picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Bai laba trista ! Bati campii ca si pana acum si ai inceput sa si jignesti daca vezi ca nu faci fata... MAIMUTOIULE ....ai fost sluga pisicului si te-a aruncat ca pe un gunoi. Nu te mai baga in seama cu mine.......mirosi a PROST PUFFFF ce PUTEEEEE 1 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Nu ti se pare un mare minus ca nu ne-am cunoscut inca?!? Si aici NU ma refer la sex.... Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Sexi...Talentul de a devia de la subiect... il pot avea si eu...Dar inchei discutia.Unele lucruri nu au fost corecte, ba chiar... ma abtin.In orice caz, nu sunt genul sa merg pana in panzele albe...Repet, nu am nimic cu tine si cu nimeni, poate cu Picon pana isi revine, daca poate, desi... O seara buna! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 7, 2014 ba, ma plictisesti! Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Amada tu ai cu Petre Ma intelegi ce vreau sa spun 1 Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Si pana la urma, movaliilor si albastruilor(care va cunosteati intre voi), ati avut si discount de la domnisoare? Ati futut si moca? eu cam banuiesc ca da, altfel nu vad ce atatea interese aveati sa le promovati prin recenziile voastre UMFLATE la TOP. Care are curajul sa-mi raspunda si mie la intrebarea asta? Si tacerea e un raspuns…Multumesc anticipat pt raspuns 1 Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat Aprilie 7, 2014 @Baszokbele,Rea pot fi doar cu Sexy...E ceva personal, se stie, e singura fata de pe forum pe care nu o suport Uite ca am facut un mic efort si am cautat respectivul citat. Ca nu ma suporti? Nu are nici cea mai mica relevanta pentru mine nici in viata virtuala,cu atat mai putin in cea personala.Insa nu e cazul sa facem pe sfintele acum si sa o dam cotita. Au trecut 2 luni de cand ai spus ca ai ceva personal cu mine.Asta va fi ultimul post in care iti voi raspunde,domnisoara. Nu exista nici cel mai mic motiv pentru care noi doua,doua femei pe acest forum,sa ne certam virtual. Hai sa lasam domnii si ale lor discutii virtuale sa se petreaca fara a mai avea noi,doua escrote ( ) vreo interventie. Shall we? 5 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Care cu care se cearta.. Parerea mea este ca meritam un rezumat din cand in cand..:| Keep calm!! And proceed to the nearest exit!! 1 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 7, 2014 pe mine de ce nu ma suna pizdele sa-mi dea pizda sa le fac recenzii ? 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Amada tu ai cu Petre Ma intelegi ce vreau sa spun Mai, acum chiar esti diabolic! Pe Petre o sa-l iubesc, chiar daca nu o sa-l mai vad, ne-am vazut de prea multe ori... Sa-i transmiti pupici din partea mea! Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 picpoc... inchide gura si nu mai gandi... te sufoci cu propriul rahat... vezi ca te inneci ! si... duhoarea vine de la imaginatia ta bolnava ! Lomeo - pot sa vorbesc doar in numele meu... chiar daca stateam mai putin plateam pentru ora intreaga. discounturi nu am avut. dar, bineinteles ca si aceasta afirmatie va da apa la moara imbecililor si amatorilor de scandal. Oricum, regulamentul scria o data ca pentru acuze de acest gen trebuie sa se vina cu o dovada... cu asta am incheiat ca mi-e sila deja. stima pentru cei care au fost decenti ! 5 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Si pana la urma, movaliilor si albastruilor(care va cunosteati intre voi), ati avut si discount de la domnisoare? Ati futut si moca? eu cam banuiesc ca da, altfel nu vad ce atatea interese aveati sa le promovati prin recenziile voastre UMFLATE la TOP. Care are curajul sa-mi raspunda si mie la intrebarea asta? Si tacerea e un raspuns…Multumesc anticipat pt raspunsLomeo nu o sa-ti raspunda niciunul NU ai inteles sunt Brigada 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 picpoc... inchide gura si nu mai gandi... te sufoci cu propriul rahat... vezi ca te inneci ! si... duhoarea vine de la imaginatia ta bolnava ! Afriq puti .......da rau de tot...... Daca nu te mazilea pisicul la timp se ducea draq forumul Brotacelule 90 1 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Afriq puti .......da rau de tot...... Daca nu te mazilea pisicul la timp se ducea draq forumul Brotacelule 90In schimb asa forumul e muuuult mai bine :lol: 3 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 In schimb asa forumul e muuuult mai bine :lol:DA este mai BINE Incepuse sa care informatii de aici si le ducea dincolo.... unde este moderator acum A avut acces la tot forumul...... Pisicutz pe cine tineai laga tine............ Acum esti sluga lui Vyyp Te -ai nascut ARGAT ....PRIPAZULE 1 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Certuri,jigniri,refulari,vanatori de vrajitoare,va dati puncte unul altuia pt aciditate ;ce ma intreb eu,cand draku mai aveti timp sa futeti? Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Afriq nu Te-am inteles de ce Te-ai prins in polemici cu el? :-? Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Aprilie 7, 2014 . 1 Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Certuri,jigniri,refulari,vanatori de vrajitoare,va dati puncte unul altuia pt aciditate ;ce ma intreb eu,cand draku mai aveti timp sa futeti? Pai tocmai de-aia sunt asa nervosi ca nu mai au timp sau bani sa futa :lol: Uite ce relaxat sunt eu daca fut intr-una In plus am refuzat de-a lungul timpului toate invitatiile de a veni la intalnirile de joi asa ca nu apar pe nici o "lista" Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Bravo Chris,esti discretia intruchipata ,stii unde bat 1 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Deci, pana la urma, care este doleanta? http://www.youtube.com/watch?v=fWgzpLuaCCU http://www.youtube.com/watch?v=AZVGETEmio0 http://www.youtube.com/watch?v=PKIFeOVjN_A 1 Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Domnilor,v-ati cam cacat in ea de discretie cand ati ales sa aveti la masa de joi si anumite fete.Nu am participat,chiar invitat fiind,si nici nu voi participa vreodata,dar va pot spune ca stiu suficient de multe despre voi,tocmai datorita gurilor foarte largi ale partenerelor voastre de seri de joi. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 7, 2014 http://casajurnalistului.ro/am-fost-smardoaica/ ceva frumos, #casaplacalatoatalumea Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 7, 2014 @alexcatalin78, una din ele mai mult ca sigur e Sorina! Ea e renumita printre barfitoareAltele? Hai ca ne-ai facut curiosi Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 7, 2014 interesant, n-am inteles nimic din post-ul de mai sus 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum