Gunoiul Reputație: 18 Postat Mai 21 Postat Mai 21 Acest topic este pentru cele care au știut sa ne respecte. Pentru frumoasele fete din Brașov. Într-o ordine total aleatorie : Andreea44, Carla, Ines, Lidia(te sărut)... Fetelor, va iubim! ❤️🤩😍😘
Onlyfire Reputație: 143 Postat Mai 21 Oras:Centru Oras:Centru Postat Mai 21 1 hour ago, Gunoiul said: Acest topic este pentru cele care au știut sa ne respecte. Pentru frumoasele fete din Brașov. Într-o ordine total aleatorie : Andreea44, Carla, Ines, Lidia(te sărut)... Fetelor, va iubim! ❤️🤩😍😘 De acord! Se pare ca esti nitel mai vechi(rebranduit) pe forum. Pe Ines nu am apucat sa o cunosc din pacate. Am auzit povesti gen 1001 nopti despre ea. A fost colega Carlei… Despre toate celelalte: JOS PALARIA!❤️
Gunoiul Reputație: 18 Postat Mai 21 Autor Postat Mai 21 56 minutes ago, Onlyfire said: De acord! Se pare ca esti nitel mai vechi(rebranduit) pe forum. Pe Ines nu am apucat sa o cunosc din pacate. Am auzit povesti gen 1001 nopti despre ea. A fost colega Carlei… Despre toate celelalte: JOS PALARIA!❤️ Asa e, sunt mai bătrân pe aici... La Ines am fost de doua ori in aceeași zi. Am fost printre primii care s-au dus sa o iubească 🤩 1
lineker54 Reputație: -12 Postat Mai 21 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 21 Am vizitato si eu de citeva ori pe Ines top de top
iuliuscezare Reputație: 305 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Pe toate cele menționate mai sus le-am vizitat, super femei 1
NotSoPublic Reputație: 6 Postat Mai 23 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 23 Mie imi e dor de @Rebekaxxx! Super experienta si amabilitate cine stie, poate intr o zi va reveni 1 1
Babuinu89 Reputație: 374 Postat Mai 23 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Mai 23 Acum 6 ore, NotSoPublic a spus: Mie imi e dor de @Rebekaxxx! Super experienta si amabilitate cine stie, poate intr o zi va reveni Ai dreptate, o tipă super de treabă și foarte simpatică, îi doresc tot binele din lume🙈.
johny33 Reputație: 10 Postat Mai 24 Oras:Orașului iubirii Oras:Orașului iubirii Postat Mai 24 La 21.05.2025 la 18:45, Onlyfire a spus: De acord! Se pare ca esti nitel mai vechi(rebranduit) pe forum. Pe Ines nu am apucat sa o cunosc din pacate. Am auzit povesti gen 1001 nopti despre ea. A fost colega Carlei… Despre toate celelalte: JOS PALARIA!❤️ Da au fost colege si intrau împreună! Era ceva demențial sa fii cu amandoua in pat...eu am fost doua zile la rând sa ma distrez cu amandoua odata! Carla mai vine pe la Brașov, are alta colega la fel de faină dar nu se compara cu Ines, care s-a retras definitiv din acest sport.
Gunoiul Reputație: 18 Postat Mai 24 Autor Postat Mai 24 4 hours ago, johny33 said: Da au fost colege si intrau împreună! Era ceva demențial sa fii cu amandoua in pat...eu am fost doua zile la rând sa ma distrez cu amandoua odata! Carla mai vine pe la Brașov, are alta colega la fel de faină dar nu se compara cu Ines, care s-a retras definitiv din acest sport. Carla mai activează?
Babuinu89 Reputație: 374 Postat Mai 24 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Mai 24 Acum 33 minute, Gunoiul a spus: Carla mai activează? Știu că mai activa,îi mai vedeam câteodată anunțul pe publi, era colegă cu Simona și aveau locația la Onix când erau în BV
johny33 Reputație: 10 Postat Mai 24 Oras:Orașului iubirii Oras:Orașului iubirii Postat Mai 24 1 oră în urmă, Babuinu89 a spus: Știu că mai activa,îi mai vedeam câteodată anunțul pe publi, era colegă cu Simona și aveau locația la Onix când erau în BV Exact! Nu doar la Onix, avea si pe parcul mic unda statea cu Ines. Mai avea Simo vechea locație pe Zizinului. Dar mereu vin si stau împreună la Bv. Apropo si Simo este faina, atitudine de 10, corp fain, sani mari si foarte plăcuți, nu lăsați, pielea îngrijită si daca o iei usor te fute de te rupe, pleci crăcănat de la ea. Are traume si nu accepta sexul hard si tot ce tine de palme pe buci sau alte derivate ce tine de lovit. Acum Carla este pe Galați, la ea acasă. 1
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109194 Postat Mai 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Mai 27 La 21.05.2025 la 19:43, Gunoiul a spus: Asa e, sunt mai bătrân pe aici... La Ines am fost de doua ori in aceeași zi. Am fost printre primii care s-au dus sa o iubească 🤩 Ines, da... o tipa faina tare, piele fine bronzata cu un vibe bun.
Membru Premium LUMIAR Reputație: 885 Postat Mai 27 Oras:Centru Est Oras:Centru Est Membru Premium Postat Mai 27 On 5/24/2025 at 5:30 PM, johny33 said: Acum Carla este pe Galați, la ea acasă. Carla nu este din Galati! Crede-ma. "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109194 Postat Mai 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Mai 27 Acum 1 oră, LUMIAR a spus: Carla nu este din Galati! Crede-ma. @larisssa, colega ei Ana, când veneau fetele în Brașov, lua orașul foc... doamne ce futaiuri trăgeam cu ele, aveau o energie faina tare, bagaboante fetele😂., sa nu o uitam nici pe celebra Inesuka, Sonia(Sarah) și mai sunt dar nu îmi vin în minte toate 😂 1
Membru Premium LUMIAR Reputație: 885 Postat Mai 27 Oras:Centru Est Oras:Centru Est Membru Premium Postat Mai 27 @Andreea44 tocmai mi-a vizitat profilul. Ceea ce inseamna ca mai trage cu ochiul pe forum din cand in cand. O rog pe aceasta cale sa imi raspunda la mesaje, tinand cont ca relatia noastra a fost una deosebita. 😘😘😘 Andreea. 2 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109194 Postat Mai 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Mai 27 Elena top Sibiu, am prins-o chiar înainte de retragere, era o tipa faina, lipicioasa..... tot pe ultima suta de metri am prins-o și pe Maria03, futacioasa tare, submisiva, mi-a plăcut de ea dar eu în loc merg sa o fut, ma certam cu ea pe aici😂😂 apoi s-a evaporat dintr-o data... am plâns 5 zile după ea🤭 1
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109194 Postat Mai 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Mai 27 Acum 4 minute, LUMIAR a spus: @Andreea44 tocmai mi-a vizitat profilul. Ceea ce inseamna ca mai trage cu ochiul pe forum din cand in cand. O rog pe aceasta cale sa imi raspunda la mesaje, tinand cont ca relatia noastra a fost una deosebita. 😘😘😘 Andreea. Înseamnă că i-ai fost drag dacă e cu ochii pe contul tau.. poate i sa făcut dor de tine ✌️
Membru Premium LUMIAR Reputație: 885 Postat Mai 27 Oras:Centru Est Oras:Centru Est Membru Premium Postat Mai 27 1 minute ago, extraterestru78 said: Înseamnă că i-ai fost drag dacă e cu ochii pe contul tau.. poate i sa făcut dor de tine ✌️ Drag i-am fost sigur. Dar cred ca a intrat doar pentru comment. Ea ma stia dupa vechiul user. Poate de acolo si lipsa de comuniccare. 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium LUMIAR Reputație: 885 Postat Mai 27 Oras:Centru Est Oras:Centru Est Membru Premium Postat Mai 27 Si sa nu o uitam si sa o certam nitel ca ne viziteaza atat de rar! @lidia20, emblema brasovului...🥰 2 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109194 Postat Mai 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Mai 27 Acum 5 minute, LUMIAR a spus: Si sa nu o uitam si sa o certam nitel ca ne viziteaza atat de rar! @lidia20, emblema brasovului...🥰 Am fost la ea în București, acu vreo 2 luni, e neschimbata... Am fost la ea pentru curul ala fain, pentru anal... luna viitoare cred ca ii mai bag o vizita 2
nirolfnirolf Reputație: 682 Postat Mai 27 Postat Mai 27 Rina, The best Calitati foarte multe,eleganță,stil , profesionalism,sex de calitate
Gunoiul Reputație: 18 Postat Mai 27 Autor Postat Mai 27 7 hours ago, extraterestru78 said: @larisssa, colega ei Ana, când veneau fetele în Brașov, lua orașul foc... doamne ce futaiuri trăgeam cu ele, aveau o energie faina tare, bagaboante fetele😂., sa nu o uitam nici pe celebra Inesuka, Sonia(Sarah) și mai sunt dar nu îmi vin în minte toate 😂 Beatrice 😁🤣😂
Gunoiul Reputație: 18 Postat Mai 27 Autor Postat Mai 27 7 hours ago, extraterestru78 said: Am fost la ea în București, acu vreo 2 luni, e neschimbata... Am fost la ea pentru curul ala fain, pentru anal... luna viitoare cred ca ii mai bag o vizita Transmite-i dragostea mea si spune-i ca încă o mai iubesc 😁 Cea mai faina si corecta. 1
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109194 Postat Mai 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Mai 27 Acum 51 minute, Gunoiul a spus: Beatrice 😁🤣😂 Aia e a detectivului altădată 🤣🤣🤣
Super Premium extraterestru78 Reputație: 109194 Postat Mai 27 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Postat Mai 27 Acum 46 minute, Gunoiul a spus: Transmite-i dragostea mea si spune-i ca încă o mai iubesc 😁 Cea mai faina si corecta. Bine "gunoiule" o să-i transmit 😂 😂 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum