Sari la conținut

2 fete ploiesti in cj

Postări Recomandate

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

in primele poze poate fi tipa mai inalta dar sunt ultra prelucrate pe a cealalta domnisora nu am retinut-o.Dar sa nu fiu inteles gresit fata nu arata rau.Si ca ofera servicii in functie de pret nu cred ca este corect daca aceepti sa ma primesti la cat propun trebuie sa beneficiez de servicii maxime de care esti instare. Daca nu spune-mi la tel ca da vrei dar pe sarite si am si eu dreptul sa decid daca merg sau nu.Toate cele bune.

• Oras:depestetot
Postat

uite arcu' nu e arcu'....:))... foarte "buna" "unu altu  "

da ele sunt fetele , acuma pot confirma ca sunt poze reale facute chiar in locatia e pe Plopilor

Uuuufff, cam mult rosu.

Doi la mana, fetito, lasa majusculele (Caps, cum s-ar zice in graiu' lu' Bill Gates) sa se odihneasca o leaca.

Adica, altfel spus, NU STRIGA LA NOI CAND ASTERNI NISTE RANDURI IN FATA OCHILOR NOSTRI.

Trei la mana, colegii care au vizitat diafanele fapturi, adicalea Marcu (care nu-i cu arcu'), precum si Camarro, confirmati veridicitatea pozelor postate?

O zi buna, tuturor,

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Buna dragIi mei !! Din motive personale am sa plec pentru o saptamana din Cluj si va anunt cand ma intorc.PUPICI :werinlove

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Mai pulica iara incepi sa te legi de mine? Pe cine faci tu berbec ? Veziti de pula ta si scrie recenzii nu mai jigni ! Fi util forumului dar nu cu jigniri ca EU nu iti permit ok ? Nu trebuie sa fi de acord cu mine dar nu ai niciun drept sa comentezi recenziile mele.... asa ca stai in coltul tau si nu mai ataca si jigni ! Esti penal , daca am avut bunul simt sa sting conflictul anterior cu tine vad ca tu ai o problema...rezolva-te !

1. Esti dobitoc.

Iti explic de ce: eu nu am avut un conflict cu tine pentru simplul fapt ca imi e imposibil sa ma cobor la nivelul tau. Esti prea marunt. Deci te rog sa-ti scoti din cap ideea ca unu ca mine, vina sa intre in conflicte cu tine. In cel mai bun caz, ar trebui sa fi bucuros ca ai avut onorea sa te faca borcea berbec. Esti un NIMENI.

2. Vezi ca te monitorizez. Inca nu am ocazia sa te acuz ca esti pestalau, inca mai adun probe. Momentan am 2 variante: 

a. ori esti un peste, dar care se disimuleaza impecabil, postand mai multe recenzii inclusiv la neprotejatele lui, care sunt in acord cu majoritatea si apoi lansand cate o bomba de recenzie (cum este si cea de fata) la niste ordinare si inducand lumea in eroare. Insa aceste recenzii "bomba" sunt intercalate printre altele oneste. In acest caz ai fi un peste inteligent.

b. ori nu esti peste, ceea ce inseamna ca esti un berbec si n-ai nici o treaba cu recenzatul.

Nu-mi trebuie multe, ca sa-mi dau seama cat e ceasul. Titulara acestui topic, intr-un sistem realist de evaluare nu are cum sa faca media 9, oricat de indulgenti am fi. Nici macar 8. Inclusiv felul in care scrie, arata ca nu o duce foarte mult capul, ca atare nota pentru timpul petrecut in compania ei si incorporat in criteriul GFE nu are cum sa fie 9. Nota 9 e o nota uriasa, daca fetele astea ar fi fost de nota 9, aveau cel putin un loc de top la Ploiesti...

In al doilea rand daca era ceva de capul ei, era recenzata macar de un user cu o oarecare vechime. Ma rog, a recenzat-o camarro si i-a dat ...5,25 pe medie. Hai sa presupunem ca camarro o fi fost mai exigent ... sa zicem ca le-a depunctat subiectiv cu 1,25 puncte si ca valoarea lor era de 6.50. Dar tu i-ai dat 9. 9... nu 7, hai 7,50.

• Like 4
  • Oras:Turda
Postat

De acord cu borcea, cel putin postarea cu care a inceput acest topic pute a peste.

Nu sunt de acord cu sintagma ''peste inteligent'', mai degraba ''peste care se crede inteligent''.

As completa: posibil sa nu fie peste ci doar un coate-goale care se milogeste pe la usa gagicilor, promitandu-le recenzii si poze :) pt. a primi un pic de piersica moca sau la pret redus.

• Like 1
Postat

PENTRU "CRISTI BORCEA" si "VASLA"  , "baietii inteligenti" ai forumului.

Mai baieti , ma bucur ca postarile mele sunt urmarite cu atat interes mai ales din partea voastra. Eu v-am atras atentia de la inceput sa nu va bateti pula aiurea ca in cazul meu nu accept. Poate altii sunt mai slabi e inger...

O sa fiu scurt fara "romane" ca tine borcica.

Peste ? Bai baieti am futut cu siguranta mult mai multe femei si fete decat voi ...asta nu inseamna ca sunt peste... sunt alta zodie dobitocilor...

E ultima recenzie pe care o mai dedic unor persoane ca voi. Dedicatia ar fi : Va bag in pizda mamii voastre.

Voi continua recenziile la fel ca si pana acuma pentru acei baieti intradevar mai cerebrali cu mult ca si voi , asa cum spuneam  - forumul/rcenziile mie mi-au fost de folos asa ca voi scrie in continuare.

Imi cer scuze pentru restul baietilor pentru tonul pe care m-ati facut sa il folosesc. Poate nici macar nu meritati sa va injur... sunteti prea jalnici "stimatilor" CRISTI BORCEA & VASLA

Postat

Argumentele supreme ale retardului care se crede destept: enorma stima de sine, gramatica impecabila si injuratura ! Pune-ne si o manea si tacamul e complet ! :)

Postat

Cand trec prin Turda iti pun si o manea... ca acolo e ca la mama ei acasa nu ??

Ramai draga si "vasleste" pana iesi de unde te-am bagat !

Argumentele supreme ale retardului care se crede destept: enorma stima de sine, gramatica impecabila si injuratura ! Pune-ne si o manea si tacamul e complet ! :)

Postat

Retardule, doar pentru ca injuri gratuit sper sa te intalnesc. La ceas de seara si la colt de strada. In Cluj.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

No offence, ina simplul nick de Borcea nu denota un rafinament debordant, decat in cazut in care a fost facut on purpose. ceea ce e putin probabil. Succes! 

Postat

:) mark ai grija daca te intalnesti cu vasla ca e sensibil la mirosuri si gusturi:)))))!e aristocrat omu:)!dásta modern:))))).ba vasla tu nu te-ai saturat sa te tot iei gura in pula cu oamenii páci?sau tu mergi pe principiul ca muia ori data ori luata tot muie e:)))))))!acu vad ca scoti si muschiu tau atrofiat la inaintare!atitudine de intelectual intr-adevar!nu te tine sa te lupti in replici.nu-l cunosc pe mark dar cred ca omu a vrut pur si simplu sa posteze mai mult.acu ca de bine ori de rau asta ramane ca fiecare din cititori sa stabileasca!@vasla si @borcea au antecedente cu privire la jigniri, nu e ceva nou!cate o muie in proza nu le strica, macar sa le aminteasca ca nu sunt zei pe aici!

Postat

:) mark ai grija daca te intalnesti cu vasla ca e sensibil la mirosuri si gusturi:)))))!e aristocrat omu:)!dásta modern:))))).ba vasla tu nu te-ai saturat sa te tot iei gura in pula cu oamenii páci?sau tu mergi pe principiul ca muia ori data ori luata tot muie e:)))))))!acu vad ca scoti si muschiu tau atrofiat la inaintare!atitudine de intelectual intr-adevar!nu te tine sa te lupti in replici.nu-l cunosc pe mark dar cred ca omu a vrut pur si simplu sa posteze mai mult.acu ca de bine ori de rau asta ramane ca fiecare din cititori sa stabileasca!@vasla si @borcea au antecedente cu privire la jigniri, nu e ceva nou!cate o muie in proza nu le strica, macar sa le aminteasca ca nu sunt zei pe aici!

Sunt convins MAXIMUS75 ca sunt specimene izolate si ca majoritatea baietilor de pe forum sunt cerebrali...suntem aici sa futem femei si nu pe noi....mie nu-mi plac poponarii, asa ca incerc sa ii tin deoparte...:)

Toata stima !

Postat

Hihi, maximus si mark, una si aceeasi persoana sau 2 tarani pripasiti pe la oras, cu apucaturi identice si logica de papitoi ?

E ok, sper sa va intalnesc pe amandoi. Deodata. Si fiindca nu-i fair, mai chemati vreo doi ca voi ! :laugh2

• Oras:cluj-napoca
Postat

Hihi, maximus si mark, una si aceeasi persoana sau 2 tarani pripasiti pe la oras, cu apucaturi identice si logica de papitoi ?

E ok, sper sa va intalnesc pe amandoi. Deodata. Si fiindca nu-i fair, mai chemati vreo doi ca voi ! :laugh2

:)

vreti sa va intalniti de pasti sa va spargeti ouale??

dar macar sa le vopsiti prima data,sau se inrosesc de la lovituri?

ps:am glumit baieti sper ca nu-i cu suparare

Postat

M-as intalni cu tine ba vasla dar am un principiu:Nu ma intalnesc cu prostii!:) So fuck off expiratule!Ma pis pe tine si pe amenintarile tale de 2 lei!Esti prea prost sa intelegi ceva.Tu faci aprecieri despre inteligenta?Tu?Vai de pula ta ma vasla.Tu vorbesti de reduceri?:))).Tu care te plangeai ca un tarif de 150 lei e mare?:)))).Sunt convins ca esti ''tare'' aici virtual.Mi-ar placea o confruntare cu tine desi nu sunt adeptul amenintarilor si al violentei!Dar dupa cum am spus:Nu ma intalnesc cu prostii!Si cu tine ma vasla nu o sa ma intalnesc niciodata!:)))).Daca nu intelegi ce spun iti explic in PM.Daca nu esti la curent cu ce inseamna PM(era un subiect pe tema asta pe aici) pentru tine PM=Sugi Pula Mea ma vasla!:)))))))))

Postat

Maximus, prostanac cu material seminal in loc de creier, idiotii nervosi doar ma distreaza, thanks, you've just made my day ! :)

P.S. Dupa cum ai observat, nu injur, e un obicei prost. Ca sa ti-o pot suge pana te saturi de injuraturi, astept PM-ul ala, cu modalitate de contact. Evident, daca ai si sange in putzulica.

Postat

MAXIMUS75 da-l in pula de "prost de Turda" ca ii marca inregistrata...nu merita atata atentie...auzi acolo ne face una si aceeasi persoana... io zic ca asta nu stie la ce film se uita...sa ii recomanam un forum despre nisip, galetuse si lopatele...pardon.."vasle" ....:))))))

Postat

Pai...daca semanati ca doua picaturi de "smoala"...normal ca v-a ..."impreunat" ...

Postat

Argumentul, unic si suprem al ambilor este ''sugi pula'' si ''te bag in ma-ta'' !

Nu ma deranjeaza sa fiu injurat o data. Dar astia doi au depasit limita.

Daca cineva are detalii despre indivizi, rog mesaj in privat.

Nu de alta dar, in lasitatea lor, nu mai vor sa le ''sug pula''. Iar eu ard de nerabdare...

Postat

Argumentul, unic si suprem al ambilor este ''sugi pula'' si ''te bag in ma-ta'' !

Nu ma deranjeaza sa fiu injurat o data. Dar astia doi au depasit limita.

Daca cineva are detalii despre indivizi, rog mesaj in privat.

Nu de alta dar, in lasitatea lor, nu mai vor sa le ''sug pula''. Iar eu ard de nerabdare...

A incepu prostu cautarea:).I-am dat-o la muie in PM si e megaofticat.Bafta ma vasla!Eu te astept!Evident pt o muie:)))).

Postat

aoleu ... avem si noi 2-3 dobitoci pe acilea si se mai si imprietenesc

Bravo ma @borcea.Se poate scrie si de la ''racoare''?.Hai sa iti zic un secret ma borcea:DOBITOC e tata-tu ca in loc sa isi faca o laba trista te-a facut pe tine!Numa gandidu-ma la jegosul ala de Borcea(veritabilu evident) plin de transpiratie, lucind a transpiratie mi te imaginez la fel.Un megaincult cu bani!Cine plm s-ar asocia cu un asemenea personaj?Unu ca el evident!Sincer ma doare in cot ce scri tu sau vasla pe aici.Ma plictiseam sincer si vazand cum aberati pe aici mi-am amintit ca asta faceti voi jigniti!Va credeti superiori mai ales @borcea!Vai de pula voastra , va traiti viata pe aici pe forum ratatilor.Aici va simtiti si voi bine, ascunsi in spatele unor nick-uri de cacat va faceti damblaua jignind!Mi-e mila de voi pateticilor!Am scris aici ca oricum @borcea e un plangacios si face publice mesajele din PM.

@ovii stii povestea aia cu chilotii bagati in cur?cam asta ai facut tu.ai dat un ochi pe aici si te-ai bagat ca chilotii in cur:)

Postat

Bravo ma @borcea.Se poate scrie si de la ''racoare''?.Hai sa iti zic un secret ma borcea:DOBITOC e tata-tu ca in loc sa isi faca o laba trista te-a facut pe tine!Numa gandidu-ma la jegosul ala de Borcea(veritabilu evident) plin de transpiratie, lucind a transpiratie mi te imaginez la fel.Un megaincult cu bani!Cine plm s-ar asocia cu un asemenea personaj?Unu ca el evident!Sincer ma doare in cot ce scri tu sau vasla pe aici.Ma plictiseam sincer si vazand cum aberati pe aici mi-am amintit ca asta faceti voi jigniti!Va credeti superiori mai ales @borcea!Vai de pula voastra , va traiti viata pe aici pe forum ratatilor.Aici va simtiti si voi bine, ascunsi in spatele unor nick-uri de cacat va faceti damblaua jignind!Mi-e mila de voi pateticilor!Am scris aici ca oricum @borcea e un plangacios si face publice mesajele din PM.

@ovii stii povestea aia cu chilotii bagati in cur?cam asta ai facut tu.ai dat un ochi pe aici si te-ai bagat ca chilotii in cur:)

ma baieti nu credeti ca deja ati intrecut masura cu jignirile si cu restu?nu va e sila de voi?

chiar nu va e rusine sa injurati si sa va balacariti in ultimul hal mai ales acum inainte de pasti?

maximus75 si ceilati 2 vasla si care mai este nu ar fi frumos sa incetati cu injuraturile si rahaturi din astea?

ce sinteti voi oameni maturi ( cea ce nu cred)ca va comportati asa?

pentru ce pentru nimic va certati.

offf doamne chiar ati dat in mintea copiilor de 16-18 ani cand se umfla penele pe ei.

sa va fie rusine!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...