Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Aici
Postat
1 oră în urmă, mihaiusss a spus:

Ma risc pe publi24, poate revin cu recenzii 🙈

Riscă -te , risca-te și dacă am dat-o "langa" poți să mă certi , să mă răstignesti și ce vrei tu 🤷🏻😂

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, mihaiusss a spus:

Bine faci , mie mi-a greșit și ea știe asta (m-a sunat după ce am plecat  însă prea târziu ) , a zis că se revanșează dar o mai las măcar un an să fiarbă așa  😂😂😂

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:De la Severin în toată țara.
Postat
Acum 32 minute, mihaiusss a spus:

Pozele din anunț știu că le folosea Andra(ca și locație în ultimele vizite a fost la frizeria "La Roberto" lânga Generală 6. Acesta este topicul:

https://nimfomane.com/forum/topic/220140-0734782390-andra-siliconata-slim/page/2/#comment-8689629

• Like 3
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 12 minute, mihaiusss a spus:

La telefon părea ok, desi cam groasa la voce 🤣🤣🤣

Ai și variante mai ciolănoase 🤣🤣

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 20 minute, mihaiusss a spus:

La telefon părea ok, desi cam groasa la voce 🤣🤣🤣

eu sincer la pozele astea nici nu m-as obosii sa ma duc ,  zici ca sunt facute cu caramida , si ediatate si taiate 

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, Pullon7 a spus:

Coiule ți-am lăsat ...dacă ai nevoie de translator din Ronână in română îți caut ..doar să fwuți 

😂😂😂😂

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 2 minute, Pullon7 a spus:

Este fata cu tatuajul despre care vorbeam zilele trecute, să fiu scurt pe doi .....NU !!

🤣🤣🤣

Nu am prins discuția, am ramas blocat la discuțiile despre pariuri, dar e suficient rezumatul tău 😅

Merg la alessi sau alexia sau cum se numește domnita recomandată 

• Like 1
  • Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat
Acum 1 oră, VenomX2 a spus:

eu sincer la pozele astea nici nu m-as obosii sa ma duc ,  zici ca sunt facute cu caramida , si ediatate si taiate 

Si daca iti spun ca in poze arsta bine , in realitate iti vine ss fugi 😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 7 minute, mihaiusss a spus:

🤣🤣🤣

Nu am prins discuția, am ramas blocat la discuțiile despre pariuri, dar e suficient rezumatul tău 😅

Merg la alessi sau alexia sau cum se numește domnita recomandată 

Renata , Amy , Alessia oricare este variantă câștigătoare , spor !!

• Like 2
Vizitator
Postat
Acum 12 minute, po2024ve a spus:

Si daca iti spun ca in poze arsta bine , in realitate iti vine ss fugi 😅😅😅

Te cred, eu daca nu vad poze smechere clare sa vad sa stiu exact ce gasesc nu ma duc, stii cate am ratat pt chestia asta ca n-au pus poze cum trebuie si dupa s-au dus pe alte orase si ce crezi poze in toata spelndoarea de ziceai ca-s facute de forograf, clare dezbracate tot , si am regretat dupa , da nu sunt eu de vina ele sunt , ca nu pun poze de prima data , de aia nu au clienti multe dintre ele, daca gasesc destea mai pretentiosi ca mn , s-au dus pe pwla mananca numai pateu , dar nu toti gandesc asa ,si mintea mea nu pot sa le-o dat ....

• Oras:Craiova
Postat

Am dat câteva telefoane,la întâmplare și am fost uimit să aflu că nașparliile voastre,fără niciun pedigree sau recomandare,cer 200/400,plus servicii extra.

Ori dispar,ori sunt mulți fraieri,din două una!

La 200/400 sunt servicii de top,fără extra,fără figuri!

• Like 4
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 oră, papura voda a spus:

Am dat câteva telefoane,la întâmplare și am fost uimit să aflu că nașparliile voastre,fără niciun pedigree sau recomandare,cer 200/400,plus servicii extra.

Au venit cu prețuri de "roșii" și servicii jalnice

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 2 ore, papura voda a spus:

Cred ca a 2-a varianta 100% si iti spun si de ce , sunt cateva exemplare destea care aveau inainte 150/300 si au trecut la fel 200/400 si am lasat eu comm ca nu se merita, adaugi la pret dar la servicii ce adauci nimic canci 0 , practic aceleasi servicii pe bani mai mult , si i-am scris pass ! dupa sa vezi labarii ce au casunat cu minusuri pe mine si cu comentarii de hate , asa ca ,,, ele fraierii cotizeaza si smecherele le ia banii la prostalai 

Postat
Acum 7 ore, VenomX2 a spus:

Cred ca a 2-a varianta 100% si iti spun si de ce , sunt cateva exemplare destea care aveau inainte 150/300 si au trecut la fel 200/400 si am lasat eu comm ca nu se merita, adaugi la pret dar la servicii ce adauci nimic canci 0 , practic aceleasi servicii pe bani mai mult , si i-am scris pass ! dupa sa vezi labarii ce au casunat cu minusuri pe mine si cu comentarii de hate , asa ca ,,, ele fraierii cotizeaza si smecherele le ia banii la prostalai 

Nu poți primi mesaje in privat 🤷, așa că îți scriu aici ,

în seara asta avem  FCSB - Bologna 

la FCSB văd că nu joacă 7 jucători  și după cote FCSB - 5,35

Bologna -  1,65  pare că are meci greu .

Nu zic să facă surpriza și să câștige dar FCSB câștigă minim o repriză crezi că ar fi posibil ? 

Ms.

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 3 ore, Pullon7 a spus:

Nu poți primi mesaje in privat 🤷, așa că îți scriu aici ,

în seara asta avem  FCSB - Bologna 

la FCSB văd că nu joacă 7 jucători  și după cote FCSB - 5,35

Bologna -  1,65  pare că are meci greu .

Nu zic să facă surpriza și să câștige dar FCSB câștigă minim o repriză crezi că ar fi posibil ? 

Ms.

pt echipele Romanesti nu mai bag mana in foc doar pt Craiova , FCSB  in momentul de fata e praf sansele sunt minime , eu am sugat gol in prima si 2 + , pe alt bilet 2 final . si pe alt bilet la risc asta gg si 3 + 

Postat
Acum 2 minute, VenomX2 a spus:

pt echipele Romanesti nu mai bag mana in foc doar pt Craiova , FCSB  in momentul de fata e praf sansele sunt minime , eu am sugat gol in prima si 2 + , pe alt bilet 2 final . si pe alt bilet la risc asta gg si 3 + 

Merci pentru răspuns , 

am făcut un bilet , cotă de 14 din 5 meciuri , am deschis topic și încărcat acolo varianta finală 👍,

Nmb !

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 4 minute, VenomX2 a spus:

am jucat* bagami-as pl in ea de tastatura ca ma corecteaza de fiecare data  , de zic astea ca nu stiu sa scriu 😂😂😂

Vizitator
Postat
Acum 6 minute, Pullon7 a spus:

Merci pentru răspuns , 

am făcut un bilet , cotă de 14 din 5 meciuri , am deschis topic și încărcat acolo varianta finală 👍,

Nmb !

bun asa esti talent

Postat

Triștilor,în loc s o ardeți pe moldoveanca, că o aveți în oraș,o frecați cu fotbalul și pariurile!

Și pe urmă ziceți că a plecat,și ea și altele,prea rpd.

Baftă la pariuri! 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 3
Postat
Acum 2 minute, papura voda a spus:

Triștilor,în loc s o ardeți pe moldoveanca, că o aveți în oraș,o frecați cu fotbalul și pariurile!

Și pe urmă ziceți că a plecat,și ea și altele,prea rpd.

Baftă la pariuri! 😂😂😂

Aș putea completa eu ,...

" pentru moldoveancă nu aveți bani .....dar pentru pariuri da " 😂😂😂

• Haha 4

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, Pullon7 a spus:

Aș putea completa eu ,...

" pentru moldoveancă nu aveți bani .....dar pentru pariuri da " 😂😂😂

Moldoveanca iti manca banii  , pariurile iti aduc bani 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.