hahaha25 Reputație: -367 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Postat Decembrie 20, 2016 hai ca nu te-a tinut nici pe tine prea mult .......de retragere zic acum sunt putine cele pe care le tine Acum sincer,in ce domeniu sa lucrezi sau ce afacere sa iti deschizi sa castigi sumele pe care le castiga unele doamne/domnisoare de pe acest forum ? Unele poate ajung sa stranga destui bani pana la varsta de 35-40 de ani incat sa numai fie nevoite sa practice dar acelea sunt putine. Majoritatea sparg banii lafel de repede precum ii produc Oricum,bine ai revenit pitico 4 7
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Acum sincer,in ce domeniu sa lucrezi sau ce afacere sa iti deschizi sa castigi sumele pe care le castiga unele doamne/domnisoare de pe acest forum ? Unele poate ajung sa stranga destui bani pana la varsta de 35-40 de ani incat sa numai fie nevoite sa practice dar acelea sunt putine. Majoritatea sparg banii lafel de repede precum ii produc Oricum,bine ai revenit piticosparg banii cele care au peste 7 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 20, 2016 Unele poate ajung sa stranga destui bani pana la varsta de 35-40 de ani incat sa numai fie nevoite sa practice dar acelea sunt putine. care reuseste sa stranga are deja altceva in pioneze , creierul 19 15
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 care reuseste sa stranga are deja altceva in pioneze , creierul Sunt putine cele care au realizat ceva, eu stiu doua care si-au cumparat apartament dar sa zicem ca ar mai fi vreo 3-4 in rest sunt praf toate 9 3
hahaha25 Reputație: -367 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Postat Decembrie 20, 2016 care reuseste sa stranga are deja altceva in pioneze , creierul Sunt putine cele care au realizat ceva, eu stiu doua care si-au cumparat apartament dar sa zicem ca ar mai fi vreo 3-4 in rest sunt praftoate Si partea cu,creierul este foarte adevarata. Multe ajung prost in partea aceea daca nu erau chiar de la bun inceput asa Stiu cateva fete care au si altceva in cap in afara de haine,bijuterii,iubitu' si mai stiu eu ce si nu vor sa faca treaba asta pana numai pot. Adica fac treaba asta pentru ca produc multi bani pentru ele intr-un timp relativ scurt si cu acei bani isi cumpara 2-3 apartamente de inchiriat,deschid o afacere,etc. Dar vorba lui Liviu,le numeri pe degetele de la o mana 6 7
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 majoritatea i-si fac iubi din randul taximetristilor 7 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 20, 2016 Stiu cateva fete care au si altceva in cap in afara de haine,bijuterii,iubitu' si mai stiu eu ce si nu vor sa faca treaba asta pana numai pot. Asa spun multe ca au ceva in cap , de fapt nu au prea multe , decat un gol imens Trebuie sa ai o calificare destul de solita la baza si o meserie astfel incat sa eviti aceasta bransa si sa ai un tel in viata pe care sa-l urmezi : un plan de viitor , o expansiune intr-o meserie...etc .Atunci , da , poti spune ca ai ceva in cap . Altfel ...esti.... 19 15
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 de unde frate ca majoritatea nu au nici 10 clase 4 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 20, 2016 de unde frate ca majoritatea nu au nici 10 clasemai gasesc inca 2 la casele de bilete din gara 18 15
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Te inseli in gara gasesc numai la clasa intai 5 3
ragno Reputație: -556 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2016 Hallo!!! Si Bine v-am regasit : Oficial am intrat in primul meu concediu La insistentele Ginei Felea aka Monica Ciresica mi-a propus sa fac si eu niste banuti .. Concediu + Dor de voi si vremurile bune = <<<<< Party Time >>>>>Am revenit pentru o perioada scurta, mai exact doar in perioada sarbatorilorDisponibila: pana sambata 24-12-2016 POZA BUN 3.png 0729.046.931 Disponibila In Bucuresti Drumul taberei- pta. Valea Ialomitei Program: Pe perioada sarbatorilor Pune-i Doamne geam la burtă ... Să vezi foamea cum se luptă ... 4 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 21, 2016 Alta care s-a retras DEFINITIV. Aste nu înțeleg ca sunt mult prea proaste sa câștige bani altfel decât sugând pula 3
ragno Reputație: -556 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 23, 2016 🖕 1 1
irinapitika Reputație: 3519 Postat Februarie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 27, 2017 Alta care s-a retras DEFINITIV. Aste nu înțeleg ca sunt mult prea proaste sa câștige bani altfel decât sugând pula : vezi tu, nu toti oameni au avut norocul tau de a se naste intr-o lume cu atatea posibilitati.Nu toti oameni au avut sansa la educatie ca si tine.Ne-am nascut pur si simplu, intr-o lume mult prea egoista, plina de ura si interese ascunse la tot pasul.Deci.,trebuie sa ne descurcam cumva. daca chiar asa tare te deranjeaza existenta mea, ai pe undeva pe aici un buton de ignore apasa... este gratis. 2 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 27, 2017 : vezi tu, nu toti oameni au avut norocul tau de a se naste intr-o lume cu atatea posibilitati.Nu toti oameni au avut sansa la educatie ca si tine.Ne-am nascut pur si simplu, intr-o lume mult prea egoista, plina de ura si interese ascunse la tot pasul.Deci.,trebuie sa ne descurcam cumva. daca chiar asa tare te deranjeaza existenta mea, ai pe undeva pe aici un buton de ignore apasa... este gratis. In Evanghelia dupa Pipilica se spune ca norocul si-l face fiecare cu mana lui.In Romanica asta săracă,suptul pulii si limbile in cur pe bani nu este singura opțiune.Accesul la educație este gratuit,nu cred ca te-a oprit cineva sa mergi la scoală si sa înveți o meserie.Toate prostituatele dați vina pe sărăcie,ca v-ați născut într-o țara săracă,dar habar nu aveți ca 80% din populația planetei au un nivel de trai mult sub cel al Romanilor.De unde PLM sa știi tu care trăiești in bezna inculturii si ai creierul îmbibat cu sperma?In anumite circumstanțe,înțeleg ca unele femei nu au alternative si ajung prostituate,dar le inteleg pe cele care stau in meseria asta 5-6 luni pana se pun pe picioare.Prostituate ca tine vor suge pula si la 60 de ani,pentru ca in realitate sunteti niște putori. 9 1
irinapitika Reputație: 3519 Postat Februarie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 27, 2017 Disponibila de maine pentru 3 zile.Locatia. Camera de comert. Telefon <0729.046.931> 5 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2017 Disponibila de maine pentru 3 zile.Locatia. Camera de comert. Telefon <0729.046.931> 6.jpgfa un upgrade la servicii si pret
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 27, 2017 In Evanghelia dupa Pipilica se spune ca norocul si-l face fiecare cu mana lui.In Romanica asta săracă,suptul pulii si limbile in cur pe bani nu este singura opțiune.Adica ce vrei sa spui , ca nu le mai place casierite la market sau vanzatoare si e mai usor si confortabil sa stai cu cracii deschisi , motivand si gasind o scuza in permanenta , ca nu ai avut noroc in viata ? Ce "lume mult prea egoista, plina de ura si interese ascunse" ! 11 14
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2017 Adica ce vrei sa spui , ca nu le mai place casierite la market sau vanzatoare si e mai usor si confortabil sa stai cu cracii deschisi , motivand si gasind o scuza in permanenta , ca nu ai avut noroc in viata ? Ce "lume mult prea egoista, plina de ura si interese ascunse" ! Tu nu vezi ca este facuta pentru pla ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 27, 2017 Tu nu vezi ca este facuta pentru pla ? Pai sa se exprime astfel si intelegem mult mai usor MOTIVATIA 10 14
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2017 Pai sa se exprime astfel si intelegem mult mai usor MOTIVATIA las-o ca incepe usor intai cu trei zile , adica pas cu pas 15 18
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 27, 2017 Cand le ajunge cutitul la os baga 3-4 zile de pulicica si le trece foametea, ne vedem luna viitoare inainte de pasti sa faci tu de un drob. 3
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2017 Cand le ajunge cutitul la os baga 3-4 zile de pulicica si le trece foametea, ne vedem luna viitoare inainte de pasti sa faci tu de un drob.Eu cred ca daca intra din nou in hora trebuie sa joace
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 27, 2017 Adica ce vrei sa spui , ca nu le mai place casierite la market sau vanzatoare si e mai usor si confortabil sa stai cu cracii deschisi , motivand si gasind o scuza in permanenta , ca nu ai avut noroc in viata ? Ce "lume mult prea egoista, plina de ura si interese ascunse" ! Sunt niște victime ale conspirației mondiale,forte oculte lucrează impotriva lor. 6 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum