La felul cum arata (nu e vreo frumusete, e banala, e cam de nota 6,50) i-as da 120, hai maxim 150 pe ora. Si aici bineinteles sa fie all inclusive, cim, gfe, etc " Darnic azi...darnic. Dincolo era mai ieftin http://www.youtube.com/watch?v=X8_e9dZDhmc
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 1, 2014 150...? Nu cam scumpa ??? Daca tu dai 150 inseamna ca este "de lux"... am zis maxim... asa 120 e de preferat
Administrator pisicuts Reputație: 114379 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2ySrluSxpFY 1
Administrator pisicuts Reputație: 114379 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 1, 2014 randunica strikes again 1
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Aprilie 1, 2014 randunica strikes again Hai pisicut, ca stim ca ai fost primul care a sarit cu un PM http://images5.fanpop.com/image/photos/25100000/-don-juan-demarco-movie-25191744-500-265.gif
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 1, 2014 "Randunica isi cauta amant!" Ce sanse ii dati?
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 1, 2014 Acuma incepe sa mi se faca si mie ciuda ca nu am stiut de mai multa vreme de acest forum , poate aveam si eu ocazia sa o cunosc , desigur virtual pe Randunica , dar de fiecare data sunt cu un picior in spate
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 Hai ca usor, usor inveti sa mergi: piciorul din spate in fata celui din fata si tot asa Da-i tare poate-o prinzi! Ai cardul(ile) la tine? 1
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2014
guacamole Reputație: 232 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Aprilie 1, 2014 Da baiatu' de-a initiat topicul nu o fi tot ea, sau vreunul de-al ei? Ca asta iar e topic de reclama sa moara jean )) 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 1, 2014 Reclama la ce? E doar anunt, nu e reclama.
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 1, 2014 Devenim paranoici domnilor?
guacamole Reputație: 232 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Aprilie 1, 2014 Facem ce facem si nu putem fara ea. Poate voi puteti, eu sunt inca ofticat ca nu am reusit sa o prind chiar daca am incercat sa ajung la ea ca un disperat de copil in fata unei vitrine cu dulciuri. Pai cand o dam in texte d-astea, nu mai e deloc paranoia. Asta numai cu mana ei putea scrie asa ceva. Eu nu vad un barbat in stare Daca ma insel, aia e, mea culpa, dar e PREA de tot ))
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 1, 2014 Ok everybody, relax!!!!A fost pacaleala de 1 Aprilie, marturisesc ca personal am "muscat"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum