Sari la conținut

Andrada 0746667302

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut,

Inainte de un weekend nelinistit, am ales sa incerc primul 3some alaturi de Andrada si Ella. As putea povesti multe, insa fiind si prima oara cand las o recenzie, ma gandesc ca este suficient doar atat: toata experienta a fost woau. As vrea sa o repet cat de curand posibil. Foarte deschise, amuzante si constiente de ce vrea un barbat (cel putin pentru mine:)) ). 

Seara frumoasa

• Like 1
  • Oras:pe luna
  • Oras:pe luna
Postat
2 hours ago, Andradax said:

Disponibila atat singura cat si cu Ella pentru trio.Pupici💋

6a386eb0-b587-4999-8415-2bcf65246ac5.jpeg

Asta da poza de impact, caci te abtii sa nu lingi ecranul de la laptop ! Ramane o singura alternativa : programarea unei vizite 

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Neața bună,  

Mai văzusem o dată topicul ăsta și gagica frumoasă, dar acum am răsfoit toate cele 4 pagini și am ajuns la concluzia că tipa arată într-un mare fel!   Am mai dat o geană după concluzia asta să vad prețurile, și am observat că intră doar la oră...    Și mi-am dat seama că sunt și sărac, și cu pretenții.. 😂😂😂 

No, concluzia e că fata e tare mișto fizic, la servicii nu mă pot pronunța, dar ce e mai important e că nu pot ajunge la ea, cel puțin acum..  

Succes fetei și 🔨 🔨  tari celor ce ii treceți pragul! 

• Oras:TImisoara
  • Oras:TImisoara
Postat

Inteleg de ce pune atatea poze, ca publicitatea e sufletul comertului si nu sta rau pe partea de fizic fata dar....

Been there... That that.... Experianta mediocra spre ok-ish :P 

Atutudinea ei e la fel de falsa precum buzele si sanii, asa ca nu m-a dat pe spate ;):P

Si daca tot ai pretenti ide "de lux"  si ceri 600 de ron pe ora nu-ti chemi clientii intr-o garsoniera modesta si micuta de pe Take Ionescu. Ca-i lipsa de respect fata de ei. La 600 de ron ora iti permiti un apartament in regim hotelier in conditii mai bune. Ca daca chemi oamenii la chirie ieftina si le ceri pret de lux inseamna ca nu dai un scuipat pe ei si confortul lor. Parerea mea... 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.