Sari la conținut

0750151146, Sonnya

Proford

Postări Recomandate

Postat

Salut băieți, dacă tot se încheie anul, am preferat să mai încerc și altceva în afara tiparelor mele de referință ( skini ) și am sunat-o pe titulara topicului. 

Foarte amabilă la tf și în locație, pe Republicii. Igienă 10, oral cam de 8, normal 9. ( note subiective ). E drăguță , are sânii mari și fundul bombat frumos. Mie îmi plac radiografiile, dar fata asta mi-a dat reset. E lipicioasă, nu m-a grăbit deloc. Achitat 150 cu folos. Am impresia că are o firimitură de etnie, dar cu comportament super frumos. Spor, care doriți, că nu stă mult.

Postat
Acum 34 minute, bebyfak01 a spus:

Link?

Nu mă pricep să îl transfer. Intră pe anunțuri cu răbdare.

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, Proford a spus:

Nu mă pricep să îl transfer. Intră pe anunțuri cu răbdare.

Asta de exemplu?

Aceiasi persoana?

Postat

Am fost azi la ea, mi-am luat teapa cum nu mi-am luat toata viata la absolut nimic. Atat de rau mi-am luat teapa incat am intrat aici sa scriu sa nu mai pateasca oameni ca mine. Am ajuns acolo, nu a comentat nimic, i am platit pentru o ora, incepe cu un oral in scarba si dupa 1 min max zice "sa stii ca eu nu fac sex, ca am operatie la ovare, fac doar oral" ca cica domne scrie acolo in mesaj, cand scrie sex protejat si diferite pozitii, ea zicand ca sex protejat inseamna cu tatele. Si cu toate astea, am zis ok, ce credeti, nici oral n a facut, 80% cu mana si 20% oral. Si, da, eram curat, ras, tot ce trebuie. Spor, patetica experiente.

• Like 1
  • Haha 1
  • Trist 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare