Sari la conținut

Ilustre / "ilustre" caractere ale unor seri de "joi"...

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Cand vei detine/avea o "Teza de doctorat"-ca si acest "Cioran",atunci vei fi intr-adevar ajutat,pana atunci e cale lunga,iar tu deja esti facut praf,...  :blushing2

Am impresia ca si tu esti la fel :(

• Oras:Bucuresti
Postat

Cand vei detine/avea o "Teza de doctorat"-ca si acest "Cioran",atunci vei fi intr-adevar ajutat,pana atunci e cale lunga,iar tu deja esti facut praf,... :blushing2

Ika,sa ai o zi minunata!...asta iti doresc! :)

bine ca nu am avut ocazia sa iti arat tezele/doftoratele :) mele...te-ai fi indragostit de mine,te-as fi refuzat :(,si ai suferit acum! :)

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  Daca tot am bagat deshtu-n jelibon, hai sa-l zgarmam profesionist macar: adica 3x100=225??... si cuiul a fost moca, ca si ala face vreo 50 daca este facut cu simt de raspundere??? si chiar da n-ai tras, avand in vedere ca bucataria de bloc ii de 4 metri cubi - iarna, geamuri inchise, esti pasibil de inca cel putin 10 ron, ce aerul/fumul respirat nu-ti da pe sistem ?

Am auzit, vazut o gramada de tripuri..da, d-aia de-ti da foamete de chitra pe sistem inca nu mi s-a intamplat sa aud/vad.

Cum dreaq unii se pot simti barbati, ca le fac, ca le dreg prin toate gaurile si-n toate pozitiile, cand ei se caca pe ei ca la piatza pentru un kil de Mazare.Si cum ma-sa se face in capitala de trib mioritic, Bucalestan, sa iesi cu 50 de euroi pe tine, mai ales cand te duci la femei, cand la noi in comuna lu' fasole - retroceda-o-ar pe ma-sa, nici nu poti traversa un bulevard cu mai putin de 500 ron pe tine?

Pai mi se pare normal sa te refuze si fata aia, futomodel, daca tu crezi ca 50 de euroi pentru 3 ore sunt suficienti, poate te duceai cu 100 si la ea pentru toata noaptea, nuu?

Sfat astora care invart miliadre virtuale pe telefoane, si pe retelele de socializare/prostire: neamule stai acasa, pui euroii la oglinda, alegi o bunaciune de vedeta virtuala, faci o laba si ai scapat moca...ori de duci la Baneasa, poate pune vreuna botu la 50 de coco sa faca un gratar cu tine juma' de zi intreaga.

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Xoxo :),baga-ti-ai pula-n gatu si curu tau(tu singur singurel),de vitel deja obosit si plapand! :)

Tmm de scursura,fisura,borâtura! :)

post-40993-0-98416400-1397314185_thumb.jpg

post-40993-0-68956900-1397314217_thumb.png

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

De ce? ... vad ca nu intelegi. Renunt.

Toata chestia e ca prostitutia nu mai e incriminata penal, pe cand detinerea de substante interzise, da. Sunt sigur ca nici tu, nici ceilalti nu va dedati la chestii de acest fel, ci doar va "dati mari". Altminteri, nu ati fi spus asta "in gura mare".

Sper ca ai inteles mesajul.

Sa fii fericit!

Postat

De ce? ... vad ca nu intelegi. Renunt.

Sa fii fericit!

Stai linistit ca nu vin mascatii sa-mi sparga usa fiindca scriu eu pe Nimfomane ca fumez iarba! :)...si daca o sa vina,o sa ii salut si o sa le zic ca imi pare rau! :)

Nu te mai chinui sa imi explici,nu am ce sa inteleg!

Aceasi fericire ti-o doresc si eu! :)

• Like 1
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Eu din toata discutia de pe 10 pagini nu am inteles un lucru. De ce este nevoie de jigniri? Cei care ati inceput sa jigniti va simtiti mai bine? Va este mai cald? Atunci a meritat.

Sorina: toata aceasta telenovela trebuia discutata intre tine si Sky. Nu inteleg de ce a trebuit tot forumul si toata tara sa luam parte la aceasta tragi-comica situatie. Am patit si eu de N ori sa nu fiu platita pentru timpul aferent intalnirii,insa am trecut mai departe in liniste si discretie si a doua oara nu am mai primit acea persoana. E atat de simplu.

Sky: Spui ca doar o finalizare in 3 ore. Insa,pentru ca ai raspuns la telefoane au trecut acele 3 ore. Iar Sorina mai putea sa primeasca inca o persoana daca stateai timpul alocat intalnirii. Ideea generala este ca detaliile referitoare la timp si bani trebuie discutate inainte de inceperea actiunii. De aceea exista sucul/cafeaua/apa plata de socializare,pentru a clarifica dorintele si doleantele celor doua persoane.

• Like 13
Postat

Am gasit filmarea..Sky cu Sorina in bucatarie.Se pare ca Sky a vrut si el sa traga un fum, dar i-a luat Sorina tigara din mana....lol

• Like 3
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

ca la piata 

post-113739-0-49122300-1397317933_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Roberto..te asteptam la intalniri....suntem un grup semideschis.Daca esti capabil sa accepti ca grupul este eterogen din toate punctele de vedere(varsta, ocupatie, situatie financiara,cultura, aspiratii si dimensiunea brebenelului), esti binevenit.

Subiectul comun il banuiesti, turismul si preturile pensiunilor.Si daca vrea pula noastra, in privat vorbim si de cuie si de boabe si de liniute.

Si hai sa iti spun o ceva, eu as  fi mult mai indreptatit sa-i reprosez chestii Sorinei, dar de ce as face-o? Cu ce ma ajuta? Ea mi-a facut un rau virtual pe acest forum.In viata reala nu m-a afectat cu nimic.Sa-i fie de bine..eu daca o vad pe strada o salut.Asta nu ma va impiedica totusi sa-i aplic niste borduri virtuale in dinti ori de cate ori voi avea ocazia.Si tot virtual, daca voi putea vreodata o sa-i bag si un kg de...sub pat.Apoi il chem pe pisicuts.

• Like 8
Postat

Bine de ce-ule! Cum vrei...

"Cum vrei"-ul asta suna a 'sifonare'... :)

Postat

Esti dus omule... Asta ai inteles tu?  Era un mod de a incheia discutia. Atat.

Nu beau cu sifon!

Postat

Esti dus omule... Asta ai inteles tu?  Era un mod de a incheia discutia. Atat.

Nu beau cu sifon!

ne e dus, e doar spart  :laugh2

• Like 1
Postat

Esti dus omule... Asta ai inteles tu? Era un mod de a incheia discutia. Atat.

Nu beau cu sifon!

Daca as fi zis ca se 'vede' ca nu bei cu sifon ar fi insemnat ca te consider un alcoolist? :)

Am glumit cu sifonarea...sper doar sa nu te mai spargi! :)

• Like 1
Postat

Eu din toata discutia de pe 10 pagini nu am inteles un lucru. De ce este nevoie de jigniri? Cei care ati inceput sa jigniti va simtiti mai bine? Va este mai cald? Atunci a meritat.

Sorina: toata aceasta telenovela trebuia discutata intre tine si Sky. Nu inteleg de ce a trebuit tot forumul si toata tara sa luam parte la aceasta tragi-comica situatie. Am patit si eu de N ori sa nu fiu platita pentru timpul aferent intalnirii,insa am trecut mai departe in liniste si discretie si a doua oara nu am mai primit acea persoana. E atat de simplu.

Sky: Spui ca doar o finalizare in 3 ore. Insa,pentru ca ai raspuns la telefoane au trecut acele 3 ore. Iar Sorina mai putea sa primeasca inca o persoana daca stateai timpul alocat intalnirii. Ideea generala este ca detaliile referitoare la timp si bani trebuie discutate inainte de inceperea actiunii. De aceea exista sucul/cafeaua/apa plata de socializare,pentru a clarifica dorintele si doleantele celor doua persoane.

Cum aplanezi/aplatizezi tu jelibomul..ai si nu ai dreptate...nu cred ca poti compara castraveti cu avocado..descultii aia in bascheti care zici tu ca te-au muit real, au venit sa te muiasca si aici virtual,ca sa te scoata-n targ?

Stii care-i chestia, eu unul sunt satul de fermecati d-astia virtuali care invart miliarde virtuale, iar in piatza/viata reala se fut in chur pe doi bani...chiar m-am saturat de ei, chiar streseaza fetele-real, iar mie unul, nu-mi place cand ma duc sa ma relaxez printr-o partida de amor, sa o gasesc pe fata cu spumele la gura, ca o valoare d-asta care umbla cu bemveul/audi si inca sta cu ma-sa la capatu' lu' 14 in doua camere nedecomandate i-a futut creierii tota ziua cu valoarea lui.

Inca nu pot vedea cine ti-a dat 7 centimetri de reputatie, dar pot pune pariu ca-s in procent semnificativ dintre memebrele de va®za p-acilea.

:hihat
  • Like 2
  • Minus 2
Postat

ne e dus, e doar spart :laugh2

Dar nu sunt violent! ;) :)

Vad ca imi dedici melodii pe alte topic-uri...vrei sa fim prieteni? (Sper sa accepti,Xoxo :) m-a refuzat si nu prea mai am incredere in mine...).

• Like 1
  • Oras:in cer
Postat

Raspuns corect si de mult bun simt  :hihat  se vede diferenta de clasa si pt asta ma/ne inclin/am in fata ta :bow :hug1

Sorina,la momentul respectiv era in `calduri` si orgasmizata toata pt ca `vestitul` Skydiver a `calcat-o`,sa fim seriosi,daca diferenta de 25 ron ar fi `venit` din partea unui user no name,nu mai stia nici dreacu`,nici lacu`, nici vantul,nici pamantul de tot scurt-metrajul asta de tot cacatul :no2 Femeia,e clar,cauta atentie chiar cu pretul de a calca pe `cadavre` :blushing2 

Inca nu pot vedea cine ti-a dat 7 centimetri de reputatie, dar pot pune pariu ca-s in procent semnificativ dintre memebrele de va®za p-acilea.

Astia sunt cei 7 :

Reputatie Primita

rep_up.pngcoolandhotman

rep_up.pngiNxs01

rep_up.png-Marius-

rep_up.pngGabitzu

rep_up.pngpicon

rep_up.pngstefan_patima

rep_up.png>Sfantu`<

ai ceva sa le reprosezi? sunt pesti/protectori cumva? care este ideea?

• Like 3
Postat
   Chiar par ok (6 sunt in sfertul celor , care inca nu ma pot pronunta), in afara de cel radioactiv care-i sufla cum are ocazia in cimpoi lu' miliardaru', cel care vrea sa futa pe o punguta cu doi bani. 

Nu fac liste si topuri, avem deja 3 tatzi Omide. :138x

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Chiar par ok (6 sunt in sfertul celor , care inca nu ma pot pronunta), in afara de cel radioactiv care-i sufla cum are ocazia in cimpoi lu' miliardaru', cel care vrea sa futa pe o punguta cu doi bani. 

Esti paralel cu `fenomenul`,amice...crede-ma :bow Ar fi multi capabili care sa-ti infirme `spusele`,dar din pacate le-a mancat pizda capul :slap2

Stima! :hihat

Postat

Care Fenomen bre? :thinking ..ala de a te milogi de o femeie sa-ti dea pasarica cu reducere sau poate chiar moca, ca tu esti o ''valoare'' pe Nimfomane.com?...chiar daca ne-am contrat/muit in trecut...nu ma face sa te scot si pe tine din lista celor 6. ;)

Seara placuta.  :2808.gif  :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...