Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
Acum 19 minute, big fut a spus:

Care ati fost pe la ea pozele reflectă realitatea? Că azi la cafea un prieten mai betiv mi-a zis că are curu gras cu gropi de la celulită si țâtele alea misto din poza de vineri nu există. Si că e adevărat ce zicea un baiat mai sus e bronzată din naștere. S-a ajuns si pe forum să se umble cu poze fake?

Pozele nu sunt fake! 
TIGANCA NU SUNT!!!! (Daca eram nu cred ca era asta o problema, toți suntem oameni, caracterul contează!) 

În legătură cu aspectul meu fizic, nu pot fi pe placul tuturor. 

• Inimioara 4
  • Karina1111 a schimbat titlul în INDISPONIBILĂ
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 20 minute, big fut a spus:

Care ati fost pe la ea pozele reflectă realitatea? Că azi la cafea un prieten mai betiv mi-a zis că are curu gras cu gropi de la celulită si țâtele alea misto din poza de vineri nu există. Si că e adevărat ce zicea un baiat mai sus e bronzată din naștere. S-a ajuns si pe forum să se umble cu poze fake?

A da... hmmm. Bune ca nu am ajuns. Ms ca m-ai scăpat de o teapa!

• Like 1
  • Confuz 2
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat
43 minutes ago, big fut said:

prietenu betiv cred ca ar fi bine sa bea mai putin, pozele sunt ale ei.
De buna e buna de pula nu aspectul e problema la ea ci serviciile, cum zicea si arku09 mai sus la treaba are apucaturi de dentist si un stil de iti cam fute cheful si adoarme pula oricat de sculata era. Eu am avut niste tentative la ea dar dupa ultima m-am lamurit ca nu are rost.

----------

Postat
Acum 3 minute, v92610 a spus:

De buna e buna de pula nu aspectul e problema la ea ci serviciile, cum zicea si arku09 mai sus la treaba are apucaturi de dentist si un stil de iti cam fute cheful si adoarme pula oricat de sculata era. Eu am avut niste tentative la ea dar dupa ultima m-am lamurit ca nu are rost.

Întotdeauna la începutul întâlnirii explic anumite lucruri să nu intervină neplăceri pe parcurs . 

• Membru Premium
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 3 ore, big fut a spus:

Salut ,pozele sunt ale ei, prietenul bețiv cred că o confundă pe domnișoara cu altcineva, nu este brunetă, și nici urme de celulită, ba chiar are un posterior demențial, si servicii de calitate, chiar o  recomand făi o vizită și lasă o recenzie 😎 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
La 24.11.2025 la 14:23, v92610 a spus:

Confirm, nici eu nu sunt multumit de servicii si ti taie cheful, desi arata bine. De o tragere merge, o data, ca sa fiu franc, pentru palmares 

• Minus 1
Postat

Dragilor, eu la începutul întâlnirii vă explic ceea ce nu fac să nu intervină neplăceri în timpul acțiunii ! Am rugămintea când aveți un disconfort să spuneți să remediem situația! Îmi pare rău pentru cei ce nu v-ați simțit bine ! 🤗

• Inimioara 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Cred ca daca te comporti frumos cu ea si ea se comporta frumos, am fost de cateva ori la ea si n-am ce sa-i reprosez. Iar legat de aspect fata este super frumusica, iar la fund nu stiu cum gasesc unii defecte:))), e mare va zic eu si ce trebuie.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
Postat

Disponibilă pentru programări de la 12:30 până la 22:00! 
ULTIMELE 3 zile! ❤️

Postat

Bună dimineața dragilor ❤️ 

Mai sunt disponibilă doar azi și mâine! 🤗❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.