Sari la conținut

Ana - 0730193284

Rares100

Postări Recomandate

• Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat

A fost cineva la femeia asta? Parca a mai fost la alba dar nu stiu daca are topic aici.. Nu gasesc nimic cu nr de telefon! 

• cleopatra01 a schimbat titlul în Ana - 0730193284
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Oare o mai fast vreun coleg la doamna de pe Minerului am fost de vreo câteva ori și nu mai dau de ea îmi place oralul ce îl face am tot incercat să o fac să se termine și nu reușesc mi-ar placea să o vad cum se termină 

Postat
Acum 2 ore, florea79 a spus:

Oare o mai fast vreun coleg la doamna de pe Minerului am fost de vreo câteva ori și nu mai dau de ea îmi place oralul ce îl face am tot incercat să o fac să se termine și nu reușesc mi-ar placea să o vad cum se termină 

Colegu Florea79, în Alba nu avem strada Minerului....în Deva tot posibilul sa fie.  Tu vizitezi fata  în Alba sau în Deva?

• Like 4
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 10 ore, hunterwhore a spus:

Colegu Florea79, în Alba nu avem strada Minerului....în Deva tot posibilul sa fie.  Tu vizitezi fata  în Alba sau în Deva?

Lasă-l că același lucru i-am spus și eu dar tot insistă 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 22 ore, hunterwhore a spus:

În Deva colegu ăsta nu îi topicul al doamnei cu nr0746310248

Postat
Acum 2 ore, florea79 a spus:

În Deva colegu ăsta nu îi topicul al doamnei cu nr0746310248

În titlu e alt număr colegu, dacă nu ai vizitat-o în Alba,  mai mult ca sigur e alta doamna. Credeam ca ai vizitat-o în Alba,  și cunoscind-o din Deva....ne-ai dat pontul.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.