Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Va mananca-n..................de luni dimineata?Cofetaru` o fi vazut topicul asta? ala e in masura sa vina cu niste sfaturi,chestii,socoteli Am 43 (ani nu centimetri),asa ca bafta la petit Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 7, 2014 @Adela, te-ai trezit cu chef de misto ?Sau e o diversiune ?!?! Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Dacă afară cerul îşi cerne trist căinţa,De ce şi eu pe forum să-mi mântui suferinţa?"Ferice de cei ce privesc paharul - din perspectiva cerului" Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Inca un motiv pentru anumiti "baieti" de pe forum de a incerca "A FUTE MOCA"!!! Adela cea fierbinte,te vei raci de tot aici si nu stiu daca FatFrumosul pe care il astepti tu va aparea((calul lui cel alb cica si-a futut o potcoava )...Ce sa zic altceva?Succes? Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Pffff,uitasem: Adela,nu mai ai `soareci prin/de debara`,ce se intampla cu tine?Sau au venit astia cu deratizarea? Succes! Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Diversiune? In nici un cazDar ma simt flatata ca ti-am lasat de inteles si asta... Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 7, 2014 "Ferice de cei ce privesc paharul - din perspectiva cerului" Asta ce-a fost? Fericirea a X-a din Predica de pe forum? Link spre comentariu
adela_hot_86 Reputație: 110 Postat Aprilie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Bine baieti, am prins ideea.Ma declar infranta!Caut in alta parte.Va tuc si va multumesc pentru trezirea asta brusca. Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Imi plange sufletul de vioara cand citesc postul de mai sus. 9 8 Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Bine baieti, am prins ideea.Ma declar infranta!Caut in alta parte.Va tuc si va multumesc pentru trezirea asta brusca. Adela, hic sunt leones et dracones. Bibanii prin alte părţi. Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 hic sunt leones et dracones Poti da exemple? Link spre comentariu
Lomeo Reputație: 87 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Diversiune? In nici un cazDar ma simt flatata ca ti-am lasat de inteles si asta... Atunci sa fie din cauza faptului ca nu mai ai clienti?Ai vazut ca se poarta marketingul (vezi sorina, andreuta etc) si te-ai gandit sa incerci si tu genul asta de marketing? Bine baieti, am prins ideea.Ma declar infranta!Caut in alta parte.Va tuc si va multumesc pentru trezirea asta brusca. Ce faci iti iei jucariile si pleci? e normal sa fim scepticiTrebuie sa te astepti si la astfel de raspunsuri… Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ma intreb ce alte pretentii are de la "iubitul" pe care si-l doreste.Banuiesc ca de fidelitate nu poate fi vorba.Probabil sa nu aiba mana grea, sa aiba un suflet de vioara, sa o accepte asa cum este si sa fie o fire usor naiva si manipulabila.Oare e iubit cu sens de futac cu care mai bei si o cafea sau un suc prin oras sau e vorba de dragoste curata? Fascinant. Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 God DAMN IT!!! Ati speriat fata! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ai vazut ca daca ii "refuzi",leii paraleii devin agresivi in postari si insista...din ce in ce mai mult? Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Poate ca sunt multi baieti care vor sa gaseasca dragostea adevarata. Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 7, 2014 De ce?,tu nu te incadrezi ma in cerintele Adelei? Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 7, 2014 God DAMN IT!!! Ati speriat fata! Nu vrei s-o împaci? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 De ce?,tu nu te incadrezi ma in cerintele Adelei? Eu?ba da...dar nu sunt interesat...Tu? Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Eu?ba da...dar nu sunt interesat...Tu? Eu nu ma incadrez,am spus-o mai sus,am 43 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Eu nu ma incadrez,am spus-o mai sus,am 43 Arati de 43? Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Arati de 43? Arat de 18 de fapt atat o si am Arat bine ma,cel putin asa zice nevasta-mea Link spre comentariu
Feliciano Reputație: 216 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Eu m-as fi bagat la Adela sa ii fac nitel curte dar...ma bate Byka ca i-am spus ca de vineri sunt doar al ei si doi, ma tem ca Adela e de fapt...Adelui. Are stil masculin si chestia ca o face gratis, din amor curat...sa fim serios. Ce fata zice si face asta, asa, tam nesam? Deci fie e unul din noi care si-a clonat contul, fie un gay sau ceva de genu...atentie marita Angel, daca te intalnesti intre 4 ochi sa ai la tine si spray paralizant ca altfel risti sa te doara fundul cand te asezi... 1 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Pai ascunde varsta atunci...zi-le ca ai 30,plm...poti ascunde asta la fel cum faci si cu username-urile tale(alea 10 ). 1 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 7, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Eu m-as fi bagat la Adela sa ii fac nitel curte dar...ma bate Byka ca i-am spus ca de vineri sunt doar al ei si doi, ma tem ca Adela e de fapt...Adelui. Are stil masculin si chestia ca o face gratis, din amor curat...sa fim serios. Ce fata zice si face asta, asa, tam nesam? Deci fie e unul din noi care si-a clonat contul, fie un gay sau ceva de genu...atentie marita Angel, daca te intalnesti intre 4 ochi sa ai la tine si spray paralizant ca altfel risti sa te doara fundul cand te asezi... Esti normal la cap bre? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum