picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2014 Aham....
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Zevzecule, nu esti decit un troll prost, analfabet, guraliv(te bagi peste tot mai rau ca o "curva") si incilcit in gindire (limitat). PS1:sa vezi cind or pune "mina de la mina" toti cei "nominalizati" pe lista cum o sa ti-o iei la "cioc" si ai sa te retragi din nou schelalaind ca o javra pe marginea santzului! PS2: vezi ca mi-a zis Sorina ca a doua "promotie" nu va mai exista pentru tine, asa ca nu te mai agita degeaba! Si cu asta, eu personal am terminat cu tine lepadatura, de-acu' incolo potzi sa faci spume la "cioc" pina ti-o veni rau! Hai sictir! 2 5
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Zevzecule, nu esti decit un troll prost, analfabet, guraliv(te bagi peste tot mai rau ca o "curva") si incilcit in gindire (limitat). PS1:sa vezi cind or pune "mina de la mina" toti cei "nominalizati" pe lista cum o sa ti-o iei la "cioc" si ai sa te retragi din nou schelalaind ca o javra pe marginea santzului! PS2: vezi ca mi-a zis Sorina ca a doua "promotie" nu va mai exista pentru tine, asa ca nu te mai agita degeaba! Si cu asta, eu personal am terminat cu tine lepadatura, de-acu' incolo potzi sa faci spume la "cioc" pina ti-o veni rau! Hai sictir! Esti foarte acid in exprimare,acid rau ,cu siguranta esti foarte deranjat cu tine insuti!Cu siguranta nu sunt un om limitat...sau ai vrut sa spui ca nu am limite? Nu a fost niciodata nimic intre noi,ce dracu' vrei sa termini?(nu esti genul meu )...dar te pot ajuta cu o recomandare:Xoxo . Pe soseaua spre Oradea goneste un Mercedes nou, .. nout! Pe drum o curva face semn soferului! Acesta isi zice in gandul sau 'mama ce o sa i-o trag lui asta!'. Merg ce merg si la un moment dat langa o padure, ardeleanu nostru, trage pe dreapta.Fata: - Da ce s-o intmplat?Ardeleanu: - No, ca s-o stricat masina!Fata - Hai sictir, mocofane, crezi ce degeaba-s curva versata, mai bine zi-mi ca vrei sa ma futi. Ia da-mi mai bine o patura si vino pe iarba sa ne facem treaba !Curva ia patura si se duce pe iarba. Trece circa o jumate de ora si ardeleanu nu apare sa-si faca treaba. Se duce la masina. Acolo ardeleanul nostru rasfoia manualul de prezentare al masinii F: - Ce faci ma nenorocitule, eu te astept sa ma futi si tu, latrau ce esti stai si citesti !A: - Pai, stai ca nu stiu cum se iese din masina cu pula sculata! La Ps1-ul tau de merda:deabia astept!La Ps2-ul tau de merda:daca nu m-a interesat prima ,de ce crezi ca m-ar interesa o a doua?Intreab-o pe Sorina lucruri despre tine,despre viata ta de cacat,lasa-ma pe mine...
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 5, 2014 mi se face mila de el..
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Mai, eu ca om batran ce ma aflu, , nu inteleg un lucru: de ce un bulangiu rujat e mai "penal" decat un bulangiu nerujat. :laugh2.Multumesc pentru lamuriri! Te voi respecta in continuare,"batranel simpatic nerujat".Le mai dam voalate cateodata sau...?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2014 De ce? , hai sa-ti explic ceva. Locul tau nu este aici, ai gresit adresa. Te-ai dus la un restaurant frantuzesc si ai cerut mancare chinezeasca. Evident ca nu aveau asa ceva, te-ai ratoit la aia si ca sa scape de tine, te-au sevit "din partea casei" cu ce aveau mai de soi la ora aia ; foie gras si canard lacque, udat de un Chateau- neuf du Pape. Ai facut scandal ca tu vrei pachetele de primavera si sake. E intr-adevar, primavera dar nu la pachetel. Baietii aia, excedati de fitzele tale, ti-au dat o mare muie. La pachet ... sau la pachetel. Ceilalti trolli de pe aici (marea lor parte), chiar daca mie imi displac, sunt curvari autentici, unii cu activitate bogata si cu aport consistent pe forum. Ca au ales ei calea haiduciei, e alta mancare de peste, ce-I al lor, e al lor. Tu te-ai declarat singur, de la inceput revoltat de activitatea noastra, e adevarat profund frivola, chiar imorala. Dar asta e lumea noastra, in care tu, nu ai loc. Pur si simplu nu ai loc si te vari in ochii nostril cu o cerbicie demna de o cauza mai buna. Sper ca ai inteles ce am voit a-ti spune si vei proceda in consecinta. Cum? Aste e problema ta. Ai cel putin doua variante. Un week-end placut! 3 5
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 pentru ca este lipsa totala si acuta de onestitate!!! later edit: ajustata un pic in context, afirmatia ta putea lejer fi: "de ce, un bulangiu rujat, e mai penal decat un bulangiu nerujat!!!" Mare poet!
Pussyz0r Reputație: 31 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Pussy Town Oras:Pussy Town Postat Aprilie 5, 2014 Riscul meseriei fetelor.. Daca nu va convine atunci sa va apucati de ceva normal... like a job! (Parere pur si simplu personala)
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 5, 2014 mai fraierica, toata lumea isi cam sufla mucii pe tine si tot insisti sa fii batista! asta e scopul tau in viata, marea ta realizare, hartie igienica???
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 De ce? , hai sa-ti explic ceva. Locul tau nu este aici, ai gresit adresa. Te-ai dus la un restaurant frantuzesc si ai cerut mancare chinezeasca. Evident ca nu aveau asa ceva, te-ai ratoit la aia si ca sa scape de tine, te-au sevit "din partea casei" cu ce aveau mai de soi la ora aia ; foie gras si canard lacque, udat de un Chateau- neuf du Pape. Ai facut scandal ca tu vrei pachetele de primavera si sake. E intr-adevar, primavera dar nu la pachetel. Baietii aia, excedati de fitzele tale, ti-au dat o mare muie. La pachet ... sau la pachetel. Ceilalti trolli de pe aici (marea lor parte), chiar daca mie imi displac, sunt curvari autentici, unii cu activitate bogata si cu aport consistent pe forum. Ca au ales ei calea haiduciei, e alta mancare de peste, ce-I al lor, e al lor. Tu te-ai declarat singur, de la inceput revoltat de activitatea noastra, e adevarat profund frivola, chiar imorala. Dar asta e lumea noastra, in care tu, nu ai loc. Pur si simplu nu ai loc si te vari in ochii nostril cu o cerbicie demna de o cauza mai buna. Sper ca ai inteles ce am voit a-ti spune si vei proceda in consecinta. Cum? Aste e problema ta. Ai cel putin doua variante. Un week-end placut! Picon,Picoane,Cioran...here we go again! De ce nu iti vezi de batranetea ta ranceda sau fericita si sa ma lasi pe mine sa comand ce vreau...cand voi pleca de aici,vei observa cu siguranta lucrul asta si probabil deabia atunci vei avea "un mic orgasm".Pana atunci,inspira si respira adanc,plateste pentru a te simti bine,ignora-ma total(ai optiuni multiple) si vezi-ti de "hernia ta de disk :)"...Faci acelasi lucru care il fac si eu doar ca tie iti place in turma,mie nu,iar daca ma hotarasc sa ma alatur vreunei turme,lasa-ma sa o aleg eu,am dreptul asta!Iti doresc sa ai parte de o pensie consistenta...sa te poti bucura de tot ce te inconjoara! Te salut!
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 5, 2014 eu sincer nu stiu cum sa ii mai raspund. am ajuns la concluzia ca el chiar crede ce scrie, ca nu face misto, ca asa e el, intarziat mintal
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 5, 2014
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 mai fraierica, toata lumea isi cam sufla mucii pe tine si tot insisti sa fii batista! asta e scopul tau in viata, marea ta realizare, hartie igienica??? Vorbeam ieri de muci,de valoarea lor!Poate voi crea hartia igienica,cu compozitie mucoasa,e de bine,vad ca imi dai idei!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 5, 2014 imi pare rau dar nu am prins ieri profunda ta filozofie de viata. accidental mi-am vazut numele de utlizator pe distinsa ta lista. de aici si interventia mea pe un topic de care am stat departe pana acum. insa sa stii, ca ce iti dau eu nu sunt idei, tot materie mucoasa e!!! stai, cum faci tu....
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 imi pare rau dar nu am prins ieri profunda ta filozofie de viata. accidental mi-am vazut numele de utlizator pe distinsa ta lista. de aici si interventia mea pe un topic de care am stat departe pana acum. insa sa stii, ca ce iti dau eu nu sunt idei, tot materie mucoasa e!!! stai, cum faci tu.... Exact asa fac! Ms frumos ca ma urmaresti,accidental!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2014 Plec putin acum...poate nu ma baneaza Pisi pana ma intorc ...ne scriem putin mai tarziu!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 5, 2014 De ce?, ce-ai patit puiule?O alta zi,alte pwli receptionate?Nu te mai satura Dumnezeu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 5, 2014 da, ca simt un "bowel movement" si o sa am nevoie de hartie igienica! te rog eu mult revino!!!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 5, 2014 Plec putinNu poti mai mult?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2014 De ce? Eu am scris cu atentie sa nu te ofensez. Tu ai raspuns jignindu-ma (destul de soft, e adevarat). Se pare ca nu intelegi, pur si simplu nu poti ... sau nu vrei. Pur si simplu te vari in ochii nostril ca musca in ochi. Esti din alt film, pur si simplo din alt film. Tu vii in casa omului si il iei la rost ca de ce? sta la casa si nu la bloc, dar ramai la masa, halesti tot si apoi te caci in mijlocul camerei. Si culmea tupeului, ceri si hartie igienica, daca nu, te stergi cu fata de masa. Cam asta faci tu. Esti vam ca Rapidu' pe vremuri: "singuri impotriva tuturor" De fapt erau singuri impotriva lor . P.S. Mai am mult pana la pensie. Chiar ma gandeam : noi cotizam si din banii astia, se platesc pensile parintilor nostri. Cand vom fi noi la varsta respectiva pensile noastre vor fi platite din cotizatiile voastre. Pfooaaiii de pula mea . Singura bucurie, meschina, e adevarat, este ca pensile voastre vor fi platite de copiii vostri Nota: P.S.-ul asta e o gluma (sper). A nu se intelege ca am generalizat. Chiar imi plac tinerii (unii). 2 5
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 5, 2014 Plec putin acum...poate nu ma baneaza Pisi pana ma intorc ...ne scriem putin mai tarziu! Sa-l scuzam putin. Omu isi mai vede si de ale lui, altfel nu functioneaza. S-a dus sa se cace si apoi sa pape.Sa ai pofta, dragule! 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 5, 2014 florinele, lasa-l sa revina te rog, ca altfel raman nesters la cur eu, ca doar are fatza de hartie igienica! oricum, parca e un deja vu cu why ask why asta! nu ne mai luptam noi ptr suprematie pe o lista de useri ignorati postata de un alt handicapat nu cu foarte de mult timp in urma? ma bucur ca niciodata nu se mai termina specimene d'astea, altfel de cine naiba ne-am mai bate joc in weekend? 2
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 5, 2014 de ce? nu are limite,dupa cum declara el,in...prostie,si nu conteneste sa ne surprinda cu noi alte prostii,Dar si voua va place...cu de toate.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 5, 2014 zau de am tastat un singur cuvintel pe topicul asta pana acum! m-am vazut pe lista lui si m-am simtit ofensat! ofensa nu era ca ma aflam pe lista, dar de ce nu eram primul? de ce de de???
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 5, 2014 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 5, 2014 Vad ca orice as face, sau nu as face, sunt unii care nu au somnic pufos din cauza mea.Deci: - nu am intervenit pe acest topic pentru ca nu aveam de ce . Nu am intervenit pana ce nu am fost mentionat de catre un user, initial aluziv, apoi in clar, caruia i-am raspuns si de acolo, inca vreo 2-3 postari. Nu am absolut nicio legatura cu subiectul in cauza, nu stiu de ce am fost amestecat. - advanced, daca esti cine cred eu si nu numai eu ... ti-ai facut perfuzie cu samahoanca? Tu vorbesti de beutura? Vorbesti de funie in casa spanzuratului, omule. Nu vezi ca la cat esti de carmolizat, nici tastele nu le nimeresti? Stiu, postezi pe telefon... - Amada, spui ca tu iti speli rufele in privat. Iti reamintesc ca discutia nostra in privat, distinsa domnita, inclusiv detalii private, le-ai facut publice pe forum a doua sau a treia zi. Am avut o discutie dupa ce ne-am futut si apoi, ti s-a pus pata. Apoi, m-ai atacat pe forum. Nu mentionez alte cazuri similare, dar stii bine ca au fost. Despre ce rufe si despre ce privat vorbesti?-"Stimabile" domle Picon! Iti garantez ca nici macar nu banuiesti cine, ce, cum. Asta pe de o parte. Constat insa ca in ultima vreme, esti in centrul a numeroase discutii in contradictori. Sa inteleg ca toti ceilalti sunt bolnavi si tu ok? Am avut ... hai sa ii spunem nesansa sa te cunosc. Om mai imbarligator, mai alunecos si mai sulfa, nu am avut ocazia sa cunosc pana la tine. Te rog , esti un om perfid, ascuns si mincinos, iti doresti sa dai bine in public dar in particular esti tu insuti. Din pacate pt tine, particularul iese de cele mai kulte ori la suprafata. Sincer, la inceput mi-a facut placere sa ies .. joi sau cand pula mea se iesea. Daca ma cunosti cu adevarat, ai stii ca la nicio astfel de intalnire nu am consumat bauturi alcoolice, spre deosebire de tine! In rest sa ai parte de toate cele bune si de putin noroc. In cate scandaluri ai fost implicat, chiar ridici un mare semn de intrebare care se suprapune pe ala vechi! Pula tare sa ai, cu ce se mai poate! 5 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum