Sari la conținut

Din nou,verdeata!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

De ce nu accepta lumea verdeata?Pentru ca nu este suficient de "desteapta" sa o incerce macar?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Acuma inteleg eu mai multe , macar ai o scuza  :slap2

Eu de cate saptamani tot incerc sa zic... :)

• Like 1
Postat

Imi dati de inteles ca as fi vreun "anormal" si voi sunteti aia "normalii"...vreau argumente,in plm! :)

Postat

Dimpotriva, sugeram ca postarile tale mai... "profunde" :) nu se datoreaza vreunei anomalii, ci doar anumitor... influente (if you know what I mean).

Curiozitatea mea ar fi, cam ce procent din postarile tale beneficiaza de astfel de "suport tehnic" :) ...toate? greu de crezut, totusi...

(insa asta e deja o indiscretie, sunt constient).

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Fiecare are propria lui/ei metoda de relaxare. Unii fac o l@b@, altii trag un fum, unii beau o vodca, altii injura pe forum. Unii chiar scriu recenzii.

De ce tot incerci sa convingi lumea ca o metoda ar fi mai buna decat alta? :)

P.S. Nu astept nici un raspuns, intrebarea e retorica.  :hihat

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Postat

Dimpotriva, sugeram ca postarile tale mai... "profunde" :) nu se datoreaza vreunei anomalii, ci doar anumitor... influente (if you know what I mean).

Curiozitatea mea ar fi, cam ce procent din postarile tale beneficiaza de astfel de "suport tehnic" :) ...toate? greu de crezut, totusi...

(insa asta e deja o indiscretie, sunt constient).

30% din postari au influente jamaicane :)

20% din postari influente anglo-saxone. :)

50% din postari influente de pe plaiuri romanesti. :)

• Like 1
Postat

De ce?, esti `tras`?

Nu,nu sunt fumat!Am fumat tigari la cafea,atat! :)

• Oras:priza
Postat

E vorba de salata verde?

Banuiesc ca nu. Nici de urzici, spanac, ceapa verde, patrunjel, etc.

Din Regulament vad ca n-a disparut mentiunea care interzice aceste subiecte dar ele sunt dezbatute dezinvolt. Asteptam deschiderea unor subiecte despre sex cu **spam editat**/**spam editat**e, cum sa bati o curva, cum sa tepuiesti un client, ce arme sunt preferate in confruntarea dintre sexe, s.a.m.d. Ca doar suntem deschisi la minte.

Eventual se poate desemna Utilizatorul de Cannabis al Lunii (pe scurt UCL).

Postat

Banuiesc ca nu. Nici de urzici, spanac, ceapa verde, patrunjel, etc.

Din Regulament vad ca n-a disparut mentiunea care interzice aceste subiecte dar ele sunt dezbatute dezinvolt. Asteptam deschiderea unor subiecte despre sex cu **spam editat**/**spam editat**e, cum sa bati o curva, cum sa tepuiesti un client, ce arme sunt preferate in confruntarea dintre sexe, s.a.m.d. Ca doar suntem deschisi la minte.

Eventual se poate desemna Utilizatorul de Cannabis al Lunii (pe scurt UCL).

Ma distreaza foarte tare forumul asta,chiar am devenit dependent de el intr-o oarecare masura,dar cand vad genul asta de comentarii,imi vine sa imi fut o teasta de tastatura si sa refuz sa cred ca traiesc printre oameni muritori.Ce pula mea ti se pare atat de grav sa discuti despre un subiect deloc anormal,de ce pula mea faci acuzatii nefondate,nu vii cu un argument plauzibil,cu un efect negativ al verdetii.De cate ori ai incercat asa ceva si de cate ori ti-au produs stari de cacat?Oamnei inchisi in ei,cu suflet hain si ura neimaginabila...sper ca nu vei lua cu tine in mormant idea ca exista aceste substante `care fac rau`...de fapt nu vei putea sa faci asta,nu vei avea cum!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Ma distreaza foarte tare forumul asta,chiar am devenit dependent de el intr-o oarecare masura,dar cand vad genul asta de comentarii,imi vine sa imi fut o teasta de tastatura si sa refuz sa cred ca traiesc printre oameni muritori.Ce pula mea ti se pare atat de grav sa discuti despre un subiect deloc anormal,de ce pula mea faci acuzatii nefondate,nu vii cu un argument plauzibil,cu un efect negativ al verdetii.De cate ori ai incercat asa ceva si de cate ori ti-au produs stari de cacat?Oamnei inchisi in ei,cu suflet hain si ura neimaginabila...sper ca nu vei lua cu tine in mormant idea ca exista aceste substante `care fac rau`...de fapt nu vei putea sa faci asta,nu vei avea cum!

post-40993-0-63826000-1396957506_thumb.png

Postat

...,de ce pula mea faci acuzatii nefondate,....

Reactie tipica de curva bolnava de BTS.:D

Eu n-am spus ca-i bine sau ca-i rau, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Problema e ca ai incalcat Regulamentul forumului, simplu.

P.S. Cu teasta poti lovi tastatura cat vrei, nu se supara nimeni.

Postat

Reactie tipica de curva bolnava de BTS.:D

Eu n-am spus ca-i bine sau ca-i rau, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Problema e ca ai incalcat Regulamentul forumului, simplu.

P.S. Cu teasta poti lovi tastatura cat vrei, nu se supara nimeni.

Curentule trifazic,sanatosule,vezi ca masa 3 s-a eliberat!

Sa ai o sedere placuta si...pofta buna!

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

bai why, nu stiu nimic despre tine dar nu cred ca fumezi ce -ti trebuie.

hai ca am putin timp sa stau de vorba cu tine,asa ca intre junkies, deschide repede un topic si hai la chilluiala.

specifica acolo ca preferi sa stai de vorba doar cu cei initiati.

daca nu vei fi banat va iesi un topic interesant.

ai curaj?

post-58400-0-87382300-1396990622_thumb.jpg

• Like 1
Postat

bai why, nu stiu nimic despre tine dar nu cred ca fumezi ce -ti trebuie.

hai ca am putin timp sa stau de vorba cu tine,asa ca intre junkies, deschide repede un topic si hai la chilluiala.

specifica acolo ca preferi sa stai de vorba doar cu cei initiati.

daca nu vei fi banat va iesi un topic interesant.

ai curaj?

Challenge accepted!!! :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.