randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 27, 2014 Imi amintesc cand a venit o data un peste la una dintre colegele mele si i a pus cutitul la gat ca sa o ia de acolo...noroc ca fata a fost inspirata si a zis ca merge ea de buna voie, dar maine ca azi mai are ceva de facut. Aceeasi fata care imi este cea mai buna prietena si care imi zice sefa chiar si cand ne pupam in bot la karaoke...habar nu aveti prin ce momente crunte a trecut....noroc ca ne a ajutat cineva ca cine stie ce s ar fi intamplat. Daca era una naiva se ducea imediat de frica 1
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 27, 2014 saraca fata, bine ca a scapat, sa speram ca scapa si acum.
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 Iti zice sefa, dar nu prea le are cu cantatu'...)
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 27, 2014 Iti zice sefa, dar nu prea le are cu cantatu'... ) Nu poate canta nimeni ( nici daca poate) mai bine ca seful/a
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 27, 2014 depinde la ce cantat te referi.. probabil ca nu stie nici la microfon nici la flaut cu gusa
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 27, 2014 Sa bea Rebeca un vin si de nu canta pana dimineata ..si imi spune sefa si cand ii pup boticul in fata tuturorZice cu patos hai sefa pupa ma nu mai fugi Lol
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 27, 2014 Si daca bea "doua vinuri", ce face ?)))))))))))
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 @xoxo: ohoooo, stie f bine: e superfata!!!
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 27, 2014 Ultima data la karaoke masina mi a fost vandalizata..vreo zece pungi de pufuleti, inghetata de piersici si alte delicatese:)))).Nu am aflat cine a fost.sper ca era doar un nebun scapat de la spitalul 9
randunica Reputație: 6353 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Aprilie 27, 2014 Daca bea doua facem show erotic in public. Cine a mai fost pe acolo stie despre ce vorbesc
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Aprilie 27, 2014 Daca bea doua facem show erotic in public. Cine a mai fost pe acolo stie despre ce vorbesc U suck!!! Figuratively speacking!
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 27, 2014 normal ca la figurat, ca nu suge pula
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 27, 2014 Si eu sunt suparat ca n-o suge
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 27, 2014 Nu neaparat pe teama Deep. As spune ca mizeaza pe faptul ca fetelor nu le pasa...pleaca si "aia e"...cateodata ajung sa aiba alta "curba a evolutiei" si nimeresc din lac in put, ajungand sa regrete mocirla anterioara Eu am curaj, nu-mi prisoseste...dar de ce as face treaba asta?!?! Eu, personal, imi vad de treaba mea, MOMENTAN!! Insa, daca mi se zdruncina aceasta "treaba a mea" cu siguranta ca voi schimba foaia... Ce sa spun la Militie?!? Nu am fost pestita conform intelegerii verbale?!?! Eu mi-am respectat partea mea, "conducerea" nu?!?...ar fi putin penibil..insa eu sunt absolut convinsa ca toate treburile astea nu vor ramane asa: roata este rotunda, nu are colturi...si se intoarce, intr-o parte sau alta...si loveste unde doare mai rau...se numeste "soarta"... Sorina, poate unele de teama (si de teama guvizilor, dar si de a "militienilor"), altele de jena...Acestea sunt relativ de inteles.Problema morala adevarata incepe exact cu acelea care aleg tacerea din nepasare: "Bine ca am scapat eu.De ce sa leg la cap fara sa ma doara?"E o problema generala de mentaliate si de educatie civica, a noastra, a tuturor. De ce sa riscam o vorba aspra de la un vanzator cerandu-i bon fiscal? De ce sa nu dau spaga ca sa scap de amenda?..Hai sa accept ca seful multinationalei sa ma ciupeasca de fund, ca nu mai pup eu usor salariu de 3.000 lunar...S.a.m.d.Deci, de ce sa ma complic mergand la organele judiciare pentru a reclama niste proxeneti? Nu m-au batat, nu m-au violat, doar m-au ajutat sa fiu exploatata