Sari la conținut

Pisicuts de ce permiti conturi multiple

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Pisicuts, eu cred ca TU ai gresit...

Explica-mi si mie, te rog cum pe numarul de telefon al Mayei, a sunat userul giorge69 si pe deeana a sunat-o de pe acelasi numar userul master blaster. 

Te rog sa NU mi mai pui manele, imi dau cuvantul de onoare ca ma supar!!!

Normal ca nu corespund. Daca eu am Rds si am si cosmote si am si vodafone si imi fac trei usere, corespund??? :slap2

Si daca te superi care-i problema? Pe pisicuts poate sa-l doara direct in pwla ca te superi tu

Sau te pomenesti ca ai vrea sa-l banezi pe propriu sau forum?? Bai ce tare-n pizda esti Sorinico

Hai ca m-ai plictisit

Postat

Ok, nicio problema!! Am inteles cum sta treaba!!  :bow

Eh, de maine, imi fac cate un cont de pe fiecare numar de telefon (de pe rds il am deja pe asta ;) ) si sa te tii recenzii, bune, rele...recenzii sa fie, nu???

Nu e chiar asa. Daca vrei sa ajuti si sa pui umarul la acest forum trimite-i lui Pisicuts dovezile pe care le ai. Cel putin in perioada  cand am facut eu parte din conducerea forumului nu a existat nici macar un singur caz dovedit fara a se lua masurile de rigoare. Si am motive sa afirm ca nici acum nu s-a schimbat optica.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Genul de fete Sorina, Randunica et Co trebuie crezute pe cuvânt! Ele fac trafic pe forum, aşa că pot spune orice, oricând, se pot certa cu oricine cu jigniri,acuze si insinuări. Eu nu zic că ea nu are dreptate, dar orice acuzaţie trebuie probată.

Să ne spună şi nouă de ce le suna pe fete aceeaşi persoană sub nume diferite de pe acelaşi număr? Ce le cerea fetelor? Să ne povestească ce ştie. Dacă deschidea topicul ăsta oricine altcineva de gen masculin, contul i-ar fi fost banat fără drept de apel. 

• Like 3
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Ok, nicio problema!! Am inteles cum sta treaba!!  :bow

Eh, de maine, imi fac cate un cont de pe fiecare numar de telefon (de pe rds il am deja pe asta ;) ) si sa te tii recenzii, bune, rele...recenzii sa fie, nu???

pre_1396468215__tumblr_mk30bprjg01qzb0mb

trebuie mai mult decat atat

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

trebuie mai mult decat atat

Inca o emisfera ii mai trebuie! 

Postat

Genul de fete Sorina, Randunica et Co trebuie crezute pe cuvânt! Ele fac trafic pe forum, aşa că pot spune orice, oricând, se pot certa cu oricine cu jigniri,acuze si insinuări. Eu nu zic că ea nu are dreptate, dar orice acuzaţie trebuie probată.

Să ne spună şi nouă de ce le suna pe fete aceeaşi persoană sub nume diferite de pe acelaşi număr? Ce le cerea fetelor? Să ne povestească ce ştie. Dacă deschidea topicul ăsta oricine altcineva de gen masculin, contul i-ar fi fost banat fără drept de apel. 

Daca vrea sa ne spuna e alegerea ei. Eu sint sigur ca daca trimite dovezile Pisicului, masurile nu o sa intarzie sa apara.

Vizitator Beraru
Postat

Nu cred c-a fost, pana acum, vreun scandal care sa ma "miste" pe forumul asta.

Din pacate, nu e cazul acum. Sorina si giorge69 imi sunt dragi. Sper sa nu aibe nimeni de suferit in urma acestui scandal.

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu zic ca fum fara foc nu iese, treaba cu IP-urile nu stiu cat de relevanta este, cine are mai multe conturi cred ca are si grija sa nu posteze de pe acelasi IP.

Bineinteles ;)

Postat

Buna!

Eu i-am trimis Sorinei o lista cu numerele de telefon ale clientilor care au fost problematici. Master Blaster a venit la mine, apoi a incercat sa vina la colega mea, insa nu prea i-am putut raspunde la telefon si ne-a "luat in bete" pe forum ca nu raspundem. Apoi colega mea i-a facut o favoare si a acceptat sa ramana pentru el la sfarsitul programului, insa cu 5 minute inainte de a trebui sa ajunga, a trimis un SMS prin care anula intalnirea cu ea. Am concluzionat ca Master Blaster nu e chiar un personaj de incredere. 

Sorina a verificat in telefonul ei, iar numarul lui Master Blaster corespundea cu cel pe care il avea ea trecut drept Giorge69. 

Descrierea fizica a celor "doi" corespunde in amanunt, la fel si masina cu care "acestia" au venit cand ne-au vizitat. 

• Like 5
  • Minus 5
  • Administrator
Postat

Buna!

Eu i-am trimis Sorinei o lista cu numerele de telefon ale clientilor care au fost problematici. Master Blaster a venit la mine, apoi a incercat sa vina la colega mea, insa nu prea i-am putut raspunde la telefon si ne-a "luat in bete" pe forum ca nu raspundem. Apoi colega mea i-a facut o favoare si a acceptat sa ramana pentru el la sfarsitul programului, insa cu 5 minute inainte de a trebui sa ajunga, a trimis un SMS prin care anula intalnirea cu ea. Am concluzionat ca Master Blaster nu e chiar un personaj de incredere. 

Sorina a verificat in telefonul ei, iar numarul lui Master Blaster corespundea cu cel pe care il avea ea trecut drept Giorge69. 

Descrierea fizica a celor "doi" corespunde in amanunt, la fel si masina cu care "acestia" au venit cand ne-au vizitat. 

multumim pentru explicatii Diana! si care ar fi legatura dintre cei doi si dogfather?

Postat

Hopa, fetele astea sunt seCURiste rau de tot. Au "dosare", nu gluma. Fetelor, niste poze si inregistrari video nu aveti? Altfel dosarul nu e beton.

• Like 1
Postat

Buna!

Felicitari! Tu si Sorina ati intrat in atentia "Cooperativei" pentru cand se vor face angajari ;) (deh, bugetul e mic si au prioritate cei cu "traditie de familie" :lol: )
Postat

multumim pentru explicatii Diana! si care ar fi legatura dintre cei doi si dogfather?

Exista si o alta fata care nu doreste sa fie implicata, si care are acelasi numar de telefon trecut drept Dogfather. Despre masina, ea nu stie. 

Vizitator Beraru
Postat

Nu cred c-a fost, pana acum, vreun scandal care sa ma "miste" pe forumul asta.

Din pacate, nu e cazul acum. Sorina si giorge69 imi sunt dragi. Sper sa nu aibe nimeni de suferit in urma acestui scandal.

Ca sa nu ma simt ultimul dobitoc, va rog sa-mi spuneti ca Gyorgye69 (cel care imi este mie drag) = giorgie69 (asta despre care vorbeste Sorina).

Postat

Am si eu o intrebare pentru tine Deana.Pe mine nu ma intereseaza ceilalti doi useri, dar pariez pe orice ca nicio fata nu poate sa aiba trecut in telefon numarul meu si in dreptul lui dogafther din simplul motiv ca nu m-am recomandat niciodata cu numele de pe forum....ce sunt vreo vedeta sa spun ca sunt dogfather? Fetelor va aflati in eroare.....o seara frumoasa......zici ca e casa de nebuni aici privind din afara.Daca ajuta pe cineva sa se relaxeze la etajul superior contul meu poate fi banat...recenzii pot citi si fara cont sau facandu-mi altul nou.

Sanatate la cap va urez!

• Like 2
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Nu stiu de ce va tot agitati. De fapt treaba sta in felul urmator. Pisicul a pus la dispozitie un telefon si o duba pentru membrii cei mai merituosi de pe forum (aici reputatia nu are nici o relevanta), spune daca nu-i asa Pisicuts? Faptul ca cei doi (sau trei) au fizionomii asemanatoare nu e concludent. :P

• Administrator
Postat

Nu stiu de ce va tot agitati. De fapt treaba sta in felul urmator. Pisicul a pus la dispozitie un telefon si o duba pentru membrii cei mai merituosi de pe forum (aici reputatia nu are nici o relevanta), spune daca nu-i asa Pisicuts? Faptul ca cei doi (sau trei) au fizionomii diferite nu e concludent. :P

si stickul usb cu manele l-am furat de la euflo

Postat

Sorina face colectie de numere....de telefon. :)) Il are trecut si pe unu Pisicuts in agenda telefonica :))))   Stie ea mai bine :))))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...