Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:-20.625676, 166.305804
  • Oras:-20.625676, 166.305804
Postat
On 9/10/2025 at 11:14 AM, ZombiuShogun said:

Voi reveni cu recenzia.

RECENZIUNE

CONTACT  →  94 / 99

Destul de ok, a ținut cont de programare. Are nevoie de o confirmare cu o oră în avans, dar e posibil să nu răspundă imediat.

LOCAȚIE  →  90 / 99

Pe strada Matache Dobrescu, aproape de mall Vitan. Studioul este simplu, curat, baia are produse de igienă de bază, deși lipsește apa de gură. Patul și lenjeria par a fi în ordine, iar camera de joacă este dotată cu aer condiționat.

FAȚĂ  →  84 / 99

Brunețică de etnie romă, cu părul stilizat într-un coc elegant, care îmi amitește un pic de Denisax, iar gura și buzele ei au o formă similară cu ale Alinei740. Înfățișarea e în mare parte drăgălașă, de puștoaică de liceu care are vreo 18-20 de ani.

CORP  →  87 / 99

Gâgâlice mititică de vreo 1,62m și maxim 47kg, o prezență adorabilă, skinny, cu forme mai frumoase decât Alexaa. și proporțiile similare cu ale Andreei Minionă Creolină. Pielea e netedă, de nuanță măslinie, ornată cu mici tatuaje - pe spate, pe brațul drept și altul pe piept care spune ceva legat de "daddy". Țâțișoarele mici spre medii sunt incredibil de virginali și inocenți, făcându-i greu de rezistat. Îmi pocnește o erecție în pantaloni numai amintindu-mi cu ce lăcomie îi lingeam sfârculețele coapte, și cum entuziasmul meu creștea în vreme ce ambele mâini nu se săturau în a-i palpa fundulețul rotund și fin.

ATITUDINE  →  93 / 99

Puțin rezervată la prima vedere, având nevoie de ceva timp pentru a se simți confortabilă cu tine. E clar că ea încă acumulează experiență, și asta se vede în abordarea ei - ca și cum ai compara o adolescentă la început de drum cu una unsă cu toate alifiile de 25+ de ani. Am prins-o de câteva ori pe telefon, dar asta s-a întâmplat în pauze, și nu a afectat direct interacțiunea noastră. Deci, e o persoană drăguță, nu este grăbită sau agresivă, are cei 7 ani, și odată ce s-a acomodat cu tine, se deschide și devine comunicativă.

ORAL  →  56 / 99

Super basic - se focusează doar pe vârful penisoidului. Dacă încerci să treci la alt nivel cu face-fuck, ea se retrage, așa că e indicat să o tratezi cu blândețe. Totuși, imaginea cu ea în genunchi este greu de uitat - o fetiță micuță și ascultătoare, cu degețelele ei firave cuprinse în jurul cardanului, sugându-l lent cu oleacă de vacuum, în vreme că căpușorul ei se supune mlădios mâinii mele călăuzitoare.

NP  →  79 / 99

Firește că pune lubrifiant înainte de a trece la lucruri mai serioase - acel trupușor mic are și el nevoie de un pic de ajutor. O așez capră și oh boy, ce fel îi simt vârsta adolescentină direct pe venele ciocanului! Lubrifiantul îmi înlesnește penetrările soft, iar fiecare centimetru al pereților ei vaginali fragezi se mulează pe pula mea ca o mănușă, în timp ce ne deplasăm ușor înainte și înapoi împreună.

Mă retrag încetișor pentru a schimba poziția, și observ cum vârful prezervativului e deja umplut cu precum - Hello, mes amis 👋 cam devreme ați ajuns la party! (eram foarte excitat). În LOT obosește după vreo 1-2 minute, se mișcă într-un ritm foarte simplu, dar drăgălaș, corpul ei fiind apăsat împotriva mea, pizduța ei înfășurându-mă. În misionar, suspinele ei line sunt adorabile, iar faptul că mă îmbrățișează cu unul din piciorușele ei face totul și mai intim.

Nu e rău pentru o prospătură, are o naturalețe dulce de începătoare în timpul sexului și îmi place că energia ei feminină este palpabilă, însă trebuie să lucreze mai mult la contactul vizual și să-și sărute partenerul, măcar pe corp. Maratoane nu veți face cu ea, dar cu asemenea păsărică fină și strâmtă, nu ai de ce să te plângi prea de curând...

RAPORT CALITATE-PREȚ  →    COMUN 

Luând totul în considerare, nu este cea mai rentabilă opțiune la tariful premium 200/400, mai ales că există alte fete mai cizelate în același interval de preț sau mai mic. Lipsa de experiență se reflectă în serviciile limitate, dar merită ținută sub observație deoarece eu zic că are potențial.

• Like 21
  • Mersi 1
  • Inimioara 2

saulord.gif.44c6f5c5856d5aa0be097eabbadd67dd.gif

• Membru Premium
  • Oras:Vatra lui Bucur
  • Oras:Vatra lui Bucur
Postat
Acum 8 ore, ZombiuShogun a spus:

merită ținută sub observație

Mișto recenzia(specifică ție) 👌😉

Păi nu o ținem și noi sub observație? Îi vine rândul 😜

• Haha 3

Nu există ora perfectă – doar compania care face timpul să dispară.

• Oras:București
Postat

Hei dragilor, locuri disponibile de la ora 15:00😘😘

Programări pe WhatsApp, astăzi voi lucra până la 23:00😘

• Oras:Bucarest
Postat

Vizita de ieri după-amiază a fost fantastică! E o tânără, frumoasă, cu forme generoase, cu păr negru superb, sâni perfecți și o vulvă frumoasă. Face sex oral excepțional și fute foarte intens. Îmbrățișează cu tot corpul. Am încercat mai multe poziții, cu excepția celei pe la spate, pentru că i s-a părut că echipamentul meu era prea mare pentru ea. În cele din urmă, s-a jucat cu vulva ei în fața mea, iar eu i-am bătut burta și vulva.

Minunat!!!

• Minus 1
Postat
Acum 7 minute, golob a spus:

Vizita de ieri după-amiază a fost fantastică! E o tânără, frumoasă, cu forme generoase, cu păr negru superb, sâni perfecți și o vulvă frumoasă. Face sex oral excepțional și fute foarte intens. Îmbrățișează cu tot corpul. Am încercat mai multe poziții, cu excepția celei pe la spate, pentru că i s-a părut că echipamentul meu era prea mare pentru ea. În cele din urmă, s-a jucat cu vulva ei în fața mea, iar eu i-am bătut burta și vulva.

Minunat!!!

De la o zi la alta s a perfecționată oral🥴🤣cum vine asta și mai spui ca,echipamentul tău e mare🤣🤣🤣vino tati cu ceva mai credibil 🤣

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 7 minute, Mirel1956 a spus:

De la o zi la alta s a perfecționată oral🥴🤣cum vine asta și mai spui ca,echipamentul tău e mare🤣🤣🤣vino tati cu ceva mai credibil 🤣

Pentru mine, sexul oral este fantastic - am o mașinărie imensă, așa că de obicei fetele îmi pot încadra doar vârful în gură, dar vederea acestei fețe tinere cu pula mea a fost divină.

• Like 1
Postat
Acum 18 ore, golob a spus:

Minunat!!!

Hei,îți mulțumesc frumos pentru vizită și pentru recenzie,și mă bucur mult ca te ai simțit bine în compania mea❤️te mai aștept cu drag😘

Postat

Hei, locuri disponibile de la ora 15:00 până la 23:00💋💋💋

Programări pe WhatsApp💋🥰

• Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat
41 minutes ago, Futureman said:

Bună,  contra cost ,se poate si finalizare orala?

A scris deja un coleg pe prima pagina ca i-a propus si a refuzat.

• Like 1

----------

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

O recomand si voi reveni la ea de cate ori voi dori o companie placuta, are toata consideratia si admiratia mea pentyru atitudine, actiune, aspect. A respectat o programare facuta din scurt aseara , de cum am intrat am simtit un vibe bun, chiar daca la inceput ma masura din cap pana in picioare si ma analiza, dupa ce ne am familirizat  s a dezlantuit, raspunde pozitiv la cunni si la atingeri sarutari pe sani si sfarcuri, este acolo geme si suspiuna, la oral face fata dar u am insistat pentru ca am vrut sa ma bucur de veverita ei care este peste masura de excitabila si de calda. Am simtit o participativa si implicata erotic in joaca iar la final a fost o eliberare fantastica, pacat ca am avut la dispozitie doar 30 min sigur ar fi reactionat placut si la o a doua repriza, dar cu o alta ocazie. 200 lei pret corect dupa mine (tinand cont de piata actuala), o reusita de potrivire din prima, este ceva din ce in ce mai rar in perioada asta. Corp armonios picioare f frumoase coapsesexy sanii frumosi iar la fata papusica cu ochii negrii (parca) si buze senzuale. Igiena fara niciun repros, poate asternutul ar trebui schimbat mai des( nu stiu daca si de cate ori se schmba) iar ea la urmatoarea vizita recomand sa fie un pic mai odihnita....sau o programare in prima parte al programului ar fi mai bine pentru ceva mai intens si pasional.

THE STRUGGLE YOU RE IN TODAY IS DEVELOPING THE STRENGTH YOU NEED TOMORROW

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, 71laciport a spus:

O recomand si voi reveni la ea de cate ori voi dori o companie placuta, are toata consideratia si admiratia mea pentyru atitudine, actiune, aspect. A respectat o programare facuta din scurt aseara , de cum am intrat am simtit un vibe bun, chiar daca la inceput ma masura din cap pana in picioare si ma analiza, dupa ce ne am familirizat  s a dezlantuit, raspunde pozitiv la cunni si la atingeri sarutari pe sani si sfarcuri, este acolo geme si suspiuna, la oral face fata dar u am insistat pentru ca am vrut sa ma bucur de veverita ei care este peste masura de excitabila si de calda. Am simtit o participativa si implicata erotic in joaca iar la final a fost o eliberare fantastica, pacat ca am avut la dispozitie doar 30 min sigur ar fi reactionat placut si la o a doua repriza, dar cu o alta ocazie. 200 lei pret corect dupa mine (tinand cont de piata actuala), o reusita de potrivire din prima, este ceva din ce in ce mai rar in perioada asta. Corp armonios picioare f frumoase coapsesexy sanii frumosi iar la fata papusica cu ochii negrii (parca) si buze senzuale. Igiena fara niciun repros, poate asternutul ar trebui schimbat mai des( nu stiu daca si de cate ori se schmba) iar ea la urmatoarea vizita recomand sa fie un pic mai odihnita....sau o programare in prima parte al programului ar fi mai bine pentru ceva mai intens si pasional.

THE STRUGGLE YOU RE IN TODAY IS DEVELOPING THE STRENGTH YOU NEED TOMORROW

Îți mulțumesc frumos, te pup și te mai aștept cu drag 😘😘😘❤️

Postat
La 09.09.2025 la 14:36, AdiinaDya a spus:

Bună☺️ mă numesc Adina, am 22 de ani, 1,60 înălțime și 50 de kg. 

Sunt o fata calmă, sociabilă, amuzantă si cu mult bun simț. 🥰Pun accent pe discreție, seriozitate și igienă!🌺Sunt dispusă la micile tale fantezii ,apreciez finețea si atitudinea bărbatului de lângă mine 

Servicii:

🔥sex oral (protejat sau neprotejat în funcție de igiena ta)

🔥sex normal (doar protejat)

🔥diferite poziții 

🔥saturari corporale și mângâieri 

🔥69

🔥COB (finalizare corporală)

🔥HAND JOB

🔥FOOT FETISH

🌺Singura în locație . 

nu răspund la apeluri

anal

sex normal neprotejat

nu primesc in stare de ebrietate

nu primesc cu accesorii

nu primesc sub influența substanțelor

Preț:

💣 200 lei - 30 min (o finalizare)

💣 400 lei - 1h 

Program:

Luni-sâmbătă~9:00-21:00

Programările se fac doar pe WhatsApp ‼️0733294124

Confirmarea programărilor se face cu o oră înainte, altfel voi fi nevoită să anulez ‼️

Îmi cer scuze dacă am omis ceva, sunt noua pe acest site!

F9B911BB-7E1A-4A1E-B69E-7FCB18BB3BDC.jpeg

F5EBC404-CD46-437B-8414-F5F181FBB84D.jpeg

75773792-4B0A-44A2-A33E-EDFAC1558E73.jpeg

34EF5351-51C4-477C-B4B5-6F805179E266.jpeg

551D61BC-34F3-47ED-994C-43495A2F5B61.jpeg

Bună dragii mei, am locuri disponibile astăzi la 14:00, 16:00 până la 22:00💋❤️

• Oras:Booty Bay
  • Oras:Booty Bay
Postat

Mereu dornic de largirea orizonturilor sexuale si cu o slabicune pentru tenul masliniu, am ales sa ii fac o vizita Adinei.

Programare in aceeasi zi cu cateva ore inainte de ora stabilita, raspuns prompt si cu confirmare de o ora in prealabil.

Ajung la deja cunoscuta cladirea dintre Mall Vitan si Piata Alba Iulia, mai nou si zona asta e impanzita de locuri de resedinta dar inca se mai gasesc si variante ocolitoare.

Locatia este destul de standard, strictul necesar, curat si bine luminata la ora sosirii. Cand ai pasit din lift faci o stanga si inca una si esti pe drumul cel bun. Eu am pierdut cateva secunde pana am localizat usa.

Odata intrat, am facut cunostinta cu Adina. O mignona draguta cu o voce simpatica, vorbeste incet, politicos si are o prezenta placuta. Zambeste destul  mult, are niste gene care iti cam distrag atentia pe alocuri si buze un pic augmentate dar in concordanta cu restul trasaturilor faciale. M-a asteptat intr-un halat alb din satin si m-a invitat sa ma fac comod. Am descoprit ca nu e fumatoare si mi-a marturist ca nici nu ii place fumul de tigara, asa ca am renuntat la cele cateva tigari pe care le-as fi fumat in mod normal pe parcursul intalnirii. Exista un balcon si probabil ca daca te arde buza se poate iesi acolo la o tigara.

Baia conform cerintelor, chiar si cu apa de gura si restul de lichide necesare.

Dupa dus, Adina scapse de halat si astepta cuminte langa pat. Pozele prezentate sunt relavente, niste sanii foarte frecventabili cu niste picioare si fese superbe si fine. Manechiura si pedichiura alba, discrete, asortate cu un piercing alb in limba si inca unul jos.  Preludiu ceva mai sumar avand serviciile ceva mai imitate din punctul asta de vedere, dar nu am stat mult pe ganduri si m-am aruncat cu capul inainte intre picioarele ei larg deschise. Aici am gasit o veverita simpatica foc cu chef de joaca. Raspunde exact cum imi place la stimuli si am petrecut minute bune incercand sa gasesc butoanele corecte. Fiind destul de mica isi pune picioarele pe umerii mei si incepe sa se joace si ea un pic de a lungul spatelui meu. Dupa ce am potolit pofta, a trecut si ea la oral neprotejat unde are o tehnica destul de buna si umeda dar superficiala.  Se opreste din proprie initiativa si nu aloca foarte mult timp acestui procedeu. Mi-a lasat impresia  ca nu este in lista ei de activitati favorite, desi probabil ca trebuie sa o faca cam des.

Lasand in urma examenul oral trecem la lucruri seriose si mai exact penetrarea veveritei pe care am mancat-o cu pofta mai devereme. Are un stil foarte delicat de echipare (folosesete un soi de Durex pe care l-am mai intalnit si nu are o mireasama care sa fie pe gustul meu, din pacate) al membrului pe care il unge pe crestet cu un pic de lubrifiant inainte de primul contact. Aici am optat pentru un misonar unde lucrurile au stat mai bine, stie sa reactioneze, iti lasa impresia ca ii place, mai ales cand urci viteza treptat. Mi-am lipit mainile ferm de gleznele ei si am continut cu miscari la turatie medie pana am finalizat.

In pauza, relaxati amandoi, am discutat in pat despre una si despre alta, am purtat o discutie placuta si amuzanta in acelasi timp.

Dupa o cura cu H2o, revenim in pat unde s-a bifat rapid oralul. Scurt si in final cu efectul dorit. Am rugat-o sa se intinda pe burta si sa ridice gratios un genunchi intr-o parte, lasandu-mi o priveliste care imi aduce rapid un zambet pe buze. Ma pozitionez strategic peste un picior si o penetrez incet pana ajung aproape cu abdomenul de fesele ei rotunde si calde. Nu ma grabesc absolut deloc, incercand sa gasesc un ritm placut pentru amandoi in timp ce ma bucuram de priveliste.

Inca un dus rapid si cateva schimburi de impresii de final si eram din nou incolonat la semafor.

Timpul petrecut cu tot cu drumul spre casa, aproximatix 55 de minute. Stau aproape!

Platit pretul mentionat in anunt!

• Like 11
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 18.09.2025 la 15:09, AdiinaDya a spus:

Hei, locuri disponibile de la 17:30🥰

Astăzi până la 23:00

6DDEC032-E855-4113-BF2A-08DA48250C67.jpeg

Am trecut astăzi și eu pe la Adina și am rămas plăcut surprins de atitudinea ei foarte respectoasa și cuminte este o tipă foarte frumoasa corpul ei exact că și în poze și este pro client nu grăbește vorbește frumos și încearcă să te facă sa te simți cît m-ai bine  de revenit mereu note nu dau după cum știți nici acțiunea nu o divulg dar pot spune că e foarte dulce si frumoasa aveți grijă sa nu vă îndrăgostiți?Glumeam succes va doresc și purtativa frumos că merită voi reveni cînd timpul îmi va permite ...😘😘😘

• Inimioara 2
Postat
Acum 23 minute, ZAROSKI a spus:

Am trecut astăzi și eu pe la Adina și am rămas plăcut surprins de atitudinea ei foarte respectoasa și cuminte este o tipă foarte frumoasa corpul ei exact că și în poze și este pro client nu grăbește vorbește frumos și încearcă să te facă sa te simți cît m-ai bine  de revenit mereu note nu dau după cum știți nici acțiunea nu o divulg dar pot spune că e foarte dulce si frumoasa aveți grijă sa nu vă îndrăgostiți?Glumeam succes va doresc și purtativa frumos că merită voi reveni cînd timpul îmi va permite ...😘😘😘

Îți mulțumesc frumos pentru recenzie, te voi mai aștepta cu drag. Mă bucur ca te-ai simțit bine în compania mea😘🥰

Postat
La 19.09.2025 la 17:39, robert11111 a spus:

Mereu dornic de largirea orizonturilor sexuale si cu o slabicune pentru tenul masliniu, am ales sa ii fac o vizita Adinei.

Programare in aceeasi zi cu cateva ore inainte de ora stabilita, raspuns prompt si cu confirmare de o ora in prealabil.

Ajung la deja cunoscuta cladirea dintre Mall Vitan si Piata Alba Iulia, mai nou si zona asta e impanzita de locuri de resedinta dar inca se mai gasesc si variante ocolitoare.

Locatia este destul de standard, strictul necesar, curat si bine luminata la ora sosirii. Cand ai pasit din lift faci o stanga si inca una si esti pe drumul cel bun. Eu am pierdut cateva secunde pana am localizat usa.

Odata intrat, am facut cunostinta cu Adina. O mignona draguta cu o voce simpatica, vorbeste incet, politicos si are o prezenta placuta. Zambeste destul  mult, are niste gene care iti cam distrag atentia pe alocuri si buze un pic augmentate dar in concordanta cu restul trasaturilor faciale. M-a asteptat intr-un halat alb din satin si m-a invitat sa ma fac comod. Am descoprit ca nu e fumatoare si mi-a marturist ca nici nu ii place fumul de tigara, asa ca am renuntat la cele cateva tigari pe care le-as fi fumat in mod normal pe parcursul intalnirii. Exista un balcon si probabil ca daca te arde buza se poate iesi acolo la o tigara.

Baia conform cerintelor, chiar si cu apa de gura si restul de lichide necesare.

Dupa dus, Adina scapse de halat si astepta cuminte langa pat. Pozele prezentate sunt relavente, niste sanii foarte frecventabili cu niste picioare si fese superbe si fine. Manechiura si pedichiura alba, discrete, asortate cu un piercing alb in limba si inca unul jos.  Preludiu ceva mai sumar avand serviciile ceva mai imitate din punctul asta de vedere, dar nu am stat mult pe ganduri si m-am aruncat cu capul inainte intre picioarele ei larg deschise. Aici am gasit o veverita simpatica foc cu chef de joaca. Raspunde exact cum imi place la stimuli si am petrecut minute bune incercand sa gasesc butoanele corecte. Fiind destul de mica isi pune picioarele pe umerii mei si incepe sa se joace si ea un pic de a lungul spatelui meu. Dupa ce am potolit pofta, a trecut si ea la oral neprotejat unde are o tehnica destul de buna si umeda dar superficiala.  Se opreste din proprie initiativa si nu aloca foarte mult timp acestui procedeu. Mi-a lasat impresia  ca nu este in lista ei de activitati favorite, desi probabil ca trebuie sa o faca cam des.

Lasand in urma examenul oral trecem la lucruri seriose si mai exact penetrarea veveritei pe care am mancat-o cu pofta mai devereme. Are un stil foarte delicat de echipare (folosesete un soi de Durex pe care l-am mai intalnit si nu are o mireasama care sa fie pe gustul meu, din pacate) al membrului pe care il unge pe crestet cu un pic de lubrifiant inainte de primul contact. Aici am optat pentru un misonar unde lucrurile au stat mai bine, stie sa reactioneze, iti lasa impresia ca ii place, mai ales cand urci viteza treptat. Mi-am lipit mainile ferm de gleznele ei si am continut cu miscari la turatie medie pana am finalizat.

In pauza, relaxati amandoi, am discutat in pat despre una si despre alta, am purtat o discutie placuta si amuzanta in acelasi timp.

Dupa o cura cu H2o, revenim in pat unde s-a bifat rapid oralul. Scurt si in final cu efectul dorit. Am rugat-o sa se intinda pe burta si sa ridice gratios un genunchi intr-o parte, lasandu-mi o priveliste care imi aduce rapid un zambet pe buze. Ma pozitionez strategic peste un picior si o penetrez incet pana ajung aproape cu abdomenul de fesele ei rotunde si calde. Nu ma grabesc absolut deloc, incercand sa gasesc un ritm placut pentru amandoi in timp ce ma bucuram de priveliste.

Inca un dus rapid si cateva schimburi de impresii de final si eram din nou incolonat la semafor.

Timpul petrecut cu tot cu drumul spre casa, aproximatix 55 de minute. Stau aproape!

Platit pretul mentionat in anunt!

Mulțumesc frumos 🥰

Postat

"La vie est belle"...la 22 de ani, la fel este si la X3, daca te tine instalatia cu dotarea originala din fabrica. Este strengareata, domnisoara iar sexul cu ea il consider de calitate atata timp cat dupa o ia si ma ia, somnul ,semna ca eliberarea de hormoni s a facut la capacitate maxima, iar nivelul de endorfine este crescut. Daca faci click cu ea nu ai cum sa dai gres si sa pleci nemultumit, fara zambet pe buze si cu o dorinta acerba sa te rerere intorci. Oralul ce i drept basic,  in schimb oralului pe care i l faci si la care este foarte receptiva si stimulativa face toti banii , iar normalul clar fara fals este intens si istovitor ca un burnout sau cardio, workout. Halatul de matase alba o prinde de minune . 

"Andra' tutto bene"

• Like 3
  • Inimioara 2
Postat
La 20.09.2025 la 18:31, 71laciport a spus:

"La vie est belle"...la 22 de ani, la fel este si la X3, daca te tine instalatia cu dotarea originala din fabrica. Este strengareata, domnisoara iar sexul cu ea il consider de calitate atata timp cat dupa o ia si ma ia, somnul ,semna ca eliberarea de hormoni s a facut la capacitate maxima, iar nivelul de endorfine este crescut. Daca faci click cu ea nu ai cum sa dai gres si sa pleci nemultumit, fara zambet pe buze si cu o dorinta acerba sa te rerere intorci. Oralul ce i drept basic,  in schimb oralului pe care i l faci si la care este foarte receptiva si stimulativa face toti banii , iar normalul clar fara fals este intens si istovitor ca un burnout sau cardio, workout. Halatul de matase alba o prinde de minune . 

"Andra' tutto bene"

Mulțumesc 🤗💋💋

Postat

Sunt o fata calmă, sociabilă, amuzantă si cu mult bun simț. 🥰Pun accent pe discreție, seriozitate și igienă!🌺Sunt dispusă la micile tale fantezii ,apreciez finețea si atitudinea bărbatului de lângă mine 

Servicii:

🔥diferite poziții 

🔥69

🔥HAND JOB

🔥FOOT FETISH

🌺Singura în locație . 

nu răspund la apeluri

anal

sex normal neprotejat

nu primesc cu accesorii

Preț:

💣 400 lei - 1h 

Program:

Confirmarea programărilor se face cu o oră înainte, altfel voi fi nevoită să anulez ‼️

Hei dragilor, am locuri disponibile de la ora 14:00 până la 22:00😘😘 

Aștept programări pe WhatsApp, confirmările se fac cu o oră înainte, altfel voi fi nevoită să le anulez💕

Postat

Servicii:

🔥diferite poziții 

🔥69

🔥HAND JOB

🔥FOOT FETISH

🌺Singura în locație . 

nu răspund la apeluri

anal

sex normal neprotejat

nu primesc cu accesorii

Preț:

💣 400 lei - 1h 

Program:

Heiii, locuri disponibile de la 14:00🥰

IMG_3882.jpeg

• Inimioara 6
Postat

Servicii:

🔥diferite poziții 

🔥69

🔥HAND JOB

🔥FOOT FETISH

🌺Singura în locație . 

nu răspund la apeluri

anal

sex normal neprotejat

nu primesc cu accesorii

Preț:

💣 400 lei - 1h 

Program:

💝

Postat

Servicii:

🔥diferite poziții 

🔥69

🔥HAND JOB

🔥FOOT FETISH

🌺Singura în locație . 

nu răspund la apeluri

anal

sex normal neprotejat

nu primesc cu accesorii

Preț:

💣 400 lei - 1h 

Program:

Hei, din păcate astăzi nu am mai avut timp pentru programări.
De mâine sunt de la 11:00 aștept programări pe WhatsApp💕

Rog să mi se confirme programările cu o oră înainte, altfel le voi anula

Daca o sa vad mesajele mai târziu, nu voi mai răspunde, nu vreau sa deranjez 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.