Sari la conținut

miniona skinny sex total 0734864007

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Am vizitat-o si eu pe Irina in urma cu 4 saptamani , cand a fost oferta cu 100ron, daca te incadrezi in 10-15min

Am fost poftit la dus, apoi in camera m-a lasat sa ii fac cunnilingus si anilingus in pozitia caprita timp de 10min.

Montat un balon , cateva minute sex oral ,apoi am rugat-o sa se urce pe mine unde am finalizat in 2-3 minute.

Imi plac foarte mult fetele skinny si tatuate, de accea notele sunt mari pt ca, gusturile nu se discuta.

Curatenie 10 jos acolo

Corp 9, daca era mai inalta merita un 10

Fata 9

OP cam putin ca sa notez

NP pt mine a fost 10, pt ca este stramta si se misca bine.

GFE 10, cu toate ca eram la low cost nu m-a repezit nici o secunda, ba chiar a insistat la sfarsit sa stam la o gura de suc

Multumesc Irina

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o pe Irina sapt trecuta. Programare rapida pe whatzapp. Locatie ok, racoare, m-am incurcat putin cu interfonul. Am fost f surprins la primul contact vizual. Este scunda 1.55 - 1.60 maxim, vreo 45 kg. Este f zambitoare si calda in conversatia care am avut-o cat a mfumat o tigare si baut un pahar de apa pt a ne cunoaste putin. Mers la dus eu, gasesti tot ce trebuie, apoi ea. Putin deranjant este faptul ca se pot auzi alte persoane cand vin si vb in acel living. In camera atmosfera placuta cu muzica si lumini difuze. Actiunea a debutat cu Fk si DFK, dupa ce ne-am dat amandoi ochelarii jos ca sa o facem ca orbii cum a zis ea, saruta f bine, se face pielea de gaina pe ea la atingeri. Cred...ca a fost si acel click sau cum se spune. I-am facut eu oral, f curata, fara mirosuri, labii micute. Cred(sper) ca ia placut s-a umezit f bine. Apoi ea oral...sper sa nu se supere nu a fost ceva extraordinar dar nici nu sunt f mare fan. Apoi pus prezervativ, mi s-a parut stramta, schimbat 3 pozitii, misionar, rewerse LOT si finalizat pe la spate f puternic, a spus ca a simtit efectiv jeturile, ar fi vrut sa mai tin dar privelistea fundului ei a fost f excitanta pt mine. Imbracat, pupat, plecat cu multumirile de rigoare.

Note:

Locatie - 8

Aspect - 9 depinde de gusturile fiecaruia

Igiena - 10 si corporala si orala

Oral - 8

NP - 10 pt mine

300 lei aprox 1 ora.

Multumesc Irina, ochelaristul L.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Am vizitat-o pe Irina sapt trecuta. Programare rapida pe whatzapp. Locatie ok, racoare, m-am incurcat putin cu interfonul. Am fost f surprins la primul contact vizual. Este scunda 1.55 - 1.60 maxim, vreo 45 kg. Este f zambitoare si calda in conversatia care am avut-o cat a mfumat o tigare si baut un pahar de apa pt a ne cunoaste putin. Mers la dus eu, gasesti tot ce trebuie, apoi ea. Putin deranjant este faptul ca se pot auzi alte persoane cand vin si vb in acel living. In camera atmosfera placuta cu muzica si lumini difuze. Actiunea a debutat cu Fk si DFK, dupa ce ne-am dat amandoi ochelarii jos ca sa o facem ca orbii cum a zis ea, saruta f bine, se face pielea de gaina pe ea la atingeri. Cred...ca a fost si acel click sau cum se spune. I-am facut eu oral, f curata, fara mirosuri, labii micute. Cred(sper) ca ia placut s-a umezit f bine. Apoi ea oral...sper sa nu se supere nu a fost ceva extraordinar dar nici nu sunt f mare fan. Apoi pus prezervativ, mi s-a parut stramta, schimbat 3 pozitii, misionar, rewerse LOT si finalizat pe la spate f puternic, a spus ca a simtit efectiv jeturile, ar fi vrut sa mai tin dar privelistea fundului ei a fost f excitanta pt mine. Imbracat, pupat, plecat cu multumirile de rigoare.

Note:

Locatie - 8

Aspect - 9 depinde de gusturile fiecaruia

Igiena - 10 si corporala si orala

Oral - 8

NP - 10 pt mine

300 lei aprox 1 ora.

Multumesc Irina, ochelaristul L.

Link spre comentariu

Salutare! Am vizitat-o si eu pe Irina in urma cu 4 saptamani , cand a fost oferta cu 100ron, daca te incadrezi in 10-15min

Am fost poftit la dus, apoi in camera m-a lasat sa ii fac cunnilingus si anilingus in pozitia caprita timp de 10min.

Montat un balon , cateva minute sex oral ,apoi am rugat-o sa se urce pe mine unde am finalizat in 2-3 minute.

Imi plac foarte mult fetele skinny si tatuate, de accea notele sunt mari pt ca, gusturile nu se discuta.

Curatenie 10 jos acolo

Corp 9, daca era mai inalta merita un 10

Fata 9

OP cam putin ca sa notez

NP pt mine a fost 10, pt ca este stramta si se misca bine.

GFE 10, cu toate ca eram la low cost nu m-a repezit nici o secunda, ba chiar a insistat la sfarsit sa stam la o gura de suc

Multumesc Irina

:*
Link spre comentariu

Pfaaa. pe bune ? Are și ea ochelari ? Nu prea se vede în poze.. deci și ea e.. ca să nu zic cum ca mine

Putin chioară voiai sa zici 😂😂😂

Nu's mai asa chioară am -0,5 pe stângul si +0,5 pe dreptul sunt permanenți ochelari, singurul avantaj daca nu ai port este ca s-ar putea să o vad mai mare si pe tine mai frumos 😂😂😂😂

• Like 2
Link spre comentariu

Putin chioară voiai sa zici

Nu's mai asa chioară am -0,5 pe stângul si +0,5 pe dreptul sunt permanenți ochelari, singurul avantaj daca nu ai port este ca s-ar putea să o vad mai mare si pe tine mai frumos

Da, da, daaa, chiar asta am vrut să zic :laugh2 , dar am zis să nu pară că jignesc

„Avantaj dacă nu îi porți? Deci să înțeleg că e mai bine fără ei, nu :hmmm ?

Link spre comentariu
Vizitator juanstein
Reputație: 0

Off, trebuie să-mi fac timp sa ajung la tine, Ești prea buna de pula.

Daca o sa te comporti si frumos.........e posibil sa iti doresti si sa revii curand la ea :)))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...