Sari la conținut

‼️Selena nouă la voi‼️!🔥0763442156💋

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna, sunt Selena 🌸 Am venit aici la voi în București ❣️Am 20 de ani, bruneta, 1.78 înălțime și 70 kg . 💥
Serviciile mele sunt următoarele:
 •Sex normal protejat, diferite pozitii
 •Sex oral protejat/neprotejat (în funcție de igienă)
 -Extra 50 lei French Kiss (în funcție de igiena bucală)   ( Compatibilitatea se decide la fața locului )
 -Extra 50lei Finalizare corporală (exceptând zona intimă )
 Tarifele mele sunt:
 •O finalizare (30 de min)-200 de lei
 • O oră/2 finalizari-400 de lei

Cadoul se dă de la început😘

Confirmarile se fac cu 60 de min inainte.

Programarile nerespectate , sunt anulate și numerele blocate !

SERVICIILE SUNT DOAR CELE MENȚIONATE MAI SUS 🆙 

large.IMG_3422.jpeg.b126bb8bf55a39ce14a7a37e6466894f.jpeglarge.IMG_3414.jpeg.99f27127c007a0424bfac03009bf64b7.jpeglarge.IMG_3415.jpeg.1b585da310912d29812f7fac42f79e8c.jpeg

IMG_2025_10_08-21_31_37_2540_4E8501EA.jpeg

IMG_2025_10_08-21_53_11_8280_C6B0C12F.jpeg

IMG_2025_10_08-21_53_01_6120_2F2F913B.jpeg

IMG_2025_10_08-21_48_55_6720_9A4D14D6.jpeg

IMG_2025_10_08-21_32_37_5680_4AD8FD76.jpeg

IMG_2025_10_08-21_48_35_2340_BC6FE8E1.jpeg

• Oras:Bucuresti
Postat

Bine si venit!

Zi mi te rog ai mai lucrat....sau la inceput de drum? Asteptam msi multe foto ...daca se poate si din locatie...🤗 spor sa ai!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

N-am mai vazut demult un 400 lei doar oral si normal. 😂 Ce mecanic… Mai mecanic, ca Fram Ursu’ Mecanic al lui xoxo. 🤣🤣 Domnisoara, de GFE, french kiss, 69, jovialitate, vibe bun, finalizare orala, etc, ai auzit? Eu inteleg ca sunt multi disperati satui de laba care vin doar sa futa 3 minute… dar totusi. Suntem si curvari vu prințipii pe aici.

• Like 3
Vizitator
Postat

Dragule,astea sunt serviciile și prețurile mele! Chiar nu ești obligat sa le accepți! Zi frumoasă! 😊

• Oras:București
Postat

Bine ai venit în orașul nostru,să ai o ședere cat mai plăcută !Mai sus a întrebat colegul dacă ești nouă în meserie….si ma interesează pe mine și probabil pe majoritatea colegilor dacă ai servicii extra față de ce ai enumerat mai sus?te pup

• Inimioara 1
Vizitator
Postat

Bună! Da o sa urmeze poze noi! Mulțumesc de sfat 🥰

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat
10 hours ago, NeaMinel said:

Lol. Pe corpul lui.   ))))))))

Nea Minele este revelatia lunii, tine-o tot asa sa desconspiram fetele nepricepute si care nu sunt deloc perverse asa cum ar trebui sa fie orice fata de pe acest site. 

• Haha 1
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
Postat

Preturile par okay dar problema mare este in prima poza postata...

Bucata aia de metal in limba îți taie orice pofta....la oral sau la orice altceva....yuck 🤮 

• Minus 1
Postat
53 minutes ago, daw1cked said:

Nea Minele este revelatia lunii, tine-o tot asa sa desconspiram fetele nepricepute si care nu sunt deloc perverse asa cum ar trebui sa fie orice fata de pe acest site. 

Pai va mint eu ca femeiele face neprotejat pt extra? =))))))

https://postimg.cc/Bjw7dfRK
https://postimg.cc/p9hcv1tn

Daca scadeti sub 1000 ron, nu vrea. =)))) Succes. La ce troaca cu cosuri are, beax.

@pisicuts scoate si mie punctele warning, traiasca tie. Ca ai adus modzi noi. Nu stiu astia cu haladeala, cum era candva.

• Like 3
  • Mersi 2
Postat

In loc sa presteze pe tarifu corect se bucura daca face si ea un banisor in plus si se fute neprotejat cu baietii

vedeti ba ca va apuca de picior romania educata a lu dulapu ex president. Nu mai e de ras la varsta de 20 de ani in 2025. Nu mai dam inainte

• Like 1
Vizitator
Postat
La 08.10.2025 la 12:06, Selena96 a spus:

Postat

Cinste colegului care a testat asta, măcar să fie asumată, poate alții au și nevastă/iubita acasă.
Putea sa spună pe forum ca face asta pentru o suma, plus anumite analize, nu să spună ca nu face și după te trezești ca cine știe ce boală mai iei. 
Pe langa asta, metalul ăla e destul de periculos.

• Membru Premium
Reputație: 3949
  • Oras:Nassau
Postat
1 minute ago, Antidot001 said:

Cinste colegului care a testat asta, măcar să fie asumată, poate alții au și nevastă/iubita acasă.
Putea sa spună pe forum ca face asta pentru o suma, plus anumite analize, nu să spună ca nu face și după te trezești ca cine știe ce boală mai iei. 

Că o face sau nu face e irelevant pentru unul care nu cere si el la rândul lui chestii de genul. Dacă i-a cerut să vină cu analizele făcute cam ce crezi ca ar putea ea să ia/dea, care nu se ia la fel de bine si de la oral fără si atât ?

Vrei să te feresti ca e nevasta acasă (de parcă doar dacă ai nevastă trebuie sa te feresti de boli) ori nu mergi la dameze, ori faci totul cu balon și gata.

Daca zicea ca face asta fără să vadă analize mai ziceam. Ea nu isi asuma niciun risc de bts acolo, singurul nebun din ecuație ar fi ăla care se duce să facă cu ea fără să aibă si duduia toate analizele făcute la zi. In rest cacaturile astea cu mesajele pe whatsapp si cu analize sunt cancan ieftin.

----------

Postat

Esti invidios ca se fut femeile neprotejat si imprastie boli? Auzi la ei analize 🤣 analize facute cand ? Facute acum 2 zile si 6 puli neprotejate intrate in ea dupa aia si te duci repede ca are analizele facute acum 2 zile nu?

• Like 1
  • Confuz 1
Postat
10 minutes ago, v92610 said:

Că o face sau nu face e irelevant pentru unul care nu cere si el la rândul lui chestii de genul. Dacă i-a cerut să vină cu analizele făcute cam ce crezi ca ar putea ea să ia/dea, care nu se ia la fel de bine si de la oral fără si atât ?

Vrei să te feresti ca e nevasta acasă (de parcă doar dacă ai nevastă trebuie sa te feresti de boli) ori nu mergi la dameze, ori faci totul cu balon și gata.

Daca zicea ca face asta fără să vadă analize mai ziceam. Ea nu isi asuma niciun risc de bts acolo, singurul nebun din ecuație ar fi ăla care se duce să facă cu ea fără să aibă si duduia toate analizele făcute la zi. In rest cacaturile astea cu mesajele pe whatsapp si cu analize sunt cancan ieftin.

Pareau ok analizele de le-am trimis, dar nu sunt ale mele.

• Membru Premium
Reputație: 3949
Postat
15 minutes ago, NeaMinel said:

Pareau ok analizele de le-am trimis, dar nu sunt ale mele.

Aia se poate verifica destul de ușor la fata locului nu e nevoie de doctorate.

Daca ia de bun ce ii trimiți in poze pe whatsapp e partea a doua, înseamnă că e gâscă.

----------

Vizitator
Postat

Haideți să l facem cunoscut pe domnul NeaMinel frustratul aparent impotent din relatarile dânsului pentru faptul ca are viata stabila si îi moare șurubelul cu prezervativ! Oare in viața stabila îi moare și fără??? Oare sa fie de la analizele de pe google? 🤔 Bineînțeles ca am tratat discuția cu el ca pe un pamflet după ce am primit mesajele pe care le voi atașa! În rest...puteți concluziona din foto'! 🤭😐🤢

IMG-20251009-WA0292.jpg

Vizitator
Postat

S a trezit si domnul snake care se pare ca nu înțelege limba română! 🤷‍♂️

Postat
Acum 3 minute, Selena96 a spus:

S a trezit si domnul snake care se pare ca nu înțelege limba română! 🤷‍♂️

Tu nu prea înțelegi multe .. 

1. Nu este ok că ai afișat poza lui 

2. Sex neprotejat în 4-5 zile 90% de pe forum luam ceva 😵‍💫

3. Nu ești asumată sa postezi toată conversația 

@cleopatra01 

• Like 3
Postat

Am zeci de thread-uri deschise cu fete care fac normal neprotejat. Incerc sa aflu si sa vad cat mai multe, le blochez si le postez aici. Nu am vizitat niciuna. Sunt red flag, la cat de repede accepta dupa niste poze false trimise. Succes.

• Like 1

Postat
La 10.10.2025 la 12:52, NeaMinel a spus:

Am zeci de thread-uri deschise cu fete care fac normal neprotejat. Incerc sa aflu si sa vad cat mai multe, le blochez si le postez aici. Nu am vizitat niciuna. Sunt red flag, la cat de repede accepta dupa niste poze false trimise. Succes.

Noul justițiarul de pe nimfomane🤣🤣🤣

• Haha 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...