Sari la conținut

Salon ador masaj

glforyuo78

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat
La 08.10.2025 la 20:23, glforyuo78 a spus:

Salutare.

De ce s-a inchis topicul?știe cineva?

O fi deranjat pe careva cred 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ciudat, si eu m-am intrebat asta. Oare au fost/sunt probleme la acel salon?? 

Postat

Am fost sambata la Ador si nu erau niciun fel de probleme. Vad ca topicul e deschis chiar de adormasaj. Poate nu au mai platit ceva catre site. Nu e un topic deeschis de clienti.

• Like 1
Postat

Un lucru-i cert, pare ca nu-si mai bat capul si nu mai pun pret asa mult pe satisfactia clientului.
Acum cativa ani stateau bine pe marketing, pe PR, chiar le pasa de clienti, tineau aproape.
Nu stiu ce s-o fi-ntamplat, dar s-a-ntamplat... 🤔

Postat

Salutare,

Am vizitat acum cateva saptamani salonul.

Este o mizerie de salon unde majoritatea fetelor au ori peste 40 de ani ori au peste 70 kg deci in opinia mea nu prea ai ce sa alegi.

Am fost primit inauntru , ales fata ( Mada) parca si intrat in camera de actiune unde nu exagere dar cred ca erau cam 17-18 grade maxim, aveau un aparat de aer conditionat pe post de incalzire dar pana la finalul sesiunii nu stiu daca temperatura a crescut mau mult de 19 grade. Mai rau este faptul ca am fost masat cu un gel care accentua senzatia de frig( cica uleiul iese greu din asternuturi).

Pe langa asta maseuza statea efectiv cu halatul pe ea de frig, iar dupa ce am dezbracat o ( la mai multe rugaminti) era efectiv mărar pe picioare si in zona inghinala.

Nu recomand nimanui experienta, nici macar dușmanilor.

• Mersi 2
  • Haha 1
Postat
Acum 2 ore, not_a_pimp a spus:

Salutare,

Am vizitat acum cateva saptamani salonul.

Este o mizerie de salon unde majoritatea fetelor au ori peste 40 de ani ori au peste 70 kg deci in opinia mea nu prea ai ce sa alegi.

Am fost primit inauntru , ales fata ( Mada) parca si intrat in camera de actiune unde nu exagere dar cred ca erau cam 17-18 grade maxim, aveau un aparat de aer conditionat pe post de incalzire dar pana la finalul sesiunii nu stiu daca temperatura a crescut mau mult de 19 grade. Mai rau este faptul ca am fost masat cu un gel care accentua senzatia de frig( cica uleiul iese greu din asternuturi).

Pe langa asta maseuza statea efectiv cu halatul pe ea de frig, iar dupa ce am dezbracat o ( la mai multe rugaminti) era efectiv mărar pe picioare si in zona inghinala.

Nu recomand nimanui experienta, nici macar dușmanilor.

Nu suna bine deloc.

Odata au fost un salon ok...

Postat
Acum 4 ore, marko72 a spus:

Nu suna bine deloc.

Odata au fost un salon ok...

Am fost client al salonului timp de 4 ani, serviciile au decazut extraordinar de mult..

Postat

Pff si eu am fost clinet fidel 6 ani la salon …. dar mi-a înghețat la intrare .

😂😂😂

Postat

Eu n-am mai scris de scarba. Am fost si eu saptamana trecuta la Madalina...jale frate. Una skinny, moartea pulii...niciun pic de feminitate, o laba ca la norma, masajul aproape inexistent. Nu cred ca am stat 45 min cu tot cu dusuri. Nu stiam cum sa plec mai repede!

Iar cabina aia in camera e de kkt. Unu la peste 100kg nu cred ca are loc...

• Mersi 1
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Salutari. Salonul a rămas foarte ok, cu maseuzele bine stiute, pentru toate gusturile 😉, ai de unde alege. Dar cam ciudate "recenzile" de mai sus.. 🤔... Adica cum a intrat colegul cu Mădălina acum 1 săptămâna, cand ea nu mai e la salon de vre o luna??? 😁

Cabinele de dus sunt ok si un mare plus ca sunt in camere, la alte saloane  sunt la comun si afara pe hol... Sunt si destul  de încăpătoare, eu avand 1.88 si 110 kg si mai intra si cate o maseuza sa ma "rasfete" 😁... 

• Like 1
Postat
La 22.10.2025 la 21:23, ionut31 a spus:

Salutari. Salonul a rămas foarte ok, cu maseuzele bine stiute, pentru toate gusturile 😉, ai de unde alege. Dar cam ciudate "recenzile" de mai sus.. 🤔... Adica cum a intrat colegul cu Mădălina acum 1 săptămâna, cand ea nu mai e la salon de vre o luna??? 😁

Cabinele de dus sunt ok si un mare plus ca sunt in camere, la alte saloane  sunt la comun si afara pe hol... Sunt si destul  de încăpătoare, eu avand 1.88 si 110 kg si mai intra si cate o maseuza sa ma "rasfete" 😁... 

Pe 30 sept am fost, m-am uitat in istoric la apeluri. Ok, 3 saptamani, nu stau sa tin socoteala. Dar asta nu anuleaza in niciun fel veridicitatea recenziei. 

Daca tot suntem atat de rigurosi...

Toata lumea se plange de salon, tu esti cam singurul care zice ca e ok. Asa o fi.. 

Postat

Eu am pățit altceva cei de la salon au venit după mine acasă m-au luat cu forța m-au dus la salon m-au băgat in masaj tot cu forța mi-au dat cea mai nașpa maseuza m-au pus sa fac dus intro cădiță de Bebeluș porma m-au băgat intro camera cu minus 10 g n-am avut ce sa fac asta e . Una peste alta ăștia de la ador vin va bagă mâna in buzunar va ia de pe strada sa va duceți la ei așa ceva n-am pomenit pana acum . Iar uneori de la atâta limbi pur și simplu ti se face greață ce sa mai vorbim .

Sutin aceasta recenzie .😉

Postat

Salutare,

Joi după amiaza am revenit la Ador la un masaj cu Nico.

Fata super ok, masaj de relaxare, iar la erotic pe mine ma nimerit si ma relaxat maxim. 

La intrarea in locație am dat nas in nas cu Vio unde i-am zis ca data viitoare vreau sa o încerc .

Nu știu ce experiențe ați avut voi, dar e ok salonul la ce oferă, iar in camera era dat drumul la AC si era cald.

• Like 1
Postat
Acum 19 ore, alon000 a spus:

Eu am pățit altceva cei de la salon au venit după mine acasă m-au luat cu forța m-au dus la salon m-au băgat in masaj tot cu forța mi-au dat cea mai nașpa maseuza m-au pus sa fac dus intro cădiță de Bebeluș porma m-au băgat intro camera cu minus 10 g n-am avut ce sa fac asta e . Una peste alta ăștia de la ador vin va bagă mâna in buzunar va ia de pe strada sa va duceți la ei așa ceva n-am pomenit pana acum . Iar uneori de la atâta limbi pur și simplu ti se face greață ce sa mai vorbim .

Sutin aceasta recenzie .😉

Salutare,

Exact in ideea in care eram obisnuit ca salonul asta ofera servicii decente la un pret bun am revenit la ei.

Pana la urma eu mi-am povestit experiența neplacuta, despre asta e forumul asta, nu?

Sa povestim atat experientele bune dar si cele mai putin bune.

Postat
Acum 15 ore, negrila2001 a spus:

Salutare,

Joi după amiaza am revenit la Ador la un masaj cu Nico.

Fata super ok, masaj de relaxare, iar la erotic pe mine ma nimerit si ma relaxat maxim. 

La intrarea in locație am dat nas in nas cu Vio unde i-am zis ca data viitoare vreau sa o încerc .

Nu știu ce experiențe ați avut voi, dar e ok salonul la ce oferă, iar in camera era dat drumul la AC si era cald.

Salutare, inseamna ca i-am prins eu nepregatiti la ora la care am fost, fiind in timpul zile (dar asta tot nu scuza comportamentul maseuzei si nici lipsa de implicare a ei) si da, pe Vio ti-o recomand cu drag.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Salutare.

Ieșit proaspăt de la salon.singura maseuza la lucru Vio.in rest bate vântul....

Lăsăm procedurile de întâmpinare că sunt aceleași pentru toată lumea.

Masajul de relaxare a fost unul excelent,pe placul meu,un masaj mai intens.bine executat,nu a omis nici o parte a corpului.

Masajul erotic bun.se putea și mai bine dar fiind prima interacțiune,o las așa.

Atmosfera in camera,muzica pe fundal,destul de cald in camera abc-ul la 35 grade.

La capitolul permisivitate destul de permisivă dacă ești puțin atent....😉😉

Pet ansamblu un masaj ok...

Spor tot spor 50 min.

Sa fiți iubiți...

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, glforyuo78 a spus:

Salutare.

Ieșit proaspăt de la salon.singura maseuza la lucru Vio.in rest bate vântul....

Lăsăm procedurile de întâmpinare că sunt aceleași pentru toată lumea.

Masajul de relaxare a fost unul excelent,pe placul meu,un masaj mai intens.bine executat,nu a omis nici o parte a corpului.

Masajul erotic bun.se putea și mai bine dar fiind prima interacțiune,o las așa.

Atmosfera in camera,muzica pe fundal,destul de cald in camera abc-ul la 35 grade.

La capitolul permisivitate destul de permisivă dacă ești puțin atent....😉😉

Pet ansamblu un masaj ok...

Spor tot spor 50 min.

Sa fiți iubiți...

halatul?

Postat

Hai sa va spun si eu cateceva despre maseuza Vio... O stiu din prima zi de cand sa angajat...Fiind fără experienta in astfel de masaj, era un pic stângace, dar  zâmbitoare, comunicativa, degajata...."date" promițătoare! 😉Instinctul nu ma înșelat si Vio a progresat enorm, e una din maseuzele care chiar ii place ce face, e acolo, cu tine, pentru tine... 😁De la intrare si pana la plecare incearca si reușește sa te faca "fericit"... Te întâmpină zambitoare, aranjata, parfumata,... Masajul de relaxare foarte bun, eu prefer mai in forță, sportiv... Dar stiu ca pe mulți cel erotic ii "interesează" 😂😁... Cum ziceam Vio a" avansat mult in grad"intr-ale masajului erotic...Imaginați va o "tinerica" de vre o 25 ani, corp bine proporționat, sani plini, fund "brazilian" style😁, cu buze sexy si niste ochi mari superbi, care mai si stie foarte bine "esențialul" masajului erotic, teasing ul,... totul pentru o "intalnire" reușită!😘

Ca si comparație, pentru cunoscători, Vio e peste fosta Ana de la acest salon! 

Vio este foarte profi, ii place ce face, și o face foarte bine... 🤣... Trebuie sa iau niște Supramax Articulații, ca de cate ori merg, la sfarsit imi tremura genunchii.... 😂🤣

Permisivitate foarte buna pentru masajul erotic, si sa nu se lase loc de interpretări! Pentru cei "curioși" nu există mai mult... 

Tipsurile sunt la aprecirea fiecaruia, nu condiționate.... 

• Like 2

Postat

Vizitat si eu ieri salonul, am intrat cu Vio si pot subscrie la ce a spus colegul mai sus. Are o super atitudine , pro client am  fost la ea de mai multe si mereu a fost zambareata, plina de energie si mereu dornica sa stie daca iti place sau daca poate imbunatati ceva... nu a sugerat nici macar o data ceva legat de bani plus . A progresat mult dmdv si eu sunt fanul masajului mai sportiv , in forta si chiar transpira , te framanta bine:).Legat de partea erotica eu am fost super multumit , nu a fost reticenta la atingeri , fara graba , chiar diferita fata de alte domnisoare din domeniu. Eu unul recomand👏👏

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.