costinicu Reputație: 65 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Tocmai acel comportament dominator il face sa fie perceput ca si alfa. Este foarte fina linia intre alfa si penibil. Toate astea se petrec la nivel inconstient de cele mai multe ori.Am vazut cazuri in care masculul alfa era mai mult un bou si un nenorocit. Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Ia micsoreaza-i o luna salariul; daca nu te acuza de hartuire in maxim 30 de zile chiar te iubeste Buna seara, Traiesc o experienta de amor....cel putin interesanta cu o colega de servici,...mai tanara decat mine casatorita, frumusica, isteata. Imi spune ca nu-i lipseste nimic acasa, numai ca intre noi este chimie maxima. ). Cum nu mai sunt pusti stiu ca ceva-i putred in Damemarca....Asa ca,...din punctul vostru de vedere....de ce isi inseala barbatul...aceasta domnita??Ne-am iubit prin hoteluri si se pare ca ne-am cam aprins....dar asta-i alta discutie...Eu cred asa: 1. Nu o mai fute barbasu2. Ii place mult pula....3. Vrea sa gaseasca ceva si sa divortezeAaaa...si bineinteles pe primul loc....la mare distanta.....charmul meu irezistibil... ) Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Tocmai acel comportament dominator il face sa fie perceput ca si alfa. Este foarte fina linia intre alfa si penibil. Toate astea se petrec la nivel inconstient de cele mai multe ori. Eu zic ca este vesnica problema a perceptiei valorilor, daca esti ok nu ai nevoie de artificii penibile ! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Am vazut cazuri in care masculul alfa era mai mult un bou si un nenorocit. Asa il vedeai tu, sunt convinsa ca femeia refuza sa vada aceasta fata a boului. Ia micsoreaza-i o luna salariul; daca nu te acuza de hartuire in maxim 30 de zile chiar te iubeste Asta este cu doua taisuri. Exista sanse mari ca femeia sa aiba deja o alta victima pe lista. Eu zic ca este vesnica problema a perceptiei valorilor, daca esti ok nu ai nevoie de artificii penibile !Hmmm, ar fi foarte usor de aplicat daca emotiile nu ar invinge ratiunea. Trebuie sa stii ce anume simti, cand simti, de ce simti, iar toate astea trecute prin filtrul ratiunii. Oamenii evita sau omit sa se gandeasca la urmari. 3 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Hmmm, ar fi foarte usor de aplicat daca emotiile nu ar invinge ratiunea. Trebuie sa stii ce anume simti, cand simti, de ce simti, iar toate astea trecute prin filtrul ratiunii. Oamenii evita sau omit sa se gandeasca la urmari.+1 :clapp :clapp :clapp Link spre comentariu
costinicu Reputație: 65 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Asa il vedeai tu, sunt convinsa ca femeia refuza sa vada aceasta fata a boului Asta este cu doua taisuri. Exista sanse mari ca femeia sa aiba deja o alta victima pe lista. Hmmm, ar fi foarte usor de aplicat daca emotiile nu ar invinge ratiunea. Trebuie sa stii ce anume simti, cand simti, de ce simti, iar toate astea trecute prin filtrul ratiunii. Oamenii evita sau omit sa se gandeasca la urmari.Din 10 persoane 11 il vedeau bou .Dar si tu esti femeie si trebuie sa cautati o scuza pt a face asta. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Nu conteaza cate persoane il vedeau bou. Este egal cu zero daca nu vedea EA. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Păi vezi Sorinache? D'aia venim noi la voi: pentru că avem neveste/iubite și proaste și curve. Plm... și Dumnezeu nu a avut ce face și v-a inventat pe voi, că nici noi nu putem trăi fără pizdă, nici voi fără pulă! 4 3 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 In ton cu topicul:http://www.arq.ro/html/media/photos/0/1/798/small/61722483.jpg Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Păi vezi Sorinache? D'aia venim noi la voi: pentru că avem neveste/iubite și proaste și curve. Plm... și Dumnezeu nu a avut ce face și v-a inventat pe voi, că nici noi nu putem trăi fără pizdă, nici voi fără pulă! Hmmm, Piconas, eu inteleg perfect treaba asta, ma consider o doamna nevasta curva, 3 in 1....doar ca eu nu insel. 1 9 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 16, 2015 io nu insel numa compar 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Hmmm, Piconas, eu inteleg perfect treaba asta, ma consider o doamna nevasta curva, 3 in 1....doar ca eu nu insel. Păi, ce noi înșelăm? 3 3 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 17, 2015 cum adica?!?ce inseamna sa inseli??? Link spre comentariu
zuzzaa Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Partajează Postat Octombrie 20, 2015 cum adica?!?ce inseamna sa inseli??? Chiar ... cum vine asta, sa inseli, niciodata - nicidecum ))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Chiar ... cum vine asta, sa inseli, niciodata - nicidecum )))tu pe mine ma cauti ? Link spre comentariu
zuzzaa Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Telefon: Anuntul nu mai e valabil Oras:Anuntul nu mai e valabil Partajează Postat Octombrie 20, 2015 tu pe mine ma cauti ? Si tu fiind cine ? ... in afara de No.1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Si tu fiind cine ? ... in afara de No.1 shefu' tau Link spre comentariu
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:banca Oras:banca Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Esti un sarac , n-ai bani nici de tigari si te vezi sef cumetre? ))))))) Link spre comentariu
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2015 , Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Zuzzaa, in poza ta ce se vede? îs ţâţe sau pişcături de ţânţari? Link spre comentariu
hummerboy Reputație: 54 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Pt. ca le place sexul si nu sunt satisfutute Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Si tu fiind cine ? ... in afara de No.1 Nambăroan e de-ajuns! Link spre comentariu
gogu_p Reputație: 557 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Femeile sunt la fel de futacioase ca si barbatii, numai ca nu se fut decat daca apare si oportunitatea, oportunitate care este diferita de cea a barbatilor. Nu se fut oricum si cu oricine, trebuie sa existe si un cadru adecvat. Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Femeile sunt la fel de futacioase ca si barbatii, numai ca nu se fut decat daca apare si oportunitatea, oportunitate care este diferita de cea a barbatilor. Nu se fut oricum si cu oricine, trebuie sa existe si un cadru adecvat.Cine sunt Oricum și Oricine, de nu se fut femeile cu dânșii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum