Sari la conținut

are cineva detalii despre club goa sau boa?

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

va rog mult daca aveti informatii , sint interesat, nu stiu exact nume sau adresa dar pare a fi goa sau boa

• Oras:Bucuresti
Postat

B.O.A. (Beat Of Angels), Soseaua Kiseleff, intre pavilionul H si Muzeul Satului, cel mai mare club din estul Europei (cica!), de fitze, scump, atmosfera spectaculoasa, glamour, show, animatoare sexy si plin de pitzi de Dorobanti si Baneasa la agatat pentru baietii cu portofelele super-pline...

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

B.O.A. (Beat Of Angels), Soseaua Kiseleff, intre pavilionul H si Muzeul Satului, cel mai mare club din estul Europei (cica!), de fitze, scump, atmosfera spectaculoasa, glamour, show, animatoare sexy si plin de pitzi de Dorobanti si Baneasa la agatat pentru baietii cu portofelele super-pline... 

In Hard Rock Cafe, de exemplu, un hamburger asemanator cu Big tasty-ul din Mc Donald's nu costa decat 51 de ronisori.... asa ca despre ce vorbim ? :D

Postat

Boa , One Regie mai nou , Player (de vara) , Fratelli , Bellagio cam astea ar fii mai fitza , giorge69 poate completa cu ceva mai piperat , un streptease ceva... :laugh2 aa se mai spunea ceva de bora bora de pe marasesti , au fost niste prieteni , bani sa fie.

Postat

In Hard Rock Cafe, de exemplu, un hamburger asemanator cu Big tasty-ul din Mc Donald's nu costa decat 51 de ronisori.... asa ca despre ce vorbim ? :D

La BOA - 1500 lei o masa de 4... Despre ce vorbim? Iar fetele au scoruri departe de ce exista aici dar si cum arata unele...

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat
    Cat de cretin sa fi ca sa mai futzi 5-10-20 de mil  mirosind transpiratie amestecata cu Chanel,vazand fitze de Ceamurlia - apucandu-te toti dracii?... cand poti avea parte de o seara/noapte, cu o femeie, o cina, o bautura buna de 5 ori mai ieftina decat in club de aceiasi bani? 

Nu zic ca n-am facut-o, da m-am saturat nene, 10 - 15 ani au fost suficienti, plus ca majoritatea cluburilor(vorbesc de alea de fitze) au ajuns sa fie pline cu pesti, sirene si alti melteni lesinatzi care se sparg in figuri toata noaptea(maxim 3 ore), futandu-se in chur la final pentru un tips de 20 de ron, asta daca-l dau si p-ala.

Numai in romanistan si pe la retardatii aia de rusi s-a ajuns ca sa platesti si intrarea in club(20-100 de ron) si masa/canapelele(plecand de 500 de ron) ca sa-ti odihnesti bucile...de ce mortzii tai te mai duci in club daca nici pe picioare nu mai poti sta de oboseala, lesinandu-ti churul toata noaptea in canapele. Unde te obliga sa-ti rupi capul cu cel putin o sticla de tarie, ca alta bautura nu mai exista pentru melteni(in unele chiar doua - daca-i masa de 6) plus rahatul ala de redbull.

Mai nou(ultimii 2-3 ani) vad o noua moda printre cretini, cica-i de handel daca te prezinti in club inainte de miezul noptii, futu-i in sfecla de cretini rujati care stau in fatza oglinzii mai mult ca femeile...vin la ora 1,isi trag o sticla-doua de tarie in freza la masa, un plic doua la baie...pana la maxim patru sunt muci,vomitazi si cacatzi pe ei...rahati cu gel in motz,ce poarta ochelari de soare  noaptea.

Numa' flausati purtatori ilagali de sula...nici nu mai ai cu cine sa bei de la 7(19) pana la 7.  :slap2

• Like 11
  • Oras:bucuresti
Postat

Aveti grija,in clubul BOA se vinde numai alcool contrafacut.au tepuit toti distribuitorii cu care lucrau si nu le mai da nimeni marfa si au inceput sa bage numai contrafacute de prin bulgaria.eu lucrez la sorla diatributie.

• Oras:Secret
  • Oras:Secret
Postat

v_ships ... TOT RESPECTUL DIN LUME PENTRU TINE MAN!!! Eu sunt ceva mai micut, am numai 24 de ani si deja imi provoaca greata chestiile astea! 

Postat

Cam cum sa aiba acelasi gust ca si big tasty???? acu pe bune....hahahaha. HRC sigur nu e cel mai bun loc, dar sigur nu are nici cea mai mica legatura cu McD...

Postat

mersi chris, asta era ,beat of angels. mi-a fost recomandat de un olandez ,s-a laudat ca a plecat des cu fete de consumatie de acolo si eu personal nu stiam de existenta clubului, ma gindeam ca e mincinos. am elucidat misterul. topicul poate fi inchis

Postat

Cel mai tare club din Bucuresti din acest moment este ONE, in Regie....fost R2

Au niste super animatoare siliconate si bune rau.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...