sexual, cu largul meu concurs, ce e drept...Numai ca ei s-au comprtat mai soft cu tine deoarece ai fost relativ docila, sau poate tocmai din contra - au simtit ca ai personalitate si decat sa riste un scandal, au fost "salon" cat a mers treaba, cat nu...mai sunt fete.Temerea mea este ca alte fete care vor urma sa fie "protejatele" unia sau altuia dintre guvizi nu vor avea parte de un tratament bland, ci vor suporta multe umilinte si violente, poate mai putin fizice, cat al dracului de psihice (sper sa imi permiteti exprimarea...).Cat despre caracterul implacabil al justitiei divine...ma abtin... 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 27, 2014 Personal ma ofer sa ajut o femeie sa scape din asa ceva, din comision...o invat tot ce altii/altele nu m-au invatat pe mine...o invat sa fie pe picioarele ei...ia sa vedem cine mai doreste, cine mai pofteste?!?! Iti spun eu: ni-meni!!!! Pana cand nu intelegi, pana cand nu esti pregatita sa o iei singura din loc, degeaba iti ofera oricine, orice... este ca dependenta de alcool: daca nu vrei tu, degeaba vor altii
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Aprilie 27, 2014 O sa reproduc cateva randuri despre Sindromul "Stockholm":Intr-un episod terorist cu luare de ostatici, petrecut in 1973 intr-o banca din Stockholm, prizonierii s-au legat afectiv de rapitori. Cand fortele de interventie au reusit sa intre in banca si sa-i anihileze pe cei care tinusera ostaticii sub dominatia lor aproape o saptamana, prizonierii au sarit in apararea celor care ii tinusera inchisi.De-a lungul zilelor de prizonierat, negociatorii au luat masuri aberante, au interzis aducerea de hrana sau medicamente pentru cei aflati in banca, iar prizonierii au suferit privatiuni cumplite pe care le-au pus, firesc, pe seama autoritatilor care au gestionat gresit rezolvarea conflictului. Singurii care au fost de partea lor, care au impartit cu ei putina hrana si i-au ingrijit, au fost chiar rapitorii, care s-au purtat omenos si nu s-au razbunat pe ostatici, desi autoritatile comiteau gesturi tot mai dusmanoase.Sindromul respectiv exista, chiar daca, poate, nu trebuia sa poarte numele care l-a consacrat. Ne indragostim de cei cu reputatie de macho, nu de tipii molcomi si calini, care ne-ar putea asigura o viata tihnita. Ne plac personajele indraznete si alunecoase, ne ispitesc adesea cei cu morala indoielnica – chiar si pentru ca ne propunem sa-i schimbam si asta ne da senzatia plecarii intr-o aventura. 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 27, 2014 Este mult prea complexa discutia asta ca sa o purtam aici...dar recunosc ca am trait si eu ceea ce se pare ca se numeste Sindrom Stockholm...si eu ma legasem sufleteste, in special in al doilea "episod" sa spunem. Mi se parea si normal. Atat timp cat intelegerile erau respectate de ambele parti, si eu imi petreceam majoritatea timpului acolo...robot sa fiu sa nu ma atasez (este exact ca la serviciu)...de acolo "am plecat" cu doua prietene pe viata...deci vezi au fost si recompense ale sortii sa spunem. Si, in fond, ce s-a dus, dus ramane, eu am depasit momentul x, ma bucur de toata experienta acumulata, ma bucur de mor ca si prietenele mele sunt ok (asa cum au ales ele, este alegerea lor si daca ele sunt fericite...sunt si eu). Ca ne indragostim de baietii rai nu stiu daca are vreo legatura cu acest sindrom. Eu recunosc ca sunt atrasa de caractere puternice, de baieti rai, putin obraznici, dar nu nesimtiti, DAR eu nu-mi doresc deloc sa-l schimb o, nuuuu....stii de ce?!? Pentru ca eu, la randul meu, NU imi doresc ca cineva sa incerce sa ma faca sa ma schimb...Daca ma schimb, o fac fiindca vreau eu...pe draq, mananc rahat, am vrut sa ma schimb si nu am reusit tocmai de aceea, vazand pe pielea mea, cat este de greu spre imposibil sa ma mai schimb, cum as putea sa incerc sa schimb alta persoana?!?!Vezi?!? Asa si cu fetele. Cum sa le fac eu sa-si schimbe ele gandirea si mentalitatea cand ele nu vor si pace?!?!
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 27, 2014 Ca ne indragostim de baietii rai nu stiu daca are vreo legatura cu acest sindrom. Eu recunosc ca sunt atrasa de caractere puternice, de baieti rai, putin obraznici... Eu sunt suficient de obraznic sau trebuie sa mai lucrez la acest aspect?
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2014 Personal ma ofer sa ajut o femeie sa scape din asa ceva, din comision...o invat tot ce altii/altele nu m-au invatat pe mine...o invat sa fie pe picioarele ei...ia sa vedem cine mai doreste, cine mai pofteste?!?! Iti spun eu: ni-meni!!!! Pana cand nu intelegi, pana cand nu esti pregatita sa o iei singura din loc, degeaba iti ofera oricine, orice... este ca dependenta de alcool: daca nu vrei tu, degeaba vor altii Desi nu imi place sa recunosc, uneori, rareori mai ai si dreptate.Daca persoana nu e pregatita sa faca pasul spre independenta, poti sa-i dai cele mai bune argumente si sa-i oferi orice.Unii raman toata viata angajati chiar daca au toate datele sa devina ei insisi patroni. 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 27, 2014 Eu sunt suficient de obraznic sau trebuie sa mai lucrez la acest aspect? Tu esti...cum trebuie @George daca in loc de "rareori" ai fi scris "de fiecare data", cum este in realitate , iti dadeam 10puncte de reputatie...
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 27, 2014 Tu esti...cum trebuie uhhh, am rasuflat usurat......
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Aprilie 27, 2014 @Sorina, Dupa parerea ta, cam cum arata un barbat nesimtit ? Descrie-l in cateva cuvinte, te rog! Zi buna tuturor!
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2014 @Sorina, Dupa parerea ta, cam cum arata un barbat nesimtit ? Descrie-l in cateva cuvinte, te rog! cred ca te ignora
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 28, 2014 @Sorina, Dupa parerea ta, cam cum arata un barbat nesimtit ? Descrie-l in cateva cuvinte, te rog! Cred ca ii trebuie mai mult de doua cuvinte. Daca spuneai doua cuvinte si o liniutza, reusea din prima
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2014 @Sorina, Dupa parerea ta, cam cum arata un barbat nesimtit ? Descrie-l in cateva cuvinte, te rog! Zi buna tuturor! "Ete" si raspunsul: uite ce inseamna pentru mine un barbat nesimtit: Sorina, iti mentii obiceiul de a scrie mult si prost! Ma doare pe mine undeva ca ma bagi tu in ignore list si ca nu ajung eu la o a doua intalnire cu anumite fete... Au fost cel putin 3-4 fete de pe acest site cu care m-am vazut de 7-8 ori, asa ca stai tu linistita in privinta mea... ma doare fix in pula de parerea ta care conteaza mult prea putin pe acest site... daramite sa conteze cand o spui despre mine... M-am convins demult despre oameni ca tine si nu cred ca vrei sa stii ce inseamna sa ajung sa detest astfel de specimene. Pana una alta invata sa te tii de cuvant cand promiti ceva (vezi duelul pe kart) si nu te mai uita in gurile tuturor celor care vorbesc in necunostinta de cauza (adica in gura a peste 70% dintre cei care ma "cunosc"). Eu n-am nevoie de asa ceva (mai ales aici). Mi se pare mult mai importanta viata reala decat cea virtuala. Dar nici nu pot ramane indiferent la falsitatea unora de aici care se dau ceea ce nu sunt. Sorina, am o rugaminte! Retrage-te de pe acest site, cat mai ai demnitate si onoare... (daca stii ce sunt acelea) sau cere-i lu' nea Pisicul sa-ti creeze si tie un forum special, asa cum i-a creat si Randunicii. Repet, vorbesti prea mult si prost pe acest site si nu ma incanta sa citesc personaje ca tine. Mai mult de atat, cel mai mare regret al meu este acela ca te-am cunoscut si ca am fost intimi. Nu meriti sa fii respectata si nici apreciata! Mai lasa-ma in pula mea cu impresiile tale de asa-zisa "doamna", caci nu esti. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum