Sari la conținut

Ilustre / "ilustre" caractere ale unor seri de "joi"...

Postări Recomandate

Postat

Sorina, vad ca, in povestea ta, n-ai pomenit deloc de forum (cum l-ai descoperit, cum ti-a influentat evolutia?).

Hai sa-ti zic parerea mea sincera in legatura cu adevarata problema a debutantelor.

NU AU RABDARE.

Vor sa vina banii repede, sa curga rauri de bani.

O fata desteapta s-ar documenta temeinic mai intai, ar linge forumul asta fila cu fila, inainte sa se apuce sa linga penisuri. Dupa ce va fi inteles cu ce se mananca indeletnicirea asta (si in cazul in care tot nu vrea sa renunte la idee), ii va fi limpede ce are de facut.

Forumul te poate ajuta enorm, de aici poti invata tot ce ai nevoie sa stii (imagineaza-ti cum ar fi fost daca tu ai fi descoperit forumul mai devreme).

Pentru multe, din pacate, e greu cu cititul, mai bine ii dau comision unei randunici si citeste ea in locul lor.

• Like 3
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Magic,asta doar in ca ul in care fata știe de existența forumului.De unde crezi tu ca știe o fata de 19 ani de forum?Probabil multe dintre ele nu știu nici de existența AT .Posibil ca ele sa nu știe nici măcar ce este ala Google.com.

Atunci intervine cineva care se pricepe.Asa este peste tot ,in orice domeniu,cu toate ca in acest domeniu este de preferat sa nu fie asa:((

• Oras:Bikini Island
  • Oras:Bikini Island
Postat

am revenit, va fost dord de mine? in curand dezvaluiri senzationale despre ventrino si sorina, tine-ti aproape

• Oras:Bucuresti
Postat

Nea, nea...tine-m, tine-m.

Faci dezvaluirile alea ? Ca ne tii in suspans pe 2 topice :(

Postat

Sorina, vad ca, in povestea ta, n-ai pomenit deloc de forum (cum l-ai descoperit, cum ti-a influentat evolutia?).

Hai sa-ti zic parerea mea sincera in legatura cu adevarata problema a debutantelor.

NU AU RABDARE.

O fata desteapta s-ar documenta temeinic mai intai, ar linge forumul asta fila cu fila, inainte sa se apuce sa linga penisuri. Dupa ce va fi inteles cu ce se mananca indeletnicirea asta (si in cazul in care tot nu vrea sa renunte la idee), ii va fi limpede ce are de facut.

Forumul te poate ajuta enorm, de aici poti invata tot ce ai nevoie sa stii (imagineaza-ti cum ar fi fost daca tu ai fi descoperit forumul mai devreme).

Pentru multe, din pacate, e greu cu cititul, mai bine ii dau comision unei randunici si citeste ea in locul lor.

Am descoperit forumul cand DEJA eram pe picioarele mele...daca doriti va voi povesti si acest capitol, dar sa-mi vina cheful de scris, acum n-am  :no2 ..cu timpul asta afara...nici nu stiu de ce am chef...

In doua cuvinte: Pisicuts changed my life. In super extra mega bine...tocmai de aceea principiul meu este: "sa dam cezarului ce-i al cezarului" : 

https://www.youtube.com/watch?v=wXTgtFnY0Lw

Pisicuts, iti multumesc! :bow  Voua, oamenilor de bun simt, care m-ati facut ceea ce sunt azi, va multumesc  :bow

• Oras:Dincolo de nori
Postat

Ce sa spun la Militie?!? Nu am fost pestita conform intelegerii verbale?!?! Eu mi-am respectat partea mea, "conducerea" nu?!?...ar fi putin penibil..insa eu sunt absolut convinsa ca toate treburile astea nu vor ramane asa: roata este rotunda, nu are colturi...si se intoarce, intr-o parte sau alta...si loveste unde doare mai rau...se numeste "soarta"...

Ce să spui? Să spui cu ce se ocupă respectivii şi să ajuţi Poliţia şi Justiţia să-i trimită după gratii. Nu ştiu ce foloase directe vei avea tu, dar SIGUR vor avea alte fete de câştigat.

Deep River, la Melitie trebuie mai mult, mult mai mult decat o declaratie cum ca "subsemnata XXX  am fost guvidita acum un an de ... " de cine bre?  Crezi ca stie Sorina, de exemplu numele exact, adresa, CNP-ul aluia/alora?  Dar crezi ca "baietii" nu stiu cine se ocupa de treaba asta?  Dar daca sunt "pe felie" cu ei?  Cine o protejeaza apoi pe fata?  BGS-ul e la locatie. Dar pe strada, la piata etc. Tu coane mergi cu ea la Melitie, ok, frumos ... in ce calitate? Cu ce o ajuti? Ce risti tu apoi?

Picon, las deoparte tonul miştocăresc şi te întreb: ai fost vreodată la Poliţie pentru a da declaraţii legate de o asemenea situaţie? Ai avea curaj să te duci de bunăvoie pe un teren de genul acesta, să ajuţi o fată să scape? Eu ştiu ce vorbesc, pentru că vorbesc din experienţă. NU îţi cere NIMENI nume exacte şi CNP-uri.

Postat

Lui Picon ii place sa isi traiasca viata in frica,sa aiba destule FEŢE la el,atunci cand el inspira/expira aerul mediului inconjurator,ii place sa aiba bani si curve! :)...Politia,Dreptatea,Ajutorul,Sprijinul,Intelegere...ce-s alea ba,da-le-n pula lui,el are o singura viata si pe aia tre s-o futa! :)

Ciorane,din moment ce m-ai mascarit cu atata ura, scoasa din sufletul tau hain,sper sa nu fii deranjat de cele scrise mai sus!ar fi totusi frumos daca ai intelege cate ceva,chiar si la varsta ta!

• Oras:B
Postat

Lui Picon ii place sa isi traiasca viata in frica,sa aiba destule FEŢE la el,atunci cand el inspira/expira aerul mediului inconjurator,ii place sa aiba bani si curve! :)...Politia,Dreptatea,Ajutorul,Sprijinul,Intelegere...ce-s alea ba,da-le-n pula lui,el are o singura viata si pe aia tre s-o futa! :)

Ciorane,din moment ce m-ai mascarit cu atata ura, scoasa din sufletul tau hain,sper sa nu fii deranjat de cele scrise mai sus!ar fi totusi frumos daca ai intelege cate ceva,chiar si la varsta ta!

Tu intelegi ceva din ceea ce scrii panarama? Sincer, urmarindu-te, am ajuns la concluzia ca nu ai nici sare, nici piper. Te bagi doar in seama aiurea sub protectia .... tastaturii. Moamaaa, ce viteaz esti!!??? .... vezi ca iti pute gura!
Postat

Tu intelegi ceva din ceea ce scrii panarama? Sincer, urmarindu-te, am ajuns la concluzia ca nu ai nici sare, nici piper. Te bagi doar in seama aiurea sub protectia .... tastaturii. Moamaaa, ce viteaz esti!!??? .... vezi ca iti pute gura!

Patrick este peste tine,tu esti un nebun! :)))...oare asta sa te atace mai mult decat o muie,transmisa cu ajutorul degetului mijlociu al 'lăbii' piciorului? :)

Postat

Patrick este peste tine,tu esti un nebun! :)))...oare asta sa te atace mai mult decat o muie,transmisa cu ajutorul degetului mijlociu al 'lăbii' piciorului? :)

Ok, eu sunt nebun, el seamana a peste, tu semeni a idiot! aEsti multumit acum? Moamaaa, mare cretin esti fraiere!¡!
Postat

Ok, eu sunt nebun, el seamana a peste, tu semeni a idiot! aEsti multumit acum? Moamaaa, mare cretin esti fraiere!¡!

:)

post-106498-0-67865500-1398691208_thumb.jpgpost-106498-0-67865500-1398691208_thumb.jpg

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Denisa, Florin Salam si Modjo - Vrei sa minti dar nu-i usor 

am revenit, va fost dord de mine? in curand dezvaluiri senzationale despre ventrino si sorina, tine-ti aproape

pisic, traiasca familia ta, baga un ip check, trraiasca copiii lu' matale, dupa care arde-l pe fraier la ochiul maro.

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

@advanced - colegul "de ce?" nu e idiot. E doar putin mai subtil uneori, din cauza influentei unor stimuli... verzui :) Personal, de multe ori incerc sa-i citesc postarile si sa determin daca e sau nu "influentat", dar (sincer) mi-e tot mai greu...

@Ventrino - 'ai de plm, mi-ai facut seara faina. Nici macar dupa ce am vazut cu ochii mei, nu-mi vine sa cred ca exista un manelist roman pe care-l cheama MODJO...  :laugh2

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Blue ... :))

Odata erau niste oameni ai muncii ... eu un bou ... am zis sa fac conversatie ... "care a fost ultima carte care a-ti citit-o si cand " ... mai bine ii injuram de mama ... i-am atins rau ....

Nici eu nu citesc multe carti si fac si greseli gramaticale uneori ... dar inca mai tin minte care a fost ultima carte citita si cand :))

De ce vrem sa fie toata lumea ca si noi sau sa fie "bine" ... fiecare este cum este ...

;)

NU AU RABDARE.

Postat

cititul cartilor este putin irelevant...din pacate,unii isi traiesc propria viata dupa standardele celui care a scris cartea...uita ca au si ei o viata,un creier,o imaginatie!

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

Fericiți. cei săraci cu duhul,caci a lor este împărăția cerurilor.

• Like 1
Postat

@Ventrino: shhhhhtt, nu-l mai pomeni ca vine acu' si spune "la lume" cum am intrat eu la top...acu' ma da-n vileag c-o suge altcineva in locul meu si ma baneaza Pisicu de dracii ma "i-a"  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deep River, nu am fost pus in situatia strict ca cea descrisa de tine, intr-o altfel de situatie. A trebuit ca martor fiind sa ma legitimez, fireste!  Apoi, m-au cautat cei reclamati. M-am descurcat, ca-s "descurcator" . Dat, te intreb eu: pe o fata de 19-20 de ani, venita de la Glamboaca de Vale la Bucuresti pentru a-si face un rost, cine o apara? Melitia? Daca fata nu e schestrata etc, poate sa plece cand vrea pe cont propriu (si ai vazut ca sunt destule cazuri), pot eu s-o pun in pericol? Pentru ca, dragul meu, guvizii de azi, unii dintre ei, se pare ca s-au mai desteptat.  Merg pe principiul "pleaca una, vin doua" si nu mai risca sa intre in alte belele, mai important fiind banul, indiferent ca-l produce Pizdica sau Tatica.  Dar, daca is luati in colimator, chemati sa dea cu subsemnatul, atunci ... atunci nu mai stau la discutii. Si iar te intreb: pe amarata aia cine o apara? Si daca cine ar trebui sa o apere a dat-o da pe tava guvidelui? Vezi tu? Mi-am cumparat o indulgenta, mi-am spalat (in ochii mei) niste pacate, am facut o fapta buna, sunt cu constiinta impacata, am plecat in orasul meu (deci mai greu de gasit - si oricum, eu nu am facut decat sa o insotesc la Sectie, ce ar avea cu mine jegurile de guvizi?) dar pana la urma am facut de fapt un rau. Un rau mai rau decat raul impotriva caruia m-am ridicat.

Inainte de a actiona, e bine sa cugetam profund asupra consecintelor, sa luam in calcul toate ipotezele, sa vedem daca din dorinta de a face un bine, nu facem un rau.  Si sa nu fim egoisti. Multi vor cu tot dinadinsul sa faca un bine pentru a se simti ei bine, pentru confortul lor psihic. Sau pentru a "da bine" in ochii celorlalti. Sau poate, pur si simplu sunt imprudenti. Sau visatori.

Sa o pun si pe aia veche cu "drumul spre iad este pavat cu bune intentii"?

P.S. Am folosit un ton mai putin mistocaresc din respect pentru tine, vazand ca te-a deranjat.

Nota:

Rog pe cei neaveniti sa se abtina! De ce? Pentru ca ei oricum nu conteaza!

• Like 4
  • Minus 8
Postat

Eu daca as afla de o singura fata pe care o cunosc, de care imi pasa, ca este tinuta cu japca, contrar vointei ei, negresit as merge la militie, indiferent de ce implica acest lucru...

Postat

Picon, există multiple posibilităţi pentru protejarea celor care se ridică împotriva proxeneţilor. Am fost acolo şi ştiu cam ce se poate face. Nu spun că nu mi-a fost teamă, pentru că mi-a fost, nu spun câte "filaje" am făcut eu înainte de a merge la Poliţie, câte planuri am urzit şi câte scenarii am imaginat. Scuze pentru a nu face binele există întotdeauna.

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Aruncbaniilamiștopefemeișimarlboro

Ceviațădeluxpotsăam

Postat

Deep, iar te faci ca nu intelegi! Nu e vorba de siguranta mea, ci de a fetei. Repet: de unde stiu eu ca organu' nu e bara-bara cu guvidu'? De unde stiu eu ca voind a face un bine , fac mai rau? in alta ordine de idei, nuam timp de filaje, am un job care-mi mananca mult timp.

Reciteste cu atentie tot ce am scris, nu pe diagonala. Dar mai bine zis, cred ca ai o "scoala", numai ca la mine nu prea tine! Is prea tarsit!

Postat

@Ventrino: shhhhhtt, nu-l mai pomeni ca vine acu' si spune "la lume" cum am intrat eu la top...acu' ma da-n vileag c-o suge altcineva in locul meu si ma baneaza Pisicu de dracii ma "i-a"  :laugh2

da-l in pulile noastre. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...