xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 8, 2014 ba eu bag lsd si ciuperci! am tripuri cu lingouri da aur!!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2014 Eu am incercat...s-a panicat lumea... Picon,Picoane,Cioran Iti eram dator cu o replica: Dragii mei, acum sunt cat se poate de serios! Stiu ca, pe vremuri, in regulament era stipulat faptul ca referirile la consumul de droguri, printre altele, este interzis. Acesta este un site public totusi, iar topicurile deschise pe aceasta tema, pot fi interpretate daca "cineva" chiar vrea, ca o incitare la consum de droguri. De ce? cred ca arfi cazul sa te gandesti de doua ori inainte de pune in discutie subiecte care frizeaza ilegalul, penalul.Propun inchiderea topicului acesta precum si al celui cu "iarba" si rog stimatii colegi sa fie mai atenti cu pianu' pe scari.Ilegalul si penalul...speriosule!macar o sa ai "mandria falsa",atunci cand nu o sa mai fii in stare sa produci nici macar o flegma,ca ti-ai trait viata la 'intensitate super maxima'.Din cauza astora ca tine traim in cacatul asta de tara cu cacatul asta de mentalitate...lasa macar lumea sa traiasca altceva decat ai trait tu,nu mai spune tu ce e bine pentru mine cand tu nu stii si nu ai stiut vreodata ce este benefic pentru tine.Spui intruna de substante ilegale fara sa ai habar ce sunt alea...aici vorbim de iarba(nu de droguri)...spui ca sunt interzise fiindca asa ai auzit si de ce sa nu te alaturi si tu cu turma?va duceti in crasma,comandati o stica de vodka,2,3,va imbatati ca niste porci si deveniti violenti(atat in gandire cat si in comportament)...poate tu esti mai pasnic,habar nu am,dar in majoritatea cazurilor,alcoolul fute vieti!Eu in schimb sunt relaxat,nu imi bat iubita,nu o pun sa imi gateasca,nu fac scandal sa ma auda toti vecinii,nu am ceafa lata si nici nu miros a carne pe gratar,nu am burta cat o cisterna(de la bere),nu ma bat ca un ordinar,nu am ganduri sa dau picioare sau sa calc lumea pe cap...sunt un tip pasnic caruia ii place umorul ...ce fac gresit???Cu ce te influentez eu pe tine,NEGATIV?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 8, 2014 Picone, vorbesti din amintiri din copilarie? Ce vremuri...existau reguli pe aici pe forum.L-am avertizat si eu pe threadul tocmai inchis.Acum vorbesc ca sifonaru' O. , dar imi place cum suna. Macar acum Pisicuts ii va da o labuta colegului De Ce?
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2014 Picone, vorbesti din amintiri din copilarie? Ce vremuri...existau reguli pe aici pe forum.L-am avertizat si eu pe threadul tocmai inchis.Acum vorbesc ca sifonaru' O. , dar imi place cum suna. Macar acum Pisicuts ii va da o labuta colegului De Ce? Pai si ce sa fac cu labuta lui Pisi!Nu sunt interesat de ea! Apropos,care m-a sifonat?Cine l-a sunat?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 8, 2014 Tu nu trebuie sa faci nimic...decat sa te relaxezi. Pisicuts, da-i o labuta...
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 Dc,O sa-mi fie dor de tine, nu mai ai mult... Pup!
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2014 Voi sunteti argatii lui?
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2014 Dc,O sa-mi fie dor de tine, nu mai ai mult... Pup! Pai de ce?Pleci?Te retragi?
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2014 De ce? te pup tati. Sa ne scrii :bye
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2014 Tetrailes Bahtalo!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 8, 2014 De Ce nu stii mah poante? nu stii sa ma 'citesti'. Am zis sa-ti dea Pisicuts tie o labuta! Nu tu lui ! Tineam cu tine, doar pana la 'verdeata'.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2014 De ce? eu am postat civilizat, fara sa te jignesc. Dar cum vad ca doar asa poti intelege, iti raspund pe limba ta:Ma boule, tu nu intelegi ca forumul asta e urmarit de multa lume? Vrei sa-ti fac un desen? Ce plm nu intelegi? Eu ziceam doar ca daca cineva vrea neaparat, cu threaduri ca asta si ca celalalt poate face mult rau si sa sufere cine nu trebuie, nu tampitii ca tine. Mai cretin drogat ce esti, iarba si toate cacaturile alea la care faci tu reclama, sunt legale? Se gasesc la farmacie sau la Cora?Bai dement cu creierii prajiti, din cauza unora ca tine, fix a unora ca tine, tara asta nu e asa cum ar trebui. Nu-ti convine, pleca dracu' in Papua - Noua Guinee sau unde plm vrei si lasa-ne cretinoid patentat ce esti. Esti primul care a reusit sa ma scoata din sarite asa cum ai facut tu. Esti un sfertodoct infatuat, frustrat si complexat, cu cultura "goagal", care se defuleaza aici, pentru ca in lumea reala e pacaliciul tuturor. Daca traiam in Sparta, acum erai de mult hrana la pesti. Asta e ultimul post pe care ti-l adresez, si iti trag intre ochi ultima flegma de care ai pomenit tu, in mizerabila ta postare.Du-te invartindu-te! 3 8
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2014 Pisicuts, inchide si topicul acesta! 1
Postări Recomandate