Sari la conținut

Andreea - 0725315281

Vegita

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Andreea - 0725315281
  • Oras:Deva
Postat

A mai fost in alba,eu am fost la ea la deva anu trecut,face total,cu mine atunci a fost destul de ok. Pozele sunt reale,in realitate parcă parcă este umpic mai frumoasă decat in poze. Eu zic ca merge o dată pt palmares

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Si eu am fost, face oral bun si se muleaza bine dupa pula, este de mers o data la ea.

• Oras:De nicaieri
Postat
Acum 17 ore, hunterwhore a spus:

Cautati ca are topic , e de vreo 3 ani în Alba.

Am gasit doar topic pe Deva 😐

Postat

Am bifat azi dameza! 

Am mers fara programare ca am prins-o libera deci nu stiu daca lucreaza cu programare am discutat pe watsapp

Fata isi da silinta si chiar a ascultat si tinut cont de doleantele mele. Arata mai bine decat in poze chiar daca pare de etnie.

Locatia in spate la M uri langa sendy club

Ca si actiune eu am fost multumit de ON cu tente de deep lins madularul si usoare gemete si CIM 

La np ar mai avea de lucrat dar daca spui ce vrei se conformeaza dar nici sa fii nesimtit adica incearca... nu a refuzat nici o pozitie

AP nu am incercat i-am propus dar a spus ca ma incadrez in marimile pe care nu le poate duce deci cei mai dotati veti fi refuzati politicos

Nu dau note ca nu suntem la scoala  dar eu personal o sa o mai vizitez pretul este bun si la ce dive mai avem prin zona care au mai mult extra decat servicii cred ca se merita dar vb aia... gusturile nu se discuta

Halat 150.

Postat
Acum 6 minute, Vegita a spus:

Am bifat azi dameza! 

Am mers fara programare ca am prins-o libera deci nu stiu daca lucreaza cu programare am discutat pe watsapp

Fata isi da silinta si chiar a ascultat si tinut cont de doleantele mele. Arata mai bine decat in poze chiar daca pare de etnie.

Locatia in spate la M uri langa sendy club

Ca si actiune eu am fost multumit de ON cu tente de deep lins madularul si usoare gemete si CIM 

La np ar mai avea de lucrat dar daca spui ce vrei se conformeaza dar nici sa fii nesimtit adica incearca... nu a refuzat nici o pozitie

AP nu am incercat i-am propus dar a spus ca ma incadrez in marimile pe care nu le poate duce deci cei mai dotati veti fi refuzati politicos

Nu dau note ca nu suntem la scoala  dar eu personal o sa o mai vizitez pretul este bun si la ce dive mai avem prin zona care au mai mult extra decat servicii cred ca se merita dar vb aia... gusturile nu se discuta

Halat 150.

Vegeta cu reputație -2 locuiești cu ea în cameră ?

Postat
Acum 1 oră, produsexxx a spus:

Vegeta cu reputație -2 locuiești cu ea în cameră ?

Ma cac in ea de reputatie. Fata vine de multa vreme de ce nu ai incercat-o pana acum sa ne spui si tu parerea ta? Eu nu am fost pana nu am intrebat si eram curios de serviciile ei. Nu iti convine ce am scris dute fa-ti o laba! 

Postat

vizitat si eu data trecuta cand a fost in Alba. eu m-am dus pentru anal în special si pe mine m-a refuzat zicând ca o am prea groasă. cred că nu are in program serviciul asta, a mai fost cineva cu pula la curul ei si nu a acceptat, poate are trecut ca si serviciu doar sa atraga clienti dornici de asa ceva. in rest servicii normale, e destul de amabila si pozele sunt ale ei. pentru 150 lei merita fututa de palmares. în rest nimic wauu. ciocane tari tuturor

Postat
Acum 4 ore, boss42 a spus:

vizitat si eu data trecuta cand a fost in Alba. eu m-am dus pentru anal în special si pe mine m-a refuzat zicând ca o am prea groasă. cred că nu are in program serviciul asta, a mai fost cineva cu pula la curul ei si nu a acceptat, poate are trecut ca si serviciu doar sa atraga clienti dornici de asa ceva. in rest servicii normale, e destul de amabila si pozele sunt ale ei. pentru 150 lei merita fututa de palmares. în rest nimic wauu. ciocane tari tuturor

Eu personal am fost multumit de oralul ei. Pt asta m-as mai duce cat despre anal am si mentionat ca m-a refuzat dar nu cu figuri si chestii de genu (nu fac ca ma doare) adica nu mahalagioaica sau fitoasa. A vorbit frumos cu mine si am mai socializat la o tigara dupa deci nu m-a grabit  ca vine urmatorul. Un plus i-as da pt ca a lasat telefonul in bucatarie  si m-a lasat sa imi fac treaba. Am citit pe deva ca ar fi fost si la strada dar cu toate astea eu ii dau notande trecere. Nu e wow dar macar incearca. Nici nu am asteptari de gfe de la ea sa fim seriosi totusi per total eu zic ca e de un 5-6 asa. E si curata a facut dus inainte sa incepem si m-am dus si eu la baie si era curat. Acum ce sa zic gusturile nu se discuta plus ca se poate si muult mai rau

Postat

Am revizitat-o,pozele sunt reale poate umpic mai frumușică decat in poze,dar tot nu-i frumoasă 😅 început cu ON mi-a făcut și deep de cateva ori,pe urma NP cu ea deasupra și la urma AP in poziția capră, și cam asta a fost. Cu mine și de data asta a fost draguta și a vb frumos și chiar m-a întrebat dacă beau ceva,apai nu știu ce să zic poate mai are și apucaturi ca am vazut mai sus ca zicea cineva ca ii mahalagioaica, deși mie nu mi-a lăsat impresia asta. 

O finalizare cu total este 200 ron

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Topice Hunedoara, Deva

Topic Târgu Jiu

Postat

Eu i-am dat si azi portia de vitamine. Nu ma intereseaza alte discutii

• Like 1
Postat

Ana e numele de scena pe Deva se imparte ca si servicii Alba si Deva , ea fiind din Hunedoara , face anal sau cel putin faceaa acum OP , NP , e 150 si  extra 50 anal , e de bun simt s-a mai ingrasat un pic 

Postat

Am fost din nou la ea,locatia in cetate langa M-uri unde a fost si data trecută,in rest tot cam așa a fost doar ca acum a fost puțin mai plictisită nu prea a avut chef de multă vorbarie ca și dată trecuta. Oral,pe urma normal unde am schimbat 2 pozitii și cam asta a fost. Achitat 150 fin cu ON cu tot

• Oras:Alba
Postat

Am fost la ea in trecut! Fata era comunicativa din ce imi aduc aminte! Mi-a facut un on dupa care am pus-o peste mine!  Era stramta din ce imi aduc aminte! Mi-a comunicat ca am o surpriza! A scos-o afara si a introdus-o anal! Unde am ramas uimit ce placere am avut(contracost 50 lei)! Din ce imi aduc aminte avea o pizda foarte faina si stramta! Sanii mici dar compenseaza fundul! 

Postat
Acum 16 minute, Rares100 a spus:

Am fost la ea in trecut! Fata era comunicativa din ce imi aduc aminte! Mi-a facut un on dupa care am pus-o peste mine!  Era stramta din ce imi aduc aminte! Mi-a comunicat ca am o surpriza! A scos-o afara si a introdus-o anal! Unde am ramas uimit ce placere am avut(contracost 50 lei)! Din ce imi aduc aminte avea o pizda foarte faina si stramta! Sanii mici dar compenseaza fundul! 

Ai dreptate îi destul de strâmtă față de altele

Postat
Acum 10 minute, yoda69 a spus:

Ai dreptate îi destul de strâmtă față de altele

Si la anal din ce imi aduc aminte era super de stramta! Acolo am si terminat! Parea ca ii place mult! 

Postat

vizitat si eu de mai multe ori. ardeleanca de-a noastră, făra fițe, atitudine ok. pozele din anunțurile de pe publi coincid cu realitatea. servicii standard, fara graba. imi amintesc ca anul trecut am vrut sa incerc si anal, unde e foarte strâmta, iar eu fiind mai strong nu am reusit sa o introduc. poate acum i s-a mai lărgit rozeta😅

• Haha 1
Postat
Acum 4 ore, Rares100 a spus:

Mai face CIM?

Postat
La 15.02.2026 la 17:15, Vegita a spus:

Mai face CIM?

Nu i am dat CIM ! Nu stiu daca face sau nu…

Reputație: 132
Postat

A mai fost cineva de pe aici la respectiva? Ceva schimbari sau imbunatatiri?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare