Sari la conținut

Cartelul ~NIMFOMANE~!!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ma gandesc ca am scris destul de citetz :wink2  Cine trebuia sa inteleaga sigur a priceput. E o tara libera si face fiecare ce vrea. Anuntul era pentru cei ce s-au plans ca le-am stricat petrecerea de la gara de acum doua sau 3 saptamani. Personal n-am nicio antipatie fatza de tine asa ca din punctul meu de vedere poti sa ne vizitezi....si cred ca nici ceilalti n-au ceva anume cu tine. Nu am auzit pe niciunu sase planga cum ca nu se simt confortabil in prezenta ta. :hihat

La gara se intalnesc cei cu Iluminati? :)...oare au ales strategic locul?stiu ca la gara sunt o groaza de pesti si curve dar nu cred sa fie asta motivul...oare care sa fie? :)

Link spre comentariu
  • Oras:in cer

Mai bine lasa-i, sa le ducem dorul :))))

Sa stea acolo unde sunt acum:)))

De ce ma?fi-mi-ar dor de tine :laugh2

Ti-a gresit Euflo cu ceva?

Angel/notnott,in afara cinismului,inteles de unii,hulit de altii...ti-a gresit cu ceva?

Da-i in urmarire pe TROLL DETECTED :laugh2

Link spre comentariu

Stai ma, ca poat sunt pe la Mariot pe undeva...de ce sa-i deranjam:))))

Eu la asta m-am referit. Sa stea acolo pana ii chem eu :)))

Cand ies(ei) de-acolo iti dau de stire :laugh2 fii pe receptie si tine-o si pe Sorina la curent (la 380) :laugh2

Link spre comentariu

Intrebare,din nou?!

Userii John,John Holmes(te-am pus primu',drogatu' de mine! :) ),picon si Xoxo :),de ce nu s-au retras de bunavoie sau de ce nu au fost ejectati pe Calea Lactee? :)

Folosesc(ei folosesc :) ) "mereu"(sau atunci cand nu e replica in teasta! :) ) cuvinte jignitoare,au bucurii la morti,dau "sfaturi" de cacat fara sa fie intrebati,au recenzii spulberator de scarboase sau de false sau de cacat! :),au pretentii de bossi intergalactici,sunt niste mincinosi(doar din ce am vazut pe forum,este posibil ca in viata reala sa fie mai urat :) ),au pula incotolocita de gat(pe post de medalion),beau alcool si le pute gura,au bucurii la iubita mea.si nu in ultimul rand,mi-au vorbit atat de urat cum nu mi-a mai vorbit cineva,vreodata(acum ma victimizez :) )!

etc,etc,etc

Nu toti au facut acelasi lucru,poate sa isi aleaga fiecare ce considera el ca I se potriveste cel mai bine...sa se regaseasca in cuvintele alea! :)

Link spre comentariu

In cariera de antrenor am parte de suisuri si coborasuri in fiecare sezon. Oare sunt singura persoana care si-a dat seama ca subforumul "Regulament si anunturi administrative" s-a transformat in "Discutii generale II" ?

Cu siguranta nu esti singura persoana care si-a dat seama de lucrul asta... dar n-as baga mana-n foc ca nu esti ultima.

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Cu siguranta nu esti singura persoana care si-a dat seama de lucrul asta... dar n-as baga mana-n foc ca nu esti ultima. 

Sincer, eu as baga mana in frigider, as scoate cele 10 beri pe care le-am pus la rece (tche che le rece, berea e la rece :P) si le-as imparti cu voi!  :2808.gif

• Like 1
Link spre comentariu

In cariera de antrenor am parte de suisuri si coborasuri in fiecare sezon. Oare sunt singura persoana care si-a dat seama ca subforumul "Regulament si anunturi administrative" s-a transformat in "Discutii generale II" ?

iti inteleg cauza, dar nu inteleg efectul pe care il doresti! pai aici, la "regulament si anunturi administrative" ce are? nu ti se pare adecvat?

presupun ca tonul ironic este usor sesizabil.
Link spre comentariu

Si care ar fi solutia? incercari puerile de a da `sistemul` peste cap s-au mai sesizat si prin vara anului trecut...concluzia fiind? :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

Intrebare,din nou?!

Userii John,John Holmes(te-am pus primu',drogatu' de mine! :) ),picon si Xoxo :),de ce nu s-au retras de bunavoie sau de ce nu au fost ejectati pe Calea Lactee? :)

Folosesc(ei folosesc :) ) "mereu"(sau atunci cand nu e replica in teasta! :) ) cuvinte jignitoare,au bucurii la morti,dau "sfaturi" de cacat fara sa fie intrebati,au recenzii spulberator de scarboase sau de false sau de cacat! :),au pretentii de bossi intergalactici,sunt niste mincinosi(doar din ce am vazut pe forum,este posibil ca in viata reala sa fie mai urat :) ),au pula incotolocita de gat(pe post de medalion),beau alcool si le pute gura,au bucurii la iubita mea.si nu in ultimul rand,mi-au vorbit atat de urat cum nu mi-a mai vorbit cineva,vreodata(acum ma victimizez :) )!

etc,etc,etc

Nu toti au facut acelasi lucru,poate sa isi aleaga fiecare ce considera el ca I se potriveste cel mai bine...sa se regaseasca in cuvintele alea! :)

ciocolata nicoleta face pula ca racheta !!

• Like 4
Link spre comentariu

Mereu te-am banuit ca fiind ,,il grande gatto`` :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ar insemna ca aiba doua personalitati:

1.una de tot cacatul,ca pute a manelist, imbacsit de miros de cacat! :)

3.una de manelist inteligent,care vorbeste limba engleza(am mai spus).

Nu vreau sa cred ca Pisi are doua personalitati,deci nu exista varianta a 2 a :) (poate asa nu imi iau nici ban,vedem...a nu suna a pupincurism :) ).

Eu cred ca Xoxo :) o are pe prima,si atat :),Pisi pe a treia dar tot prima(adica singura) si cam atat...deci practic,niciunul din ei nu are 2 personalitati! :)

Ce complex am fost! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

post-40993-0-88039500-1397076574_thumb.jpg

Ar insemna ca aiba doua personalitati:

1.una de tot cacatul,ca pute a manelist, imbacsit de miros de cacat! :)

3.una de manelist inteligent,care vorbeste limba engleza(am mai spus).

Nu vreau sa cred ca Pisi are doua personalitati,deci nu exista varianta a 2 a :) (poate asa nu imi iau nici ban,vedem...a nu suna a pupincurism :) ).

Eu cred ca Xoxo :) o are pe prima,si atat :),Pisi pe a treia dar tot prima(adica singura) si cam atat...deci practic,niciunul din ei nu are 2 personalitati! :)
Ce complex am fost! :)

post-40993-0-88039500-1397076574_thumb.jpg

Link spre comentariu

De ce?,azi ai avut cateva replici geniale,recunosc si ma inclin :bow O rugaminte,nu-l amesteca pe Xoxo in `mizeriile` si gandurile tale necurate ;) (cel putin in posturile care `ne cuprind pe toti trei`...ce aveti voi separat,e problema voastra de care ma doare direct la pulica)

ai vorbit ca un poet, sa-ti pun coaiele pe piept =))

Daca coaiele vin pe piept,pwla cam pe unde cade? :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...