deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 28, 2014 Deep, iar te faci ca nu intelegi! Nu e vorba de siguranta mea, ci de a fetei. Repet: de unde stiu eu ca organu' nu e bara-bara cu guvidu'? De unde stiu eu ca voind a face un bine , fac mai rau? in alta ordine de idei, nuam timp de filaje, am un job care-mi mananca mult timp.Reciteste cu atentie tot ce am scris, nu pe diagonala. Dar mai bine zis, cred ca ai o "scoala", numai ca la mine nu prea tine! Is prea tarsit! Formularea "există multiple posibilităţi pentru protejarea celor care se ridică împotriva proxeneţilor" era una care includea şi fetele.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2014 Ok ... cum zici tu!
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 29, 2014 Nu spun că nu mi-a fost teamă, pentru că mi-a fost, nu spun câte "filaje" am făcut eu ...câte planuri am urzit şi câte scenarii am imaginat.Interesant,deci cam cu asta se ocupa domnii in floarea varstei 1
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Deep River, sa nu te superi pe mine, dar aproape am convingerea ca demersurile tale sunt sortite esecului.Ia-o ca pe o parere ne...avizata...
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 A mai cazut un `ilustru` al serilor de joi mai sunt oare? 2
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Sfantule, mi se pare mie sau incepi sa vezi folosul acestui topic? 1
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 Sfantule, mi se pare mie sau incepi sa vezi folosul acestui topic? Exclus,incercam sa fiu doar ironic Nu mi-a iesit,nu-i asa? Oare Sorina stia de `combinatia` asta? imi pare a fi prea socata si tind sa cred ca NU
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Nu vad legatura cu Sorina, ci doar cu "caracterele"...
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 Nu vad legatura cu Sorina,Stie tot,cunoaste tot,ce este asa greu de inteles?Sa-i fi scapat tocmai `combinatia` asta?Sau `afinitatile` ne facem ca nu le vedem si le trecem la diverse? Ar fi multe de `spus`,dar cum nu este treaba mea prefer sa ma rezum doar la a citi si la a ma delecta cu caterinca de pe forum Stima
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Back at you!
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 29, 2014 Deep River, sa nu te superi pe mine, dar aproape am convingerea ca demersurile tale sunt sortite esecului.Ia-o ca pe o parere ne...avizata... Roberto, eu ştiu ce am făcut atunci când am ştiut ceva. Asta nu înseamnă că scopul meu în viaţă e acela de identificare a tuturor proxeneţilor şi destrămarea reţelelor celor care fac trafic de carne vie.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2014 Nu stiam ... inca nu pot sa cred...mintea mea efectiv NU POATE procesa asta 1
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Aprilie 29, 2014 Sorina, când ne-am întâlnit, ţi-am spus câteva lucruri despre lumea asta. Păreai neîncrezătoare, poate ţi-am părut exagerat. Sper să reuşeşti să iei o distanţă sănătoasă. Când am afirmat că cele mai mari curve de pe forum sunt cele masculine, am spus un adevăr. 2
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 Nu stiam ... inca nu pot sa cred...mintea mea efectiv NU POATE procesa asta Aici chiar te cred pe cuvant
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Aprilie 29, 2014 Deep, iar te faci ca nu intelegi! Nu e vorba de siguranta mea, ci de a fetei. Repet: de unde stiu eu ca organu' nu e bara-bara cu guvidu'? De unde stiu eu ca voind a face un bine , fac mai rau? in alta ordine de idei, nuam timp de filaje, am un job care-mi mananca mult timp.Reciteste cu atentie tot ce am scris, nu pe diagonala. Dar mai bine zis, cred ca ai o "scoala", numai ca la mine nu prea tine! Is prea tarsit! Hai ca sa-ti explic IO mai clar, mai tataie comunistu tarsitu. Din cauza shulfelor versate si unse cu toate alifiile ca matale suntem in cacatul de azi ca natie. Din cauza celor care gandesc ca matale, 50% din tineret a ajuns sa practice prostitutia si proxenetismul sub diverse forme. Pot sa pun pariu ca ai fost membru de vaza al pardidului/ciumei rosii, care a futut tara asta 50 de ani, distrugand mentalitatea si sufletele oamenilor, unde mica ciupeala, furatul caciulii, capra vecinului au fost ideologii de baza. Da-i te rog o ciorba de fasole lu Afriq sa-i treaca supararea. 1 3
Mujdei Reputație: 7 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:R Oras:R Postat Aprilie 29, 2014 Hai ca sa-ti explic IO mai clar, mai tataie comunistu tarsitu. Din cauza shulfelor versate si unse cu toate alifiile ca matale suntem in cacatul de azi ca natie. Din cauza celor care gandesc ca matale, 50% din tineret a ajuns sa practice prostitutia si proxenetismul sub diverse forme. Pot sa pun pariu ca ai fost membru de vaza al pardidului/ciumei rosii, care a futut tara asta 50 de ani, distrugand mentalitatea si sufletele oamenilor, unde mica ciupeala, furatul caciulii, capra vecinului au fost ideologii de baza. Da-i te rog o ciorba de fasole lu Afriq sa-i treaca supararea.
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29, 2014 Sfantu, apreciez ca de data asta ma crezi...ar trebui sa ma si cunosti ca sa iti dai seama ca nu obisnuiesc sa mananc cacat...nu-mi place frate recunosc ca am incercat..am dat si eu cu limba candva, in copilarie...nu mi-a placut gustul si de atunci imi vad de treaba mea.... @Deep: Stiu, apreciez si NU am uitat...niciodata nu voi uita... 1
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 29, 2014 Mai baieti,stati in banca voastra,pretuiti-va sanatatea si viata,asta daca nu cumva vorbiti de vreun tigan care a prostit 1-2**spam editat**e sa produca pt el;lasati vitejiile virtuale,ca nu va prinde,realitatea poate fi dura si am sa exemplific. Pe vremea tapului,aka Constantinescu,niste frati smecherasi s-au gandit sa o puna de o afacere sub forma de evaziune,vanzand benzina ca rezidu petrolier,ocolind accizele si taxele catre stat,toate astea sub protectia cuiva f mare la acea vreme.Fratii astia au deschis un night club pt spalarea banilor,dar mergeau oarecum cu circuit inchis,fiind locul de destrabalare,cat si a jocurilor de noroc(barbut si poker),pt tot felul de hoti de buzunare,springari,spargatori de case valutare,camatari,oameni de afaceri si ceva gabori. Ca un bar de noapte sa mearga,trebuiau si fete,bineinteles;aici intra in scena un peste,omu` numa` la costum era imbracat,ziceai ca e businessman si mangleala cat cuprinde;clientii lui erau in general cei prezentati mai sus,plus ceva araboi si turci.Era si sifon la garda,asta ajutandu-l sa reziste pe piata.Nenea asta inchiria fetele de la pestii tigani din Galati cu sume cuprinse intre 100 si 300 marci,marea majoritate dintre ele fiind niste copchile,unele chiar **spam editat**e,provenite din familii dezmembrate. Fetele erau aduse la bar,invatate sa danseze,adica sa se invarta la bara,scolite si smecherite;pestele asta nu era el cel mai lepra dintre toti pestii,nu batea fetele,le prostea cu frumosul;pretul cu care plecau fetele era 100 000lei vechi sau echivalentul care era 100marci pt 2-4ore. Bineinteles,unde e atata smecherie,bani,curve,hoti,trebuiesc si flacai care-si petrec timpul la sala invatand sa dea cu altii de pamant;aici,lucrurile se complica,pt ca daca la inceput erau platiti ca bodyguarzi,mai tarziu s-au smecherit si ei dorind taxe de protectie de la cei care initial erau platiti sa-i protejeze.Si din astea au iesit multe conflicte,ajungandu-se la angajarea rachetilor moldoveni si ucrainieni pt executarea sportivilor prin impuscare si chiar atentate cu bomba;unele din aceste confilcte au fost mediatizate si la tv,tinand ani buni. Revenind la barul nostru,treaba a mers bine vreo cativa ani cat a fost respectivul sustinator la putere,fratii fiind pe cai mari,durandu-i in cot de gabori,fiind cazuri in care unii dintre acestia mai mitite, li s-a parut ca pot consuma si avea fetite moca,plecand de acolo batuti.Toata lumea era fericita,afacerile mergeau,banii curgeau,fetele fiind schimbate constant. Dar,ca orice in lumea asta,nimic nu e vesnic si dupa plecarea sustinatorului de la putere,fratii au cazut,dar cu bani multi nu au stat prea mult la mititica,o parte din avere fiind confiscata de stat.Pestele a clacat si el,cheltuind banii camatarilor,fugind definitiv din tara. In incheiere,keep calm and just chill PS.-Sorina,Sfantu` te ironiza 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Nu era clubul ala din Regie, am uitat numele, care avea protectie la ministrul de interne de atunci Dudu Ionescu? Il suna patronul cand avea o problema cu politistii mai "dificili" de la IGP si i se adresa la telefon cu "mai Dudule"...
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 Sfantu, apreciez ca de data asta ma crezi...ar trebui sa ma si cunosti ca sa iti dai seama ca nu obisnuiesc sa mananc cacat...nu-mi place frate recunosc ca am incercat..am dat si eu cu limba candva, in copilarie...nu mi-a placut gustul si de atunci imi vad de treaba mea....PS.-Sorina,Sfantu` te ironiza Chiar nu am fost ironic aici
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 Nu era clubul ala din Regie, am uitat numele, care avea protectie la ministrul de interne de atunci Dudu Ionescu? Il suna patronul cand avea o problema cu politistii mai "dificili" de la IGP si i se adresa la telefon cu "mai Dudule"...Dumars? 1
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Aprilie 29, 2014 Chris,am dat putine detalii din motive lesne de inteles,altfel va dadeam toate datele problemei;cine era,nu mai are importanta,conteaza morala povestii. PS.-Sfantu`,chiar am crezut ca esti ironic,nu-ti sta in fire seriozitatea cu coana Sorina
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Aprilie 29, 2014 Nu vorbesti matale de 'Sexy Club' a lu' Costel Constantin, ala de langa Mariott ? :350x... am fost si io p-acolo de vreo doua ori prin 2000, pff ce vremuri .
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Aprilie 29, 2014 Nu vorbesti matale de 'Sexy Club' a lu' Costel Constantin, ala de langa Mariott ? :350x... am fost si io p-acolo de vreo doua ori prin 2000, pff ce vremuri . Ala era pe 13 Septembrie,nu in Regie....una peste alta,bine ca nu a fost la Zara Kid`s,Chris stie de ce
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2014 Dumars?Asa dom'le ala! Nu mai gasean acum notitele informative, e o dezordine in biroul asta ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum