andreea d Reputație: 49 Postat Martie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2015 Oooo sangre zis si p_ _ a mica , tot pe aici....Mai ce sa zic, spre deosebire de tine eu muncesc pentru a-mi ajuta parintii, fratii si vreau sa realizez ceva in viata asta, sa imi fac un viitor nu stau ca tine toata ziua pe aici.O data pe an cand am un moment de respiro intru sa ma inveselesc nitel.....cat despre ce fac eu este strict problema mea, eu zic ca firesc ar fii tu sa iti iei o viata copile...dar de fapt stim deja cu totii cat esti de frustrat si de suparat pt ca nu ai cum sa mai ajungi la mine refuzat fiind si blocat ar fii culmea sa ma vorbesti de bine...))) Oricum de un lucru m-am convins, ai probleme grave. Interneaza-te pe undeva, da urgent. Si ma opresc cu toate ca ai merita sa te umilesc in ultimul hal dar pierd din timpul meu atat de pretios si nu meriti.Andreutza, iar ai inceput sa faci valuri pe aici? Un an ai stat cumintica. Ia mai fii tu cuminte si de acum in colo ca.ti sade bine asa. 2
andreea d Reputație: 49 Postat Martie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2015 La mine NU ai ce cauta daca nu respecti cateva reguli de bun simt. 1. Daca nu vorbesti respectuos la telefon, n-ai nici o sansa ba mai mult blochez numarul in a doua secunda dupa ce am inchis si poti sa suni pana iti ies peri albi. 2. In caz ca pari în regula la telefon dar cum ajungi la mine faci pe smecheru si asta pt ca ai 100 roni la tine iar eu sunt ultima de pe planeta in fata ta... te dau afara instant impreuna cu un sut in fund daca este cazul pt ca nu imi plac marlanii si arogantii, la mine ramane doar cine vreau EU si simt eu ca trebuie sa ramana. Oricum, te miros intr-o secunda....Sunt curva batrana, vorba aia..trecuta prin viata frate nu pierde vara. Nu e totul banu, sa fim intelesi, nu o fac cu oricine si in orice circumstante asadar daca te stii necioplit si nu esti un gentleman nu te obosii sa vii. Îi astept in schimb pe cei finuti, draguti, eleganti si le promit momente unice, chiar sunt pe treaba mea si daca esti baiat bun promit ca vei fii super multumit, garantez revenirea.Reala 100% Sunt o femeie curata, buna cu sanii si fundul mare si bombat ca de brazilianca, frumoasa dupa cum spune lumea si nu are sens sa fiu modesta plus ai pozele cu mine in anunturi, poze reale din locatia mea deci totul este pe bune. Am o locatie sigura, cu camere video pe coridoare, asadar siguranta maxima plus parcare si igiena ireprosabila. Va astept cu dragZi frumoasaPupici 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Martie 25, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Martie 25, 2015 te repeti......si in continut,si in agresivitate.......am inteles,e suficient....esti curva batrana,frate...... 2 1
sangre Reputație: -988 Postat Martie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 25, 2015 Ai vrea si tu sa umilesti pe cineva , dar curva mai umilita ca tine nu cred ca exista pe forumul asta.Si daca ma provoci iti arat ca vin zilnic la tine , imi iau liber o saptamana, cate o cartela e zi si mai trimit inca 5 insi pe langa mine separat si-ti iei si cate o flegma de la fiecare , vita draq , ai grija in mortii tai ce vorbesti. 10 10
adimos04 Reputație: 233 Postat Martie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2015 Ai vrea si tu sa umilesti pe cineva , dar curva mai umilita ca tine nu cred ca exista pe forumul asta.Si daca ma provoci iti arat ca vin zilnic la tine , imi iau liber o saptamana, cate o cartela e zi si mai trimit inca 5 insi pe langa mine separat si-ti iei si cate o flegma de la fiecare , vita draq , ai grija in mortii tai ce vorbesti. Indiferent ce ti-ar fi facut fata asta, crezi ca e normal sa te porti si sa vorbesti asa?Daca tu crezi ca asta te face sa fii mai apreciat , te inseli.NU dai dovada decat ca atata poti. 3
