Sari la conținut

Nu e corect asa ceva!!

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Laurica tata, spune-mi mie cine e, sa-l trag de urechi.

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:Paris...
Postat

Gata ma.A aparut picon,au disparut problemele Laurei.Chiar asa Laura...spune-i lu' tataie cine te supara,sa-l traga de...

• Like 3
  • Oras:near Elm Street
Postat

Laurica tata, spune-mi mie cine e, sa-l trag de urechi.

Sigur ''e unii'' joisti!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Posibil ca unul din ei sa fie Afriq!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Sigur ''e unii'' joisti!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Posibil ca unul din ei sa fie Afriq!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu trebuie sa punem vina pe nimeni, atata timp car nu stim... Si pe Afriq am avut placerea sa-l cunosc... :) te pup

Postat

Nu trebuie sa punem vina pe nimeni, atata timp car nu stim... Si pe Afriq am avut placerea sa-l cunosc... :) te pup

Inseamna ca m-a pacalit tic tac!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Pai laulici, ai inceput prin a fi suparata ca "au venit doua persoane" neinvitate  si ai terminat prin a le multumi pentru ca ti-au adus flori ? 

PS- Ai aflat pana acum cine au fost acele persoane? 

PSs- daca afli ar fi frumos sa ne spui si noua cine sunt, asa ar fi corect fata de noi.

Ti pup.:*

• Oras:in cer
Postat

Ein,zwei,polizei........cum te pun asa sa stai :snap

Laura, ca sa inteleg, au venit la usa doua personaje, dar tu nu stii cine sunt. Corect? 

Ai nevoie sa te ajut cu ceva? Daca da, te rog sa ma suni draga mea! Pentru tine, ORICE  :bow

Toti cei care aveti probleme,indiferent de natura lor,apelati cu incredere la `militianca-sifonareasa` a forumului :bow

Postat

Esti malitios...te iei de doamna "sfert",aceasta "comisara moldovanca"?Vezi ca te trece motanu in rezerva.Nu ai auzit ca e posibil sa-i faca subforum?

• Like 1
Postat

Esti malitios...te iei de doamna "sfert",aceasta "comisara moldovanca"?Vezi ca te trece motanu in rezerva.Nu ai auzit ca e posibil sa-i faca subforum?

Faca-se voia lor si totul va merge ca pe roze :bow Eu in locul Pisicului as pune-o chiar `modelatoare`...de ce?

De?....ghiciti voi :laugh2

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Da afara pe geam nu s-a uitat sora-ta, eu cred ca mai era unul catarat pe gard.  ;)

• Like 2
  • Telefon: inxxexcess
  • Oras:-
  • Telefon: inxxexcess
  • Oras:-
Postat

Nu cumva au urcat intr-o...duba alba?

Spune ce numar de inmatriculare aveau la masina, caci afla Sorina despre ei in 2 minute, si ce au facut acum 10 ani =))

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Postat

Ba eu asa avea vreo doua nelamuriri.De unde stim noi ca indivizii o cautau pe laura si nu pe sora ei ??? Intreb doar , ca prostu' si tot ca prostu' stau si ma intreb daca nu e doar o tentativa de a fi in centrul atentiei , pentru ca stim toti ca in ultimile zile , alt personaj a facut senzatie pe aici pe la noi , iar laurei , orice am spune , ii place si ei sa fie acolo in lumina reflectoarelor...so ? da stiu e bambucha nebun si bate campii.

• Like 1
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

Bambucha,esti nebun si bati campii...fata i-a multumit nemernicului pt flori...

Ce n-ai inteles? :laugh2

Postat

Chiar n-am nevoie sa fiu in centru atentiei... Cand unul dintre ei au venit la usa, un baiat care a fost la mine de 2 ori, acum 3 saptamani, era cu sora mea in camera are numele aici pe forum Lohuis 1, poate spune si el ca am fost cautata, si eu tocmai ce plecasem in oras inainte cu 20 de minute...

Nu mint... Credeti ce vreti...

Postat

Chiar n-am nevoie sa fiu in centru atentiei... Cand unul dintre ei au venit la usa, un baiat care a fost la mine de 2 ori, acum 3 saptamani, era cu sora mea in camera are numele aici pe forum Lohuis 1, poate spune si el ca am fost cautata, si eu tocmai ce plecasem in oras inainte cu 20 de minute...

N-am zis ca minti , am zis doar ca am doua nelamuriri , asa sunt eu gandesc problema pe toate partile...defect profesional

Postat

Sigur ''e unii'' joisti! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Posibil ca unul din ei sa fie Afriq! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Daca a batut cu scula in usa, el era :lol:

• Like 3
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

N-am zis ca minti , am zis doar ca am doua nelamuriri , asa sunt eu gandesc problema pe toate partile...defect profesional

Eeeee...pana la urma te potrivesti un pic cu sorina. Asa sherlock holmes-hi amandoi ;)  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Pe mine m-a cautat, primul a zis ca vrea sa vorbim urgent si ca ii e dor de mine x( si al 2-lea a venit dupa 15-20 de minute si mi-a adus 3 trandafiri, poate ca era pus de primul...

Nu cred ca sora mea mi-a facut vreo farsa...am intrebat-o si acum 5 minute daca este adevarat, si a zis ca da...

Postat

Hai Laura nu te mai stresa atata, ai admiratori care vor sa-ti faca surprize, vin cu flori etc. Bucura-te de viata ca e frumoasa :)
Postat

Eeeee...pana la urma te potrivesti un pic cu sorina. Asa sherlock holmes-hi amandoi ;)  :laugh2  :laugh2

Pot sa te trimit respectuos in plm ? 

• Like 2

Postat

Laura, astea sunt riscurile meseriei si bine ca a venit cu flori si nu cu o bordura cum sugera cineva pe aici.

Bine ca la tine nici nu e cazul sa vina cu borduri.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...