Sari la conținut

Fotbal 2025

Postări Recomandate

Postat
11 hours ago, robert11111 said:

Intotdeauna mi s-a parut un antrenor de nadejde Mihalcea...stie ce face

Și eu îl apreciez. Și ar fi făcut mai mult decât Luce.cel de 80 ani. Mai sunt și alți. antrenori tineri care ...

Printre altele ne este frica de hotărâri cruciale.

Reputație: 1536
Postat
Acum 26 minute, Daniro1985 a spus:

Praf Fcsb. Ne batem la retrogradare anul asta? 😜

E în forță Barca @Repty abia astept clasicul. 

Nu m-am uitat la FCSB, am tot umblat azi. Sunt obosit, am ochii rosii ca un semafor, vb aia. :))

Bine ca am co maine.

Mi-e sa nu-l dea pe Charalambous afara Fecali, nu stiu cat mai suporta ciobanu' situatia asta la echipa.

• Like 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
La 01.09.2025 la 12:24, Repty a spus:

Pentru ca s-a cerut, am deschis un topic dedicat fotbalului, un topic unde toti fanii sportului rege sa putem discuta in voie.

Asa ca...haideti sa dam drumul la discutii! 😀

1. Din pacate fotbalul romanesc este in scadere de multi ani. Cele mai multe echipe sunt finantate din bugetul local ( deci bani publici ) si exista un numar mic de patroni ( Becali, Sucu, Rotaru, Varga ) care investesc in echipele lor. Echipele romanesti se chinuie sa castige campionatul sau Cupa Romaniei, iar, cand ajung in Europa, se fac de ras.

2. Numarul echipelor din liga 1, a 2-a si a 3-a trebuie diminuat, iar numarul jucatorilor straini trebuie limitat. Trebuie investit serios in copii si juniori.

• Like 1
Postat

@caineleDDB felicitări pentru Dinamo cu Petrolul. Joaca binișor cățelușii. Sper sa ajungă în Europa la anul. Locul lui Dinamo e în A. Se mai duce din mirosul de divizia B.. 😂

Bine M**e Dinamo. Se știe 😁

• Haha 2
Postat
Acum 18 ore, macarons a spus:

Trebuie investit serios in copii si juniori.

Categoric. După modelul Ungariei. Un plan pe termen lung.. 

• Like 1
Postat

Azi Superbet vine cu o noua cota marita, de data asta de la 1.01 la 2.00 pentru cel putin 1 gol la meciul dintre Real Madrid si Marseille.

Se poate paria doar online, iar miza maxima este 100 lei. Bafta cui va juca acest pronostic! Sa fie .

• Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
Postat
1 minute ago, Repty said:

Azi Superbet vine cu o noua cota marita, de data asta de la 1.01 la 2.00 pentru cel putin 1 gol la meciul dintre Real Madrid si Marseille.

Se poate paria doar online, iar miza maxima este 100 lei. Bafta cui va juca acest pronostic! Sa fie .

Da, de ieri am ochit-o! 😄 Cred ca merge pusa si contra pe sub 0,5 in caz de vreo surpriza!

Per aspera ad astra

Postat
Chiar acum, robert11111 a spus:

Da, de ieri am ochit-o! 😄 Cred ca merge pusa si contra pe sub 0,5 in caz de vreo surpriza!

Da, merge, e cota 20 la sub 0.5. Pui 5-10 lei si aia e. Sa fie acolo, dar parerea mea e ca n-are cum sa nu se dea macar un gol, e imposibil.

• Membru Premium
Postat
2 minutes ago, Repty said:

Da, merge, e cota 20 la sub 0.5. Pui 5-10 lei si aia e. Sa fie acolo, dar parerea mea e ca n-are cum sa nu se dea macar un gol, e imposibil.

De acord, dar sezonu' trecut de champions league a mai facut Madridul niste meciuri interesante.

Per aspera ad astra

• Oras:B
  • Oras:B
Postat
La 14.09.2025 la 23:18, Daniro1985 a spus:

Praf Fcsb. Ne batem la retrogradare anul asta? 😜

E în forță Barca @Repty abia astept clasicul. 

Uite că dacă nu vine Steaua în Liga 1, poate vine fcsb în Liga 2. Și așa avem Derby-ul 'Stelelor' 🤣

Glumesc, nu o să retrogradeze niciodată fcsb 👍

PS: sau mai bine zis 'Star Wars' 😁

• Haha 1
Postat
La 15.09.2025 la 4:42, macarons a spus:

1. Din pacate fotbalul romanesc este in scadere de multi ani. Cele mai multe echipe sunt finantate din bugetul local ( deci bani publici ) si exista un numar mic de patroni ( Becali, Sucu, Rotaru, Varga ) care investesc in echipele lor. Echipele romanesti se chinuie sa castige campionatul sau Cupa Romaniei, iar, cand ajung in Europa, se fac de ras.

2. Numarul echipelor din liga 1, a 2-a si a 3-a trebuie diminuat, iar numarul jucatorilor straini trebuie limitat. Trebuie investit serios in copii si juniori.

Ai perfecta dreptate.

• Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat

Fotbalul românesc e zero, nu avem talente, jucători, echipe, nimic.

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
Postat
Acum 20 ore, Daniro1985 a spus:

@caineleDDB felicitări pentru Dinamo cu Petrolul. Joaca binișor cățelușii. Sper sa ajungă în Europa la anul. Locul lui Dinamo e în A. Se mai duce din mirosul de divizia B.. 😂

Bine M**e Dinamo. Se știe 😁

Poate crapă Gigi si ajungeti voi in B 😂

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, caineleDDB a spus:

Nu mor caii cand voi cainii 🐶

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
3 minutes ago, Daniro1985 said:

Ce și-o fura PSV 🤪

Da si eu am fost socat cand am aruncat un ochi mai devreme 🫣

Per aspera ad astra

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat
1 oră în urmă, caineleDDB a spus:

@caineleDDB oricum Steaua București ce reală este de mult în Ligă 2 😂, WCSB 😂 aa pardon FSCB echipa clonă liga 1, să se ducă în B și ei. Nu pot scrie sloganurile Galerie Dinamoviste aici, dar să cântat aseară în peluză la Ploiești. 

• Haha 2
Postat
Acum 14 ore, Repty a spus:

Win 🟢

https://ibb.co/TxV2FBR6

A mai pus cineva bilet?

Postat
Acum 2 minute, robert11111 a spus:

Felicitari :mellow: . Da si aici!

Cred ca a avut orgasm domnul consul Banciu cand a dat OM gol. 😂😂😂

• Membru Premium
Postat
2 minutes ago, Repty said:

Cred ca a avut orgasm domnul consul Banciu cand a dat OM gol. 😂😂😂

🤣

Acest monstru sacru al fotbalului/jurnalismului  romanesc 😂

Per aspera ad astra

Postat
Acum 8 ore, robert11111 a spus:

🤣

Acest monstru sacru al fotbalului/jurnalismului  romanesc 😂

Mbappé penalises Olympiens from the spot😂

Abia astept emisiunea lui Banciu de diseara, o face praf pe Real dupa 2-1 asta chinuit.

Postat
Acum 2 minute, Repty a spus:

Mbappé penalises Olympiens from the spot😂

Abia astept emisiunea lui Banciu de diseara, o face praf pe Real dupa 2-1 asta chinuit.

Cu un om în minus, e rezultat bun pentru Real.. 

Am vazut repriza a doua din Juventus vs Dortmund.. Vis 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...