omida81 Reputație: 65 Postat Martie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2015 Salutari din fata blocului. Manat de anal am ajuns si la fata noastra. Programat ,ajuns ,intrat.Deschide Andreea in top rosu, o tipa chiar draguta, am ramas uimit.Am intrat la igieniza si revenit in camera de lucru. M-a intrebat de oral si am optat neprot. executat lent , umed cu priviri si atentie la oute. Am vrut eu repede la anus si lubrifiem si dai in caprita pana la finalizare. Mie unul mi-a placut .Note:Locatia:10, cred garsoniera curata la fel baia.Fata: 10.arata ok , draguta mai bine ca la poza, nu apreciez inaltime dar cred ca 1,70.,blonda, fund pufos sani enormi.ON: 9,5 scurt asa am vrut euAnal: 10GFE:10Concluzia pt cei care nu a-ti fost ,duceti-va daca va primeste Te pup Andreea de la clujean! 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2015 Indiferent ce ti-ar fi facut fata asta, crezi ca e normal sa te porti si sa vorbesti asa?Daca tu crezi ca asta te face sa fii mai apreciat , te inseli.NU dai dovada decat ca atata poti. Nu nu, nu ste vorba de cat poate, este vorba ca, prin acest raspuns al lui, nu a facut decat sa confirme spusele Andreei. O fi vreun Terente si l-a jignit fata, huh?!?! 3
eraserhell Reputație: 55 Postat Martie 25, 2015 Oras:buc Oras:buc Postat Martie 25, 2015 Respecta si vei obtine tot ce vrei 1
eraserhell Reputație: 55 Postat Martie 25, 2015 Oras:buc Oras:buc Postat Martie 25, 2015 De la oricare din fete) 1
tomson Reputație: 5754 Postat Martie 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 26, 2015 ...
raduan123 Reputație: -4 Postat Martie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 27, 2015 Ai vrea si tu sa umilesti pe cineva , dar curva mai umilita ca tine nu cred ca exista pe forumul asta.Si daca ma provoci iti arat ca vin zilnic la tine , imi iau liber o saptamana, cate o cartela e zi si mai trimit inca 5 insi pe langa mine separat si-ti iei si cate o flegma de la fiecare , vita draq , ai grija in mortii tai ce vorbesti. Fiecare are dreptul la parerea lui... dar e bine sa ai argumente pentru alegerea facuta. Daca iti doresti o storfelina ieftina care sa iti vorbeasca de sus, desi ea e "low, low, low", din toate punctele de vedere.... sa te trateze flegmatic, indiferent de cine ai fi sau cum ai fi.... du-te la ea Sau... daca iti doresti nu GFE, ci WIFE experience, cicalitoare wife experience, genul de nevasta nefututa(de sotz ) de ani de zile, care si-a tinut barbatul in suturi si flegme de cand a luat-o, o nemultumita de orice, atunci asta e perfecta... Parerea mea(argumentata zic eu) e ca asta e perfecta pentru o comedie cu titlul "de ce sa iti bati femeia" sau "femeile nu ie oameni" Aberatiile astea pe care le repeta obsesiv, cum ca te trateaza dupa cum meriti, dupa ce a auzit la telefon, sau dupa cat i s-a parut ei ca esti de "jmecher" cand i-ai trecut pragul sunt doar dovada a nebuniei ei. Nu sunt psihiatru ca sa o pot incadra intr-o afectiune anume... dar femeia are probleme reale. Mai vad cate o surata de-a ei care ii ia apararea... de inteles... dar sa mai gasesti si cate un trist "confrate" de pe aici care sa ii dea dreptate... fara argumente... ma face sa imi fie mila de respectivii ) 4
un cetățean Reputație: 21 Postat Martie 27, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2015 E pe gustul meu salbatica asta mica , e pe locul 3 pe wish list )
daru Reputație: 0 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 Cum o putem contacta pe tipa? Are toate telefoanele inchise
tevezis Reputație: 1050 Postat Martie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2015 In ce zona activeaza?
andreea d Reputație: 49 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2015 Clujean drag, Si eu te pup Salutari din fata blocului. Manat de anal am ajuns si la fata noastra. Programat ,ajuns ,intrat.Deschide Andreea in top rosu, o tipa chiar draguta, am ramas uimit.Am intrat la igieniza si revenit in camera de lucru. M-a intrebat de oral si am optat neprot. executat lent , umed cu priviri si atentie la oute. Am vrut eu repede la anus si lubrifiem si dai in caprita pana la finalizare. Mie unul mi-a placut .Note:Locatia:10, cred garsoniera curata la fel baia.Fata: 10.arata ok , draguta mai bine ca la poza, nu apreciez inaltime dar cred ca 1,70.,blonda, fund pufos sani enormi.ON: 9,5 scurt asa am vrut euAnal: 10GFE:10Concluzia pt cei care nu a-ti fost ,duceti-va daca va primeste Te pup Andreea de la clujean!Respecta si vei obtine tot ce vrei
capetanos Reputație: 30 Postat Martie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 30, 2015 Iubitu stie ce faci?Halal iubit
andreea d Reputație: 49 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Acest "sangre" este un fel de criminalul care a intrat cu avionul in Alpi si a nenorocit atatea suflete nevinovate.Àla s-a razbunat in urma frustrarilor din capul lui de bolnav psihic iar acest curvar este exact la fel. Ma barfeste ca proasta-n targ pe aici si la cafea cand se vede cu cei de pe forum iar mai nou ameninta, vrea sa se razbune pt ca nu il mai primesc !! Hai ma te astept la mai putin de 1 metru de mine sa te bag putin la racoare. Am nr tau de tel, amenintarile de aici, iti stiu fata aia de obsedat plus ai fost filmat cand ai fost la mine, asadar politia poate intra extrem de usor in posesia filmarilor de la bloc deci esti usor de gasit copile.Acest nenorocit inebuneste ca nu i-am facut pe plac, ca nu m-am culcat cu el pt. prezervative, prosoape si parfumuri sau chiloti cum procedeaza cu restul fetelor. Eu am simtit de la primul contact ca e ordinar.Precizez ca NU am avut absolut nimic de impartit cu individul acesta asadar este total anormal ce se intampla si ar trebuii sa ajunga la Balaceanca nu printre oameni pt ca asa se ajunge la violuri, crime etc...din cauza unor astfel de bolnavi mintal OBSEDATI. Pt orice mi se va intampla din acest moment TU vei raspunde primul. Eu nu mint legat de serviciile mele, sunt reala 100 % , corecta si parolista, pozele sunt ale mele absolut totul este pe bune si nu am de ce sa ma las calcata in picioare. Nu poti sa placi tuturor nici nu am aceasta pretentie dar sa avem o limita a bunului simt. Si aici ma refer la inca 2,3 indivizi care isi dau cu parerea despre mine pe aici si nici macar nu au ajuns la mine, sa va fie rusine. In schimb pe voi dragii mei, cei care ati fost deja la mine sau care vreti sa ma cunoateti va astept cu drag si va transmit cei mai dulci pupici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 Ai vrea si tu sa umilesti pe cineva , dar curva mai umilita ca tine nu cred ca exista pe forumul asta.Si daca ma provoci iti arat ca vin zilnic la tine , imi iau liber o saptamana, cate o cartela e zi si mai trimit inca 5 insi pe langa mine separat si-ti iei si cate o flegma de la fiecare , vita draq , ai grija in mortii tai ce vorbesti.vai ce urat vorbesti , sincer in locul fetei iti raspundeam la telefon si chiar te primeam la mine si iti aplicam o corectie de te invatai minte sa mai vb urat si sa dai "flegme" .... ba prietenas daca nu iti place o anume fata fi man barbat si comportate ca atare , ca dupa aia te plangi pe aici pe forum ca nu mergi acolo ca sunt pesti ca aia are peste ca cealalta la fel .... pai din cauza la unu ca tine isi ia si fata un bodyguard si dupa aia tipi ca o muiere ca are peste .
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 1, 2015 Bai Andreutzo , tu habar n-ai cine sunt din start , te-ai interesat tu cu prosoapele si prez , dar nu m-ai nimerit si nu esti singura bagaboanta care incurca clientii. La fata locului n-am avut dispute , cum ai spus si tu mai sus si nici recenzia pe care n-o meritai nu este una negativa, ba chiar are si note de 10. Numarul de telefon postat de tine in august 2014 nu-mi apartinea , deci iar faci o mare confuzie , cu unul cu care probabil nu te-ai inteles , adevarul este ca sunt destui care au fost injurati, dati afara din casa , useri care aveau asteptari de la tine si au fost dezamagiti, oameni care mi-au dat dreptate ulterior , nu vreau sa stiu cati din afara forumului au batut drumul degeaba pana la tine.Cu ce ameninti tu , cu inregistrarile din magheru , nu cred ca mai sunt valabile , e vorba de aprilie 2014 , dar oricum ar fii misto totusi sa cauti acu in caru cu fan , tu nestiind cine sunt si sa-ti mai iei o muie eventual si-n strada de la paznicul blocului.La cate curve am fost de-a lungul timpului tu nu reprezinti nici 0.1% din ele si pe bune nu exagerez, deci nu ma oftic ca nu te-am mai vizitat, a fost ceva de moment cum am si spus , am incercat cateva zile la rand cand aveam drum pe acolo , nu ne-am mai vazut nu a fost nicio problema din partea mea. Prosoape nu vindeam in vremea aia iar de prezervative nu cred ca ti-am propus sa-ti aduc de 50 de lei la 12 noaptea cand am fost la tine direct de la serviciu , pt ca nu le aveam la mine. De aceea spun ca ma confunzi , daca ai numarul meu , suna-ma sa te convingi ca nu e cu 0768 cum ai postat si daca cumva ar fi sa ne vedem sa fii sigura ca nu ma recunosti pt ca stiu sigur ca ma confunzi. ***Am incercat sa-ti raspund cu calm , voiam sa fie pm , dar l-am dat public pt ca oricum faceai tu asta. Esti maxim de agresiva in limbaj si atitudine incat sa-ti raspund la fel de urat si de data asta, pt ca ma gandesc ca fiecare laptop , tableta costa si nu merita sa zici ca din vina mea le-ai spart pe toate :laugh2 . 8 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 Bai Andreutzo , tu habar n-ai cine sunt din start , te-ai interesat tu cu prosoapele si prez , dar nu m-ai nimerit si nu esti singura bagaboanta care incurca clientii. La fata locului n-am avut dispute , cum ai spus si tu mai sus si nici recenzia pe care n-o meritai nu este una negativa, ba chiar are si note de 10. Numarul de telefon postat de tine in august 2014 nu-mi apartinea , deci iar faci o mare confuzie , cu unul cu care probabil nu te-ai inteles , adevarul este ca sunt destui care au fost injurati, dati afara din casa , useri care aveau asteptari de la tine si au fost dezamagiti, oameni care mi-au dat dreptate ulterior , nu vreau sa stiu cati din afara forumului au batut drumul degeaba pana la tine.Cu ce ameninti tu , cu inregistrarile din magheru , nu cred ca mai sunt valabile , e vorba de aprilie 2014 , dar oricum ar fii misto totusi sa cauti acu in caru cu fan , tu nestiind cine sunt si sa-ti mai iei o muie eventual si-n strada de la paznicul blocului.La cate curve am fost de-a lungul timpului tu nu reprezinti nici 0.1% din ele si pe bune nu exagerez, deci nu ma oftic ca nu te-am mai vizitat, a fost ceva de moment cum am si spus , am incercat cateva zile la rand cand aveam drum pe acolo , nu ne-am mai vazut nu a fost nicio problema din partea mea. Prosoape nu vindeam in vremea aia iar de prezervative nu cred ca ti-am propus sa-ti aduc de 50 de lei la 12 noaptea cand am fost la tine direct de la serviciu , pt ca nu le aveam la mine. De aceea spun ca ma confunzi , daca ai numarul meu , suna-ma sa te convingi ca nu e cu 0768 cum ai postat si daca cumva ar fi sa ne vedem sa fii sigura ca nu ma recunosti pt ca stiu sigur ca ma confunzi. ***Am incercat sa-ti raspund cu calm , voiam sa fie pm , dar l-am dat public pt ca oricum faceai tu asta. Esti maxim de agresiva in limbaj si atitudine incat sa-ti raspund la fel de urat si de data asta, pt ca ma gandesc ca fiecare laptop , tableta costa si nu merita sa zici ca din vina mea le-ai spart pe toate :laugh2 .Gata am zis........gata.............
andreea d Reputație: 49 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 "sangre" DRAGONUL ROSU poreclit de catre fete, AI VREA TU SA TE CONFUND! )))
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 "sangre" DRAGONUL ROSU poreclit de catre fete, AI VREA TU SA TE CONFUND! )))Daca nu e cu suparare,de unde vine asta cu Dragonul rosu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 Daca nu e cu suparare,de unde vine asta cu Dragonul rosu?O fi de la pula ................ 1
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 Ca vinde una alta, vi s-a lichefiat creierul de la caldura? 2 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum