Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Pullonia
Postat
1 oră în urmă, VanessNikoll a spus:

Doamne ajută la toată lumea 😆😆😆🤗🥰

Că bine spui nășică....acuș dacă așa  mă apuicai trebuie să mă mențin așa și nu mai merge cu bby ,...etc. 😅 😅 😅 

Postat

......că nu vreau să mă pun rău cu nașul , doar dacă nu este

"naș sârbesc" ,

dacă nu cunoști subiectul ăsta te vor  lămuri băieții precis , căci de departe este subiectul lor preferat , cu toții vor să fie naș sârbesc .... 😇😅😅😅😅😅😅😅😅

• Haha 1
Reputație: 848
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
  • Oras:Drobeta-Turnu Severin
Postat
Acum 5 minute, Carucuiepe a spus:

......că nu vreau să mă pun rău cu nașul , doar dacă nu este

"naș sârbesc" ,

dacă nu cunoști subiectul ăsta te vor  lămuri băieții precis , căci de departe este subiectul lor preferat , cu toții vor să fie naș sârbesc .... 😇😅😅😅😅😅😅😅😅

La bună revenire maestre Caru', sincer mă așteptam la un pseudonim mai poetic, ceva "șechsperian". E bun și ăsta numa să fii cuminte 😜

Postat
Acum 1 minut, ermes82 a spus:

La bună revenire maestre Caru', sincer mă așteptam la un pseudonim mai poetic, ceva "șechsperian". E bun și ăsta numa să fii cuminte 😜

Chiar fusăi cuminte mă jur pe roșu , și doar pe DG  dacă tot am primit verde de la șefa acolo....cred însă  că vine de la adversarii declarați numai că ei nu știu că o cartelă implică un ....20-30 de lei (,...aia e banana și cafeaua mea , cornul cu ciocolată, renunț la ele dacă e nevoie apa oricum o iau de la robinet ) când vin și pe la ei și las info utile 😉😉👍👍

• Like 1
Postat

Am lăsat recent (vb 1-2 săptămâni aproximativ ) , 4 bucăți la Craiova , Oana studenta , Natalia fosta colegă a Marei , Maya0101 , Sweetkati, mai încă local Alina Moldoveanca , Sellin , Blonda zen silconată și care or mai fi fost ...

Păi nu eu îs cel mai prost din curtea scolii in aceste condiții 🤔🤔 , pe mai multe județe și recenzii ce nu prea mai sunt la modă azi 🤔🤔...ca să zic așa ...plus că lipsa de activitate pe termen lung duce la rugină ...cu tot aportul  meu și atunci  când nu am fost Banat, să pot vorbi gen

...nici w40 nu mai face față.....domnii bre !

Hai cu regulă nouă să știm o treabă , nu se mai acceptă offtopic nici pe DG 😂 😅 😅 😅 😅 😅 😅 iii

.

Postat
Acum 6 ore, papura voda a spus:

Dacă o vizitați, scrieți că pe mine m a pierdut de la telefon.

Înțelesesem că limbi nu,dar acum nu vrea nici sărutări și acordă 10-15 min la finalizare,CIM extra 50 ron.

Prea multe mofturi!

Mai am ceva ceva memorie și îmi amintesc că limbute nu a vrut nici de la mine , nu mai știu însă cu ce pretext a venit  ....oricum ieftin , cim extra cum mai toate au scumpit să zicem că este justificat 150+50 cam ăsta este prețul peste tot însă la faza cu 10-15 minute mă pierde direct ....eu cred că a fost o neînțelegere și mai fă-i o încercare , pe chill pe discuție calmă, cu referiri la recenziile din trecut unde nu era chiar atât de pe fast ..etc ...ideea e simplă 👍👍

• Like 1
Reputație: 1355
  • Oras:Sud
Postat
Acum 18 ore, Carucuiepe a spus:

Mai am ceva ceva memorie și îmi amintesc că limbute nu a vrut nici de la mine , nu mai știu însă cu ce pretext a venit  ....oricum ieftin , cim extra cum mai toate au scumpit să zicem că este justificat 150+50 cam ăsta este prețul peste tot însă la faza cu 10-15 minute mă pierde direct ....eu cred că a fost o neînțelegere și mai fă-i o încercare , pe chill pe discuție calmă, cu referiri la recenziile din trecut unde nu era chiar atât de pe fast ..etc ...ideea e simplă 👍👍

Carule nu te lasa  deloc " dusmanii" sa te bucuri de faima ....bine ai revenit .

Postat
Acum 3 ore, po2024ve a spus:

Carule nu te lasa  deloc " dusmanii" sa te bucuri de faima ....bine ai revenit .

Aia e pove , când am zis că este invidie mi-a dat-o că ce .geols.....pe unu care fwre pe bonuri de masa..😇🤣🤣, bonuri , ne bonuri Vane este nășica mea bună și m-a  nășit de mi- au sărit  fulgii , mâine mai vreau și poate că și poimâine este un mare talent si folosit la maxim ca să uiți cum te cheamă ...dacă mă înțelegi ce vreau sa zic ....o zeiță a sexului ...ca să zic așa , kalimera, tzatziki  😇😂😂😂😂

• Haha 2
Postat

Am repostat recenzia , sinnerescu vru să ajute însă  îmi intrară încă 10 postări 😇😂🤣😂🤣

Postat
Acum 22 minute, Carucuiepe a spus:

Aia e pove , când am zis că este invidie mi-a dat-o că ce .geols.....pe unu care fwre pe bonuri de masa..😇🤣🤣, bonuri , ne bonuri Vane este nășica mea bună și m-a  nășit de mi- au sărit  fulgii , mâine mai vreau și poate că și poimâine este un mare talent si folosit la maxim ca să uiți cum te cheamă ...dacă mă înțelegi ce vreau sa zic ....o zeiță a sexului ...ca să zic așa , kalimera, tzatziki  😇😂😂😂😂

Scrie recenzii ....si nimemi nu te mai poate bana. 😉😉

Postat
Acum 7 minute, po2024ve a spus:

Scrie recenzii ....si nimemi nu te mai poate bana. 😉😉

Știi ce nu se pare ciudat ...🤔🤔, de când veni și mă năși fata asta ...nici că mai simt nevoia să mai intru pe publi24 ,cine mai veni , etc

....nu mă interesează, punct ....😇😂😂😂😂😂😂

• Like 1
Postat
Acum 7 minute, VanessNikoll a spus:

Ce pot sa spun …Pullon așa cum te am cunoscut eu ..o persoana de nota 10+🥰. N ai omis nimic ai detaliat exact cum a fost 🥰. Îți mulțumesc mult pentru recenzie, vizita pentru sfaturi ..pentru tot 🥰

Te ador ❤️, am o inimă mare și prin felul tău de a fi ai ocupat cea mai mare parte din ea , ai locul tău acolo binemeritat 🙏🤗😘🥰❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, papura voda a spus:

Ceva este în neregulă:treaba cu casa,cam grăbită și nu prea volubil la telefon...

Nu știu pentru cât timp însă raiul a coborât pe pământ fix la Severin , nimic nu este in neregulă, nu mai contează nimic altceva ,....mai bun nu există poate decât la Buc dar este extrem de greu să o "bați" pe fata asta , foarte greu va spun cu simț de răspundere 😉😉😉

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
5 minutes ago, Carucuiepe said:

Nu știu pentru cât timp însă raiul a coborât pe pământ fix la Severin , nimic nu este in neregulă, nu mai contează nimic altceva ,....mai bun nu există poate decât la Buc dar este extrem de greu să o "bați" pe fata asta , foarte greu va spun cu simț de răspundere 😉😉😉

La cine te referi că noi vorbeam de Alina!

Postat
Chiar acum, papura voda a spus:

Păi aia zic , am uitat de Alina și nu mai contează cine , ce și cum , un diamant șlefuit descoperii și pos să vină și Papa de la Roma 🤣🤣, apropo cunny acceptă , am făcut chiar și facesitting însă e mai greu să o dovedești ea preferând să te sugă  și să te fută 😇😅😅

Fk și cim nu face într-adevăr 👍

Postat
Acum 30 minute, Carucuiepe a spus:

Păi aia zic , am uitat de Alina și nu mai contează cine , ce și cum , un diamant șlefuit descoperii și pos să vină și Papa de la Roma 🤣🤣, apropo cunny acceptă , am făcut chiar și facesitting însă e mai greu să o dovedești ea preferând să te sugă  și să te fută 😇😅😅

Fk și cim nu face într-adevăr 👍

....dar face restul de nu îți mai trebuie nimic și ...crede-mă pe cuvânt (vre-o 400 oi fi avut și eu lejer că să zic așa 😅 😅) și nu văd în vânturi ,....

Apropo mâine e deja stabilit și cred că mă duc și poimâine 🤔😉😉

Postat
Acum 4 minute, Carucuiepe a spus:

....dar face restul de nu îți mai trebuie nimic și ...crede-mă pe cuvânt (vre-o 400 oi fi avut și eu lejer că să zic așa 😅 😅) și nu văd în vânturi ,....

*și nu cad în vânturi, ....

Postat
Acum 6 ore, Carucuiepe a spus:

Du te Carule ....toata saptamana,  cine te retine 🤣🤣🤣

• Membru Premium
Reputație: 6940
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 38 minute, Glemaster a spus:

Hey!! Ai și pe la Drobeta 

Luați-vă prostul acasă. În cinci ani nu are vreo recenzie, doar poluează topicele 

• Like 1
  • Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
Acum 13 minute, po2024ve a spus:

Du te Carule ....toata saptamana,  cine te retine 🤣🤣🤣

Azi îi duc la nășică un cafeluț cu lăptic făcută de car și o banană ca să aibă energie 😇😇😇😛😅 

• Like 1
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
Acum 56 minute, Carucuiepe a spus:

Azi îi duc la nășică un cafeluț cu lăptic făcută de car și o banană ca să aibă energie 😇😇😇😛😅 

Carule...asta suna urat,superi fata..

• Oras:Tg Jiu
Postat
Acum 8 ore, papura voda a spus:

Nu mai vine nici la voi acum 

• Oras:Toată țara.
  • Oras:Toată țara.
Postat

Sper să o prind pe @VanessNikoll, l-a mine programul e cam nașpa, nu aș vrea să ratez măcar o întâlnire cu ea! Acum două seri am încercat să ajung la ea, dar din nefericire pentru mine nu ne-am sincronizat 😔

@Carucuiepe felicitări pentru vizită&recenzie. Păreri de rău pentru pullon3(degeaba nu a fost).

Postat
Acum 32 minute, SalamAlecuu a spus:

Ba o sa vina a amanat putin 

E de ciugulit în alta parte

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...