de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2014 Vad din ce in ce mai multe tarfe masculine pe Forumul asta...un fel de `gang bang` de mentalitati bolnave...dar care o fi scopul cand ei stiu deja ca totul e virtual...de ce prefera sa se `linga in cur`,in haita,ca niste caini vagabonzi de pe strazile Bucurestiului?Uite,eu unul prefer sa fiu inteles macar de un singur membru si sunt ok,mai inteleg si eu pe unii si atunci totul devine ok,fara sa ma gandesc la titlul de `utilizatorul lunii pulii`,fara sa fiu un `haiter convins` si fara sa pup unde miroase...Voi ce preferati? Un alt topic de cacat,nu-i asa?
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 4, 2014 Eu ma intreb daca mai merg asa nitel la sala...daca as avea succes la fetite in bransa asta :-? Ca io as fi baet deshteptutz asa :-?
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 4, 2014 Voi ce preferati? Eu unul cred ca as prefera ceva mai multa claritate in expunere...
zadoi Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:vecinu lu` ZAOAN Oras:vecinu lu` ZAOAN Postat Aprilie 4, 2014 Vad din ce in ce mai multe tarfe masculine pe topicul asta...un fel de `gang bang` de mentalitati bolnave...dar care o fi scopul cand ei stiu deja ca totul e virtual...de ce prefera sa se `linga in cur`,in haita,ca niste caini vagabonzi de pe strazile Bucurestiului?Uite,eu unul prefer sa fiu inteles macar de un singur membru si sunt ok,mai inteleg si eu pe unii si atunci totul devine ok,fara sa ma gandesc la titlul de `utilizatorul lunii pulii`,fara sa fiu un `haiter convins` si fara sa pup unde miroase...Voi ce preferati? Un alt topic de cacat,nu-i asa?
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 4, 2014 Eu te intreb altceva,de ce simti nevoia sa fii inteles?,esti chiar atat de negat real,ca ultimul subrefugiu este tentativa de recunoastere virtuala?Si cine e acel membru care te intelege,ca sa stim cu cine te asociem?
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Am schimbat! ))
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 4, 2014 Vad din ce in ce mai multe tarfe masculine pe topicul asta...pai abia l-ai deschis nebunule ai vedenii?
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 4, 2014 pai abia l-ai deschis nebunule ai vedenii? N-are! Dar, cum la momentul deschiderii era singur, cam ce concluzie se impune?
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 4, 2014 Cred eu ca fratele De ce? a intins o capcana! Era evident ca majoritatea dintre voi vor comenta intr-un mod mai putin ortodox topicul creat de dumnealui... Astfel..presupunea din start ca topicul se va umple de "tarfe masculine" .... Cred ca a fost vorba de un sarcasm neinteles de majoritatea! P.S Vedeti? Deja tarfele masculine (in conceptia colegului De ce? ) au inceput sa se adune! P.S 2 credeti ca supraestimez? 1
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 4, 2014 cam ce concluzie se impune? Nu recunoaste
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Eu te intreb altceva,de ce simti nevoia sa fii inteles?,esti chiar atat de negat real,ca ultimul subrefugiu este tentativa de recunoastere virtuala?Si cine e acel membru care te intelege,ca sa stim cu cine te asociem? Am mai spus parca,nu am nimic cu mentalitatea idioata a nici unui membru de pe Forumul asta...dar e perfect vizibil ca unii se caca pe ei si se stropesc din cap pana in picioare...apoi ies `afara`,in societate,si stau la coada sa ia un kil de rosii de la piata(still,cu cacat pe ei),sunt si eu acolo,sa iau niste patrunjel si ceapa si simpt mirosul de cacat al prostului din fata mea si e scarbos...m-am saturat sa caut alta coada unde totul sa miroase fresh...parca e din ce in ce mai greu sa gasesc aa ceva...
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Eu unul cred ca as prefera ceva mai multa claritate in expunere... Te regasesti in cea ce am spus eu sau vrei sa` te faci` ca nu ai inteles?
Feliciano Reputație: 216 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2014 Cacam-as in claritate...nu frate, trebuie VIRILITATE!!! Atat...
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Cred eu ca fratele De ce? a intins o capcana! Era evident ca majoritatea dintre voi vor comenta intr-un mod mai putin ortodox topicul creat de dumnealui... Astfel..presupunea din start ca topicul se va umple de "tarfe masculine" .... Cred ca a fost vorba de un sarcasm neinteles de majoritatea! P.S Vedeti? Deja tarfele masculine (in conceptia colegului De ce? ) au inceput sa se adune! P.S 2 credeti ca supraestimez? Chiar nu ma gandisem la asta...uite exemplu la ingeras:inteligenta zglobie!
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 4, 2014 Chiar nu ma gandisem la asta...uite exemplu la ingeras:inteligenta zglobie! Stiam ca nu te gandisei la asta! Si eu eram sarcastic! 1
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Stiam ca nu te gandisei la asta! Si eu eram sarcastic! Bravo!
indragostitul Reputație: 666 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 4, 2014 Un alt topic de cacat,nu-i asa?
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014 Si cine e acel membru care te intelege,ca sa stim cu cine te asociem? Unul din ei credeam ca e @Roberto...dar observ ca inca ma poate intelege...eu avand un complex ca am pula mica,acum cred ca el ma poate invata cum sa am Pula Mare!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2014
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 4, 2014
indragostitul Reputație: 666 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Aprilie 4, 2014
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 4, 2014 Te regasesti in cea ce am spus eu sau vrei sa` te faci` ca nu ai inteles? Nici una, nici alta. Pur si simplu, in 90% din postarile tale nu pot urmari pana la capat firul discursului, oricat m-as concentra. Cam ca in cazul unora din politicieni, la televizor Nu stiu daca asta are legatura cu verdeata, cu ciupercutele sau... pur si simplu esti tu mai profund de felul tau. (Sau eu mai incet in gandire, cine stie?)
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 4, 2014 Nu stiu daca asta are legatura cu verdeata, cu ciupercutele sau... pur si simplu esti tu mai profund de felul tau. (Sau eu mai incet in gandire, cine stie?) Profund... şi pe alături.
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 4, 2014 Profund... şi pe alături.De ce?,este un proFUND convins bine ca poate si ca il tine
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 4, 2014 Am mai spus parca,nu am nimic cu mentalitatea idioata a nici unui membru de pe Forumul asta...dar e perfect vizibil ca unii se caca pe ei si se stropesc din cap pana in picioare...apoi ies `afara`,in societate,si stau la coada sa ia un kil de rosii de la piata(still,cu cacat pe ei),sunt si eu acolo,sa iau niste patrunjel si ceapa si simpt mirosul de cacat al prostului din fata mea si e scarbos...m-am saturat sa caut alta coada unde totul sa miroase fresh...parca e din ce in ce mai greu sa gasesc aa ceva... ce simpt ma ?? daca vrei cauta-ma la coada la paine, daca nu sunt acolo, cauta-ma la oua!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum