irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 18, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 18, 2017 7 Link spre comentariu
comefrombeyond Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2017 Partajează Postat Septembrie 19, 2017 Buna! Poti sa updatezi te rog anuntul de pe prima pagina a thread-ului cu ultimele tarife si servicii , cat mai detaliat posibil ( de ex daca faci anal, CIM si in ce conditii ) . Multumesc ! Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Buna Dimineta! Saptamana aceasta sunt disponibila de la 09:00 pana la 19:00 Update servicii si tarife: 250 lei 60 de minute una sau doua finalizari. sex oral sex normal COBCOFDeepthrotCunilingusAnilingusPozitia 69Diferite pozitiiEtc.. 150 lei 30 de minute 1 finalizre.Sex oral deepthrotSex normalcunilinguspozitia 69 diferite pozitiiCOB Toate serviciile mele sunt protejate. Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientii. Se pot aplica taxe pentru extra servicii (anal, masaj) sau fantezii (role play,dominare etc) despre extra servicii si fantezii vom discuta doar in locatia mea. 1 Link spre comentariu
ragno 1 Reputație: 146 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Buna Dimineta! Saptamana aceasta sunt disponibila de la 09:00 pana la 19:00 WhatsApp Image 2017-09-25 at 11.14.56.jpeg Update servicii si tarife: 250 lei 60 de minute una sau doua finalizari. sex oral sex normal COBCOFDeepthrotCunilingusAnilingusPozitia 69Diferite pozitiiEtc.. 150 lei 30 de minute 1 finalizre.Sex oral deepthrotSex normalcunilinguspozitia 69 diferite pozitiiCOB Toate serviciile mele sunt protejate. Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientii. Se pot aplica taxe pentru extra servicii (anal, masaj) sau fantezii (role play,dominare etc) despre extra servicii si fantezii vom discuta doar in locatia mea. Bună !..ke faki Irina Pitika ? .. Mai ești cu negrul ăla ??? 1 Link spre comentariu
kornell Reputație: -20 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Iar ai aparut căcatule?S-o fut pe ma-ta aia sugatoare la ASE.IRINA este de circa 24 de ori mai civilizată și doamnă decat obosita aia de ma-ta.Marș la căcat săracule! 1 Link spre comentariu
alybadboy Reputație: -10 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Iar ai aparut căcatule?S-o fut pe ma-ta aia sugatoare la ASE.IRINA este de circa 24 de ori mai civilizată și doamnă decat obosita aia de ma-ta.Marș la căcat săracule!Care i măsa? Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Iar ai aparut căcatule?S-o fut pe ma-ta aia sugatoare la ASE.IRINA este de circa 24 de ori mai civilizată și doamnă decat obosita aia de ma-ta.Marș la căcat săracule!Hopaaa ce avem aici. Futaciosman? Sau irina mai are lingai?Astept contul ala verde sa mai dam o tura de minusiri a fost fun! 3 2 Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Hopaaa ce avem aici. Futacuosman? Sau irina mai are lingai?Futaciosu, mai are cateva zeci de conturi vechi de pe care dadea puncte la concursul de poze si acum le scoate de la naftalina de plictiseala sau poate mai pozeaza ceva 4 4 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Futaciosu, mai are cateva zeci de conturi vechi de pe care dadea puncte la concursul de poze si acum le scoate de la naftalina de plictiseala sau poate mai pozeaza ceva M-am aliat cu o clona de-a sa si am facut haous.. si mi-a placut mai ceva decat sa scriu recenzii.Btw irino o mai iei in cooor?Sofia cum e? Bine sanatoasa? Ah stai la sanatate nu prea sta bine 3 2 Link spre comentariu
ragno 1 Reputație: 146 Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Iar ai aparut căcatule?S-o fut pe ma-ta aia sugatoare la ASE.IRINA este de circa 24 de ori mai civilizată și doamnă decat obosita aia de ma-ta.Marș la căcat săracule! Golanule ... te știu bine .. de la Georgiana . Numai pe ea o ai în cap ....și o visezi zi și noapte .. Link spre comentariu
kornell Reputație: -20 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Sugeti pula!E sanatos. 1 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 27, 2017 9 Link spre comentariu
sir dracu Reputație: -54 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Sa mor nebun, așa tzatze nu viseaza nici alea cu silicoane, si Irinuca le are gratis de la natura.A draq genetică, cum da la unii cu doua mâini si lui Ragno îi da la muie.Pai sa nu te oftici? 1 2 Link spre comentariu
ragno 1 Reputație: 146 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Sugeti pula!E sanatos. iubita ta Georgiana Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 27, 2017 :clapp frumoasa "dresura" de soricei :clapp asteptam si "pisicuta" Gata Boss.. am rezolvat și mâța https://youtu.be/ynQxTmsncOw 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 27, 2017 https://youtu.be/ynQxTmsncOw 1 Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 https://youtu.be/ynQxTmsncOwSă îi lași muștață 3 4 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 https://youtu.be/ynQxTmsncOwm-ai lasat fara cuvinte ... :clapp 1 Link spre comentariu
daenerys Reputație: 601 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Macar e mai reusit decat only god can judge me 🤣 4 2 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 27, 2017 so.. in the end.. fiind primul tatuaj facut de mine, pe mine, pot spune ca este destul de reusit, :waytogo sau mai poate fi si o buna motivatie pentru a progresa.... hmmm, cred ca mi-ar șade tare bine, eu Tattoo Artist.. eeee, ar fi ceva.. dar trebuie sa fiu realista, deci mai e cale lunga pana acolo. va pupacesc Seara faina tuturor 17 Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 so.. in the end.. fiind primul tatuaj facut de mine, pe mine, pot spune ca este destul de reusit, :waytogo sau mai poate fi si o buna motivatie pentru a progresa.... hmmm, cred ca mi-ar șade tare bine, eu Tattoo Artist.. eeee, ar fi ceva.. dar trebuie sa fiu realista, deci mai e cale lunga pana acolo. va pupacesc Seara faina tuturor WhatsApp Image 2017-09-27 at 20.31.32.jpeg[/quoteTatuajul ca tatuajul....hamburgerul este de senzatie! 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22465 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Tatele Irinei sunt bestiale. Mai rar asa ceva. Si naturale pe deasupra. 5 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 28, 2017 https://youtu.be/ynQxTmsncOw Mi-au șters bulangii clipul.. "conținut neadecvat" de parca m-aș fi masturbat. Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Mi-au șters bulangii clipul.. "conținut neadecvat" de parca m-aș fi masturbat. Baga-l pe ropussy Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Am vrut sa va întreb de mai mult vreme unde as putea sa pun, ma plictisesc ingrozitor in timpul liber si nu numai dar imi place sa ma si joc cu video editorul ceea ce este un lucru bun, ocup timpul învăț etc, as putea sa fac diverse clipuri, gen challenge sau ask for task, doar ca este problema cu confidențialitatea, pe Youtube am opțiunea de alege sa vizioneze doar cine are link-ul, sau de a șterge clipul în caz ca, cauzează probleme, Nu știu dacă pe alte site-uri este la fel, iar riscul sa ajungă pe rețelele de socializare este foarte mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum