Sari la conținut

Pustoaica Biokarpet

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Doar ce am venit de la o domnisoara la Biokarpet langa Piata Alba Iulia.

PUSTOAICA, la tine sau mine, senzuala, 19 de ani, ofer placeri aduse la extrem, sex oral, sex normal, masturbari, masaj erotic si multe fantezii erotice.0761.015.330

Acesta este anuntul ei din Anuntul Telefonic.

Are poze realae cu tocurile si lenjeria din poze.Sunt mai multe fete, ea e cea mai buna.Are ceva gene colorate, dar e foarte, foarte frumoasa.Si are un fund de milioane, pacat ca sanii o  trag in jos.E o fata de nota 9 la cum arata.

La oral neprotejat e destul de priceputa, dar se plictiseste repede.Normalul e bun, pozitii diverse...incearca sa te duca spre final.Nu se saruta.O recomand pentru cum arata.Nota generala 8.Am platit 100 de lei o finalizare.

post-115367-0-86894900-1397077175_thumb.jpgpost-115367-0-65803700-1397077181_thumb.jpgpost-115367-0-05817900-1397077187_thumb.jpgpost-115367-0-09320100-1397077219.jpgpost-115367-0-82934700-1397077228_thumb.jpgpost-115367-0-58480800-1397077235_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Am sunat akm si mi-a zis ca este singura in locatie nu mai sunt alte fete, sa vedem poate ajung mai tarziu sau maine pe la ea. 

Finalizarea 100 lei, ora - 150 lei

Oralul se poate si neprotejat a zis ea

• Like 1

Postat

Noroc fratilor,

In urma postarii de ieri a lui Agresiv am decis sa o vizitez si eu pe domnisoara. Am sunat, am facut programare si in 15 minute am fost la usa. Locatia asa cum se specifica si in titlu pe bulevard chiar langa Biokarpet, foarte usor de gasit si cu putin noroc gasesti repede un loc de parcare. Domnisoara este cea din poze 100%, m-a primit imbracata exact asa. Daca agresiv a zis ca are ceva gene colorate eu va zic ca sunt 100% colorate, insa fata este ok, nici cea mai draguta, dar nici una de care sa fugi. Fundul pus in valoare de chilotetii din poze chiar arata bine, insa sanii sunt destul de mici si cam lasati pentru gusturile mele. Ca si observatie are ceva broboane pe piele, lucru care pe mine nu ma atrage.

Astea fiind zise am trecut la treaba, doua trei sarutari pe burta si imprejurul micutului si a trecut direct la oral(protejat) executat ok fara atentie la zone. Fiind un pic disperat nu am zabovit prea mult cu oralul si am incercat sa o conving cu analul pentru fundul ala de milioane. Din pacate fata nu face si nu se lasa sub nici o forma convinsa. Am inteles situatia si am schimbat cateva pozitii de normal. Sincer la inceput am crezut ca vrea sa termin cat mai repede, ea era deasupra si parea foarte grabita, insa cand am schimbat a fost foarte docila si a acceptat orice pozitie i-am propus.

Ca si concluzie fata este ok, pentru 100 de ron/finalizare merita o vizita.

Locatie: 7, nu foarte ingrijita, dar la baie se gaseste gel de dus si prosop curat

GFE: 8, fara FK, insa este foarte vorbareata

Oral: 8, fara atentie pe celelalte zone

Normal: 9, destul de stramta si foloseste lubrifiant

Anal: nu face

Halatul: 100/finalizarea; 150 ora. RON

Daca am omis ceva va rog sa-mi spuneti.

P.S zice ca mai are 3 college, dar cand am fost eu era singura.

• Like 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...