Sari la conținut

Delia Tv 0734914249

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Delia - 0734914249
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Da am vizitat o eu … este doar activă și chiar merită experiența !!!

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 9 minute, Christian20 a spus:

Păcat, ar merge bine să fie futută 

Postat

buna seara.

am vizitat....era impreuna cu oana....foarte simpatica.....confirm spusele colegului...a fost doar activa....

insa a meritat.

spor

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
La 28.07.2025 la 21:26, Christian20 a spus:

Subscriu doar activă și destul de groasă și lungă 😋😋

• Inimioara 1
Postat
Acum 18 ore, ionut4you a spus:

Subscriu doar activă și destul de groasă și lungă 😋😋

Ar merge să fie și pasivă, e bună rău 

Postat
La 07.08.2025 la 23:43, razy11 a spus:

buna seara.

am vizitat....era impreuna cu oana....foarte simpatica.....confirm spusele colegului...a fost doar activa....

insa a meritat.

spor

Dar Oana cum se prezintă?  Este pasiva ?

• Oras:Oradea
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/delia-tv-la-tine-in-oras-zona-coresi/86h67476i326701h2792h184e29d7f71.html

Am vrut sa vad experiență cu o trans/trav etc și am gasit-o pe ea , eram puțin sceptic uitându-mă pe aici înainte și am văzut ca țepe , pești etc ..

Am vorbit pe wapp mi-a confirmat ca este ea am discutat preț pentru un oral 400 leuți ( poate prea mult dar aia e ) !

Am ajuns la ora stabilita și ma întâlnesc cu o blondina frumușică,  arata destul de bine și la corp finuță,  stam la o țigară un pahar de apa , comunicativa sa uitat la telefon maxim 30 secunde în rest discuții face to face !!!

Mergem în camera eu timid , prima data se vedea pe mine ca am câteva emoții mai ales când am văzut colonelul , o scula frumoasa sincer , grosuța , destul de lunga potrivita zic eu , o ling pe lung , o frec usor timid dar dupa am simtit mana ei la ceafa mea și așa am început și ajuns la un deep umed și adânc, îi place sa futa am lasat-o pe ea sa fie șefa eu știu doar atât mie personal mi-a placut experiența cu ea ( sperma buna la gust ) am mai stat puțin la o tigara și am plecat....

O astept pe la Oradea.... 

• Like 1
Reputație: -443
Postat

Atras de pozele din anunt (care, apropi, sunt reale) am incercat sa o contactez pe Delia. Insa pentru ca era inca la Brasov, am amanat intalnirea circa o luna, pana cand am vazut ca si-a anuntat disponibilitatea din nou in Capitala.

Inca de cand am vorbit pe WhatsApp mi-am dat seama ca este o persoana ok. Astfel ca in ziua programarii am plecat spre ea increzator ca intalnirea se va desfasura bine. Si chiar asa a si fost. Nu doar ca am avut parte de o companie placuta timp de aproape o ora, dar am plecat de la ea cu un gust placut (si la propriu si la figurat 😁) si relaxat dupa o partida foarte sexy. Mi-ar placea sa revin.

Locatia, in zona Nerva Traian, merita cateva mici retusuri de amenajare din partea proprietarului. Altfel, oferea conditii bune de igienizare si desfasurare. Oricum, ma gandesc ca pana data viitoare cand va reveni in oras, Delia va inchiria un alt apartament. Asa ca nu are o importanta prea mare.

Delia arata ca in poze. Adica foarte bine dpmdv. Este inzestrata cu o fizionomie androgina si trasaturi foarte feminine, pe care le pune si mai mult in valoare printr-un machiaj de bun gust. Este si destul de inalta (1,72 m). Imbracata foarte sexy si incaltata cu sandale. Igiena impecabila. Piele foarte fina. Epilata cu laser.

Se pare ca intre noi s-a creat conexiunea si atractia reciproca necesara pentru ca intalnirea sa fie una mai mult decat placuta. Dupa cateva minute de discutii relaxate la o tigara si un suc si apoi dus, ne-am sarutat lasciv, ne-am mangaiat si ne-am imbratisat lasandu-ne purtati de valul de excitatie pe care urcasem amandoi. Si de aici, totul a decurs natural. Stiam ca este doar pasiva si oricum asta nu este o problema pentru mine. Ne-am supt reciproc in toate pozitiile care ne-au trecut prin cap. Este implicata si face deep cu usurinta.

Pentru mine, asteptarile nu mi-au fost inselate, astfel ca voi reveni la Delia.

• Confuz 1
Postat

Pe aici se zice ca ar fi doar activa, si-a schimbat intre timp preferintele?? 🤔

Reputație: -443
Postat
1 oră în urmă, zabielo a spus:

Pe aici se zice ca ar fi doar activa, si-a schimbat intre timp preferintele?? 🤔

Este doar activa. Am gresit eu.

• Haha 1
Postat
11 hours ago, razy11 said:

din cate stiu Oana este si pasiva....cu mine au fost ambele active :D

Ai facut trio cu ele?Poti da detalii, pret ?

• Oras:Pitesti
Postat

Este tv, arata foarte feminina, dotare medie, este mai mult activa !Recomand.

Postat
1 hour ago, jean0paul said:

Este tv, arata foarte feminina, dotare medie, este mai mult activa !Recomand.

Mai mult? Nu e exclusiv activa?
Cel putin mie asa mi-a dat de inteles cand am vorbit cu ea.

Postat
Acum 7 ore, derUntergang a spus:

Mai mult? Nu e exclusiv activa?
Cel putin mie asa mi-a dat de inteles cand am vorbit cu ea.

Rar pasiva, nu ii place.... asa ca la oral e ok, iar daca vrei sa fi pasiv ....

Postat
On 9/30/2025 at 12:43 PM, Lovesex1234 said:

Ai facut trio cu ele?Poti da detalii, pret ?

da...am facut...

a fost foarte tare....prima data m-a penetrat Oana (o are putin mai mica)...dupa Delia (mai mare)...si iar Oana..si iar Delia.. si a fost bine :D.

pret daca tine minte bine era undeva la 700 ron pt 1 ora jumate....asta fiind anul trecut. Recent nu am mai reusit sa ma intalnesc cu dansele. Daca ma nimeresc in acelasi oras nu le ratez.

• Inimioara 1

• Oras:World
  • Oras:World
Postat
On 9/30/2025 at 1:06 AM, razy11 said:

din cate stiu Oana este si pasiva....cu mine au fost ambele active :D

Este mai mult Pasiva.

Depinde cum o prinzi,in ce toane .

Si mai depinde cum o prinzi si din punct de vedere al prafurilor ca amandoua folosesc prafuri.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...