Sari la conținut

INDISPONIBILA

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună , dragii mei, numele meu este Chloe , 24 de ani , jumate romanca si jumate albaneza . Va invit să petreceți momente de neuitat într-un cadru calm, curat și discret. Apreciez eleganța și curtoazia, precum și momentele erotice lungi de tandrețe. Vă aștept zilnic, disponibilă 24/7, de preferință cu programare. Acest anunț este destinat doar DOMNILOR politicoși, serioși, respectuoși, cu o igienă impecabilă. Urăsc vulgaritatea și lipsa de respect.

ATENȚIE! Sunt foarte selectivă și acord o mare importanță calității primului contact. Sunt foarte exigentă în ceea ce privește curățenia și sănătatea. Va rog , nu ma intrebati de sex fara prezervativ !
Li

Pentru mai multe informații, nu ezitați să mă contactați telefonic. Dacă nu răspund, trimiteți-mi un mesaj pentru a stabili o întâlnire. Fiind foarte solicitată, condițiile mele nu sunt negociabile. De asemenea, îmi rezerv dreptul de a refuza întâlnirea noastră fără a fi nevoie să mă justific.

Prețuri

💕 300 lei o finalizare 

500 lei o ora 💕

Serviciile incluse in pret : sex , oral pro ,  69 , sarutari corporale , masaj erotic cu ulei , striptease, foot fetish , finalizare corporala ) 

l

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 minute, Chloeee a spus:

Bună , dragii mei, numele meu este Chloe , 24 de ani , jumate romanca si jumate albaneza . Va invit să petreceți momente de neuitat într-un cadru calm, curat și discret. Apreciez eleganța și curtoazia, precum și momentele erotice lungi de tandrețe. Vă aștept zilnic, disponibilă 24/7, de preferință cu programare. Acest anunț este destinat doar DOMNILOR politicoși, serioși, respectuoși, cu o igienă impecabilă. Urăsc vulgaritatea și lipsa de respect.

ATENȚIE! Sunt foarte selectivă și acord o mare importanță calității primului contact. Sunt foarte exigentă în ceea ce privește curățenia și sănătatea. Va rog , nu ma intrebati de sex fara prezervativ !

Pentru mai multe informații, nu ezitați să mă contactați telefonic. Dacă nu răspund, trimiteți-mi un mesaj pentru a stabili o întâlnire. Fiind foarte solicitată, condițiile mele nu sunt negociabile. De asemenea, îmi rezerv dreptul de a refuza întâlnirea noastră fără a fi nevoie să mă justific.

Prețuri

💕 300 lei o finalizare 

500 lei o ora 💕

Serviciile incluse in pret : sex , oral protejat / neprotejat depinde de igiena sa fie impecabila , 69 , sarutari corporale , masaj erotic cu ulei , striptease, foot fetish , finalizare corporala ) 

Locație : Rin Grand Hotel ( intrarea din fata , nu va speriati , este intrarea separata de cei din spate , protectie 24/7 , liniste si curatenie ) 

Va astept cu drag ! 

Sunt noua in domeniu , am lucrat doar in Danemarca , va spun doar pentru ca o sa mi gasiti pozele pe Danemarca , puteti sa verificati si numarul de telefon este al meu ! 

Pentru verificare , va astept pe WhatsApp ! 

Un an nou fericit ! 

661FD68D-DA76-47C8-92D7-FF91345EF21F.jpeg

EFCA1F7A-10D0-4834-9C99-7957ED1FCDEB.jpeg

D2A9FF12-2B52-47CC-901D-B481E0FA1B33.jpeg

Bine ai venit!

Care jumatate este albaneza😚...pune niste poze si din fata sa ne edificam🤗

• Haha 3
  • Oras:@€#$
  • Oras:@€#$
Postat

Se mai dădea una pe aici turcoaică și ea e zburătoare 100%. Să sperăm că la tine nu e cazul 🙂😉

• Like 1
  • Haha 3
Vizitator
Postat
On 1/1/2026 at 7:50 PM, johnqwer said:

Bine ai venit!

Care jumatate este albaneza😚...pune niste poze si din fata sa ne edificam🤗

Multumesc 😘

Te las pe tine sa afli care parte este albaneza 🫢 

Reputație: 6103
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 3 ore, Chloeee a spus:

Prețuri

💕 300 lei o finalizare 

500 lei o ora 💕

Serviciile incluse in pret : sex , oral protejat / neprotejat depinde de igiena sa fie impecabila , 69 , sarutari corporale , masaj erotic cu ulei , striptease, foot fetish , finalizare corporala ) 

Locație : Rin Grand Hotel ( intrarea din fata , nu va speriati , este intrarea separata de cei din spate , protectie 24/7 , liniste si curatenie ) 

Va astept cu drag ! 

Sunt noua in domeniu , am lucrat doar in Danemarca , va spun doar pentru ca o sa mi gasiti pozele pe Danemarca , puteti sa verificati si numarul de telefon este al meu ! 

Un an nou fericit ! 

Asa faianță si gresie stramba au in baie la Rin? Ca in prima poza?:))

Sau e d-aia de Danemarca si eu n-am vazut niciodata?🙈

• Haha 9
Vizitator
Postat
3 minutes ago, haloowen said:

E posibil de la retusare, mai imi ascund mici tatuaje . N am inteles gluma si nici rostul comentariului !

O seara buna !

Postat
Acum 3 minute, Chloeee a spus:

E posibil de la retusare, mai imi ascund mici tatuaje . N am inteles gluma si nici rostul comentariului !

O seara buna !

Nu ai ascuns din tatuaje! E mare cat China! Poate ai ascuns din defecte, sau imperfectiuni ca suna mai bine, ne place sa gasim la locatie ceea ce vedem in poze!

Comentariul avea rost, crede-ma!🤪

Seara buna si tie!🙏

• Like 4
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Partea cu pretul este albaneza...sau poate este doar noul tarif de '26

Vizitator
Postat
10 minutes ago, haloowen said:

Nu ai ascuns din tatuaje! E mare cat China! Poate ai ascuns din defecte, sau imperfectiuni ca suna mai bine, ne place sa gasim la locatie ceea ce vedem in poze!

Comentariul avea rost, crede-ma!🤪

Seara buna si tie!🙏

Am ascuns din tatuaje , mai am mici tatuaje pe mana , pe piept şi altundeva , cel de pe picior nici daca as vrea , nu pot sa l ascund 🤣🫢 Mi-aş dori uneori 🤣 

Vizitator
Postat
3 minutes ago, 71laciport said:

Partea cu pretul este albaneza...sau poate este doar noul tarif de '26

Am observat aici ca sunt multe femei , pret mic , pret mare , acum nu stiu .. a crescut tva-ul la casa cu 70% , ar trebui si noi femeile sa mai crestem putin 🤣🫢 Fiecare isi pune ce pret considera ca este ok , daca ti se pare ca sunt scumpa , poti sa treci mai departe.. 

An nou fericit ❤️

Postat

Ferească Sfântul... Bai cum puteți să vă editați pozele in halul asta ? In prima poza zici că mergi pe Transfăgărășan ce curbe sunt 😂😂

• Haha 6
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur
Postat
Acum 6 minute, Chloeee a spus:

Am observat aici ca sunt multe femei , pret mic , pret mare , acum nu stiu .. a crescut tva-ul la casa cu 70% , ar trebui si noi femeile sa mai crestem putin 🤣🫢 Fiecare isi pune ce pret considera ca este ok , daca ti se pare ca sunt scumpa , poti sa treci mai departe.. 

An nou fericit ❤️

Bine ai venit pe forum @Chloeee!!

Mai editeaza TVA-ul ala ca te pricepi 😊 Altfel iese casa stramba….

• Haha 3
Vizitator
Postat
19 minutes ago, snake1127 said:

Ferească Sfântul... Bai cum puteți să vă editați pozele in halul asta ? In prima poza zici că mergi pe Transfăgărășan ce curbe sunt 😂😂

Foarte primitori sunteti 🤣👏 “ Bai “ nu mi-am editat corpul sau ceva , ce vezi in poze , vezi si in realitate , infara de gresia stramba 😂 Dar cred ca e mai important corpul meu , decat gresia 😂 

Am ras , am glumit . Va rog sa va abtineti de la comentarii de genu , scrieti mi pe WhatsApp daca vreti sa vorbim de gresie sau altceva , aici ar trebuie sa fie doar recenzii, nu de gresie ca are curbe , nu e chiar exagerat . 

Seara buna !

Postat
Acum 6 ore, Chloeee a spus:

Foarte primitori sunteti 🤣👏 “ Bai “ nu mi-am editat corpul sau ceva , ce vezi in poze , vezi si in realitate , infara de gresia stramba 😂 Dar cred ca e mai important corpul meu , decat gresia 😂 

Am ras , am glumit . Va rog sa va abtineti de la comentarii de genu , scrieti mi pe WhatsApp daca vreti sa vorbim de gresie sau altceva , aici ar trebuie sa fie doar recenzii, nu de gresie ca are curbe , nu e chiar exagerat . 

Seara buna !

E normal sa fii primita putin mai tare, cand pui poze editate ce se vad de pe Luna. Ne plac femeile cu forme, insa nu ai tu fundul ca n prima poza, sa fim seriosi.

Se fute pe bani, dar nu sunt oamenii nascuti ieri.😉

Mult succes si asteptam recenzii! 

Legat de pret, tu stii, dar se cam practica pret mare si servicii de 2 lei, asa ca, nu te lua dupa alte fete, decat daca stii ca te poti implica in jobul asta. Altfel, recenziile negative nu vor inceta sa apara.

• Like 4
Postat
Acum 10 ore, Chloeee a spus:

Multumesc 😘

Te las pe tine sa afli care parte este albaneza 🫢 

E6F2DA1C-0251-4C7C-98D9-85C5AFD606A9.jpeg

Incep sa ma prind care e partea albaneza.🤗. Haide sa o luam de la inceput.....pune te rog niste poze needitate, cu sani, fund, piersicuta ....si te vizitez sa ne edificam cum e cu partile astea. 

Altfel nu pot decat sa iti urez spor in toate🤗

• Oras:Bolintin Vale
  • Oras:Bolintin Vale
Postat

Mai fetelor realizați ca majoritatea bărbaților de aici sunt bagabonti trecuți prin viață? Pai dacă scrii ca ești jumate albaneza, știi și care este etnia majoritara în Albania? Ați început toate cele nou venite cu preturi de 300/500 pe criza asta, se pare ca nu înțelegeți ca banii sunt la noi, nu oferi Fk, nu Cim, dar aveți tarife de lux. Mult succes, mai ales ca ai locația la Rin, vino mai în centru, Alba Iulia, Mall Vitan, Unirii, dar revizuiește preturile puțin. 

• Like 4
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat
14 hours ago, Chloeee said:

Prețuri

💕 300 lei o finalizare 

500 lei o ora 💕

Va astept cu drag ! 

Un an nou fericit ! 

N-ar fi mai simplu și cinstit să-ți faci niște poze cu tel în locație fără niciun fel de editare? Mulți dintre noi preferăm naturalețea și autenticul cu imperfecțiunile sale firești in locul unor poze de "revistă". 

In rest, enumeri o paletă f săracă de servicii, și alea basic, bănuiesc deci că, la aceste prețuri, te bazezi mult pe look. Păi hai să vedem look ul tău autentic, neprelucrat. 

• Like 1
Reputație: 335
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 11 ore, haloowen a spus:

Hai ca nu este asa stranba faianta. Este stramba doar in dreptul fundului si in treptul taliei la burtică 😀

• Haha 3
Vizitator
Postat
On 1/2/2026 at 10:37 AM, Crissandre77 said:

N-ar fi mai simplu și cinstit să-ți faci niște poze cu tel în locație fără niciun fel de editare? Mulți dintre noi preferăm naturalețea și autenticul cu imperfecțiunile sale firești in locul unor poze de "revistă". 

In rest, enumeri o paletă f săracă de servicii, și alea basic, bănuiesc deci că, la aceste prețuri, te bazezi mult pe look. Păi hai să vedem look ul tău autentic, neprelucrat. 

Buna ziua ! 

Consider ca cine ar dori sa te cunoasca, ti-ar da un mesaj si te-ar intreba de poze si alte lucruri .. Mi se pare foarte aiurea sa veniti aici si sa-mi comentati despre preț si servicii .. Fiecare cere cat vrea , fiecare ofera ce vrea .. Te uiti , Iti place sau nu iti place , da I mai departe .. F saraca la servicii ? Pai e serviciile normale , basic , ce ai dori sa fac cim , anal si fk ? Nu pot sa fac asa ceva , cer mii de scuze ! 

Uite o poza , de nu fuge gresia 😂 Clara pentru tine ! Cine doreste mai multe il astept pe WhatsApp ! 

Postat
1 oră în urmă, Draym a spus:

Hai ca nu este asa stranba faianta. Este stramba doar in dreptul fundului si in treptul taliei la burtică 😀

Asa se mascheaza tatuajele de le mână!:)))

Dar ai vazut piciorul netatuat din poza nr 3, acolo sub fund?🫣

• Haha 1
  • Trist 1
  • Membru Premium
Postat
21 minutes ago, Chloeee said:

Buna ziua ! 

Consider ca cine ar dori sa te cunoasca, ti-ar da un mesaj si te-ar intreba de poze si alte lucruri .. Mi se pare foarte aiurea sa veniti aici si sa-mi comentati despre preț si servicii .. Fiecare cere cat vrea , fiecare ofera ce vrea .. Te uiti , Iti place sau nu iti place , da I mai departe .. F saraca la servicii ? Pai e serviciile normale , basic , ce ai dori sa fac cim , anal si fk ? Nu pot sa fac asa ceva , cer mii de scuze ! 

Uite o poza , de nu fuge gresia 😂 Clara pentru tine ! Cine doreste mai multe il astept pe WhatsApp ! 

653C892F-739A-4193-B928-C0AB99685822.jpeg

Mulțumesc pentru răspuns și poză! 

Eu nu am comentat prețul deloc, că ar fi prea mare sau mic. Totul e să se potrivească cu calitatea companiei tale. 

Oricum răspunsul tău e edificator pt veteranii de pe forum din mai multe puncte de vedere.

Pari o fată frumoasă, cu un corp bine proporționat, arăți f atractivă. Posibil să-ți fac o vizită curând, să te cunosc mai bine.

Nu te aprinde așa tare, nu-ți vrea nimeni răul, te asigur! 😇

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
Acum 38 minute, Chloeee a spus:

Buna ziua ! 

Ce gagica buna de ciocan.

Postat
Acum 6 ore, Chloeee a spus:

Buna ziua ! 

E un inceput mai bun asta......haide cu mai multe foto....sa te vedem si din spate.....din fata este fain ce se vede.....parca si o freza la veverita sau doar blurat?😚

Vizitator
Postat
On 1/2/2026 at 6:27 PM, johnqwer said:

E un inceput mai bun asta......haide cu mai multe foto....sa te vedem si din spate.....din fata este fain ce se vede.....parca si o freza la veverita sau doar blurat?😚

E blurata veverita mea , uneori Ii mai fac freze .. 🫢 Dar acum este facută 😜

❤️

• Oras:Planet Express
  • Oras:Planet Express
Postat
9 minutes ago, Chloeee said:

uneori Ii mai fac freze .. 🫢 Dar acum este facută 😜

Eu nu cred pana nu vad 😛

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.