trumtram Reputație: 655 Postat Septembrie 3 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Septembrie 3 Acum 7 ore, Xalexax a spus: Vă mulțumesc pentru implicare și ajutor! Locația va fi Piața Alba Iulia, sper să fie ok atât pentru mine, cât și pentru voi. Să ne vedem cu bine 😘🤗 Atenție la Piața Alba Iulia 8, câteva escrocherii raportate de fete în trecut 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 249 Postat Septembrie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 3 1 hour ago, trumtram said: Atenție la Piața Alba Iulia 8, câteva escrocherii raportate de fete în trecut Confirm si eu! Buna observatie! Scenariul in care trebuie sa intri singura in apartament pentru ca "agentul imobiliar" se grabeste si iti lasa el cheia, este de evitat!
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 3 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 3 Acum 11 ore, only-me a spus: 1 meleon de euro!!...daca se poate!🤣🤣 Acela îl doresc și eu 🤣🤣 2
enriqe68 Reputație: 264 Postat Septembrie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3 Acum 40 minute, Xalexax a spus: Acela îl doresc și eu 🤣🤣 Ceva poze actuale se piate aici ?
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 3 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 3 Acum 23 minute, enriqe68 a spus: Ceva poze actuale se piate aici ? Revin cu poze , lista cu preț servici și locație 😘🤗 luni dimi , până atunci te invit să-ți satisfaci curiozitatea pe topicul din CJ pupicei
fullspy Reputație: 232 Postat Septembrie 3 Oras:Vatra lui Bucur Oras:Vatra lui Bucur Postat Septembrie 3 Acum 15 ore, Xalexax a spus: începând de duminică Tic-tac, tic-tac 🤩 Iti scriu duminică la 00:01, să fiu sigur ca prind loc 😅
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 3 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 3 Acum 2 ore, fullspy a spus: Tic-tac, tic-tac 🤩 Iti scriu duminică la 00:01, să fiu sigur ca prind loc 😅 Cu siguranță va fi loc 🤗😘
Putere2 Reputație: 117 Postat Septembrie 3 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 3 Acum 2 ore, Xalexax a spus: Cu siguranță va fi loc 🤗😘 Sper ca ai locația unde a fost Jessica anu trecut, am fost la ea de multe ori. Locația e extraordinară, cea mai tare de la toate la care am fost, acolo ești în paradis. 1
71laciport Reputație: 4711 Postat Septembrie 3 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Septembrie 3 Inseamna ca Jessica chiar te a iubit daca te a primit de mai multe ori si lista este lunga, dar nu trebuie sa mentionezi aici pe topicul deschis de, Xalexa aka Alexandra 1
DarthRana Reputație: 275 Postat Septembrie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5 Salutare dragi colegi Am ajuns azi pe la Cluj si am furat startul M am conversat ieri cu @Xalexaxam stabilit întâlnirea pt astazi la 13 Ajuns la etaj, imi deschide ușa o bruneta miniona, frumușică la fata, ten măsliniu, buze augmentare frumoase, corp curvy....nu știam unde sa ma uit mai repede Zambareata, joviala, accentul ardelenesc e f misto După țigări, cola, dus, in pat am rugat o sa ma maseze puțin, obosit fiind de pe drum Întors pe parte frontala, i a dat o limba lu ala mic, l a trezit la viata A urmat o senzație de oral umed, cu atenție la toți vecinii, nu a pus deloc mana, doar gura. Se simțea si se vedea f misto I am zis ca sunt prea obosit pt np, s a uitat la mine: cum adică ai venit pana aici sa n o bagi? Montat balon, LOT pe toate părțile Ce mișto se vedeau sanii cand sarea pe mine Totuși oboseala si a spus cuvântul, ne am întors la un oral cu de toate in picioare, am împins o pe spate si i am făcut duș Igienizare, țigări, râsete, daca ar fi avut FK in meniu.... Per total o experienta misto Te pup @Xalexax Mulțumesc pentru senzațiile si abia aștept sa ajungi la noi 2
barroso Reputație: 1380 Postat Septembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7 Mai ajungi în București?
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 7 Hello, bine v-am găsit! Mă numesc Alexandra (xalexa) și de azi sunt disponibilă în orașul vostru. Pentru a putea stabili o întâlnire, vă rog să aveți poză la profilul de watsapp. 🤗 De asemenea rog să mi se specifice orașul din care se face programarea activitatea mea principală fiind în Cluj . 💰Preturi: 30 min - 250 RON 1 H - 450 RON Servicii: ✅OP/ON in functie de igiena. ✅normal, doar PROTEJAT. ✅finalizare corporală. ✅masaj de relaxare. ✅masaj erotic. ✅duș împreună /asistat. ✅foot fetish /foot job. ✅dress code. ✅diverse poziții. ✅dominare soft - doar la programare de minim 1h, 150 RON extra. 🏩deplasare hotel/pensiune 700 - RON/ora. 3 1 3
dani46 Reputație: -21 Postat Septembrie 7 Postat Septembrie 7 Acum 6 minute, Xalexax a spus: Hello, bine v-am găsit! Mă numesc Alexandra (xalexa) și de azi sunt disponibilă în orașul vostru. Pentru a putea stabili o întâlnire, vă rog să aveți poză la profilul de watsapp. 🤗 De asemenea rog să mi se specifice orașul din care se face programarea activitatea mea principală fiind în Cluj . 💰Preturi: 30 min - 250 RON 1 H - 450 RON Servicii: ✅OP/ON in functie de igiena. ✅normal, doar PROTEJAT. ✅finalizare corporală. ✅masaj de relaxare. ✅masaj erotic. ✅duș împreună /asistat. ✅foot fetish /foot job. ✅dress code. ✅diverse poziții. ✅dominare soft - doar la programare de minim 1h, 150 RON extra. 🏩deplasare hotel/pensiune 700 - RON/ora. Locatia in ce zona ?
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 7 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 7 Acum 1 minut, dani46 a spus: Locatia in ce zona ? Str. Matei Basarab .
DarthRana Reputație: 275 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8 5 hours ago, Xalexax said: Hello, bine v-am găsit! Mă numesc Alexandra (xalexa) și de azi sunt disponibilă în orașul vostru. Pentru a putea stabili o întâlnire, vă rog să aveți poză la profilul de watsapp. 🤗 De asemenea rog să mi se specifice orașul din care se face programarea activitatea mea principală fiind în Cluj . 💰Preturi: 30 min - 250 RON 1 H - 450 RON Servicii: ✅OP/ON in functie de igiena. ✅normal, doar PROTEJAT. ✅finalizare corporală. ✅masaj de relaxare. ✅masaj erotic. ✅duș împreună /asistat. ✅foot fetish /foot job. ✅dress code. ✅diverse poziții. ✅dominare soft - doar la programare de minim 1h, 150 RON extra. 🏩deplasare hotel/pensiune 700 - RON/ora. Bine ai venit @Xalexax Sper sa iti muti sediul social aici 😁
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 8 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 8 1 oră în urmă, DarthRana a spus: Bine ai venit @Xalexax Sper sa iti muti sediul social aici 😁 Bună dimi, bine v-am găsit 🤗
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 8 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 8 Disponibilă pentru programări ! 🕰️08-21 🤗💋 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 249 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 8 9 minutes ago, Xalexax said: Disponibilă pentru programări ! 🕰️08-21 🤗💋 Bine ai venit! Apreciem programul generos!
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 8 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 8 Bună seara, dragilor! Din păcate, mă văd nevoită să părăsesc Bucureștiul. Am întâmpinat probleme în ambele apartamente în care am fost cazată și, din acest motiv, va trebui să anulez toate programările din zilele următoare. Mi-ar fi plăcut să rămân mai mult, însă după o astfel de situație mi-a pierit tot cheful de a mai sta. Vă mulțumesc pentru vizitele de azi și îmi pare rău pentru cele pe care nu le pot onora. Vă doresc o seară frumoasă!🤗 2
TreiParale Reputație: 888 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8 1 hour ago, Xalexax said: Bună seara, dragilor! Din păcate, mă văd nevoită să părăsesc Bucureștiul. Am întâmpinat probleme în ambele apartamente în care am fost cazată și, din acest motiv, va trebui să anulez toate programările din zilele următoare. Mi-ar fi plăcut să rămân mai mult, însă după o astfel de situație mi-a pierit tot cheful de a mai sta. Vă mulțumesc pentru vizitele de azi și îmi pare rău pentru cele pe care nu le pot onora. Vă doresc o seară frumoasă!🤗 ai ramas fara apa calda sau ce s-a intamplat? 😒
Xalexax Reputație: 536 Postat Septembrie 8 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Septembrie 8 Chiar acum, TreiParale a spus: ai ramas fara apa calda sau ce s-a intamplat? 😒 Bună, am găsit un apartament care părea potrivit pentru un astfel de domeniu. Totuși, proprietarul primea de fiecare dată notificare când se deschidea ușa și m-a întrebat dacă îl folosesc în acest scop. I-am răspuns sincer cu da, iar apoi mi-a spus că nu acceptă și m-a invitat să părăsesc locuinț 1 2
TreiParale Reputație: 888 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8 1 minute ago, Xalexax said: Bună, am găsit un apartament care părea potrivit pentru un astfel de domeniu. Totuși, proprietarul primea de fiecare dată notificare când se deschidea ușa și m-a întrebat dacă îl folosesc în acest scop. I-am răspuns sincer cu da, iar apoi mi-a spus că nu acceptă și m-a invitat să părăsesc locuinț 😬 nu m-ar mira sa fi avut camera web ascunsa. Multi nebuni pe lumea asta. 1
delusione Reputație: -214 Postat Septembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8 M am oferit sa ii ofer eu o solutie, dar daca a plecat deja din Bucuresti probabil de aceea nu a raspuns... I am dat sa si aleaga singura de pe site ce e liber .. am incercat sa fac un bine de dragul forumului sa o prindem cat mai multi, asta e, speram sa revina curand 😘🤗
71laciport Reputație: 4711 Postat Septembrie 9 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Septembrie 9 Sunt apartamente csre sunt inchiriate pentru acesta activitate exclusiv si pentru acelea va trebui sa optezi daca va mai fi cazul. Privitor la reactia proprietaruli mi se pare normal si de bun simt, sa cunosscs faptul ca va fi trafic mare de persoane si va avea aceasta destinatie pentru ca nu sunt multi csre accepta. Bafta
DarthRana Reputație: 275 Postat Septembrie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9 Ce rahat! Te întorci la cj?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum