Sari la conținut

Lipsa de interes, sau ce?

Alita

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat
9 hours ago, WepwawetmSaf said:

Crezi că ar fi o idee bună? 😂

NU! N-as vrea sa fiu dezamagit ca in viata reala oamenii nu s-ar potrivi cu "caracterele" create de imaginatia mea.

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, Alita a spus:

Nu știu dacă e bună sau rea dar e interesantă.  În alte orașe sa întâmplat. Dacă se intilnesc  sa zic asa colegi futaciosi normali care știu ce înseamnă anonimat, incognito și discreție  și după intilnire, poate nu mi sar părea o idee rea.🤣 Tu ai veni? 

Nu știu ce să zic 😂 Probabil pe lângă unii din voi am mai trecut când mergeam pe Rebreanu, Iris, The Ring, etc 😂 Când mai vad băieți îmbrăcați frumos cu flori și/sau ciocolata, e clar unde merg, mai ales că pe unii i-am văzut de mai multe ori in zonă 😂 Ca în Nemuritorul când se simt între ei 😂

Acum 35 minute, danp123 a spus:

NU! N-as vrea sa fiu dezamagit ca in viata reala oamenii nu s-ar potrivi cu "caracterele" create de imaginatia mea.

Pentru asta chemăm și fetele 😁 Măcar ele ne știu deja 😂

• Membru Premium
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 2 minute, WepwawetmSaf a spus:

Pentru asta chemăm și fetele 😁 Măcar ele ne știu deja 😂

Fără fete. Numa băieți la o bere. Dacă vin fetele iasă altceva. 🤣

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, Alita a spus:

Fără fete. Numa băieți la o bere. Dacă vin fetele iasă altceva. 🤣

O orgie. Băgăm un vinuț atunci, ca în Roma antică 😁

• Membru Premium
Postat
7 minutes ago, WepwawetmSaf said:

O orgie. Băgăm un vinuț atunci, ca în Roma antică 😁

Crezi ca ai vrea sa-l bei ca romanii?! Ei INTOTDEAUNA adaugau apa, iar uneori adaugau miere

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, danp123 a spus:

Crezi ca ai vrea sa-l bei ca romanii?! Ei INTOTDEAUNA adaugau apa, iar uneori adaugau miere

Deci șpriț 😁 Cu miere cred că ar fi interesant.

• Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, danp123 a spus:

Acum 56 minute, WepwawetmSaf a spus:

Deci șpriț 😁 Cu miere cred că ar fi interesant.

Nu mai sunteți primiți. Numa la beutura va  gândiți. 🤣

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat

Beutura si femei...

Acolo merg banii mei! 🎵

• Haha 1
  • Trist 1
  • Oras:TImisoara
  • Oras:TImisoara
Postat
13 minutes ago, danp123 said:

Beutura si femei...

Acolo merg banii mei! 🎵

Bautura, bautura si manele si femei de 7 stele :D 

PS: Nu sunt manelist si nu-mi plac manelele, dar versurile astea tot le stiu ;):P 

• Haha 1
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Ar fi interesant să ieșim la o bere, mama cate povesti ar fi de spus în timpul întâlnirii.....cred că ar fii niște amintiri de depănat 🍻🍻🍻

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, bikerboy1980 a spus:

Ar fi interesant să ieșim la o bere, mama cate povesti ar fi de spus în timpul întâlnirii.....cred că ar fii niște amintiri de depănat 🍻🍻🍻

Îmi place cum gândești. 

• Like 1
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 5 ore, WepwawetmSaf a spus:

Nu știu ce să zic 😂 Probabil pe lângă unii din voi am mai trecut când mergeam pe Rebreanu, Iris, The Ring, etc 😂 Când mai vad băieți îmbrăcați frumos cu flori și/sau ciocolata, e clar unde merg, mai ales că pe unii i-am văzut de mai multe ori in zonă 😂 Ca în Nemuritorul când se simt între ei 😂

Tu ești ăla care stai în parcarea de la Rebreanu și ceri țigări? 🥹

• Haha 3
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, Cozonac77 a spus:

Tu ești ăla care stai în parcarea de la Rebreanu și ceri țigări? 🥹

Aoleu, atât de evident e? 😂

Postat
Acum 13 minute, WepwawetmSaf a spus:

Aoleu, atât de evident e? 😂

Eu n-aș fi zis nimic...da' singur te-ai dat de gol 🥲

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat
Acum 9 ore, danp123 a spus:

In plus, ar fii si pacat, prea fain ne intelegem in online😀

• Like 3

dag dal gas!

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 4 ore, bikerboy1980 a spus:

Întâlnirile periodice din București s-au lăsat cu dezvăluiri de informatii personale, inclusiv fotografii postate, când s-au ajuns la conflicte între vizitatori. Fetele participante (căci au fost și ele chemate) au fost ridicate prin recenzii exagerate, ba chiar au fost informații (dar neconfirmate) că unele fete s-au băgat sub masă ca să presteze și să fie promovate. E vorba de acum vreo 12-14 ani. 

Întâlnirile din alte orașe au fost ok dar au fost conjuncturale, eu m-am văzut în Iași, Galați, Constanța și București (dar alt grup, nu cel de care am pomenit). 

• Mersi 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, Criticul said:

că unele fete s-au băgat sub masă ca să presteze

In oras cand au iesit? La cafenea/restaurant/etc? Mai e valabila oferta undeva? :) 

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, altmarz a spus:

In oras cand au iesit? La cafenea/restaurant/etc? Mai e valabila oferta undeva? :) 

Caută grupul joistilor și găsești ce s-a scris, eu de pe forum am aflat, nu din altă parte. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

Caută grupul joistilor și găsești ce s-a scris, eu de pe forum am aflat, nu din altă parte. 

Acum asta a fost cu ăia de a ieșit scandal și etc. În mod normal  asta nu ar trebui sa se întâmple dacă se intilnesc  oameni normali la o cafea, o bere, vorbesc o ora doua și gata. Fără fete ca provoacă probleme. Oricum no să  se întâmple  nici o întrunire.   Și cum a zis farafiltre, ne înțelegem online bine, nare rost sa stricam asta. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.