spermancur79 Reputație: 54 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2020 Salutare! Am vizitat-o si eu pe Irina in urma cu 4 saptamani , cand a fost oferta cu 100ron, daca te incadrezi in 10-15minAm fost poftit la dus, apoi in camera m-a lasat sa ii fac cunnilingus si anilingus in pozitia caprita timp de 10min.Montat un balon , cateva minute sex oral ,apoi am rugat-o sa se urce pe mine unde am finalizat in 2-3 minute.Imi plac foarte mult fetele skinny si tatuate, de accea notele sunt mari pt ca, gusturile nu se discuta.Curatenie 10 jos acoloCorp 9, daca era mai inalta merita un 10Fata 9OP cam putin ca sa notezNP pt mine a fost 10, pt ca este stramta si se misca bine.GFE 10, cu toate ca eram la low cost nu m-a repezit nici o secunda, ba chiar a insistat la sfarsit sa stam la o gura de suc Multumesc Irina 1 Link spre comentariu
robert02 Reputație: 38 Postat Iulie 5, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 5, 2020 Ai toata increderea, eu nu sunt vre-o falsa 😂😂😂 Point Blur_Jul042020_180915.jpgIrinuca draga nu mai spune lucruri neadevărate ca asta de exemplu "eu nu sunt vreo falsa" Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 5, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 5, 2020 Irinuca draga nu mai spune lucruri neadevărate ca asta de exemplu "eu nu sunt vreo falsa"Te tavalesc de nu te vezi.. 😤 ce vrei sa spui cu asta? 🤨 Link spre comentariu
miticax Reputație: 76 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 urmaresc cu atentie.o poza cu gaozul se poate? sa vedem daca intra... ;) Link spre comentariu
rockaferox Reputație: 50 Postat Iulie 6, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2020 Am vizitat-o pe Irina sapt trecuta. Programare rapida pe whatzapp. Locatie ok, racoare, m-am incurcat putin cu interfonul. Am fost f surprins la primul contact vizual. Este scunda 1.55 - 1.60 maxim, vreo 45 kg. Este f zambitoare si calda in conversatia care am avut-o cat a mfumat o tigare si baut un pahar de apa pt a ne cunoaste putin. Mers la dus eu, gasesti tot ce trebuie, apoi ea. Putin deranjant este faptul ca se pot auzi alte persoane cand vin si vb in acel living. In camera atmosfera placuta cu muzica si lumini difuze. Actiunea a debutat cu Fk si DFK, dupa ce ne-am dat amandoi ochelarii jos ca sa o facem ca orbii cum a zis ea, saruta f bine, se face pielea de gaina pe ea la atingeri. Cred...ca a fost si acel click sau cum se spune. I-am facut eu oral, f curata, fara mirosuri, labii micute. Cred(sper) ca ia placut s-a umezit f bine. Apoi ea oral...sper sa nu se supere nu a fost ceva extraordinar dar nici nu sunt f mare fan. Apoi pus prezervativ, mi s-a parut stramta, schimbat 3 pozitii, misionar, rewerse LOT si finalizat pe la spate f puternic, a spus ca a simtit efectiv jeturile, ar fi vrut sa mai tin dar privelistea fundului ei a fost f excitanta pt mine. Imbracat, pupat, plecat cu multumirile de rigoare.Note:Locatie - 8Aspect - 9 depinde de gusturile fiecaruiaIgiena - 10 si corporala si oralaOral - 8NP - 10 pt mine300 lei aprox 1 ora.Multumesc Irina, ochelaristul L. 2 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 6, 2020 Am vizitat-o pe Irina sapt trecuta. Programare rapida pe whatzapp. Locatie ok, racoare, m-am incurcat putin cu interfonul. Am fost f surprins la primul contact vizual. Este scunda 1.55 - 1.60 maxim, vreo 45 kg. Este f zambitoare si calda in conversatia care am avut-o cat a mfumat o tigare si baut un pahar de apa pt a ne cunoaste putin. Mers la dus eu, gasesti tot ce trebuie, apoi ea. Putin deranjant este faptul ca se pot auzi alte persoane cand vin si vb in acel living. In camera atmosfera placuta cu muzica si lumini difuze. Actiunea a debutat cu Fk si DFK, dupa ce ne-am dat amandoi ochelarii jos ca sa o facem ca orbii cum a zis ea, saruta f bine, se face pielea de gaina pe ea la atingeri. Cred...ca a fost si acel click sau cum se spune. I-am facut eu oral, f curata, fara mirosuri, labii micute. Cred(sper) ca ia placut s-a umezit f bine. Apoi ea oral...sper sa nu se supere nu a fost ceva extraordinar dar nici nu sunt f mare fan. Apoi pus prezervativ, mi s-a parut stramta, schimbat 3 pozitii, misionar, rewerse LOT si finalizat pe la spate f puternic, a spus ca a simtit efectiv jeturile, ar fi vrut sa mai tin dar privelistea fundului ei a fost f excitanta pt mine. Imbracat, pupat, plecat cu multumirile de rigoare.Note:Locatie - 8Aspect - 9 depinde de gusturile fiecaruiaIgiena - 10 si corporala si oralaOral - 8NP - 10 pt mine300 lei aprox 1 ora.Multumesc Irina, ochelaristul L.❤ Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 6, 2020 Salutare! Am vizitat-o si eu pe Irina in urma cu 4 saptamani , cand a fost oferta cu 100ron, daca te incadrezi in 10-15minAm fost poftit la dus, apoi in camera m-a lasat sa ii fac cunnilingus si anilingus in pozitia caprita timp de 10min.Montat un balon , cateva minute sex oral ,apoi am rugat-o sa se urce pe mine unde am finalizat in 2-3 minute.Imi plac foarte mult fetele skinny si tatuate, de accea notele sunt mari pt ca, gusturile nu se discuta.Curatenie 10 jos acoloCorp 9, daca era mai inalta merita un 10Fata 9OP cam putin ca sa notezNP pt mine a fost 10, pt ca este stramta si se misca bine.GFE 10, cu toate ca eram la low cost nu m-a repezit nici o secunda, ba chiar a insistat la sfarsit sa stam la o gura de suc Multumesc Irina:* Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 6, 2020 Neața! Gata vacanta:D Disponibilă astăzi de la ora 12:00 Soarele m-a ars destul, acum este si randul vostru :* 10 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 dupa ce ne-am dat amandoi ochelarii jos ca sa o facem ca orbiiPfaaa. pe bune ? Are și ea ochelari ? Nu prea se vede în poze.. deci și ea e.. ca să nu zic cum ca mine Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 6, 2020 Pfaaa. pe bune ? Are și ea ochelari ? Nu prea se vede în poze.. deci și ea e.. ca să nu zic cum ca minePutin chioară voiai sa zici 😂😂😂Nu's mai asa chioară am -0,5 pe stângul si +0,5 pe dreptul sunt permanenți ochelari, singurul avantaj daca nu ai port este ca s-ar putea să o vad mai mare si pe tine mai frumos 😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Putin chioară voiai sa zici Nu's mai asa chioară am -0,5 pe stângul si +0,5 pe dreptul sunt permanenți ochelari, singurul avantaj daca nu ai port este ca s-ar putea să o vad mai mare si pe tine mai frumos Da, da, daaa, chiar asta am vrut să zic :laugh2 , dar am zis să nu pară că jignesc „Avantaj dacă nu îi porți” ? Deci să înțeleg că e mai bine fără ei, nu :hmmm ? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 6, 2020 Astăzi mai am liber doar intre 17:15 si 18:30. Iar maine dupa 13:00 :) Link spre comentariu
bryan Reputație: 73 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2020 Off, trebuie să-mi fac timp sa ajung la tine, Ești prea buna de pula. Link spre comentariu
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Off, trebuie să-mi fac timp sa ajung la tine, Ești prea buna de pula.Daca o sa te comporti si frumos.........e posibil sa iti doresti si sa revii curand la ea :))))) Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 6, 2020 Off, trebuie să-mi fac timp sa ajung la tine, Ești prea buna de pula.Dacă o sa ai aceiasi abordare si atunci când o sa ne vedem, mai bine reorienteaza-te 😠Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Dar ce vrei sa zica, ca esti stramba? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 6, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 6, 2020 5 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 20200706_212130.jpgCred că una din cele mai bune danturi pe care le-am văzut pâna-cum Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 7, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 7, 2020 Disponibila azi pana la 20:00 :* 2 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iulie 7, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iulie 7, 2020 8 Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Vrei sa.ne omori...🤣 Link spre comentariu
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Disponibila azi pana la 20:00 :*Se vede că ai fost în Vamă Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4023 Postat Iulie 7, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iulie 7, 2020 20200707_132931.jpgA facut si matza ceva prostii in Vama sau doar a stat cu botu' la soare??? Link spre comentariu
ncs9 Reputație: 3 Postat Iulie 7, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2020 Pe ce nr de tel te gasim? Nu reusesc sa dau de tine Link spre comentariu
simivictor Reputație: 41 Postat Iulie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Partajează Postat Iulie 7, 2020 Pe ce nr de tel te gasim? Nu reusesc sa dau de tineIncearca pe whatsapp si sunt sanse mult mai mari! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum