Sari la conținut

De ce....

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe mine nu ma ia somnul, altfel nu eram aici...  :blushing2

Si cum ramane pana la urma cu De ce?  :laugh2

Pisi azi m-ai facut sa ma simt si mai bine...  :hug1

Picon, ai imbatranit degeaba, pentru tine si restul care se bucura prea repede...  :slap2

https://www.youtube.com/watch?v=3XAxsS3IwXY

• Like 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Amada, ai vreun non stop aproape? Nu vrei sa o facem lata aici? Te simt asa fara inspiratie. Du-te si ia-ti niste inspiratie de la non stop pana nu inchide! :))

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Pe mine nu ma ia somnul, altfel nu eram aici...  :blushing2

Si cum ramane pana la urma cu De ce?  :laugh2

Pisi azi m-ai facut sa ma simt si mai bine...  :hug1

Picon, ai imbatranit degeaba, pentru tine si restul care se bucura prea repede...  :slap2

https://www.youtube.com/watch?v=3XAxsS3IwXY

cum te-am facut sa te simti bine?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Ce simt eu, tu nici nu visezi...

Daca nu poti, gasesti tu un non-stop undeva...  :rax2  :laugh2

:hug1

Postat

@Pisicuts,

O fi greu de crezut, dar uite ca se poate!  :laugh2  :blushing2

Ai fost prompt, am apreciat...  :kiss3

:hug1

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Amada, ia vezi-ti tu de treaba ta si nu te mai tot baga in seama cu mine! Nu stiu ce vrei sa spui cu ultima fraza, am postat pe topicul respectiv, din motivele pe care daca erai mai atenta sau mai treaza, le-ai fi inteles. Dar cum alcoolul si drogurile fac ravagii, evident ca nici tu, nici el, nu aveti cum sa intelegeti.

Te rog deci, sa nu mi te mai adresezi, nici sa faci referire la persoana mea. Obstinatia ta, miroase a altceva, nu ma face sa spun ce anume. Capisci?

Hai pa!

• Like 1
Postat

Picon, flit, imi strici feng shuiu....  :laugh2

Euflo, daca incepi cu pervesiuni misoginiste... nu vreau sa stiu, altfel, pls...  :hug1

Postat

Stati asa ca mi-a stricat Pisi toata replica si scrisesem un romana intreg...plm,acum nu mai am nici chef si nici timp sa il scriu din nou...Deci,sa fie asta culmea nesimtirii???

Ma refer la Picon aici...se caca practic pe mine,la figurat,ma jigneste cum ii vine lui la gura,si apoi zice ...Sa se inchida topicul asta!!!pai si replica mea,nu o astepti,nu am dreptul la ea?

Refuz sa cred ca pana la varsta asta nu ai trait nimic...refuz sa cred ca sunt unii tineri cu o mentalitate mai blanda decat a ta,mai linistita...ce a fost azi la gura ta...iesiti usor voi astia 'simpli',la suprafata...A fost John,apoi tu...va este teama ca nu mai este ca inainte dar poate nu sunt eu de vina,nu te-ai gandit la asta?

Nu te-ai gandit ca poate ai inceput sa fii mai incet in gandire,ca ai inceput sa imbatranesti,pe bune?

Postat

Amada, cred ca m-am exprimat gresit. Esti prea buna. Tii mult la beutura. Excludem pe aia ca tin eu prea putin. Nu vreau sa se inteleaga ca ma bati prin abandon...

E bine asa?

Postat

Bai deceule, asta chiar ca e ultima oara cand iti mai raspund. Ia ceteste tu postarea mea, ia ceteste tu raspunsul tau si apoi intreaba-te de ce ...hahaha... de ce am ripostat in acest fel.  Si ca sa fie clar, pentru ca observ ca alcoolicii si drogatii cu creierii capului prajiti tot nu pricep: am solicitat inchiderea topicului, nu banarea ta.  Clar? Cine te opreste sa deschizi alt topic sa continui rafuiala, topic "curat" care sa nu prezinte riscuri pentru forum si conducerea lui. Ai inteles acum?  

• Like 1
Postat

Euflo, nu te supara, dar e cea mai proasta replica pe care am citit-o de la tine...

Daca nu stiam ca poti sa nu fii in turma idiotilor, nu aveam pretentii...

O sa incerc pe viitor sa nu mai am asteptari de la nimeni... :(

Postat

Nu sunt in nicio turma. Cred ca tu esti, dar esti in faza aia cu negarea. Cum plm sa fii de acord cu postarile despre iarba si sa faci gura mare?

Ce vrei sa fac? Sa nu fiu de acord cu Picon doar ca nu-l halesti tu?

Nu stiu ce-i cu tine... Ori prea multa, ori lipsa ei...non stop?

• Like 2
Postat

Bai deceule, asta chiar ca e ultima oara cand iti mai raspund. Ia ceteste tu postarea mea, ia ceteste tu raspunsul tau si apoi intreaba-te de ce ...hahaha... de ce am ripostat in acest fel.  Si ca sa fie clar, pentru ca observ ca alcoolicii si drogatii cu creierii capului prajiti tot nu pricep: am solicitat inchiderea topicului, nu banarea ta.  Clar? Cine te opreste sa deschizi alt topic sa continui rafuiala, topic "curat" care sa nu prezinte riscuri pentru forum si conducerea lui. Ai inteles acum?  

Riscuri sunt atunci cand bei tu 10 beri,cand te imbeti ca un porc si iti amintesti de trecutul tau glorios...tipi la iesirea din crasma si tipand tipand(fiind euforic,bineintles),nu vezi ca ai o bordura in fata ta(alcoolul fute vederea),si te impiedici si cazi cu teasta de asfalt...ala da risc!!!

Stii de ce am zis de mai multe beri...fiindca atunci cand era vb sa ne vedem la o bere ai spus in felul urmator:vom depana mai multe,la berile "alea"...deci e mai multe,deci te imbeti! :)

Recunosc,esti mai greu de citit(joci un teatru bunicel),la inceput,dar le parcurs devii usor de deslusit! :)

Postat

Nu sunt in nicio turma. Cred ca tu esti, dar esti in faza aia cu negarea. Cum plm sa fii de acord cu postarile despre iarba si sa faci gura mare?

Habar nu aveti ce e aia iarba dar nu sunteti de acord cu ea...in fine,ingust,ingust,orizontul e ingust! :)

Postat

Anunt important pentru sifonari!

Fratilor, nu mai induceti lumea in eroare! Raportati-le (l)userilor adevarul: nu prea beau bere decat destul de rar. In general beau vin.

Si inca o precizare: despre subiectul ala ... nici nu erati voi nascuti cand ... ca tot sunt io hodorog...asa ca mai usor cu pianul ca se varsa clapele!

• Like 1
Postat

Nu ma atinge nicaieri, nu ma intereseaza deloc ce crezi sau cum incerci sa ma ataci...  :laugh2

Mai lucreaza putin cu altii pana mai vorbesti cu mine, dar si atunci s-ar putea sa nu-mi pese...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ma simt bine, ce tine de tine cu Picon, nu ma incalzeste, nici nu ma raceste...

Puteti vorbi civilizat, ok, nu - who gives a s...?  :laugh2

Spor! 

Postat

Sa lucrez la ce? Nu am inteles o pe asta. La un ciorap? La un pulover?

Nu te atinge pt ca nu te trezesti niciodata din starea aia... :))

Postat

Vinul fute creierul mai tare...de la o sticla in sus,si eu nu cred ca tu te opresti numai la una singura! :)

Postat

Diferenta intre noi este faptul ca eu nu vreau sa termin ziua de azi, a fost prea buna...  :blushing2

Voi nu puteti dormi pentru ca aveti nemultumiri...

Somnic usor!  :hug1

Postat

Bai Euflo, tu treci la schimbat scutece si lasa prostiile... :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...