Sari la conținut

❌❌❌Denisa ❌❌INDISPONIBILĂ ❌❌ NU DERANJAȚI VĂ ROG 📛

Mergi la soluție Rezolvat de vasile15,

Postări Recomandate

• Denisa16 a schimbat titlul în Tg Mureș Denisa 💉 ‪0721848404‬🤝
  • Oras:Kensington,London UK
  • Oras:Kensington,London UK
Postat
Acum 2 ore, catalin2015 a spus:

Nu ma inteles nimic de aici: a mers cineva, cum a fost, sunt reale pozele ... 

Din păcate nu prea are recenzii 😐 sunt unii care-i poluează topicul cu vorbe goale(opinii legate de pret etc) dar recenzii adevărate n-am gasit niciuna. Ca submisiv eu as vizita-o, dar nu sunt din București și in zona mea(Bacău, Piatra-Neamț) încă nu a ajuns  😔

• Inimioara 1
  • Oras:Târgu mures
Postat
Acum 13 ore, catalin2015 a spus:

Nu ma inteles nimic de aici: a mers cineva, cum a fost, sunt reale pozele ... 

Bună dimineața.. din păcate nu toată lumea este asumată sau deschisă pentru recenzii pentru ca trăim în România… și după cum observi marea majoritate judecat acest aspect BDSM  și de aceea multora le este teamă de recenzii… dacă o gândim logic Bucuresti este singurul oraș unde ma reîntorc mereu asta se poate deduce din ceea ce postez… bănuiesc ca dacă nu erau clienți sau pozele false nu aveam activitate și schimbam orașul…oricum lumea s-a făcut mai rea, plină de oameni mincinoși, judecătorii pe viața altora,invidioși,și pot spune uneori chiar ipocriți aruncând cu pietre fără să cunoască prea multe detalii despre BDSM. Pentru unii BDSM este doar bătaie 😒ceea ce este total eronat 🙃

• Inimioara 1
Postat
Acum 10 ore, essence a spus:

Din păcate nu prea are recenzii 😐 sunt unii care-i poluează topicul cu vorbe goale(opinii legate de pret etc) dar recenzii adevărate n-am gasit niciuna. Ca submisiv eu as vizita-o, dar nu sunt din București și in zona mea(Bacău, Piatra-Neamț) încă nu a ajuns  😔

Bună dimineața… da așa este dacă nu mă înșel tu ai mai scrii acum ceva timp când eram judecată cum pot face așa ceva… apreciezi și poate o să ajung și în zona ta să te răsfăț frumos 🤝

Postat

Bună dimineața, comunitate pasionată!

Să începeți ziua cu încredere, putere și bucuria de a fi exact cine sunteți.

În BDSM, fiecare gest e un act de respect și fiecare clipă e o călătorie spre cunoaștere și libertate.

Să aveți o zi intensă și autentică!

Dupa ora 13:30 sunt în București aștept programările voastre pe wttp 😘

Postat

Bună dimineața 

• BDSM nu e doar durere… e încredere, grijă și conexiune. 🖤
  • Ai curaj să te abandonezi în mâinile cuiva dimineața asta? 🔗☀️
  • Pentru unii cafea, pentru alții supunere. Tu ce alegi? 🖤

• Oras:Balotesti
Postat
La 01.10.2025 la 8:30, Denisa16 a spus:

Bună dimineața.. din păcate nu toată lumea este asumată sau deschisă pentru recenzii pentru ca trăim în România… și după cum observi marea majoritate judecat acest aspect BDSM  și de aceea multora le este teamă de recenzii… dacă o gândim logic Bucuresti este singurul oraș unde ma reîntorc mereu asta se poate deduce din ceea ce postez… bănuiesc ca dacă nu erau clienți sau pozele false nu aveam activitate și schimbam orașul…oricum lumea s-a făcut mai rea, plină de oameni mincinoși, judecătorii pe viața altora,invidioși,și pot spune uneori chiar ipocriți aruncând cu pietre fără să cunoască prea multe detalii despre BDSM. Pentru unii BDSM este doar bătaie 😒ceea ce este total eronat 🙃

Subscriu celor spuse de tine,  ai punctat cu exactitate "fenomenul BDSM" din țărișoara noastră. În afara grupurilor īnchise,  dominele  și submișii sunt priviți ca niște ciudățenii,  ca să nu zic nebuni. 

Sub alt cont,  care īn cele din urmă mi-a fost banat,  am făcut recenzii tuturor dominelor cu care am avut sesiuni, și am avut parte de același tratament ca și tine. 

Chiar nu înțeleg ce caută aici persoanele care nu au treabă  cu acest joc și de ce nu sunt sancționați de moderatori pentru postările lor care nu-și au nici locul și nici aportul pozitiv, gen recenzie,  informare, cerere de informații...

În altă ordine de idei,  lucrezi și în alte orașe decât București? Mi-ar plăcea să ne întâlnim. 

Felicitări pentru postările profesionale și politicoase, raportate la remarcile deplasate  ale celor răutăcioși,  neinformați și care nu au altceva de făcut decât să polueze topicul.

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 6 minute, Balotescu a spus:

Subscriu celor spuse de tine,  ai punctat cu exactitate "fenomenul BDSM" din țărișoara noastră. În afara grupurilor īnchise,  dominele  și submișii sunt priviți ca niște ciudățenii,  ca să nu zic nebuni. 

Sub alt cont,  care īn cele din urmă mi-a fost banat,  am făcut recenzii tuturor dominelor cu care am avut sesiuni, și am avut parte de același tratament ca și tine. 

Chiar nu înțeleg ce caută aici persoanele care nu au treabă  cu acest joc și de ce nu sunt sancționați de moderatori pentru postările lor care nu-și au nici locul și nici aportul pozitiv, gen recenzie,  informare, cerere de informații...

În altă ordine de idei,  lucrezi și în alte orașe decât București? Mi-ar plăcea să ne întâlnim. 

Felicitări pentru postările profesionale și politicoase, raportate la remarcile deplasate  ale celor răutăcioși,  neinformați și care nu au altceva de făcut decât să polueze topicul.

Acum 7 minute, Balotescu a spus:

În ziua de astăzi este mai ușor ca să judeci ceea ce face altul decât să îți vezi de treaba ta…ca așa este lumea în loc să se uite în grădina lui mai bine se uită în grădina vecinului…amuzant este ca dacă stai să răsfoiești un pic această platformă o să vezi ca au ceva de comentat și despre fetele care au servicii normale…sub alta forma de idei nimic in România nu este bine făcut indiferent cat de mult ți-ai da interesul sa fie totul perfect tot se găsește un “ profesionist” care să spună ceva…gura lumi nu o astupă decât pământul…un proverb romanesc…sau…calul moare de drum lung și prostul de grija altuia…nu vreau și nici nu o să jignesc pe nimeni niciodată pe această platformă dar uneori și noi fetele din această meserie cedam psihic când întâlnim fel și fel de răutăți neplauzibile…dar mă repet a fi om este lucru mare 🤝

Momentan sunt în București dar mă gândesc să mai încerc și alte orașe🙃

• Like 1
Postat

Locuri libere dragii mei 11:30—14:00😌

Va rog frumos cei care vreți o programare citit cu atenție ce servicii fac și nu deranjați inutil o să postez mai jos și dovada ca unii efectiv doar se uită la poze și atât🤝

c07d7d5c-dbf6-4865-bcb7-c0f843eb106f.jpeg

Postat
Acum 1 oră, Denisa16 a spus:

În ziua de astăzi este mai ușor ca să judeci ceea ce face altul decât să îți vezi de treaba ta…ca așa este lumea în loc să se uite în grădina lui mai bine se uită în grădina vecinului…amuzant este ca dacă stai să răsfoiești un pic această platformă o să vezi ca au ceva de comentat și despre fetele care au servicii normale…sub alta forma de idei nimic in România nu este bine făcut indiferent cat de mult ți-ai da interesul sa fie totul perfect tot se găsește un “ profesionist” care să spună ceva…gura lumi nu o astupă decât pământul…un proverb romanesc…sau…calul moare de drum lung și prostul de grija altuia…nu vreau și nici nu o să jignesc pe nimeni niciodată pe această platformă dar uneori și noi fetele din această meserie cedam psihic când întâlnim fel și fel de răutăți neplauzibile…dar mă repet a fi om este lucru mare 🤝

Momentan sunt în București dar mă gândesc să mai încerc și alte orașe🙃

Sper să încerci și alte orașe, să ajungi și în orașul meu!!!

• Inimioara 1
Postat

Dragilor am câteva locuri libere…se pare ca ploaia de afară a afectat multă lume…nu înțeleg ce rezolvați dând țeapă…da asta este 

Postat
La 28.08.2025 la 4:14, Denisa16 a spus:

Va astept la picioarele mele 😉

IMG_9282.jpeg

Ce picioare frumoase!!

• Inimioara 1
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat
Acum 10 minute, Denisa16 a spus:

Va aștept la picioarele mele ❤️

5923f8c9-01c7-4c23-8735-20b1ed6e57a9.jpeg

Bună ziua. Este posibil și face-sitting cu controlul respirației, cunnilingus și anilingus?

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, Saymon1 a spus:

Bună ziua. Este posibil și face-sitting cu controlul respirației, cunnilingus și anilingus?

Dragul meu am un nr de telefon afișat aici pe forum…scrie-mi pe WhatsApp dacă ai ceva de întrebat 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
1 oră în urmă, Denisa16 a spus:

Va aștept la picioarele mele ❤️

5923f8c9-01c7-4c23-8735-20b1ed6e57a9.jpeg

Eu prefer sub picioarele tale încălțate cu tocuri!❤️

• Like 1
Postat
Chiar acum, parpalete a spus:

Eu prefer sub picioarele tale încălțate cu tocuri!❤️

Sună bine 🙃te aștept 

Postat

Bună dimineața.

Programul meu începe la 09:30

Va aștept cu drag 😄

Postat

Dragilor este ultima mea zi în București 🤝

Va multumesc 😌

Postat

Dragii mei înainte de a scrie vă rog frumos și din tot sufletul meu uitați-vă și la prețul serviciilor….nu mai veniți cu propuneri de negocieri…cu oferte…cu fel și fel de prostii ca nu sunt la piață,târg,bazar….nu vând roșii sau cartofi aici…dacă considerați ca nu aveți bănuții pe care eu îi cer puteți merge mai departe nu vă obligă nimeni să veniți la mine…nu mai deranjați inutil… nu de nebune avem o listă de servicii și niște prețuri atașate aici…și încă o mare problemă…încetați cu mesajele de genul “ dacă te răzgândești și mă primești cu suma X scrie-mi…eu dacă spun Nu păi Nu rămâne și punct….

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 2 ore, Denisa16 a spus:

Dragii mei înainte de a scrie vă rog frumos și din tot sufletul meu uitați-vă și la prețul serviciilor….nu mai veniți cu propuneri de negocieri…cu oferte…cu fel și fel de prostii ca nu sunt la piață,târg,bazar….nu vând roșii sau cartofi aici…dacă considerați ca nu aveți bănuții pe care eu îi cer puteți merge mai departe nu vă obligă nimeni să veniți la mine…nu mai deranjați inutil… nu de nebune avem o listă de servicii și niște prețuri atașate aici…și încă o mare problemă…încetați cu mesajele de genul “ dacă te răzgândești și mă primești cu suma X scrie-mi…eu dacă spun Nu păi Nu rămâne și punct….

Bună, Stăpână Denisa pe la Cluj nu vă opriți?🙃

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...