laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Majoritatea dintre voi stiti ca eu aveam o fantezie(cu o fata si un baiat) astazi, am avut o experienta deosebita, un barbat care m-a vizitat f f f des, a fost astazi la mine, nu cred ca este membru, nu l-am intrebat asta niciodata, si din cate stiu...nu mi-a lasat recenzie! Totul a inceput din bucatarie cu...SORA MEA, a decurs atat de frunos, dintr-un pupic pe buze, am ajuns amandoua cu el in pat, am petrecut 2h impreuna toti 3... Mi-a spus ca pana Maine o sa-mi dea un raspuns daca vrea sa facem si niste poze impreuna, sper ca raspunsul ei sa fie POZITIV, poate o convingeti si voi cu un pm... Va pup 7 Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Aprilie 8, 2014 ....and here we go again....Laura at her finest )) 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 8, 2014 3 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Laura, esti combinatia, reusita sau nu, inca nu stiu, dintre zavoranca si bianca. Doar ca nu injuri. In rest, toate ti se intampla tie... si daca nu ti se intampla...vrei sa ti se intample ) Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Lory e sora-ta, bahhhh! Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Laura, esti combinatia, reusita sau nu, inca nu stiu, dintre zavoranca si bianca. Doar ca nu injuri. In rest, toate ti se intampla tie... si daca nu ti se intampla...vrei sa ti se intample )Uite...ca s-a intamplat...nu ma mai suporti? am mintit cu ceva? Link spre comentariu
Vizitator Loryy24 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Da, sunt sora lui Laura. 1 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Lory e sora-ta, bahhhh!Si care e problema? Suntem amandoua curate, decat s-o fac cu alta...mai bine o fac cu ea nu crezi? 2 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Am zis eu ca sunteti murdare? Nu sunt eu asa incuiat, dar mai tarziu s ar putea sa simti ca te ai murdarit aiurea...vorba aia ... femei sunt pe toate drumurile. Asa ca i valabil si pt tine, Laura. Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Goooood!! Noapte buna...e tarziu Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Adica cum ar veni , s-a intamplat un trhesoome asezonat cu I N C E S T ( am scris asa , pentru ca este cenzurat automat scris legat) 3 Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 9, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Totul a inceput din bucatarie cu...SORA MEA, a decurs atat de frunos, dintr-un pupic pe buze, am ajuns amandoua cu el in pat, am petrecut 2h impreuna toti 3... Comentez si eu, ca na, ma numesc Ion.Sau mai repede ia-l ca pe un sfat.Posibil ca pe termen scurt sa aveti succes, sunt multi care vor sa o faca cu doua surori de sange.Dar, parerea mea, pe termen lung o sa va reveniti greu.Cu cat mai multi clienti impeuna cu amandoua, cu atat va fi mai greu mai tarziu.Esti mica, sunteti mici amandoua si nu constientizati consecintele unei astfel de actiuni.Nici cea mai experimentata curva nu s-ar fute impreuna cu sora sa.Poate doar cele duse cu capul sau moarte dupa bani.In fine, dupa cum a spus si un confrate mai ..sus...femei sunt milioane cu care poti sa te lingi, dar sora ai doar una.Sa va vad peste 10-15 ani cum va uitati una in ochii celeillate.Dar...poate sunt eu prea batran sa inteleg aceste lucruri.In acest caz, va urez sa aveti cat mai multe orgasme impreuna si sa va simtiti bine. 7 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Damn nigga .. Tiz some weird shit going on!! Damn... Si curvasaraie si in cest va trebe* voua bre! Proasta idee..pentru voi..parerea lui oly! Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Stii ce-i si mai amuzant , cu sora ei a acceptat treaba asta , dar daca sora ar fi fost un frate......fac pariu ca ar fi tipat ca din gura de sarpe spunand ca i se mare strigator la cer sa faca asa ceva , desi...e acelasi lucru, insa nu vede nici o problema in formula asta. Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Si care e problema? Suntem amandoua curate, decat s-o fac cu alta...mai bine o fac cu ea nu crezi? Ahhh...nici o problema... Eu sunt curat...MAMA e curata... De ce sa-mi iau nevasta...cine stie de ce dau! Mai bine o fac cu mama nu? Ai di pula mea!! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Pfffff, Laurica, si pe mine cui ma lasi?! Stiu o manea a lui Adrian de cand eram mica, "Daca tu pleci, eu cui raman..." Dar mai bine te voi ruga sa o asculti pe asta: Daca tu te simti ok tu tine, daca Lorry se simte ok cu ea, atunci....where is the fucking problem?!?!!? P.S. Ai vazut filmul Nymphomaniac?!? Vi-l recomand, veti intelege mai multe Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 9, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Daca tu te simti ok tu tine, daca Lorry se simte ok cu ea, atunci....where is the fucking problem?!?!!? P.S. Ai vazut filmul Nymphomaniac?!? Vi-l recomand, veti intelege mai multe Asta sfat ii dai tu? Sa continue asa?Daca traiti din filme, eu am vazut un film in care se strangeau unii in cerc si la cine se oprea sticla era impuscat in cap de cel care o invartea.O fi bine? 3 Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Daca tu te simti ok tu tine, daca Lorry se simte ok cu ea, atunci....where is the fucking problem?!?!!? http://www.vitamin-ha.com/wp-content/uploads/2013/06/Grumpy-Cat-Meme-16.jpg Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Asta sfat ii dai tu? Sa continue asa?Daca traiti din filme, eu am vazut un film in care se strangeau unii in cerc si la cine se oprea sticla era impuscat in cap de cel care o invartea.O fi bine? Ai vazut filmul? Nu-i nimic, joi te rog sa vii la ora 4 la mine. Joi vedem Nymphomaniac. Apoi vei intelege ce sfat i-a dat Sorina Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Ai vazut filmul? Nu-i nimic, joi te rog sa vii la ora 4 la mine. Joi vedem Nymphomaniac. Apoi vei intelege ce sfat i-a dat Sorina http://www.quickmeme.com/img/f7/f7429fb9066fa7b0fa441e41bba67f5fc00a9d91df70fd4f98ecc0bff2987990.jpg Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Angel, exprima-te in scris, te rog....fara poze...stii, asta, spune multe despre tine, chestia asta cu postatul pozelor ce au mesaj scris pe ele Concret, coerent si la subiect. Poti? Daca nu, pai atunci.... 2 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Adica mai pe intelesul tau sorina , noi nu credem ca esti proasta , doar ca esti ambitioasa si ne demonstrezi contrariul de fiecare data. 1 Link spre comentariu
laura popescu Reputație: 3807 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Nu sunt moarta dupa bani, daca eram puteam lucra non-stop si sa nu ratez pe nimeni. Pur si simplu am incercat! Am vazut cum e, in loc sa dati un sfat, sariti toti, de parca am omorat pe cineva... Mie mi-a placut, dar sa ca fac pe plac...a fost pt prima si ultima data App, nu suport ceva, ce incearca 2-3 pe messenger, nici macar nu ma cunosc, eu nici macar nu stiu cum arata, dar ei dau sfaturi...nu-mi mai spuneti voi ce sa fac si ce sa nu fac, nu-mi mai spuneti ca nu e bine sa ma fut, care e problema voastra? Fac ce vreau cu viata mea, ma fut cat vreau, cand vreau, cu cine vreau, n-am obligatii fata de nimeni, sunt o fata singura!! Daca am facut-o ieri cu sora mea, nu va ganditi ca i-am facut cunilingus, sau invers...O zi frumoasa tuturor! 2 Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 9, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Aprilie 9, 2014 bambu....ai ramas la sol azi ?)))) 1 Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Aprilie 9, 2014 I N C E S T Ul e noua metoda de promovare si a face bani ,chiar așa fomiste sunteți?Sorina,aceeasi individa lipsita de orice urmă de decență,nici o surpriza aici Sunt convins ca se vor gasi clienti sa se excite la I N C E S T Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum