de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 E clar, aici esti "fumat"!Te exprimi "dezordonat" si "alandala"!Te-ai prins ce zic? Daca nu, reciteste dimineata timpenia pe care ai debitat-o!Sictir, droggy PS: am vorbit asta-seara cu Sorina si mi-a promis ca in curind va deschide un "puzzle cu prosti" si acolo si-a dat cuvintul de onoare ca te trece in fruntea listei. Deci stai linistit, te-ai "scos" Iar ai aruncat cu niste cuvinte bizare doar doar sa dai si tu o replica...obosita ce-i drept! Am recitit tampenia,la cererea ta...ce sa zic,sunt cel mai mare prost!dar un prost iscusit! Vorbeste cat vrei tu cu Sorina,cere-i sfaturi de viata sau stai atarnache pentru a primi promisiuni,este strict viata ta(mecanica),chiar nu ma intereseaza...dar o rugaminte as avea totusi...nu mai balari numele meu pe la alte mese sau prin postari(ma ia sughitul si este destul de incomfortabil),te rog! Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2014 . 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 11, 2014 :laugh2 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Ba,voi astia cu greutate imaginara,asa era si inainte,pe forumul "vostru"?...erati vreo 7 futaci,"turmati" ,pusi pe cate unu?Cand reuseati sa il inlaturati,aveati o anumita satisfactie interioara,un fel de orgasm virtual?(tot ce e posibil,la cat de obsedati sexual sunteti).Vroiam sa fut si eu ceva moca dar mi-ati stricat toate combinatiile...v-am spus in repetate randuri ca nu imi place sa fut baieti(batranei)...dar vad ca insistati! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 11, 2014 iesi ma in pula mea, rujatule! 1 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 iesi ma in pula mea, rujatule! Xoxo ,invata sa injuri...vitel tanar si plapand,ce esti! Daca tot ma injuri,prefer sa o faci mai elegant...si corect gramatical(am vazut ca si tu ai o problema cu asta ).Nu am cum sa ies in pula ta...imposibil! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 11, 2014 ia vezi, poti? Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2014 iesi ma in pula mea, rujatule! bai xo, de ce esti ma egoist??? de ce vorbesti la singular de fiecare data? Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Iar ai aruncat cu niste cuvinte bizare doar doar sa dai si tu o replica...obosita ce-i drept! Am recitit tampenia,la cererea ta...ce sa zic,sunt cel mai mare prost!dar un prost iscusit! Vorbeste cat vrei tu cu Sorina,cere-i sfaturi de viata sau stai atarnache pentru a primi promisiuni,este strict viata ta(mecanica),chiar nu ma intereseaza...dar o rugaminte as avea totusi...nu mai balari numele meu pe la alte mese sau prin postari(ma ia sughitul si este destul de incomfortabil),te rog! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 keep-calm-and-don-t-you-feel-foolish.pngrobotele neastamparat,vad cacaombini copy/paste-ul cu utilul/placutul...nu o mai face la ce postez eu...sau fa-o,cum vrei tu ,dar puncte de reputatie la recenziile zabaloase scrise cu mare gratie de catre distinsul John,John Holmes cine mai da? ...sau e timp destul sa le faci pe toate? Link spre comentariu
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 11, 2014 robotele neastamparat,vad cacaombini copy/paste-ul cu utilul/placutul...nu o mai face la ce postez eu...sau fa-o,cum vrei tu ,dar puncte de reputatie la recenziile zabaloase scrise cu mare gratie de catre distinsul John,John Holmes cine mai da? ...sau e timp destul sa le faci pe toate? Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 de ce si john, o poveste de iubire neimpartasita http://youtu.be/ksMfae_P8QI 1 Link spre comentariu
The only one Reputație: 30 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Paris... Oras:Paris... Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Ba,voi astia cu greutate imaginara,asa era si inainte,pe forumul "vostru"?...erati vreo 7 futaci,"turmati" ,pusi pe cate unu?Cand reuseati sa il inlaturati,aveati o anumita satisfactie interioara,un fel de orgasm virtual?(tot ce e posibil,la cat de obsedati sexual sunteti).Vroiam sa fut si eu ceva moca dar mi-ati stricat toate combinatiile...v-am spus in repetate randuri ca nu imi place sa fut baieti(batranei)...dar vad ca insistati!Pai ia intreaba tu vreun user mentionat de mine(daca mai dai de ei...):DAN SPATARUCAUTATORULOBSEDATULPRAFUITVYYPUSSCIOCANEUFLO961RAFFAELLOPETREPETRE02TELEGRAFISTULLSILVESTERSCRATCHUCKYCHUCKTAKYGAJINMOCUIertare celor pe care i-am uitat,pe cativa i-am omis intentionat...Stima. Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Umbre al trecutului. Acum avem pe de ce?, chris, asterica, john, marius, patrik, toti niste epigoni. Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Umbre al trecutului. Acum avem pe de ce?, chris, asterica, john, marius, patrik, toti niste epigoni. http://www.youtube.com/watch?v=yJXwwUghnEk Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Umbre al trecutului. Acum avem pe de ce?, chris, asterica, john, marius, patrik, toti niste epigoni. Nu vreau sa fac parte din aceasi lista cu John(nu am cum )...ce e asta,o gluma proasta? Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yJXwwUghnEk http://youtu.be/MRNsQGMxPNQ Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Pai ia intreaba tu vreun user mentionat de mine(daca mai dai de ei...):DAN SPATARUCAUTATORULOBSEDATULPRAFUITVYYPUSSCIOCANEUFLO961RAFFAELLOPETREPETRE02TELEGRAFISTULLSILVESTERSCRATCHUCKYCHUCKTAKYGAJINMOCUIertare celor pe care i-am uitat,pe cativa i-am omis intentionat...Stima. Hopaaa!Pai si unde au disparut toti astia?Si de ce? Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Nu vreau sa fac parte din aceasi lista cu John(nu am cum )...ce e asta,o gluma proasta? Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Hopaaa!Pai si unde au disparut toti astia?Si de ce? spre tari mai calde Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 11, 2014 spre tari mai caldehttp://www.youtube.com/watch?v=hbYomQ-np6o Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 http://youtu.be/Ll8Q7genocM Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Aprilie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=R5pPktNXFn8 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 11, 2014 http://youtu.be/8GKPDYxTP0c Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum